Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΚΑΡΑΦΛΑ ΧΟΝΤΡΟΜΟΓΓΟΛΕ, ο μόνος που ζει μέσα στο ψέμα είσαι ΕΣΥ που νομίζεις ότι είσαι σελέμπριτυ,
ενώ είσαι κλόουν του λαζόπουλου.

Επίσης επειδή θα κατέβω να ψηφίσω, να μας ενημερώσεις εδώ για τυχόν προεκλογική σου συγκέντρωση
να έρθω να μου δώσεις αυτόγραφο
Άστο μούφα φωτογραφίες μας έβαλες  :2funny:και αλλάζεις θέμα  :2funny:
τι επιτροπή ρε μαλάκα .... στην Ρωσία επιτροπή... 100 δολλάρια και είχανε καθαρίσει...
Ναι όπως και ότι τα διαμερίσματα μου είναι σοβιετικά και κάνουν πενταροδεκάρες  :2funny:
  Έχετε μείνει στο 1991  ;)μήπως γαμας την καλύτερη γκόμενα με 20$? :2funny:μηπως εχει αδεια ράφια και ουρά για ψωμί? :2funny:
  Με αυτά τα μυαλά έρχονται φουκαράδες σαν εσένα εδώ για να κάνουν δουλειές στην παρθένα αγορά που δεν έχει τίποτα  :jerking: :2funny:ένας προσφατα με ρώταγε αν το ενοίκιο για 1 διαμερισμα  είναι 70-80 ευρώ? :2funny:

Επισκέπτης
Μόλις έλαβα pm από έγκριτο μέλος που λέει πως σε έστειλαν Αγγλία, δεν κατάφερες να περατώσεις τις σπουδές και το χειρότερο,γύρισες στα πάτρια εδάφη έχοντας αποκτήσει νέες συνήθειες :effemine:

Φυσικά δεν υιοθετώ τα παραπάνω, αν μετά τα 20 την είδες πισωγλέντης δε θα σε κρίνουμε εμείς
Εμεις οι Ευρωπαιοι δεν εχουμε προβλημα με τους γκευ οπως εσεις οι μεσανατολιτες, οι βαλκανιοι, και αλλοι τριτοκοσμικοι. Δικαιωμα σας φυσικα να εχετε πρωτογονες αντιληψεις, οπως οτι ο αντρας πρεπει να αποδεικνυει οτι ειναι ισχυροτερος απο τα αλλα αρσενικα οταν συνοδευει γυναικα, και αλλες καθυστεριες που εχεις γραψει στο παρελθον, αποδεικνυοντας οτι εισαι παιδαγωγικο προιον λαικων συνοικιων της επαρχιας, καλο θα ηταν ομως να εχεις το γνωθι σεαυτον και να μη νομιζεις οτι αποτελεις μελος της κουλτουρας των ευρωπαικων φυλων, πολλω δε μαλλον της αστικης ταξης...

Αυτο μας προσβαλλει και θα το χλευασουμε χωρις τελος. :cheesy:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
εισαι παιδαγωγικο προιον λαικων συνοικιων της επαρχιας
:erection: :erection:
tumblr_mxzygxIFht1ssuq9po1_400.gif

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.840
Πόντοι
216
Δυστυχώς με τον ίδιο τρόπο που παγκόσμιοι επικυρίαρχοι, με τη βοηθεία αφελών θολοκουλτουριαρέων, έχουν κηρύξει τον πόλεμο στην οπλοφορία, έτσι τον έχουν κηρύξει και στην αυτοκίνηση, φυσική συνέχεια της ποινικοποίησης των ψυχοτρόπων ώστε να περιοριστούν τα όρια της προσωπικής ελευθερίας σε κάθε της έκφραση.

Τραβηγμένη άποψη..ίσως στο μέλλον βάλουν και άλλα limitations υπό μορφή φόρων ή ανεβάσουν τις τιμές καυσίμων, ίσως με την άνοδο υβριδικών-ηλεκτρικών αυξηθεί το κόστος κτήσης, αλλά δε νομίζω ότι το αμάξι έπαψε να είναι μέσο των πολλών...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.840
Πόντοι
216
ελα αυτιστικέ μαλάκα.. ενα τιμολόγιο σε έναν πελάτη μου

ωχ τύπε, τώρα θα αρχίσουν οι χακεράδες dimitrakis και σία να ψάχνουν τον πελάτη σου και θ' αρχίσουν να σε υποσκάπτουν με απανωτές αναφορές της περσόνας σου στο φόρουμ  :2funny:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
741
Πόντοι
96
Άστο μούφα φωτογραφίες μας έβαλες  :2funny:και αλλάζεις θέμα  :2funny:Ναι όπως και ότι τα διαμερίσματα μου είναι σοβιετικά και κάνουν πενταροδεκάρες  :2funny:
  Έχετε μείνει στο 1991  ;)μήπως γαμας την καλύτερη γκόμενα με 20$? :2funny:μηπως εχει αδεια ράφια και ουρά για ψωμί? :2funny:
  Με αυτά τα μυαλά έρχονται φουκαράδες σαν εσένα εδώ για να κάνουν δουλειές στην παρθένα αγορά που δεν έχει τίποτα  :jerking: :2funny:ένας προσφατα με ρώταγε αν το ενοίκιο για 1 διαμερισμα  είναι 70-80 ευρώ? :2funny:

Δημητρη στο facebook εχει κανενα γκρουπακι με Ελληνες της Ρωσιας;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
741
Πόντοι
96
εγω μόγγολε έχω λεφτά και πληρώνω 2000 τον μήνα νοίκι για το διαμέρισμα μου και δεν το αγοράζω γιατί δεν θέλω να δεσμεύσω το χρήμα ... βλάκα... εσύ τι έχεις ?

Reading τυπε; Καλη φαση

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ωχ τύπε, τώρα θα αρχίσουν οι χακεράδες dimitrakis και σία να ψάχνουν τον πελάτη σου και θ' αρχίσουν να σε υποσκάπτουν με απανωτές αναφορές της περσόνας σου στο φόρουμ  :2funny:
Απλος λενε ψεματα γ'αυτο και γραφουν οτι και καλα θα τους βρω  :2funny:.
  Αν πας και δεις πόσο χάλια ζούνε θα πεθάνεις στα  :2funny:ίσα ίσα βγαίνουν.Σχετικα με της γκομενες το καλύτερο το είπε ο Τάσος:Είναι ανέκδοτο να λες ότι Αγγλία θα πάει με Ελληνα
Δημητρη στο facebook εχει κανενα γκρουπακι με Ελληνες της Ρωσιας;
Γεμάτο είναι βέβαια τα περισσότερα είναι ποντιακα απλός εγώ δεν ασχολούμαι μ αυτά.
  Οι Έλληνες παλιά ερχόντουσαν για γκομενες (πριν από 15χρονια) τώρα έρχονται για δουλειά έχοντας εντελως λάθος πληροφορίες.Αλλο νομίζουν ότι θα βρούνε και αλλο βρίσκουν όταν έρχονται εδώ.Οι συζητήσεις τους όλο για δουλειές ειναι και με ζαλίζουν.Οι περισσότεροι έρχονται και σε 1 μήνα περίπου γυρίζουν Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον.
Καλά Αφού μας λες οτι εχετε τοσες γκομενες στην Αγγλία τι της θες της Ρωσσιδες?  :2funny:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
741
Πόντοι
96
Καλά Αφού μας λες οτι εχετε τοσες γκομενες στην Αγγλία τι της θες της Ρωσσιδες?  :2funny:

Εγκυκλοπαιδικα ρωταω, εξαλλου δεν ξερω Ρωσικα
Σε ρωτησα γιατι μ αρεσει να διαβαζω συζητησεις σε γκρουπ ελληνων απο πολλες χωρες (ντουμπαι καλιφορνια, νοτια αφρικη, νορβηγια, αυστραλια, κλπ) αλλα για ρωσια που εψαξα δε βρηκα κατι. Μου κανε εντυπωση γιατι ειναι μεγαλη χωρα, ευρωπαικη και εχουμε δεσμους.
Οσο για τα μουνια, καλη η αγγλια αλλα η ρωσια ειναι σιγουρα πιο πανω

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ένα από τα ωραία όμως είναι οτι μας χαρίζουν τα αυτιστικά μογγόλια ατελειώτες ώρες γέλιου.

Καλα εσυ πρεπει να εισαι εντελως ξεδιαντροπος πουστης.
Φαινεται και απο το αβαταρ που εχεις επιλεξει.
Πηγες να δουλεψεις το θεο και ξεφτιλιστηκες,αφου φανερωθηκαν στο τελος του βιντεο οι γκευ τσοντες που βλεπεις και βαζεις δαχτυλο στον κωλο σου.
και αντι να κατεβασεις το βιντεο απο το γιουτιουμπ και να διαγραψεις το λογαριασμο σου εδω,συνεχιζεις.
κιναιδαριο απο τα λιγα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Reading τυπε; Καλη φαση

φυσικά καλή είναι... και καλοπληρωμένη...

ωραία πόλη με ευκαιρίες διασκέδασης πολύ κοντά στο Λονδίνο (35 λεπτά με το τραίνο και πρέπει να είσαι μαλάκας για να πας με αυτοκίνητο στο Λονδίνο)...

πολλές εταιρείες τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής κλπ σε απόσταση βολής από το Reading (cisco, Microsoft, Huawei, Vodafone, Virgin, ATOS κλπ)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Άστο οι φωτο που μας εβαλες ήταν τελειως μούφα δεν υπάρχει κανένας να σε πίστεψε  :2funny:άλλοι σε κράξανε πρώτα όχι εγώ  :2funny:. Μήπως μετακόμισες και δεν έχεις άλλες φωτο από το παλιό σου σπίτι να μας δειξεις? :2funny:
Και πας και με το λεωφορείο για να κάνεις  οικονομία  :2funny:και να μη χαλάς λεφτά  :2funny:στο διάλειμμα τρως μιά τυρόπιτα για οικονομία και μετά τη δουλειά πάλι πίσω σπίτι με το λεωφορείο  :2funny:
   Μήπως είσαι ο Σκρούτζ Μακ Ντακ?  :2funny::2funny:
  Αν και σε κώβω για κανα μπατήρι που νοικιάζει δωμάτιο  :2funny:και παει με το λεωφορειο   :2funny:

μογγόλε πάω με το λεωφορείο γιατί με βολεύει αφάνταστα και γιατί μπορώ το προηγούμενο βράδυ να πιώ τα ξίδια μου χωρίς να κινδυνεύω να με σταματήσουν για πρωινό αλκοτέστ... και το μεσημέρι δεν τρώω μαλάκα για να μην είμαι σαν στραβοχυμένος λουκουμάς σαν και του λόγου σου...

το χρήμα ξέρω να το ξοδεύω καλύτερα από το να έχω ένα κάρο που δεν μου προσφέρει τις καθημερινές ΤΙΠΟΤΕ και το χρειάζομαι 3 ΠΣΚ τον μήνα ... μογγόλε...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγκυκλοπαιδικα ρωταω, εξαλλου δεν ξερω Ρωσικα
Σε ρωτησα γιατι μ αρεσει να διαβαζω συζητησεις σε γκρουπ ελληνων απο πολλες χωρες (ντουμπαι καλιφορνια, νοτια αφρικη, νορβηγια, αυστραλια, κλπ) αλλα για ρωσια που εψαξα δε βρηκα κατι. Μου κανε εντυπωση γιατι ειναι μεγαλη χωρα, ευρωπαικη και εχουμε δεσμους.
Οσο για τα μουνια, καλη η αγγλια αλλα η ρωσια ειναι σιγουρα πιο πανω
Σιγουρα θα εχει και οχι μονο ενα απλος εγω δεν τα εχω ψαξει.
μογγόλε πάω με το λεωφορείο γιατί με βολεύει αφάνταστα και γιατί μπορώ το προηγούμενο βράδυ να πιώ τα ξίδια μου χωρίς να κινδυνεύω να με σταματήσουν για πρωινό αλκοτέστ... και το μεσημέρι δεν τρώω μαλάκα για να μην είμαι σαν στραβοχυμένος λουκουμάς σαν και του λόγου σου...

το χρήμα ξέρω να το ξοδεύω καλύτερα από το να έχω ένα κάρο που δεν μου προσφέρει τις καθημερινές ΤΙΠΟΤΕ και το χρειάζομαι 3 ΠΣΚ τον μήνα ... μογγόλε...
Συνήθως πίνουν οι φουκαράδες για να ξεχασουν :2funny:και οι αποτυχημένοι  :2funny:δεν έχω δει κανένα πετυχημένο να πίνει ποτέ.Σε κάθε ποστ βλέπω και πόσο χάλια είναι η Αγγλία εδώ τώρα πια δε βλέπεις τροχονόμους.Αν πεις για πρωινό άλλοτε θα γελάνε  :2funny:ή θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο :2funny:
  Πας με το λεωφορείο το πρωί στη δουλειά,το μεσημέρι δε τρως για οικονομία και το βράδυ πίνεις για να ξεχάσεις  :2funny:καλά λένε ότι το ποτό βαράει στο κεφάλι  :2funny:στη φαντασία σου απο το ποτο εχεις παραισθήσεις και βλέπεις λεφτά πολλά λεφτά  :2funny:
  Έχουμε τόσους φουκαράδες στο σάϊτ ένας μπεκρούλιακας μας έλειπε  :2funny:
  Πρέπει να σαι και πολύ κακομοίρης  :2funny:

Επισκέπτης
Εγω τον πιστευω τον γερο Τραμουντανα οτι βγαζει πολλα λεφτα. Μου φαινεται ομως σαν ενας στεναχωρος ανθρωπος που δεν ξερει να τα χαρει.

Επισκέπτης
Πηγες να δουλεψεις το θεο και ξεφτιλιστηκες,αφου φανερωθηκαν στο τελος του βιντεο οι γκευ τσοντες που βλεπεις και βαζεις δαχτυλο στον κωλο σου.
και αντι να κατεβασεις το βιντεο απο το γιουτιουμπ και να διαγραψεις το λογαριασμο σου εδω,συνεχιζεις.
κιναιδαριο απο τα λιγα
:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.631
Πόντοι
5.506
κιναιδαριο απο τα λιγα

Δημητράκη, σε έτσουξε το βίντεο που βρέθηκε στο νετ το οποίο θα ήθελες να εξαφανίσεις αφού έχεις διαγράψει;

Κλάψε.  :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee:

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Ο τασος πηγε το 1994 και μαλλον περαστικος, και σε αυτο που ειπε συμφωνησα, αλλα οταν μενεις εδω για χρονια εχεις καλη δουλεια και διαμερισμα, εχεις εντελως διαφορετικο στατους...επισης εχεις 2 εκατ. ευρωπαιες..τρελο μειγμα. Μη λεμε οτι θελουμε χωρις να εχουμε ζησει. Εκτος κι αν εισαι 1.60 σαν πατημενο στρουντελ ή μοιαζεις με αφγανο...

Οσον αφορα  το αλκοολ και την οδηγηση..  εδω δεν ειναι ελλαδα ουτε ανατολικη ευρωπη με το δεκαρικο να καθαρισεις... γι' αυτο η ενας απο την παρεα δεν πινει για να οδηγησει ή καλουν ταξι...

Σχετικα με το φιλο tramountana, αν εχει αρκετη εμπειρια και καλο ονομα φυσικα και βγαζει τοσα, κα μακαρι να τα βγαζει.. γιατι θελουμε ντε και καλα καποιος ελληνας να πληρωνεται με 500 ευρω? ελεος   ... Επισης αυτα τα περι, ειναι ελληνας δωστου λιγοτερα, μονο κατα φαντασιαν μονο κατα φαντασιαν

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Δημητράκη, σε έτσουξε το βίντεο που βρέθηκε στο νετ το οποίο θα ήθελες να εξαφανίσεις αφού έχεις διαγράψει;

Κλάψε.  :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee:

ολα τα μελη αρχιζουν σιγα σιγα και  σε παιρνουν πρεφα ...  ( οχι παρτουζα ..αν και θα το ηθελες ...)
πηγαινε στο νημα του adulttheater να μας εξιστορησεις τι κανεις με τους γερους .........

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.133
Πόντοι
2.356
φιλε XMan
εγραψα οτι πρωτη φορα πηγα το 94 οχι οτι ηταν αυτη η μια και μοναδικη.
περυσι ειδικα ημουνα 2 φορες σε φιλο που εκανε για ενα χρονο το μεταπτυχιακο του στο Λονδινο , κεντρο εμενε σε φοιτητικο συγκροτημα με στουντιο (1200 λιρες ενοικιο αν θυμαμαι καλα).
Φυσικα οταν εισαι μονιμος αλλαζουν πολλα , μουναρα ομως αγγλιδα δεν θα δεις ποτε με ελληνα.
Με αλλες ευρωπαιες σαφως και παιζεις , συμφωνω απολυτα.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
φιλε XMan
εγραψα οτι πρωτη φορα πηγα το 94 οχι οτι ηταν αυτη η μια και μοναδικη.
περυσι ειδικα ημουνα 2 φορες σε φιλο που εκανε για ενα χρονο το μεταπτυχιακο του στο Λονδινο , κεντρο εμενε σε φοιτητικο συγκροτημα με στουντιο (1200 λιρες ενοικιο αν θυμαμαι καλα).
Φυσικα οταν εισαι μονιμος αλλαζουν πολλα , μουναρα ομως αγγλιδα δεν θα δεις ποτε με ελληνα.
Με αλλες ευρωπαιες σαφως και παιζεις , συμφωνω απολυτα.

Συμφωνω φιλε Τασο,σορρυ που δεν καταλαβα σωστα και νομισα οτι δεν εχεις παει αλλη φορα, εγω δεν μιλαω για 9αρια κλπ, αυτο δεν γινεται αν δεν εισαι ντοπιος ή αν δεν εχεις γεννηθει εδω,ακομα και ανατολικη ευρωπη, πως βλεπεις τους ουκρανους με τετοια μουνια. Αυτο που εννοω ειναι οτι αυτο ειναι κατι φυσιολογικο και γινεται σε ολη τη  ευρωπη. Επισης οπως εχεις δει υπαρχουν γκομενες απο οικογενειες που τους παρεχουν χρημα  κλπ μιλαμε για πολυ χρημα οποτε ειναι απλησιαστες, ειδικα εδω στην επαρχια. Επισης, ειναι πολυ δυσκολο να μπεις στο κλιμα καποιες φορες, δηλαδη εχουν διαφορετικη ιδιοσυγκρασια χιουμορ κλπ ενω οι γκομενες απο ανατολικη ευρωπη,μεσογειο, νοτιο αφρικη(λευκες) μπαινουν κατευθειαν στο νοημα. Υπαρχουν και πολλοι αγγλοι που δεν μπορουν αν δουν μουναρα ποτε γι' αυτο και οι πτησεις για Πραγα καθε Παρασκευη απογευμα ειναι γεματες..  

Προσωπικα γουσταρω ανατολικες και απο τη μεσογειο, ανεβαζεις στροφες πιο γρηγορα... :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom