Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο δημητρακης αντιπροσωπεύει τη λαϊκή εκδίκηση στην υβρι που και καλά διαπραττουμε.
Φαντάσου αυτόν που δεν εχει μία που δυσκολεύεται να τα φέρει πέρα να πανηγυριζει για την τύχη του που δεν πήγε εξωτερικό να υποφέρει.
Οποτε εκφράζει το λαϊκό αίσθημα αφού αντιπροσωπεύει το μέσο όρο.
Απλα είναι τόσο μαλακας που εμένα π.χ μου δίνει αφορμή και πάτημα να γράψω τέτοια εμπρηστικα πράγματα που κανονικά δε γράφονται.
Αποκοιμιζει το πλήθος.
Σημερα ολο.μαλακιες γράφεις  :2funny:απλός γράφετε ψέματα κει πράγματα της φαντασίας σας  :2funny:.
 Εσύ είσαι πιο προσγειωμένος απ αυτούς  :2funny:δεν είπες ποτέ ότι είσαι καθηγητής Πανεπιστημίου στη Γερμανια :2funny:ούτε ότι η Γερμανία έχει ζέστη λιακάδα και πολύ καλό καιρό  :2funny:ούτε ότι βγάζεις 20.000+ ευρώ το μήνα  :2funny:αυτοί σε ξεσκίσαν στην ψευτιά  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αγράμματος είσαι  :2funny:τι είσαι?ένας φουκαράς σα το Βλακμαν που πήγε Αγγλια γιατί Ελλάδα ήταν άφραγκος  :2funny:
  Αμαξι δε χρειάζεται να έχεις,ούτε διαμέρισμα δικό σου ,ούτε βίλα  αν έχεις λεφτά :2funny:
  Με 20.000 λίρες μένεις στο ενοίκιο  :2funny:
   Αν δεν ήσουν άφραγκος και αμάξι θα είχες και διαμέρισμα και βίλα με πισίνα.Αυτοι που έχουν εισοδηματα 20.000 λίρες το μήνα έτσι ξέρω ότι ζούνε.Δε πάνε με το λεωφορείο ούτε μένουν στο νοίκι  :2funny:Βέβαια για τους φουκαράδες στην Ελλάδα μπορεί να μετράς  :2funny:λες Αγγλία λες και αυτές της  :jerking:που μας γράφεις  :2funny:έλα όμως που εγώ έχω πάει και έχω δει πως ζείτε στη μαύρη ξενιτιά  :shit: :2funny:

εγω μόγγολε έχω λεφτά και πληρώνω 2000 τον μήνα νοίκι για το διαμέρισμα μου και δεν το αγοράζω γιατί δεν θέλω να δεσμεύσω το χρήμα ... βλάκα... εσύ τι έχεις ?

Συνημμένα

• αποδειξη.JPG
    αποδειξη.JPG
    175,7 KB · Εμφανίσεις: 42

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όσες φωτογραφίες και να σου βάλουμε εγώ,ο kman,o tramountana,κ.λ.π.
είσαι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ που πάλι θα μας πρήξεις τα αρχίδια.

Πήγαινε γάμα τη γάτα σου ή κανά πεπόνι και μη μας σκοτίζεις τα αρχίδια ΜΟΓΓΟΛΕ
Άστο οι φωτο που μας εβαλες ήταν τελειως μούφα δεν υπάρχει κανένας να σε πίστεψε  :2funny:άλλοι σε κράξανε πρώτα όχι εγώ  :2funny:. Μήπως μετακόμισες και δεν έχεις άλλες φωτο από το παλιό σου σπίτι να μας δειξεις? :2funny:

εγω μόγγολε έχω λεφτά και πληρώνω 2000 τον μήνα νοίκι για το διαμέρισμα μου και δεν το αγοράζω γιατί δεν θέλω να δεσμεύσω το χρήμα ... βλάκα... εσύ τι έχεις ?
Και πας και με το λεωφορείο για να κάνεις  οικονομία  :2funny:και να μη χαλάς λεφτά  :2funny:στο διάλειμμα τρως μιά τυρόπιτα για οικονομία και μετά τη δουλειά πάλι πίσω σπίτι με το λεωφορείο  :2funny:
  Μήπως είσαι ο Σκρούτζ Μακ Ντακ?  :2funny::2funny:
  Αν και σε κώβω για κανα μπατήρι που νοικιάζει δωμάτιο  :2funny:και παει με το λεωφορειο  :2funny:

Συνημμένα

• Scrooge_McDuck.jpg
    Scrooge_McDuck.jpg
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 37
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Άστο οι φωτο που μας εβαλες ήταν τελειως μούφα δεν υπάρχει κανένας να σε πίστεψε  :2funny:άλλοι σε κράξανε πρώτα όχι εγώ  :2funny:. Μήπως μετακόμισες και δεν έχεις άλλες φωτο από το παλιό σου σπίτι να μας δειξεις? :2funny:

Μόνο εσύ και ο peter van pousten αμφιβάλλατε.

Δηλαδής ένας ΜΟΓΓΟΛΟΣ και ένας πούστης τρολ.

Επισκέπτης

Η πνευματικη ελιτ της Γερμανιας το ξερει οτι σε μαζευει η αστυνομια απο τα μπαρ γιατι πας και κλωτσας τα ποδια των θαμωνων για να τους παρεις τη γυναικα; :idiot: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
Ένα από τα άσχημα του internet είναι πως έδωσε βήμα σε κάθε ΜΟΓΓΟΛΟ ΑΜΕΑ

που πριν το internet απλά θα ήταν ο τρελός του χωριού.

Αυτή η ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑ, η προσωποποίηση της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ, τολμά να ασκεί κριτική.

w_e9ebe097.jpg

NpxqqPKYO3Q.jpg

Ένα από τα ωραία όμως είναι οτι μας χαρίζουν τα αυτιστικά μογγόλια ατελειώτες ώρες γέλιου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Χτες τον Βλακμαν ενας που δεν εχει σχεση με μενα τον έκανε τελειως ρεζιλι  :2funny:.
 Πρεπει να ειναι καποιος τελειως βλακας και να μην εχει βγει απο το νομο Αττικης για να σε πιστεψει  :2funny:
 Αν ήταν το σπίτι σου θα μας ειχες βάλει δεκάδες φωτο,με το τηλέφωνο ή κομπιούτερ στο τραπέζι και στη βεράντα με ανοικτό το σαίτ,θα είχες βάλει όλο το σπίτι φωτο.Αλλα οι φωτο είναι μούφα,βρήκες 2 φωτο της κατεβασες,της εβαλες στο σάϊτ και νόμιζες ότι θα σε πιστέψουμε  :2funny:αλλες φωτο δεν εχεις?ή μετακόμισες? :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
Χτες τον Βλακμαν ενας που δεν εχει σχεση με μενα τον έκανε τελειως ρεζιλι  :2funny:.
 Πρεπει να ειναι καποιος τελειως βλακας και να μην εχει βγει απο το νομο Αττικης για να σε πιστεψει  :2funny:
 Αν ήταν το σπίτι σου θα μας ειχες βάλει δεκάδες φωτο,με το τηλέφωνο ή κομπιούτερ στο τραπέζι και στη βεράντα με ανοικτό το σαίτ,θα είχες βάλει όλο το σπίτι φωτο.Αλλα οι φωτο είναι μούφα,βρήκες 2 φωτο της κατεβασες,της εβαλες στο σάϊτ και νόμιζες ότι θα σε πιστέψουμε  :2funny:αλλες φωτο δεν εχεις?ή μετακόμισες? :2funny:

Βρε ρεζίλι των σκυλιών, μιλάς εσύ για φώτο σπιτιού;;

Ρε ΨΕΥΤΑΡΑ, που μας έλεγες για την τρώγλη σου του 2006 και τελικά ήταν του 2003, σε ξεμπρόστιασε ο άλλος που το βρήκε στο νετ..... ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕ ΨΕΥΤΑΡΑ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η πνευματικη ελιτ της Γερμανιας το ξερει οτι σε μαζευει η αστυνομια απο τα μπαρ γιατι πας και κλωτσας τα ποδια των θαμωνων για να τους παρεις τη γυναικα; :idiot: :2funny:

Και αυτοί όταν περνούσαν τον Όντερ ξεχνούσαν τους τρόπους τους,οπότε δεν θα τους εξέπληττε το γεγονός

αλλες φωτο δεν εχεις?ή μετακόμισες? :2funny:

Είδα τη γκαρσονιέρα σου και μετακόμισα σε 10όροφη γκαρσονιέρα με γείτονες πακιστανούς

Το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να σου δώσουμε παραπάνω πληροφορίες για να βρεις φωτό και σαν σκατόψυχος ΜΟΓΓΟΛΟΣ να βγάλεις εδώ στοιχεία όπως έκανες και στο παρελθόν.

Αλλά θα πάρεις τα ΑΡΧΙΔΙΑ μου ΜΟΓΓΟΛΕ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ένα από τα ωραία όμως είναι οτι μας χαρίζουν τα αυτιστικά μογγόλια ατελειώτες ώρες γέλιου.

Τύπε αν είχε ελάχιστη αυτογνωσία θα είχε ανέβει στην ταράτσα προ πολλού,εδώ έχουν ανέβει άλλοι που είχαν το 1/100 από τα κουσούρια του.

Αλλά αυτός ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ νομίζει ότι βρέχει ενώ τον έχουν ταράξει στις χλέπες

Κάνει και τέτοια ο ρουφιανάκος;

Εννοείται.
Και ΜΟΓΓΟΛΟΣ και ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ

Επισκέπτης
Και αυτοί όταν περνούσαν τον Όντερ ξεχνούσαν τους τρόπους τους,οπότε δεν θα τους εξέπληττε το γεγονός

Τοτε παραδεχεσαι μονος σου οτι "αυτοι" οχι μονο ελιτ κανενος ειδους δεν ειναι, αλλα ουτε ανθρωποι με αστικες αξιες. Το επιπεδο τους αντιστοιχει στο δικο σου. Ευτυχως ειμαστε πολλοι που γνωριζουμε τι θα πει πασοκος καθηγητης... καναμε το ειδος εξαγωγη και στη Γερμανια.

Τουλαχιστον ο Δημητρακης δε μας ταιζει φουμαρα, το λεει ευθεως: "Ειμαι κτηνοβατης. Οταν το ειπα στον Ρωσο γιατρο το προσωπο του παγωσε και μου εδωσε το τηλεφωνο ενος ψυχιατρου".

Αυτη ειναι αν οχι χειροτερη η αντιμετωπιση που θα εχεις και εσυ αν γνωρισεις σοβαρους ανθρωπους και τους αποκαλυψεις την αληθεια για σενα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τοτε παραδεχεσαι μονος σου οτι "αυτοι" οχι μονο ελιτ κανενος ειδους δεν ειναι, αλλα ουτε ανθρωποι με αστικες αξιες. Το επιπεδο τους αντιστοιχει στο δικο σου. Ευτυχως ειμαστε πολλοι που γνωριζουμε τι θα πει πασοκος καθηγητης... καναμε το ειδος εξαγωγη και στη Γερμανια.

Τουλαχιστον ο Δημητρακης δε μας ταιζει φουμαρα, το λεει ευθεως: "Ειμαι κτηνοβατης. Οταν το ειπα στον Ρωσο γιατρο το προσωπο του παγωσε και μου εδωσε το τηλεφωνο ενος ψυχιατρου".

Αυτη ειναι αν οχι χειροτερη η αντιμετωπιση που θα εχεις και εσυ αν γνωρισεις σοβαρους ανθρωπους και τους αποκαλυψεις την αληθεια για σενα

Που ξέρεις εσύ από ελληνικό πανεπιστήμιο;
Αγγλία σε έστειλαν γιατί ήσουν τόσο πυρότουβλο που ούτε τει ανθοκομίας δεν κατάφερες να περάσεις

Επισκέπτης
Που ξέρεις εσύ από ελληνικό πανεπιστήμιο;
Αγγλία σε έστειλαν γιατί ήσουν τόσο πυρότουβλο που ούτε τει ανθοκομίας δεν κατάφερες να περάσεις

Βαλκανιε Ψευταρα, θα παραδεχτεις οτι μας εβαλες φωτο μουφα να τελειωνουμε και οτι οι ανωτερες προσωπικοτητες που εχεις γνωρισει στη "ζεστη" και "ηλιολουστη", οπως την εχεις περιγραψει, Γερμανια, ειναι οι κακομοιρηδες συναδελφοι σου απο το ΤΕΙ και οι χοντρες φιλολογοι γυναικες τους;

Επισκέπτης
Περιμενω απο τον ΒΠ να δειξει την ιδια ειλικρινεια που δειχνει ο Δημητρακης οταν λεει περηφανα: "Ειμαι κτηνοβατης!"

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Βαλκανιε Ψευταρα, θα παραδεχτεις οτι μας εβαλες φωτο μουφα να τελειωνουμε και οτι οι ανωτερες προσωπικοτητες που εχεις γνωρισει στη "ζεστη" και "ηλιολουστη", οπως την εχεις περιγραψει, Γερμανια, ειναι οι κακομοιρηδες συναδελφοι σου απο το ΤΕΙ και οι χοντρες φιλολογοι γυναικες τους;

Μόλις έλαβα pm από έγκριτο μέλος που λέει πως σε έστειλαν Αγγλία, δεν κατάφερες να περατώσεις τις σπουδές και το χειρότερο,γύρισες στα πάτρια εδάφη έχοντας αποκτήσει νέες συνήθειες :effemine:

Φυσικά δεν υιοθετώ τα παραπάνω, αν μετά τα 20 την είδες πισωγλέντης δε θα σε κρίνουμε εμείς

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρε ρεζίλι των σκυλιών, μιλάς εσύ για φώτο σπιτιού;;

Ρε ΨΕΥΤΑΡΑ, που μας έλεγες για την τρώγλη σου του 2006 και τελικά ήταν του 2003, σε ξεμπρόστιασε ο άλλος που το βρήκε στο νετ..... ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕ ΨΕΥΤΑΡΑ.
Ναι αυτό ήταν φοβερό ψέμα που είπα  :2funny:δεν ειναι του 2006 ειναι του 2003 το σπιτι μου  :2funny:Τι εινσι το σπιτι αυτοκινητο και σε 5-10 χρονια ειναι πια παλιο και το αλλαζεις και παιρνεις αλλο? :2funny:Στο τελος του 2005 αρχες του 2006 μπηκαμε μεσα γιατι υπηρχε καποιο προβλημα με τα χαρτια και δεν περναγε επιτροπη το σπιτι.Ειδατε και οτι δεν κανει πενταροδεκαρες οπως ελεγε ο Βλακμαν.Και έχω κ αλλά 2 σπίτια εδώ.Τωρα ήρθα στο άλλο σπίτι που είναι οι γάτες.Αυτο το σπιτι είναι του 1998 (ισως στο ιντερνετ λέει ότι είναι του 1997).
 Ο Βλάκμαν έλεγε ότι μένω σε μια παλιά σοβιετική πολυκατοικία :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μόλις έλαβα pm από έγκριτο μέλος που λέει πως σε έστειλαν Αγγλία, δεν κατάφερες να περατώσεις τις σπουδές και το χειρότερο,γύρισες στα πάτρια εδάφη έχοντας αποκτήσει νέες συνήθειες :effemine:

Φυσικά δεν υιοθετώ τα παραπάνω, αν μετά τα 20 την είδες πισωγλέντης δε θα σε κρίνουμε εμείς
Ωραία και τι σχέση έχει αυτό με τα ψέματα που μας λες και της ψεύτικες φωτο που μας έβαλες? :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ωραία και τι σχέση έχει αυτό με τα ψέματα που μας λες και της ψεύτικες φωτο που μας έβαλες? :2funny:

ΚΑΡΑΦΛΑ ΧΟΝΤΡΟΜΟΓΓΟΛΕ, ο μόνος που ζει μέσα στο ψέμα είσαι ΕΣΥ που νομίζεις ότι είσαι σελέμπριτυ,
ενώ είσαι κλόουν του λαζόπουλου.

Επίσης επειδή θα κατέβω να ψηφίσω, να μας ενημερώσεις εδώ για τυχόν προεκλογική σου συγκέντρωση
να έρθω να μου δώσεις αυτόγραφο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι αυτό ήταν φοβερό ψέμα που είπα  :2funny:δεν ειναι του 2006 ειναι του 2003 το σπιτι μου  :2funny:Τι εινσι το σπιτι αυτοκινητο και σε 5-10 χρονια ειναι πια παλιο και το αλλαζεις και παιρνεις αλλο? :2funny:Στο τελος του 2005 αρχες του 2006 μπηκαμε μεσα γιατι υπηρχε καποιο προβλημα με τα χαρτια και δεν περναγε επιτροπη το σπιτι.Ειδατε και οτι δεν κανει πενταροδεκαρες οπως ελεγε ο Βλακμαν.Και έχω κ αλλά 2 σπίτια εδώ.Τωρα ήρθα στο άλλο σπίτι που είναι οι γάτες.Αυτο το σπιτι είναι του 1998 (ισως στο ιντερνετ λέει ότι είναι του 1997).
 Ο Βλάκμαν έλεγε ότι μένω σε μια παλιά σοβιετική πολυκατοικία :jerking:

τι επιτροπή ρε μαλάκα .... στην Ρωσία επιτροπή... 100 δολλάρια και είχανε καθαρίσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom