antiosmuchachos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
ποτε θα γκαστρωσεις την ρωσιδα;
ποια ρωσιδα?
ποτε θα γκαστρωσεις την ρωσιδα;
αυστρια ειναι η μονη επιλογηΚαι για Σλοβακια εχω καλες πληροφοριες αλλα Τσεχια πιστευω μπορει να ειναι ακομα καλυτερα.
Φιλε αυτες οι χωρες επειδη αναπτυσσονται τωρα, και δεν εχουν πολλους ντοπιους πτυχιουχους, παρουσιαζουν ευκαιριες. Ελβετια, Δανια πρεπει να εχεις 80 μαστερ για να πας να δουλεψεις.
Αυστρία πας χωρις γερμανικά;αυστρια ειναι η μονη επιλογη
καλη ζωη ωραιες κ χαλαρες γκομενες κασλοι μισθοι
τ αλλα σβηστα...ελβετια ειμαι εγω,αλλα οπως καταλαβες για ιντερνασιιοναλ δουλειες εχεις κοντρα ολη την ευρωπη..αυστρια πιο χαλαρα κι απλα ειναι
οχιΑυστρία πας χωρις γερμανικά;
Ο βασικοτερος λογος που δεν πηγαινω εξωτερικο ειναι οτι δε μπορω να ζω οντας σε αδυναμη θεση και υποτακτικος στους γυρω μου. Αυτα που γινονται στην Ελλαδα με τους μεταναστες Αλβανους, Γεωργιανους που πουλανε μαγκια και νταηλικι στους Ελληνες στο δρομο και στους γειτονες τους ειναι αδιανοητα εξω! Στις αλλες ευρωπαικες χωρες ο μεταναστης ειναι σουζα στον ντοπιο. Ο ντοπιος πουλαει μαγκια και ο ξενος δε μπορει να αντιδρασει ανεχεται. Μη μπερδευεστε με αυτα που ακουτε για συμβαντα σε γκετο. Μονο εκει μπορουν να τα κανουν. Στην Ελλαδα δε δημιουργηθηκαν γκετο γιατι οι αλλοδαποι κανουν οτι γουσταρουν και επιβαλλονται παντου σαν στο σπιτι τους.
Ο βασικοτερος λογος που δεν πηγαινω εξωτερικο ειναι οτι δε μπορω να ζω οντας σε αδυναμη θεση και υποτακτικος στους γυρω μου. Αυτα που γινονται στην Ελλαδα με τους μεταναστες Αλβανους, Γεωργιανους που πουλανε μαγκια και νταηλικι στους Ελληνες στο δρομο και στους γειτονες τους ειναι αδιανοητα εξω! Στις αλλες ευρωπαικες χωρες ο μεταναστης ειναι σουζα στον ντοπιο. Ο ντοπιος πουλαει μαγκια και ο ξενος δε μπορει να αντιδρασει ανεχεται. Μη μπερδευεστε με αυτα που ακουτε για συμβαντα σε γκετο. Μονο εκει μπορουν να τα κανουν. Στην Ελλαδα δε δημιουργηθηκαν γκετο γιατι οι αλλοδαποι κανουν οτι γουσταρουν και επιβαλλονται παντου σαν στο σπιτι τους.
Απο ποιον; Τις Δημοσιες υπηρεσιες; Τι σχεση εχει αυτη η επισημανση με αυτα που περιγραφω για τη ζωη εξω σε συγκριση με την Ελλαδα;Στην ενωμενη Ευρωπη το να μετακινηθεις σε αλλη ευρωπαικη χωρα δε θεωρειται μεταναστευση αλλα εσωτερικη μετακινηση.
Απο ποιον; Τις Δημοσιες υπηρεσιες; Τι σχεση εχει αυτη η επισημανση με αυτα που περιγραφω για τη ζωη εξω σε συγκριση με την Ελλαδα;
Δεν ισχυουν αυτα που γραφεις. Εχεις τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις με το ντοπιο. Βασικα και εσυ ντοπιος θεωρεισαι υπο μια εννοια, εφοσον εισαι Ευρωπαιος πολιτης. Ή ας πουμε οσο ντοπιος μπορει να ειναι και ενας Βολιωτης στην Αθηνα.
Eχεις τα ιδια εργασιακα δικαιωματα και υποχρεωσεις πχ να πληρωνεις φορους και να τηρεις τους νομους. Εννοια " ευρωπαιος πολιτης" δεν υπαρχει. Υπαρχει εννοια " πολιτης κρατους - μελους Ε.Ε." που φυσικα ειναι κατι το εντελως διαφορετικο, σημαινει οτι καποιες χωρες συμφωνησαν ολες μαζι οι πολιτες τους να εχουν καποια περαιτερω δικαιωματα στο εργασιακο κομματι.
Δε ψηφιζεις ωστοσο, ουτε υποχρεουσαι να κανεις στρατο κλπ κλπ.
Δε μιλαω για τις σχεσεις του κρατους με τον πολιτη εγω, αλλα για τις σχεσεις των πολιτων μεταξυ τους.
Καλα ο Ελληνας ειναι υποτακτικος στην ψυχολογια και ευπροσαρμοστος, αλλα εγω δυστυχώς θα υπεφερα εξω.
Ο ελληνας ειναι υποτακτικος στην ψυχολογια και ευπροσαρμοστος γι αυτο διαλυεται σε καθεστως δημοκρατιας και διαπρεπει οταν τον οδηγει ενας αυταρχικος ηγετης. Για τον ιδιο λογο προσαρμοζεται αμεσως στους κανονες των ξενων κοινωνιων, για τον ιδιο λογο δε νιωθει το θυμο των δυσκολοκυβερνητων αραβων φερ ειπειν απο τον τροπο που του φερονται οι ντοπιοι εξω και για τον ιδιο λογο επετρεψε να του επιβληθουν οι οικονομικοι μεταναστες μεσα στην πατριδα του, μοναδικο φαινομενο στην ευρωπη.Παιζεις λιγο με τις λεξεις, αλλα ΟΚ εχεις δικιο. Και στην Ελλαδα παντως, που εχω δικαιωμα ψηφου, εχω να ψηφισω δεκα χρονια, οσο για την υποχρεωση στρατευσης την αφηνω ασχολιαστη
Ο ελληνας ειναι υποτακτικος στην ψυχολογια και ευπροσαρμοστος γι αυτο διαλυεται σε καθεστως δημοκρατιας και διαπρεπει οταν τον οδηγει ενας αυταρχικος ηγετης. Για τον ιδιο λογο προσαρμοζεται αμεσως στους κανονες των ξενων κοινωνιων, για τον ιδιο λογο δε νιωθει το θυμο των δυσκολοκυβερνητων αραβων φερ ειπειν απο τον τροπο που του φερονται οι ντοπιοι εξω και για τον ιδιο λογο επετρεψε να του επιβληθουν οι οικονομικοι μεταναστες μεσα στην πατριδα του, μοναδικο φαινομενο στην ευρωπη.
ολοι οι ευρωπαιοι κοιμησιδες ειναι φιλε. δες τι γινεται με τη σουηδια πχ που ειναι οι ντοποιοι ξενοι μεσα στην ιδια τους την χωρα
Πόσο δίκιο έχεις..Κέντρο μόνο πρωί και μεσημέρι και αν, αν αρχίσει και χάνεται το φως τρέξε να κρυφτείς.Ενώ εμείς που έχουμε τον απόλυτο έλεγχο στη χώρα μας και κανείς ξένος δεν μας λέει τι να κάνουμε και κυκλοφορούμε με απόλυτη ασφάλεια τα βράδια στο κέντρο... Ή μάλλον όχι; :p
Πόσο δίκιο έχεις..Κέντρο μόνο πρωί και μεσημέρι και αν, αν αρχίσει και χάνεται το φως τρέξε να κρυφτείς.
Αλλά είμαι υπερβολικός, υπάρχει και η Καρύτση για τα βραδινά χιπστεροποτάκια, σφύζει από ζωή από μια Ελλάδα που αντιστέκεται..
ναι ρε γιατί το βράδυ κινδυνεύεις στην Αθήνα?
πλατεία καρύτση στα μπαράκια γύρω από το σύνταγμα αγίας ειρήνης, μοναστηράκι,θησείο στο πεζούλι, ψυρρή και πέριξ, εξάρχεια ο ΝΑΙ μια χαρά μαγαζάκια έχει και δεν σε πειράζει κανείς, παγκράτι πλατεία βαρνάβα για χιπστεροψαγμένους
σε τι ακριβώς κινδυνεύεις σε αυτές τις περιοχές που είναι μέσα στο κέντρο?