Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.165
- Πόντοι
- 506
αουτς.... χτυπημα κατω απο τη μεση!Για να το λες κάτι θα ξέρεις.
αουτς.... χτυπημα κατω απο τη μεση!Για να το λες κάτι θα ξέρεις.
nonsense
Τι καθεσαι και εξηγεις, δεν μπορουν να καταλαβουν οτι οι δεξιοτητες πληρωνονται. Δεν καταλαβαινουν οτι οσο αυξανεις τις κινησεις σου και τις δεξιοτητες τοσο ανεβαινει το cv στα queues των recruiters οπως επισης και το salary.
Πολυ καλη αναλυση Mind, αλλα πιστεψε με αν καποιος δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του ή μοχθησει για να αποκτησει δεξιοτητες δεν προκειται ποτε να σε καταλαβει
Τα Έχετε μπερδέψει λιγάκι.Εγω δεν είμαι οικονομικός μετανάστης δεν έφυγα από την Ελλάδα γιατί είχα οικονομικό πρόβλημα.Εφυγα για να γαμάω περισσότερο να έχω γκομενίτσες και να μη χρειάζεται να πηγαίνω Φυλής και Μεταξουργείο συνέχεια.Εδω όσοι έφυγαν έφυγαν γιατί Ελλάδα είχαν οικονομικό πρόβλημα.Για να το λες κάτι θα ξέρεις.
Αν Ελλάδα δεν είχες που να μείνεις και δεν είχες να φας τότε θα σκεφτόσουν να φύγεις στο εξωτερικό.Γιατιβδε φεύγεις Αφού είναι τόσο ωραία εκεί?Δε μπορει να εισαι τοσο κασμας, πραγματικα, δε μπορει. Ειδικα αυτο με τους γονεις ηταν ξεκαρδιστικο, μπαγασακο, μπροστα στη γυαλινη σφαιρα εισαι.
περιεγραψα την ζωη του πικερ σε συμφοιτητες και τους ρωτησα για τη γνωμη τουςΟ Πίκερ ζει πολύ καλύτερα απ αυτούς
Τα Έχετε μπερδέψει λιγάκι.Εγω δεν είμαι οικονομικός μετανάστης δεν έφυγα από την Ελλάδα γιατί είχα οικονομικό πρόβλημα.Εφυγα για να γαμάω περισσότερο να έχω γκομενίτσες και να μη χρειάζεται να πηγαίνω Φυλής και Μεταξουργείο συνέχεια.Εδω όσοι έφυγαν έφυγαν γιατί Ελλάδα είχαν οικονομικό πρόβλημα.Αν Ελλάδα δεν είχες που να μείνεις και δεν είχες να φας τότε θα σκεφτόσουν να φύγεις στο εξωτερικό.Γιατιβδε φεύγεις Αφού είναι τόσο ωραία εκεί?
Φίλε το οτι "Αν δεν βρέξεις κώλο,ψάρι δεν τρως" είναι κάτι που όλοι το καταλαβαίνουν.
Απλά στην Ελλάδα η αναξιοκρατία μας εχει κσταντήσει να θεωρούμε αυτόν που δουλεύει και προσπαθεί μαλάκα. Και μας κάνει όλους να προσπαθούμε για τη λαμογιά και την μισοκρυπτοκλεψιά.
Και στο εξωτερικό υπάρχει η απάτη. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ !!!
Στις ΗΠΑ καλύτερα να εκτελέσεις 5 ανθρώπους παρά να σε τσιμπήσουν για φοροδιαφυγή για παράδειγμα.
Στην Ελλάδα το να κλέβεις το κράτος θεωρείται κάτι ανάμεσα σε αρετή και εθνικό σπορ. Ακόμα και ο Τσοχατζόπουλος έξω είναι.
Εγώ όταν είχα έρθει Ελλάδα κάθε μέρα Φυλής και Μεταξουργείο γάμαγα οπότε άστο βρες κάτι άλλοΠου να καταλαβεις οτι γι αυτους που παλευουν να ζησουν με 6-7 κατοσταρικα στη μπανανια ειναι απειρως προτιμοτερο να ζησουν σε ενα κανονικο κρατος με 2500 λιρες το μηνα, τετοιος ψωλας που εισαι......
Εν τω μεταξυ, μας αναφερεις συνεχεια σαν πρωτιστο λογο και σκοπο που μεταναστευσες τα μουνακια και τα γαμησια ενω ειναι γνωστο σε ολους οτι εχει πανω απο 6-7 χρονια που δε σου κανει κουκου. Μηπως πλεον να γυρισεις την ιστορια στα αξιοθεατα και τα μουσεια που εχει εκει σαν εγκυκλοπαιδικος/φυσιολατρης μεταναστης;
Ποτέ δεν είπα ότι ο Πίκερ ζει καμία καλή ζωή αλλά σε σχέση με το Βλάκμαν που δουλεύει 15ωρα για 2.000 και κάτι ψιλά και ζει στο γραφείο Ο Πίκερ ζει πολύ καλύτερα .Ο Πίκερ γαμάει μια φορά στις τρεις μέρες ο Βλάκμαν μια φορά στους 6 μήνες ο Πίκερ μπορεί να πάρει το αμάξι των γονιών του ο Βλάκμαν δεν έχει ούτε πατίνι Πες στους φίλους σου και για το Βλάκμαν να δούμε τι θα σου πούνε?περιεγραψα την ζωη του πικερ σε συμφοιτητες και τους ρωτησα για τη γνωμη τους
σχεδον ολοι μου ειπαν οτι θα αυτοκτονουσαν στην θεση του
Εγώ όταν είχα έρθει Ελλάδα κάθε μέρα Φυλής και Μεταξουργείο γάμαγα οπότε άστο βρες κάτι άλλο
Ε,τότε αφού ζεις τόσο χάλια στην Ελλάδα για δε πας στη Γερμανία ή στην Αγγλία? να ζεις άνετα και με αξιοπρέπεια στον πολιτισμένο κόσμο
Ποτέ δεν είπα ότι ο Πίκερ ζει καμία καλή ζωή αλλά σε σχέση με το Βλάκμαν που δουλεύει 15ωρα για 2.000 και κάτι ψιλά και ζει στο γραφείο Ο Πίκερ ζει πολύ καλύτερα .Ο Πίκερ γαμάει μια φορά στις τρεις μέρες ο Βλάκμαν μια φορά στους 6 μήνες ο Πίκερ μπορεί να πάρει το αμάξι των γονιών του ο Βλάκμαν δεν έχει ούτε πατίνι Πες στους φίλους σου και για το Βλάκμαν να δούμε τι θα σου πούνε?
Εγώ θέλω να γαμαω κάθε μέρα ή το πολύ κάθε 2-3 μέρες και οχι κάθε 6 μήνες σα το Βλακμαν για σας αυτό είναι κάτι το εξωπραγματικό.ΛΕΣ ΟΤΙ γαμαγες Ελλαδα. Τοσο χαλια ειναι εκει πανω ή τοσο ακριβα για σενα τα γκομενετα και ηρθες μεταξι να γαμησεις; Σκατα πορνομεταναστευση εκανες τοτε.
Εν τω μεταξυ εισαι αρκετα χαζουλης για να καταλαβεις οτι εγω δε ζω με 700 το μηνα, γενικα περιγραφω την κατασταση. Και φυσικα για να μην περνιεμαι για φιδεμπορας σαν και σενα, ουτε λεω οτι βγαζω τα 5000+ του κμαν.
Εγώ θέλω να γαμαω κάθε μέρα ή το πολύ κάθε 2-3 μέρες και οχι κάθε 6 μήνες σα το Βλακμαν για σας αυτό είναι κάτι το εξωπραγματικό.
Εσύ δε ζεις με 700 το πολύ 400-500 να βγάζεις .Και κάθεσαι Ελλάδα γιατί την παλεύεις δεν πεινάς.
Κάθε μέρα ήμουν Φυλής και Μεταξουργείο και γάμαγα μαζί με δεκαδες μέλη του σάϊτ.Λες σε μερικούς μήνες να σταμάτησε να μου σηκώνετε?Οσο βγαζω εγω 400-500 αλλο τοσο γαμας εσυ μητσο, μεταξυ μας. Δε λεω, μπορει εκεινα τα χρονια που πρωτοπηγες να γαμησες λιγακι, ισως περισσοτερο απ οτι γαμουσες εδω, αλλα πλεον τα τελευταια 6-7 χρονια αποστρατευτηκες. Δεν ειναι κακο, οποιοσδηποτε μπορει να το παθει, εχει κι αλλες χαρες η ζωη για σενα.
Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι το εξωτερικό και ιδιαίτερα η ΔΥΣΗ είναι παράδεισος.1. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
2. Όταν ο ζήλος του νεοφώτιστου δεν ξεθωριάζει με τον χρόνο, υπάρχει θέμα.
Όσα γράφονται ως δήθεν ειδικό ελληνικό πρόβλημα είναι στην πραγματικότητα παθογένειες ενός μεγάλου μέρους του δυτικού κόσμου - προφανέστατα επιδεινωμένο από τα κακώς κείμενα της "ελληνικής ιδιαιτερότητας", πλην όμως όχι ξένο προς τις διεθνείς πρακτικές.
πχ
Όσοι δε μιλάνε για το ελληνικό μπουρδέλο ας διαβάσουν στον διεθνή τύπο τα καραγκιοζιλίκια πχ του ΗΒ και της ΕΕ με το Brexit, των ΗΠΑ με τον Τραμπ και το επιτελείο του, τα καραγκιοζιλίκια του βελγίου την περίοδο 2007-2011, τις γαλλικές και ιταλικές πολιτικές ξεφτίλες της τελευταίας 10ετίας ... Όσο για την σωστή εταιρική διακυβέρνηση οι ενδιαφερόμενοι ας ψάξουν να δουν το ιστορικό σκανδάλων των Enron, Lehman Brothers,Bernard Madoff, Volkswagen, Samsung, Facebook κτλ όπου τα μεγαλύτερα ελληνικά σκάνδαλα και λαθροχειρίες ωχριούσαν μπροστά τους.
ΝΑΙ η Ελλάδα είναι μπουρδέλο. ΌΧΙ δεν είναι μόνον η Ελλάδα μπουρδέλο.
Το θέμα της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ποιότητας ζωής: Ελλάδα vs Εξωτερικό το αφήνω ασχολίαστο, αφού ο καθένας ζει εντός των δικών του παραμέτρων. Πάντως αν κανείς ανατρέξει σε προηγούμενες φωτό του ζωτικού χώρου και δημοσιεύσεις κάποιων εκ των "μεγαλοπιασμένων" του θρέντ δεν θα ξέρει αν θα πρέπει να κλάψει ή να γελάσει ... και επειδή κάμποσοι έχουμε περάσει καμιά δυο δεκαετίες σπουδάζοντας, ζώντας και δουλεύοντας στο εξωτερικό καλό θα ήταν να μην γενικεύουμε (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από αυτό).
το χε πει και η Rachel στον Bruce Wayne αυτό...τη φραση του Chanakya "A man is great by deeds, not by birth"
Κάθε μέρα ήμουν Φυλής και Μεταξουργείο και γάμαγα μαζί με δεκαδες μέλη του σάϊτ.Λες σε μερικούς μήνες να σταμάτησε να μου σηκώνετε?
Εσύ άφραγκος είσαι και πολλά είπα ότι βγάζεις μακάρι να βγάζεις 400-500 το μήνα
τύπε το να επιβιωνεις κυνηγημενος δε ξερω κατα πόσο ειναι μαγκια,ασε που οπως βλέπεις και εσυ σε λιγο η Δυση δεν θα εχει άλλα μέρη να ξεφυγειςΑνατέλλει η εποχή του πραγματικού του ''παγκόσμιου'' μάγκα.
Σωστά !!! Συμφωνώ απόλυτα !!MIND σωστό το ποστ σου αλλά για να τα λέμε όλα αυτή που τραβάει το ζόρι είναι η Ευρώπη γιατί είχε καλομάθει,να δουλευουν οι αποικίες για αυτήν ,να έχει την αποκλειστικοτητα στα βιομηχανικα προιοντα μαζι με αμερική και ολοι να δουλευουν για να αγοραζουν τα προιοντα της.Την κινεζικη μεσαια ταξη που εχει ψευτοδημιουργηθει δεν νομιζω να τη χαλασε ιδιαιτερα η παγκοσμιοποιηση γιατι η εναλλακτικη της τρελη αγροτικη φτωχεια
Τι σχέση έχεις εσυ με το εξωτερικό? Πρόκειται να πας ποτέ? το thread ο νόμος του Πίκερ σου ταιριάζει καλύτεραΤα ιδια και τα ιδια, σπρωξε λιγο τη βελονα να ξεκολλησει. Ολο μελι μελι και απο τηγανιτα, κατι φωτο απο σκαιπ που η γκομενα παιζει να ειναι χιλια μιλια μακρυα σου, φεικ, τσατουρμπειτ κλπ κλπ.... α, εχεις και μερικες προσφατες φωτο με τα... γατια.