barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.425
- Πόντοι
- 5.506
εισαι τοσο καταπιεσμενος ομοφυλοφιλος που δεν εχεις το θαρρος να μπεις με το παλιο σου προφιλ..
Πηγούλα μωρή αδερφούλα;;
εισαι τοσο καταπιεσμενος ομοφυλοφιλος που δεν εχεις το θαρρος να μπεις με το παλιο σου προφιλ..
Πηγούλα μωρή αδερφούλα;;
Πηγούλα μωρή αδερφούλα;;
εισαι και μαξιμος555 εισαι και blackdove ...
καποια πουλακια λενε πως παζαρευες μεχρι και το αντιτιμο στο τσοντοσινεμα ...
ρε τι ξεφτιλας εισαι ;
Ρε τυπε πιστευεις οτι οι μαλακιες σου προσφερουν κατι στο θεμα για το οποιο γραφουμε εδω ? Υπαρχουν τοσα θεματα στο φορουμ οπου μπορεις να βγαλεις τα κομπλεξ σου αμαν πια.
Kαι ο τσίπρας είμαι και ο καρανίκας και ο Κούλης και ο Γεωργιάδης. Ότι πεις, ναι και με χαμόγελο είπε ο γιατρός.
Αυτο που ειπα ειναι οτι αν εχεις μια συγκεκριμενη ειδικευση σε ενα τομεα τεχνολογιας πχ Λογισμικο, πολυ εμπειρια, πολλες γνωσεις
μπορεις να δουλεψεις σαν contractor με τιμες 250-700+/ημερα αναλογως
Ακριβως αυτο ειναι ο tramou, contractor συγκεκριμενα consultant.
Και ναι περνει τα λεφτα που αναφερει.
Παμε παρακατω
;)
Λονδίνο όλοι μένουν μια με μιάμιση ώρα έξω από την πόλη και συνηθως πηγαίνουν Λονδίνο με λεωφορεία και τρενα.Οι περισσότεροι νοικιάζουν δωμάτια.Εγω από τα δεκάδες άτομα που ξέρω Αγγλία δεν είδα κανέναν να .Στην καλύτερη περίπτωση έχουν μια γκόμενά Λιθουανη,Λεττονη οπως εγραψα.Δεν μιλησα για Ρωσια εσυ την ξερεις καλα οχι εγω, 2-3 φορες εχω ερθει, αλλα εδω ξερω οτι σε γ... αμα σε επιασαν με αλκοολ, η ασφαλεια θα παει στο θεο και στην καλυτερη θα σε ξαναστειλουν για μαθηματα οδηγησης
Το ξαναλεω αν μενεις μονος σου και ειδικα αν εχεις δικο σου διαμερισμα, εχεις αλλο στατους στις γκομενες. Το θεμα με τις καλες αγγλιδες , ειναι οτι επειδη εχουν γερο οικονομικο background δεν ασχολουντε , αλλα ποιος νοιαζεται στη τελικη αν βρισκεις αλλες γκομενες.
Δεν ειχα ποτε προβλημα επειδη ειμαι Ελληνας, αλλα ξερω κοσμο απο ανατολικες χωρες που εχει προβλημα οταν αναφερει την καταγωγη του. Δεν ξερω πως φεροντε οι Γερμανοι αλλα δεν νομιζω οτι ενα ελληνας εχει προβλημα εδω, ειδικα αν εχει τροπους, αν εισαι καγκουρας θα σε παρουν για τριτοκοσμικο.
Συμφωνω απολυτα, για τους ελληνες εργοδοτες. Δεν μπορω καταλαβω γιατι πολλοι ελληνες πανε στο εξωτερικο και δουλευουν σε ελληνα! Ειναι σαν να λες "εδω ειμαι κλεψε με".Μακρια! Οι ντοπιοι εργοδοτες ειναι κυριοι!
Σχετικα με τους μισθους, δεν ξερω ποσα περνει ο καθενας. Αυτο που ειπα ειναι οτι αν εχεις μια συγκεκριμενη ειδικευση σε ενα τομεα τεχνολογιας πχ Λογισμικο, πολυ εμπειρια, πολλες γνωσεις
μπορεις να δουλεψεις σαν contactor με τιμες 250-700+/ημερα αναλογως ... Αυτα ειναι συμβολαια κυριως 2-12 μηνων , μικτα,δεν δικαιουσε διακοπες, δηλαδη γαι την εφορια εισαι σαν μια εταιρεια
Εμενα συμβουλη μου ειναι, αν μπορεις να εχεις καλο μισθο, πηγαινε επαρχια, εχεις ολες τις ανεσεις, σου μενουν πολλα περισσοτερα, περισσοτερο χρονο,καλυτερος κοσμος... Γεματο αεροδρομια ειναι
Λονδίνο όλοι μένουν μια με μιάμιση ώρα έξω από την πόλη και συνηθως πηγαίνουν Λονδίνο με λεωφορεία και τρενα.Οι περισσότεροι νοικιάζουν δωμάτια.Εγω από τα δεκάδες άτομα που ξέρω Αγγλία δεν είδα κανέναν να
Το βιντεάκι μου είναι εδώ και Εγώ το ανέβασα από μόνος μου το 2011.Αν ειναι να το βαζετε βάλτε το τουλαχιστον απο το original με καλη ποιοτητα
επειδή εσύ είσαι ΑΜΕΑ, και όπως λέει ο σοφός λαός δείξε μου τον φίλο σου να σου πώ ποιος είσαι, τουτέστιν, για να το κάνω τάλαρα, επειδή εσύ συναναστρέφεσαι με καμένους δεν σημαίνει οτι όποιος πάει εξωτερικό είναι της δικής σου συνομοταξίας.
Προφανώς υπάρχουν και ανειδίκευτοι που πάνε εξωτερικό. Αυτοί θα ζήσουν όπως περιγράφεις.
Οι περισσότεροι όμως είναι εξειδικευμένοι, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Οι περισσότεροι από αυτούς, δεν έφυγαν απο την Ελλάδα κυνηγημένοι, αλλά πήγαν εκεί για σπουδές ή μεταπτυχιακό και έμειναν.
Ασχέτως αν τα τελευταία χρόνια, λόγω κρισης αυτή η φυγή δυνάμωσε, ακομα και την δεκαετία του 90 οι νέοι που πήγαιναν εξωτερικό για σπουδές ήταν περίπου το 1/3 του συνόλου.
Από αυτούς οι περισσότεροι μείναν έξω.
Για αυτούς λοιπόν οι συνθήκες δεν είναι αυτές που περιγράφεις.
Είναι ενας ικανοποιητικός μισθός π.χ. αν μιλάμε για Αγγλία 2-4.000 το μήνα. Αν δε είσαι και παντρεμένος το ποσό διπλασιάζεται.
Πες μας λοιπόν οτι ενα ζευγάρι με ενα παιδί και 4-8.000 μηνιαίο εισόδημα ζει όπως περιγράφεις εσύ παραπάνω.
Αν τώρα Ελλάδα κάποιος δεν έχει σπίτι και 300-400 ευρώ το μηνα σαν τον Πίκερ και δεν έχει ούτε βρακί να πάρει σαν τον Βλάκμαν ας πάει Αγγλία. Αλλά για κάποιον που έχει σπίτι στην Αθήνα ούτε να το σκέφτεται ας κάτσει Ελλάδα πιο καλά θα περναει
Το βιντεάκι μου είναι εδώ και Εγώ το ανέβασα από μόνος μου το 2011.Αν ειναι να το βαζετε βάλτε το τουλαχιστον απο το original με καλη ποιοτητα
ολα τα μελη αρχιζουν σιγα σιγα και σε παιρνουν πρεφα ... ( οχι παρτουζα ..αν και θα το ηθελες ...)
πηγαινε στο νημα του adulttheater να μας εξιστορησεις τι κανεις με τους γερους .........
επειδή εσύ είσαι ΑΜΕΑ, και όπως λέει ο σοφός λαός δείξε μου τον φίλο σου να σου πώ ποιος είσαι, τουτέστιν, για να το κάνω τάλαρα, επειδή εσύ συναναστρέφεσαι με καμένους δεν σημαίνει οτι όποιος πάει εξωτερικό είναι της δικής σου συνομοταξίας.
Προφανώς υπάρχουν και ανειδίκευτοι που πάνε εξωτερικό. Αυτοί θα ζήσουν όπως περιγράφεις.
Οι περισσότεροι όμως είναι εξειδικευμένοι, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Οι περισσότεροι από αυτούς, δεν έφυγαν απο την Ελλάδα κυνηγημένοι, αλλά πήγαν εκεί για σπουδές ή μεταπτυχιακό και έμειναν.
Ασχέτως αν τα τελευταία χρόνια, λόγω κρισης αυτή η φυγή δυνάμωσε, ακομα και την δεκαετία του 90 οι νέοι που πήγαιναν εξωτερικό για σπουδές ήταν περίπου το 1/3 του συνόλου.
Από αυτούς οι περισσότεροι μείναν έξω.
Για αυτούς λοιπόν οι συνθήκες δεν είναι αυτές που περιγράφεις.
Είναι ενας ικανοποιητικός μισθός π.χ. αν μιλάμε για Αγγλία 2-4.000 το μήνα. Αν δε είσαι και παντρεμένος το ποσό διπλασιάζεται.
Πες μας λοιπόν οτι ενα ζευγάρι με ενα παιδί και 4-8.000 μηνιαίο εισόδημα ζει όπως περιγράφεις εσύ παραπάνω.
Τσίμπησα 5300 ευρώ καθαρά αυτό το μήνα σπάζοντας το φράγμα των 5000 ευρώ.Και εις ανώτερα.
Για να δούμε αν θα αναδιοργανωθούν τα γούστα.
Είναι αδηφάγες αυτές οι σπονσορέτς.Συνέχεια τρώνε.