ποια ειναι τα δραματικα μειονεκτηματα;
και που βαζεις τα ρουχα σου στο δωματιο;
Εχω ντουλάπα στο άλλο υπνοδωμάτιο.
Ενα μειονέκτημα είναι οτι χάνω την ψυχραιμία μου εύκολα.Γενικά μπαρουτιάζω και αρχίζω να βρίζω αν δε γίνονται οι δουλειές δεν είμαι ψυχρός όπως οι Γερμανοί.
Αυτό είναι της οικογενείας,είμαστε οξύθυμοι.Απλά ο παππούς όταν άναβε,μπουρλότιαζε και πέντε τουρκικά χωριά που λέει ο λόγος,ενώ εδώ δεν επιτρέπονται παρεκτροπές.
Το άλλο είναι οτι δεν είμαι τόσο σκληρός όσο οι πρόγονοι γιατί έχω πάρει από τον άλλο κλάδο.Τους παίρνω όλους όπως είναι μαλάκες,μαλθακούς κτλ και δεν προσπαθώ να τους αλλάξω,ενώ οι πρόγονοι ήταν άγριοι.
Εχω παρατηρήσει οτι τα άτομα που πάνε μπροστά Γερμανία και κονομάνε έχουν απαιτήσεις όπως ο πατέρας μου δηλαδή δε συγχωρούν τους ανθρώπους για ανεπάρκειες.Αυτό είναι βασικό και κάνει σημαντική διαφορά,να μπορείς να επιβάλεις στον άλλον αρχές,να στέκεται κλαρίνο.
Δυστυχώς ομοίασα στον πιο παθητικό κλάδο της άλλης πλευράς,και δεν μπορώ να επιβάλω αυτό ακριβώς που θα δημιουργήσει αποτέλεσμα,δηλαδή που σε κάνει να ξεφεύγεις τελείως σαν επίδοση εμπνέοντας και διευθύνοντας τους άλλους.
Οι πρόγονοι το είχαν αυτό το σκληρό,ανυποχώρητο στοιχείο,το έμφυτο μανατζεριλίκι,εμείς το χάσαμε.
Και οι γκόμενες το λένε εξάλλου,όταν τους γνωρίζω τον πατέρα μου λένε οτι είναι σαν εμένα στο στυλ αλλά ανώτερος από κάθε άποψη.
Δηλαδή λένε ευθέως ο πατέρας σου είναι πολύ πιο έξυπνος ή ακόμα και πολύ πιο ωραίος από εσένα και μιλάμε για 35 χρόνια διαφορά.
Φανταστείτε τι θα έκαναν τα άτομα αυτά αν είχαν τα δικά μας προσόντα.(εφτά γλώσσες,περιουσίες,τεράστιες δαπάνες σε εκπαίδευση κτλ).
Για αυτό γενικώς θα θεωρούμαστε μαλάκες μια ζωή,όρος έτεκεν μυν που λένε.