matzafasoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 875
- Πόντοι
- 96
Τα έχω αναλύσει στο θρεντ για το σπόνσορινγκ στην Ουκρανία.
Γενικά για οχτάρια και πάνω(που αυτά μόνο αξίζει να σπονσοράρεις) οι τιμές κυμαίνονται στα 200-500 ευρώ μηνιαίως σε σταθερά εμβάσματα.Πρέπει επίσης να καλύπτεις δώρα γενεθλίων,γιορτών καθώς και έκακτα έξοδα της γκόμενας.
Σε κάθε συνάντηση ξοδεύεις επιπλέον 200-300 ευρώ σε ρευστό ή δώρα.Επίσης πρέπει να την πας μια φορά το χρόνο τουλάχιστον διακοπές σε κυριλέ προορισμό.
Εναλλακτικά βέβαια μπορείς να κάνεις ένα ακριβό δώρο(π.χ. σε μία αγόρασα new ipad με 700 ευρώ) οπότε δε μου ζήτησε στην επόμενη συνάντηση αφού είχα καλύψει το αναμενόμενο έξοδο.
Στις διακοπές επίσης από τη στιγμή που πληρώνεις πεντάστερα ξενοδοχεία,πρώτης κλάσεως εστιατόρια,κλαμπ κτλ δε ζητάνε κάτι εξτρά.Αλλά φυσικά έρχεται πολύ ακριβότερα να πας τη γκόμενα τριήμερο Σαντορίνη(600 ευρώ στο ξενοδοχείο,300 ευρώ στο αεροπορικό της γκόμενας,400 ευρώ στο δικό σου αεροπορικό,500 ευρώ στα ρεστωράν και 200 ευρώ έξοδα σε κλαμπ,κοκταίηλς,καφέ,ταξιά κτλ) από το να πας απλά τριήμερο Κίεβο και να σκας 300 ευρώ σε κάθε συνάντηση συν 100 ευρώ σε ρεστωράν,ποτά τουτέστιν Κίεβο φτάνουν τα 1500 συνολικά για μία σπονσορέτ το τριήμερο.
Μόνο από τον Ιούνιο και μετά έχω στείλει κάπου 5000 ευρώ στις σπονσορέτς.Το Δεκέμβριο με ξεμούφλιασαν λόγω Χριστουγέννων,μου έφυγαν κάπου 1500 ευρώ στη western union για δώρα.
Γενικά οι γκόμενες έχουν πολλές ανάγκες,είναι δύσκολη η ζωή για τις γυναίκες στο σλαβικό κόσμο χρειάζονται το βαλκανικό κασέρι.
Πιό φτηνά σούρχεται να παντρευτείς και να κάνεις παράλληλες σχέσεις