Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτη την στιγμη ειμαι Αμβούργο. Βλεπω οτι οι Γερμανίδες ειναι απο τα δυνατοτερα μουνια.
Λεπτες οι περισσότερες και νορμαλ μαλλια/ενδυμασία

Μη μου λες για Αμβούργο,Μόναχο.
Εντάξει Αμβούργο Μόναχο είναι μουνάρες.
Αλλά είναι και οι πλουσιότερες πόλεις της Γερμανίας,με τους περισσότερους εκατομμυριούχους.
Χρειάζεσαι άνω των 6000 ευρώ καθαρά μηνιαίως για μπεις απλά στο ραντάρ.
Το επίπεδο δεν αντικατοπτρίζει το γερμανικό μέσο όρο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και εξακολουθείς να τον θεωρείς λιγότερο έξυπνο;

Τύπε, έχεις σκεφτεί να γίνεις Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας;

Εξυπνος είναι γιατί σε έβαλε στο ευρώ και διέφθειρε τις εγχώριες ελίτ και τους ψωλάδες για να έχει τους παραγωγικούς να δουλεύουν για αυτόν.
Αν σπάσεις το βρόγχο και δεν αναγνωρίσεις το πλαίσιο,δυτική λογική θα δεις πώς θα κλάσει.
Βέβαια θα σε γαμήσει στις τιμωρίες αλλά πρέπει να είσαι στωικός και ανώτερος να ανεχτείς όλες τις συνέπειες χωρίς λιποψυχία.
Πρέπει να δημιουργήσεις το σκατένιο παράδειγμα.
Δεν μπορείς οπότε χάνεις.
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί σε έχει μετρήσει επακριβώς,ποια είναι τα όριά σου.
Γενικά οι Δυτικοί λειτουργούν σε πολλά επίπεδα,συζητάνε,μετράνε και ξαναμετράνε.Βάζουν κανόνες.Δεν έχουν σχέση με τη δική μας ανώτερη νοοτροπία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.267
Πόντοι
5.506
Εξυπνος είναι γιατί σε έβαλε στο ευρώ και διέφθειρε τις εγχώριες ελίτ και τους ψωλάδες για να έχει τους παραγωγικούς να δουλεύουν για αυτόν.
Αν σπάσεις το βρόγχο και δεν αναγνωρίσεις το πλαίσιο,δυτική λογική θα δεις πώς θα κλάσει.
Βέβαια θα σε γαμήσει στις τιμωρίες αλλά πρέπει να είσαι στωικός και ανώτερος να ανεχτείς όλες τις συνέπειες χωρίς λιποψυχία.
Πρέπει να δημιουργήσεις το σκατένιο παράδειγμα.
Δεν μπορείς οπότε χάνεις.

Τουλάχιστον εσύ όπως καταλαβαίνω, έχεις καταφέρει να υπερτερείς έναντί τους και μάλιστα μέσα στην έδρα τους.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τουλάχιστον εσύ όπως καταλαβαίνω, έχεις καταφέρει να υπερτερείς έναντί τους και μάλιστα μέσα στην έδρα τους.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι,γιατί δεν αναγνωρίζω τους κανόνες της Δύσεως.
Ξέρω τι κάνουνε,αλλά δεν είναι ο δικός μου πολιτισμός.
Πιστεύω οι Βαλκάνιοι πουτσαρέοι είμαστε μια κλάση μόνοι μας.Δεν υπάρχει αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σίγουρα βέβαια αν κάποιος ενδώσει στις χάρες του δυτικού πολιτισμού θα τα καταφέρει 5 φορές καλύτερα από εμένα αφού στη Ρώμη πρέπει να κάνεις όπως οι Ρωμαίοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.267
Πόντοι
5.506
Ναι,γιατί δεν αναγνωρίζω τους κανόνες της Δύσεως.
Ξέρω τι κάνουνε,αλλά δεν είναι ο δικός μου πολιτισμός.
Πιστεύω οι Βαλκάνιοι πουτσαρέοι είμαστε μια κλάση μόνοι μας.Δεν υπάρχει αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ολε  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Γενικά δεν μπορείς να τους κοντράρεις εύκολα τους Τεύτονες.
Πρώτα από όλα σε ξέρουν απέξω και ανακατωτά.
Γερμανοί ήταν στην Ελλάδα το 1941-1945.Τα έχουν καταγράψει όλα,τα ξέρουν όλα.Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό για αυτούς.
Και τώρα έχουν άπειρους insiders.
Για αυτούς είσαι απλά ένας μαλάκας που ξέρει να μαγειρεύει καλύτερα από τους άλλους Βαλκάνιους και έχει νησιά για ωραίες διακοπές,τίποτα το ιδιαίτερο.
Ο,τι και να κάνεις βασικά θα τον πιεις κλαρίνο από τους Γερμναοειδείς αφού ελέγχουν τα πάντα.

Στην Ελλάδα έχουν ψευδαισθήσεις ακόμα,λόγω διάφορων μύθων.
Αν αναγνωρίσεις την απόλυτη και συντριπτική υπεροχή του Τεύτονος σε όλα τα επίπεδα,υπάρχει έδαφος να αρχίσεις να τον υπονομεύεις.Πρέπει όμως πρώτα να καταλάβεις πώς λειτουργεί,ποιο είναι το σύστημα και οι αρχές.
Και πάλι δηλαδή θα χάσεις αφού πιθανότατα αυτός θα μάθει πριν από εσένα τι ετοιμάζεις.
Είναι γενικά αλεπούδες οι γερμανοειδείς ό,τι και να λέμε είναι γατόνια.Σχεδόν ποτέ δεν τους κερδίζεις,πάντα χάνεις αν μπλέξεις στο παίγνιο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.267
Πόντοι
5.506
Γενικά δεν μπορείς να τους κοντράρεις εύκολα τους Τεύτονες.
Πρώτα από όλα σε ξέρουν απέξω και ανακατωτά.
Γερμανοί ήταν στην Ελλάδα το 1941-1945.Τα έχουν καταγράψει όλα,τα ξέρουν όλα.Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό για αυτούς.
Και τώρα έχουν άπειρους insiders.
Για αυτούς είσαι απλά ένας μαλάκας που ξέρει να μαγειρεύει καλύτερα από τους άλλους Βαλκάνιους και έχει νησιά για ωραίες διακοπές,τίποτα το ιδιαίτερο.
Ο,τι και να κάνεις βασικά θα τον πιεις κλαρίνο από τους Γερμναοειδείς αφού ελέγχουν τα πάντα.

Στην Ελλάδα έχουν ψευδαισθήσεις ακόμα,λόγω διάφορων μύθων.
Αν αναγνωρίσεις την απόλυτη και συντριπτική υπεροχή του Τεύτονος σε όλα τα επίπεδα,υπάρχει έδαφος να αρχίσεις να τον υπονομεύεις.Πρέπει όμως πρώτα να καταλάβεις πώς λειτουργεί,ποιο είναι το σύστημα και οι αρχές.
Και πάλι δηλαδή θα χάσεις αφού πιθανότατα αυτός θα μάθει πριν από εσένα τι ετοιμάζεις.
Είναι γενικά αλεπούδες οι γερμανοειδείς ό,τι και να λέμε είναι γατόνια.Σχεδόν ποτέ δεν τους κερδίζεις,πάντα χάνεις αν μπλέξεις στο παίγνιο.

Ναι αλλά υπερέχεις εσύ ως Βαλκάνιος πουτσαράς, έτσι δεν είναι;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι αλλά υπερέχεις εσύ ως Βαλκάνιος πουτσαράς, έτσι δεν είναι;

Εννοείται,γιατί δεν αναγνωρίζω τους νόμους τους.
Οι νόμοι αυτοί είναι αποτέλεσμα ιστορικής εξέλιξης 2000 χρόνων που έλαβε χώρα στη Γερμανία,όχι σε εμένα,οπότε μου είναι τελείως παράταιροι.
Για αυτό λέω οτι ο Ελληνας ραγιάς έχει τεράστιο πλεονέκτημα Δύση,δεν έχουμε μολυνθεί με τους δικούς τους νόμους,αυτές τις γκαίυ αντιλήψεις.
Ολα αυτά τα πούστικα δυτικά συστήματα.
Ενας Ελληναράς Βαλκάνιος αρχιδαράς είναι πολύ ανώτερος από ο,τιδήποτε έχει να παρουσιάσει η Δύση.
Αυτό αντανακλάται και στα γκομενικά ζητήματα,οι γκόμενες μας προτιμάνε σαν original.

Επισκέπτης
Δε χρειάζεται να κοροιδέψω.Εγώ το νιώθω οτι είμαι ανώτερος.Ρέει αυτό το πράγμα στο αίμα,ή το έχεις ή όχι.Και τους Τεύτονες μια μπουκιά τους κάνω,είμαστε από ανώτερο στοκ.
Απλά τα άτομα σαν εμένα έχουν δυο τρία δραματικά μειονεκτήματα,που τους περιορίζουν αλλιώς οι καθεαυτό δυνατότητές μας,εκ του φυσικού δηλαδή είναι τεράστιες.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι άλλοι δε μας παραδέχονται ποτέ,οτι χτυπάμε 5 φορές κάτω από την κλάση μας.
Εγώ κανονικά έπρεπε τώρα να βγάζω 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και να γαμάω εννιάρια.
Τα στάνταρτς που τίθενται είναι τόσο υψηλά οπότε αντικειμενικά θα αποτύχω.Η κοινωνία,συγγενείς κτλ δε συγχωρεί.
Από άτομα σαν εμένα περιμένουν τις μέγιστες επιδόσεις,είμαστε οι ελίτ.
ποια ειναι τα δραματικα μειονεκτηματα;

και που βαζεις τα ρουχα σου στο δωματιο;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μη μου λες για Αμβούργο,Μόναχο.
Εντάξει Αμβούργο Μόναχο είναι μουνάρες.
Αλλά είναι και οι πλουσιότερες πόλεις της Γερμανίας,με τους περισσότερους εκατομμυριούχους.
Χρειάζεσαι άνω των 6000 ευρώ καθαρά μηνιαίως για μπεις απλά στο ραντάρ.
Το επίπεδο δεν αντικατοπτρίζει το γερμανικό μέσο όρο.

Τα σλαβικα μουνολιβαδα τα οργωσες..
Εχεις σκεφτει να αραξεις με καμια Γερμανιδα?
Αλλη ποιοτητα μουνιου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ποια ειναι τα δραματικα μειονεκτηματα;

και που βαζεις τα ρουχα σου στο δωματιο;

Εχω ντουλάπα στο άλλο υπνοδωμάτιο.
Ενα μειονέκτημα είναι οτι χάνω την ψυχραιμία μου εύκολα.Γενικά μπαρουτιάζω και αρχίζω να βρίζω αν δε γίνονται οι δουλειές δεν είμαι ψυχρός όπως οι Γερμανοί.
Αυτό είναι της οικογενείας,είμαστε οξύθυμοι.Απλά ο παππούς όταν άναβε,μπουρλότιαζε και πέντε τουρκικά χωριά που λέει ο λόγος,ενώ εδώ δεν επιτρέπονται παρεκτροπές.
Το άλλο είναι οτι δεν είμαι τόσο σκληρός όσο οι πρόγονοι γιατί έχω πάρει από τον άλλο κλάδο.Τους παίρνω όλους όπως είναι μαλάκες,μαλθακούς κτλ και δεν προσπαθώ να τους αλλάξω,ενώ οι πρόγονοι ήταν άγριοι.
Εχω παρατηρήσει οτι τα άτομα που πάνε μπροστά Γερμανία και κονομάνε έχουν απαιτήσεις όπως ο πατέρας μου δηλαδή δε συγχωρούν τους ανθρώπους για ανεπάρκειες.Αυτό είναι βασικό και κάνει σημαντική διαφορά,να μπορείς να επιβάλεις στον άλλον αρχές,να στέκεται κλαρίνο.
Δυστυχώς ομοίασα στον πιο παθητικό κλάδο της άλλης πλευράς,και δεν μπορώ να επιβάλω αυτό ακριβώς που θα δημιουργήσει αποτέλεσμα,δηλαδή που σε κάνει να ξεφεύγεις τελείως σαν επίδοση εμπνέοντας και διευθύνοντας τους άλλους.
Οι πρόγονοι το είχαν αυτό το σκληρό,ανυποχώρητο στοιχείο,το έμφυτο μανατζεριλίκι,εμείς το χάσαμε.
Και οι γκόμενες το λένε εξάλλου,όταν τους γνωρίζω τον πατέρα μου λένε οτι είναι σαν εμένα στο στυλ αλλά ανώτερος από κάθε άποψη.
Δηλαδή λένε ευθέως ο πατέρας σου είναι πολύ πιο έξυπνος ή ακόμα και πολύ πιο ωραίος από εσένα και μιλάμε για 35 χρόνια διαφορά.
Φανταστείτε τι θα έκαναν τα άτομα αυτά αν είχαν τα δικά μας προσόντα.(εφτά γλώσσες,περιουσίες,τεράστιες δαπάνες σε εκπαίδευση κτλ).
Για αυτό γενικώς θα θεωρούμαστε μαλάκες μια ζωή,όρος έτεκεν μυν που λένε.

Επισκέπτης
Δεν εισαι alpha male δηλαδη; Τοτε πως εισαι ανωτερος αρχοντας πουτσαρας;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εννοώ οτι δε φτάνουμε το επίπεδο των προγόνων.Δεν είμαστε βέβαια και στα ελεεινά χάλια των γόνων αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.
Γενικά το να βγάζεις 100000 ευρώ το χρόνο εξωτερικό είναι αστεία υπόθεση για άτομα σαν εμένα.Αρχίζεις να έχεις κάποια σημασία αν πιάσεις τα 300000 και πάνω,αλλιώς είσαι πολύ κάτω από τις δυνατότητές σου,σχεδόν περίγελως.
Αυτό είναι που γράφω.Οτι οι πρόγονοι τα βγάζαν  αυτά με τεράστιους περιορισμούς και δυσκολίες,οπότε κανονικά για εμάς θα έπρεπε να είναι πασατέμπο αλλά δεν είναι γιατί έχουμε δραστικά μειονεκτήματα που αυτοί δεν είχαν.
Aμα δηλαδή ο πατέρας μου είχε τις ευκαιρίες που είχα εγώ θα έβγαζε ένα εκατομμύριο το χρόνο.Για αυτό και εμείς δεν πειθουμε όσο δεν πιάνουμε τις αναμενόμενες επιδόσεις.
Και μουναρες να βάλω,πάλι δεν πειθω γιατί είναι τα στάνταρτς ψηλά.Τα στάνταρτς τα καθορίζω εγώ,είναι η αναμενόμενη επίδοση.
Δηλαδή συγκρίνομαι μόνο με τον εαυτό μου,όχι με τους άλλους.Ετσι λειτουργεί και το σύστημα αξιολόγησης στη Δύση,σε συγκρινουν με τα αναμενόμενα απο εσένα,όχι με τους άλλους τους παπαρες.
Αν δηλαδή οι άλλοι είναι άχρηστοι δε σημαίνει οτι θα γαμησεις και θα δείρεις γιατί δε συγκρίνεσαι με αυτούς.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Εχω ντουλάπα στο άλλο Δωματιο
Τριφυλλη???
Επισης λες μιλας εφτα γλωσσες
Απιθανο μου φαινεται
Εγω μ ι λαω τέσσερεις καλά κ δυο τα βασικα και δεν εχω βρει πολλους μα μιλαν πανω απο τεσσερεις

Εσυ δηλ αγγλικα γερμανικα ελλημικα και ???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τριφυλλη???
Επισης λες μιλας εφτα γλωσσες
Απιθανο μου φαινεται
Εγω μ ι λαω τέσσερεις καλά κ δυο τα βασικα και δεν εχω βρει πολλους μα μιλαν πανω απο τεσσερεις

Εσυ δηλ αγγλικα γερμανικα ελλημικα και ???

Τσεχικα,πολωνικά,ρωσικά και νορβηγικά.
Οι Τσεχες που είχα δε μιλούσε καμία αγγλικά εκτός απο μία.Πολωνεζες μιλάγανε μόνο τρεις αγγλικά,Ρωσίδες καμία κτλ.
Είναι σημαντικό με πολωνικά τσεχικα γαμας γκομενες απο μικρές πόλεις που κανονικά ο ξένος δεν εχει πρόσβαση.
Πολωνικά τσεχικα δεν κάθεται να μάθει κανείς ακόμα και αν μένει στη χωρα,ρωσικά μαθαίνουν όλοι.
Πρέπει να είσαι τελείως μουνακιας για να ασχοληθείς.
Δηλαδή εχω κάνει εξτριμ πράγματα κυνηγώντας μουνι που οι άλλοι αρνούνται ή δεν μπορούν να τα κάνουν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Τσεχικα,πολωνικά,ρωσικά και νορβηγικά.
Οι Τσεχες που είχα δε μιλούσε καμία αγγλικά εκτός απο μία.Πολωνεζες μιλάγανε μόνο τρεις αγγλικά,Ρωσίδες καμία κτλ.
καλα λκιες λες τωρα
Καλα καταλαβα την τριχα τριχια
Ρωσσικα τσεχικα πολωνικα ξέρεις καποια ελαχιστα βααικα
Δεν μπορείς να λεςνξςεω ρωσαικα
Νορβηγικα που κ πως ςμαθες ???
Απιθανο να μιλας νορβηγικα
Ντοιτσ τι διπλωμα εχεις ???

Επισκέπτης
καλα λκιες λες τωρα
Καλα καταλαβα τηξντριχα τριχια
fake it till you make it. Ανωτερη αρχοντικη προσεγγιση στις ξενες γλωσσες. Μιλας μιλας στο τελος τη μαθαινεις χωρις να το καταλαβεις. Απεραντη ανατρεπτικοτητα, υψιστη διασπαση των κανονων. Κβαντομηχανοποιηση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καλα λκιες λες τωρα
Καλα καταλαβα την τριχα τριχια
Απιθανο να μιλας νορβηγικα
Ντοιτσ τι διπλωμα εχεις ???

Νορβηγικά,γερμανικά έχω τα ανωτατα διπλώματα.
Τσεχικα κτλ έμαθα απο βιβλία και τις γκόμενες,ρωσικά έκανα φροντιστήριο.Τα τσεχικα φτάνουν για απλή συνεννόηση,να μιλάω δηλαδή με μια γκόμενα.
Το ίδιο και τα πολωνικά.
Πρέπει βέβαια και να στροφαρεις για να τα μάθεις αν δε μένεις εκεί,το 99% δεν μπορεί να τα μάθει αν δε μένει στη χώρα.
Εκμεταλλεύεσαι αυτή τη διαφορά οτι ο άλλος δε στροφαρει αρκετά,γενικά μεγιστοποιεις τα πλεονεκτήματα σου.
Η Τσεχία τη δεκαετία του 2000 ήταν παράδεισος,μια βόλτα έκανες στην κεντρική πλατεία της πόλης και έβγαζες γκόμενα.Αν ήξερες τσέχικα βέβαια.
Το ίδιο και Πολωνία αλλά τότε η Τσεχία ήταν καλύτερη μιλάμε 2000-2008,μετά έγινε καλύτερη η Πολωνία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom