Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.482
Πόντοι
3.936
Καλα εσυ πρεπει να εισαι εντελως ξεδιαντροπος πουστης.
Φαινεται και απο το αβαταρ που εχεις επιλεξει.
Πηγες να δουλεψεις το θεο και ξεφτιλιστηκες,αφου φανερωθηκαν στο τελος του βιντεο οι γκευ τσοντες που βλεπεις και βαζεις δαχτυλο στον κωλο σου.
και αντι να κατεβασεις το βιντεο απο το γιουτιουμπ και να διαγραψεις το λογαριασμο σου εδω,συνεχιζεις.
κιναιδαριο απο τα λιγα
:tooth:
ολα τα μελη αρχιζουν σιγα σιγα και  σε παιρνουν πρεφα ...  ( οχι παρτουζα ..αν και θα το ηθελες ...)
πηγαινε στο νημα του adulttheater να μας εξιστορησεις τι κανεις με τους γερους .........

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Για τις ανατολικες εγκρινω και επαυξανω.
αλλωστε και ο δικος μου που προανεφερα την περιοδο που ημουνα πηδουσε μια Πολωνη κομμωτρια  :grin: και επειδη ακριβως ειναι προσγειωμενος παρα την μεγαλη οικονομικη ανεση που εχει , εβλεπε καθαρα τα πραγματα με τις Αγγλιδες ...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.482
Πόντοι
3.936
Και πας και με το λεωφορείο για να κάνεις  οικονομία  :2funny:και να μη χαλάς λεφτά  :2funny:στο διάλειμμα τρως μιά τυρόπιτα για οικονομία και μετά τη δουλειά πάλι πίσω σπίτι με το λεωφορείο  :2funny:
  Μήπως είσαι ο Σκρούτζ Μακ Ντακ?  :2funny::2funny:
  Αν και σε κώβω για κανα μπατήρι που νοικιάζει δωμάτιο  :2funny:και παει με το λεωφορειο  :2funny:

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Για τις ανατολικες εγκρινω και επαυξανω.
αλλωστε και ο δικος μου που προανεφερα την περιοδο που ημουνα πηδουσε μια Πολωνη κομμωτρια  :grin: και επειδη ακριβως ειναι προσγειωμενος παρα την μεγαλη οικονομικη ανεση που εχει , εβλεπε καθαρα τα πραγματα με τις Αγγλιδες ...

Οι πιο ευκολες ειναι οι Πολωνες, γενικα το μυαλο τους (οχι παντα) ειναι στην απολαυση της ημερας.
Εχω δει τραγικες καταστασεις με αυτες, πιστευω οτι ειχαν φαει τρομερο ψυχολογικο πολεμο σαν λαος. Οι αλλες ανατολικες εδω προσπαθουν να αναβαθμιστουν να μαθουν κατι, να σπουδασουν, να βρουν καλυτερη δουλεια κλπ

Εγω τρελαινομαι για σλαβικα ποδια και συστημα , καστανα μαλλια η μαυρα με ανοιχτα ματια.. (πολλες ουγγαρεζες ειναι ετσι)

Τα 2 καλυτερα κομματια που εχω συναντησει (μη βρετανιδες) ειναι:

Βουλγαρα το μουνι.. και αλλη μια νοτιο αφρικανη (λευκη) με Ρωσιδα μανα...  

Επισης οι πτησεις προς ανατολικη ευρωπη δεν ειναι ακριβες για οποιον θελει αν παει..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
ολα τα μελη αρχιζουν σιγα σιγα και  σε παιρνουν πρεφα ...  ( οχι παρτουζα ..αν και θα το ηθελες ...)
πηγαινε στο νημα του adulttheater να μας εξιστορησεις τι κανεις με τους γερους .........

Κλάψε και συ που γλεντάμε τους ΦΙΔΕΜΠΟΡΕΣ και τα ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ σαν και σένα Πούκερ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
Και επειδή το ζητάτε συνέχεια, ξανά και ξανά ο ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ κακομοίρογλου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
ειναι αληθεια πως πλεον γαμιεσαι μονο σε καμπινα στα τσοντοσινεμα ................;

:jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2:

Φιδεμποράκο, εσύ παραδέχτηκες οτι σου έκανε τον κώλο ΝΑΑΑ η Άννα το μαιμουδάκι. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Μπορεί να γίνεστε πολλά τα πουστράκια αλλά πολλοί παραμένουμε άντρες κανονικοί ακόμα.

Τσίμπα ένα  :animatedballs:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
:jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2:

Φιδεμποράκο, εσύ παραδέχτηκες οτι σου έκανε τον κώλο ΝΑΑΑ η Άννα το μαιμουδάκι. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Μπορεί να γίνεστε πολλά τα πουστράκια αλλά πολλοί παραμένουμε άντρες κανονικοί ακόμα.

Τσίμπα ένα  :animatedballs:

δεν ειμαι  ο πικερ  ... χαζε ομοφυλοφιλε σε αρνηση ...

παιξε λιγο με το γκει αβαταρ σου ..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
δεν ειμαι  ο πικερ  ... χαζε ομοφυλοφιλε σε αρνηση ...

παιξε λιγο με το γκει αβαταρ σου ..

Είσαι δεν είσαι, στα παπάρια μας, ένα τρολάκι φιλοπικερικός είσαι, άρα φίλος του κωλοδάχτυλου, άρα φίλος των πούστηδων, άρα δείξε μου τους φίλους σου για να δω ποιός είσαι.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Είσαι δεν είσαι, στα παπάρια μας, ένα τρολάκι φιλοπικερικός είσαι, άρα φίλος του κωλοδάχτυλου, άρα φίλος των πούστηδων, άρα δείξε μου τους φίλους σου για να δω ποιός είσαι.
βγαλτο επιτελους απο μεσα σου ....
σε τρωει ... σε τρωει ... πολυυυυυυυ

εισαι πουστης σε αρνηση .. μονο σε τσοντοσινεμα νοιωθεις ανετα ..
σε προδωσε ολως το παλιο σου προφιλ αλλα .. και  το γκει αβαταρ ..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
βγαλτο επιτελους απο μεσα σου ....
σε τρωει ... σε τρωει ... πολυυυυυυυ

εισαι πουστης σε αρνηση .. μονο σε τσοντοσινεμα νοιωθεις ανετα ..
σε προδωσε ολως το παλιο σου προφιλ αλλα .. και  το γκει αβαταρ ..

Βγάλε στη φόρα το "παλιό μου προφίλ" και την απόδειξη οτι έχω "παλιό προφίλ". Αν δεν έχεις είσαι απλά ένας κωλογαμημένος πουστράκος πικεριστής ή απλά ψυχοπαθής. Έχουμε λύση για σένα και στις δυο περιπτώσεις, θα σε σώσουμε, μην ανησυχείς.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Βγάλε στη φόρα το "παλιό μου προφίλ" και την απόδειξη οτι έχω "παλιό προφίλ". Αν δεν έχεις είσαι απλά ένας κωλογαμημένος πουστράκος πικεριστής ή απλά ψυχοπαθής. Έχουμε λύση για σένα και στις δυο περιπτώσεις, θα σε σώσουμε, μην ανησυχείς.

σαν blackdove ...ελεγες πως δεν μπαινεις παντα στο adulttheater ..παρα περιμενεις απεναντι στο παρκιν.. να δεις ποιοι μπαινουν ... επρεπε να  ..αγορασεις και  γαλα στα παιδια σου ειχες πει τρομαρα σου ..
κατα τα αλλα .. η νεα δημοκρατια σε μαρανε ρε αχρηστε ντελιβερα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο τασος πηγε το 1994 και μαλλον περαστικος, και σε αυτο που ειπε συμφωνησα, αλλα οταν μενεις εδω για χρονια εχεις καλη δουλεια και διαμερισμα, εχεις εντελως διαφορετικο στατους...επισης εχεις 2 εκατ. ευρωπαιες..τρελο μειγμα. Μη λεμε οτι θελουμε χωρις να εχουμε ζησει. Εκτος κι αν εισαι 1.60 σαν πατημενο στρουντελ ή μοιαζεις με αφγανο...

Οσον αφορα  το αλκοολ και την οδηγηση..  εδω δεν ειναι ελλαδα ουτε ανατολικη ευρωπη με το δεκαρικο να καθαρισεις... γι' αυτο η ενας απο την παρεα δεν πινει για να οδηγησει ή καλουν ταξι...

Σχετικα με το φιλο tramountana, αν εχει αρκετη εμπειρια και καλο ονομα φυσικα και βγαζει τοσα, κα μακαρι να τα βγαζει.. γιατι θελουμε ντε και καλα καποιος ελληνας να πληρωνεται με 500 ευρω? ελεος   ... Επισης αυτα τα περι, ειναι ελληνας δωστου λιγοτερα, μονο κατα φαντασιαν μονο κατα φαντασιαν
Ο Τάσος πολύ σωστά τα είπε!
 Η αλήθεια πως έχει χωρίς διαστρεβλώσεις.Γκομενα θεωρητικά μπορείς να βρεις στην πράξη ένας στους δέκα έχει. Όταν λέτε λευκές εννοείται Λιθουανες,Λετονές,Βουλγάρες ή Ρουμανες.Αντε να σκοτώσεις μια τέτοια και να μένετε μαζί (μιλάω για την καλύτερη περιπτωση)
 Σχετικά με το ότι σε έπιασαν μεθυσμένο στη Ρωσσία έχετε μείνει λιγάκι πίσω (καμία 20αρια χρονια) η ταρίφα είναι γύρω στα 500 ευρώ γιατί αλλιώς σου παίρνουν το δίπλωμα για 1-1,5 χρόνο!Αν δε δώσεις 500 επιτόπου στο δικαστήριο θες τουλάχιστον 1000!
 Αυτά που λέει ο γερομπεκρούλιακας είναι μόνο για γέλια  :2funny:τόσα δε παιρνει ούτε ο διευθυντής σε ναυτιλιακή εταιρία  :2funny:ένας πολύ καλός μισθός στο Λονδίνο είναι 4.000 λίρες οι περισσότεροι παίρνουν 2.000-2.500 το μήνα.Στα υψηλόβαθμα στελέχη (Όχι γερομπεκρουλιακες)τους παιρνει η εταιρία ένα μεσο καλό αμάξι για Τι όπως λένε οι ίδιοι ο μισθός τους δε φτάνει γι'αυτό και η εταιρίες θέλουν να δείξουν ότι τα διευθυντικά στελέχη τους έχουν πρεστίζ.
 Ο γερομπεκρουλιακας πρέπει να είναι εντελώς μπίθουλας  :2funny:νοικιάζει εκτός πόλη ένα δωμάτιο η διαμέρισμα σαν κελί φυλακής με ντουσιερα και τουαλέτα και πάει με το λεωφορείο  :2funny:.
  Στην Αγγλία τους Έλληνες δεν τους θεωρούν σκουπίδια όπως οι Γερμανοί!Χτες μίλαγα με Ντίσελντορφ μου είπαν ότι οι εστιάτορες εκεί είναι μεγάλοι εκμεταλλευτές φέρνουν από Ελλάδα παιδιά για να δουλέψουν τους δίνουν  1.000 ευρώ το μήνα και έχουν φτιάξει δωμάτια στο υπόγειο του μαγαζιού για να μένουνε σε πολλές περιπτώσεις τους κρατάνε και τα διαβατήρια  :rockon:. Αυτά για να μην ακούω ψέματα και βλακείες  :2funny: :jerking:

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Ο Τάσος πολύ σωστά τα είπε!
  Η αλήθεια πως έχει χωρίς διαστρεβλώσεις.Γκομενα θεωρητικά μπορείς να βρεις στην πράξη ένας στους δέκα έχει. Όταν λέτε λευκές εννοείται Λιθουανες,Λετονές,Βουλγάρες ή Ρουμανες.Αντε να σκοτώσεις μια τέτοια και να μένετε μαζί (μιλάω για την καλύτερη περιπτωση)
  Σχετικά με το ότι σε έπιασαν μεθυσμένο στη Ρωσσία έχετε μείνει λιγάκι πίσω (καμία 20αρια χρονια) η ταρίφα είναι γύρω στα 500 ευρώ γιατί αλλιώς σου παίρνουν το δίπλωμα για 1-1,5 χρόνο!Αν δε δώσεις 500 επιτόπου στο δικαστήριο θες τουλάχιστον 1000!
  Αυτά που λέει ο γερομπεκρούλιακας είναι μόνο για γέλια  :2funny:τόσα δε παιρνει ούτε ο διευθυντής σε ναυτιλιακή εταιρία  :2funny:ένας πολύ καλός μισθός στο Λονδίνο είναι 4.000 λίρες οι περισσότεροι παίρνουν 2.000-2.500 το μήνα.Στα υψηλόβαθμα στελέχη (Όχι γερομπεκρουλιακες)τους παιρνει η εταιρία ένα μεσο καλό αμάξι για Τι όπως λένε οι ίδιοι ο μισθός τους δε φτάνει γι'αυτό και η εταιρίες θέλουν να δείξουν ότι τα διευθυντικά στελέχη τους έχουν πρεστίζ.
  Ο γερομπεκρουλιακας πρέπει να είναι εντελώς μπίθουλας  :2funny:νοικιάζει εκτός πόλη ένα δωμάτιο η διαμέρισμα σαν κελί φυλακής με ντουσιερα και τουαλέτα και πάει με το λεωφορείο  :2funny:.
  Στην Αγγλία τους Έλληνες δεν τους θεωρούν σκουπίδια όπως οι Γερμανοί!Χτες μίλαγα με Ντίσελντορφ μου είπαν ότι οι εστιάτορες εκεί είναι μεγάλοι εκμεταλλευτές φέρνουν από Ελλάδα παιδιά για να δουλέψουν τους δίνουν  1.000 ευρώ το μήνα και έχουν φτιάξει δωμάτια στο υπόγειο του μαγαζιού για να μένουνε σε πολλές περιπτώσεις τους κρατάνε και τα διαβατήρια  :rockon:. Αυτά για να μην ακούω ψέματα και βλακείες  :2funny: :jerking:

Δεν μιλησα για Ρωσια εσυ την ξερεις καλα οχι εγω, 2-3 φορες εχω ερθει, αλλα εδω ξερω οτι σε γ... αμα σε επιασαν με αλκοολ, η ασφαλεια θα παει στο θεο και στην καλυτερη θα σε ξαναστειλουν για μαθηματα οδηγησης

Το ξαναλεω αν μενεις μονος σου και ειδικα αν εχεις δικο σου διαμερισμα, εχεις αλλο στατους στις γκομενες.  Το θεμα με τις καλες αγγλιδες , ειναι οτι επειδη εχουν γερο οικονομικο background δεν ασχολουντε , αλλα ποιος νοιαζεται στη τελικη αν βρισκεις αλλες γκομενες.

Δεν ειχα ποτε προβλημα επειδη ειμαι Ελληνας, αλλα ξερω κοσμο απο ανατολικες χωρες που εχει προβλημα οταν αναφερει την καταγωγη του. Δεν ξερω πως φεροντε οι Γερμανοι αλλα δεν νομιζω οτι ενα ελληνας εχει προβλημα εδω, ειδικα αν εχει τροπους, αν εισαι καγκουρας θα σε παρουν για τριτοκοσμικο.

Συμφωνω απολυτα, για τους ελληνες εργοδοτες. Δεν μπορω καταλαβω γιατι πολλοι ελληνες πανε στο εξωτερικο και δουλευουν σε ελληνα! Ειναι σαν να λες "εδω ειμαι κλεψε με".Μακρια! Οι ντοπιοι εργοδοτες ειναι κυριοι!

Σχετικα με τους μισθους, δεν ξερω ποσα περνει ο καθενας. Αυτο που ειπα ειναι οτι αν εχεις μια συγκεκριμενη ειδικευση σε ενα τομεα τεχνολογιας πχ Λογισμικο, πολυ εμπειρια, πολλες γνωσεις
μπορεις να δουλεψεις σαν contactor με τιμες 250-700+/ημερα  αναλογως ... Αυτα ειναι συμβολαια κυριως 2-12 μηνων , μικτα,δεν δικαιουσε διακοπες, δηλαδη γαι την εφορια εισαι σαν μια εταιρεια

Εμενα συμβουλη μου ειναι, αν μπορεις να εχεις καλο μισθο, πηγαινε επαρχια, εχεις ολες τις ανεσεις, σου μενουν πολλα περισσοτερα, περισσοτερο χρονο,καλυτερος κοσμος... Γεματο αεροδρομια ειναι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
σαν blackdove ...ελεγες πως δεν μπαινεις παντα στο adulttheater ..παρα περιμενεις απεναντι στο παρκιν.. να δεις ποιοι μπαινουν ... επρεπε να  ..αγορασεις και  γαλα στα παιδια σου ειχες πει τρομαρα σου ..
κατα τα αλλα .. η νεα δημοκρατια σε μαρανε ρε αχρηστε ντελιβερα..

Ωραία, πήγαινε βρες τώρα τον blackdove και γαμηθείτε ελεύθερα, πούστηδες είστε και οι δυο, να μη σας διακόπτουμε.  :tn04: :tn04:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ωραία, πήγαινε βρες τώρα τον blackdove και γαμηθείτε ελεύθερα, πούστηδες είστε και οι δυο, να μη σας διακόπτουμε.  :tn04: :tn04:

εισαι τοσο καταπιεσμενος  ομοφυλοφιλος που δεν εχεις το θαρρος να μπεις με το παλιο σου προφιλ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom