Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Τα έχω αναλύσει στο θρεντ για το σπόνσορινγκ στην Ουκρανία.

Γενικά για οχτάρια και πάνω(που αυτά μόνο αξίζει να σπονσοράρεις) οι τιμές κυμαίνονται στα 200-500 ευρώ μηνιαίως σε σταθερά εμβάσματα.Πρέπει επίσης να καλύπτεις δώρα γενεθλίων,γιορτών καθώς και έκακτα έξοδα της γκόμενας.
Σε κάθε συνάντηση ξοδεύεις επιπλέον 200-300 ευρώ σε ρευστό ή δώρα.Επίσης πρέπει να την πας μια φορά το χρόνο τουλάχιστον διακοπές σε κυριλέ προορισμό.
Εναλλακτικά βέβαια μπορείς να κάνεις ένα ακριβό δώρο(π.χ. σε μία αγόρασα new ipad με 700 ευρώ) οπότε δε μου ζήτησε στην επόμενη συνάντηση αφού είχα καλύψει το αναμενόμενο έξοδο.
Στις διακοπές επίσης από τη στιγμή που πληρώνεις πεντάστερα ξενοδοχεία,πρώτης κλάσεως εστιατόρια,κλαμπ κτλ δε ζητάνε κάτι εξτρά.Αλλά φυσικά έρχεται πολύ ακριβότερα να πας τη γκόμενα τριήμερο Σαντορίνη(600 ευρώ στο ξενοδοχείο,300 ευρώ στο αεροπορικό της γκόμενας,400 ευρώ στο δικό σου αεροπορικό,500 ευρώ στα ρεστωράν και 200 ευρώ έξοδα σε κλαμπ,κοκταίηλς,καφέ,ταξιά κτλ) από το να πας απλά τριήμερο Κίεβο και να σκας 300 ευρώ σε κάθε συνάντηση συν 100 ευρώ σε ρεστωράν,ποτά τουτέστιν Κίεβο φτάνουν τα 1500 συνολικά για μία σπονσορέτ το τριήμερο.
Μόνο από τον Ιούνιο και μετά έχω στείλει κάπου 5000 ευρώ στις σπονσορέτς.Το Δεκέμβριο με ξεμούφλιασαν λόγω Χριστουγέννων,μου έφυγαν κάπου 1500 ευρώ στη western union για δώρα.
Γενικά οι γκόμενες έχουν πολλές ανάγκες,είναι δύσκολη η ζωή για τις γυναίκες στο σλαβικό κόσμο χρειάζονται το βαλκανικό κασέρι.

Πιό φτηνά σούρχεται να παντρευτείς και να κάνεις παράλληλες σχέσεις :)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Κμαν
Οπως λςμε ιδανικος αυτόχειρας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.268
Πόντοι
5.506
Τα έχω αναλύσει στο θρεντ για το σπόνσορινγκ στην Ουκρανία.

Γενικά για οχτάρια και πάνω(που αυτά μόνο αξίζει να σπονσοράρεις) οι τιμές κυμαίνονται στα 200-500 ευρώ μηνιαίως σε σταθερά εμβάσματα.Πρέπει επίσης να καλύπτεις δώρα γενεθλίων,γιορτών καθώς και έκακτα έξοδα της γκόμενας.
Σε κάθε συνάντηση ξοδεύεις επιπλέον 200-300 ευρώ σε ρευστό ή δώρα.Επίσης πρέπει να την πας μια φορά το χρόνο τουλάχιστον διακοπές σε κυριλέ προορισμό.
Εναλλακτικά βέβαια μπορείς να κάνεις ένα ακριβό δώρο(π.χ. σε μία αγόρασα new ipad με 700 ευρώ) οπότε δε μου ζήτησε στην επόμενη συνάντηση αφού είχα καλύψει το αναμενόμενο έξοδο.
Στις διακοπές επίσης από τη στιγμή που πληρώνεις πεντάστερα ξενοδοχεία,πρώτης κλάσεως εστιατόρια,κλαμπ κτλ δε ζητάνε κάτι εξτρά.Αλλά φυσικά έρχεται πολύ ακριβότερα να πας τη γκόμενα τριήμερο Σαντορίνη(600 ευρώ στο ξενοδοχείο,300 ευρώ στο αεροπορικό της γκόμενας,400 ευρώ στο δικό σου αεροπορικό,500 ευρώ στα ρεστωράν και 200 ευρώ έξοδα σε κλαμπ,κοκταίηλς,καφέ,ταξιά κτλ) από το να πας απλά τριήμερο Κίεβο και να σκας 300 ευρώ σε κάθε συνάντηση συν 100 ευρώ σε ρεστωράν,ποτά τουτέστιν Κίεβο φτάνουν τα 1500 συνολικά για μία σπονσορέτ το τριήμερο.
Μόνο από τον Ιούνιο και μετά έχω στείλει κάπου 5000 ευρώ στις σπονσορέτς.Το Δεκέμβριο με ξεμούφλιασαν λόγω Χριστουγέννων,μου έφυγαν κάπου 1500 ευρώ στη western union για δώρα.
Γενικά οι γκόμενες έχουν πολλές ανάγκες,είναι δύσκολη η ζωή για τις γυναίκες στο σλαβικό κόσμο χρειάζονται το βαλκανικό κασέρι.
Αν μία σπονσορέτ δε δείχνει καλή διαγωγή τη σουτάρεις και παίρνει τη θέση της η επόμενη.Υπάρχουν άπειρες πρόθυμες να μπουν στο χαρέμι,δεν είναι οτι τις παίρνει να μαλακιστούν.Η ζήτηση για σπόνσορες είναι τεράστια άπειρα τα sugar girls παντού.
Θα έλεγα αντιστοιχούν 30 υποψήφιες σπονσορέτς σε κάθε αποφασισμένο σπόνσορα που μπαίνει στο παίγνιο,οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες.Αν συμπληρώνεις με περιουσία,Balkan πέος,ανώτερο προφίλ τσομπάνη η κυριαρχία είναι απόλυτη,τις παίρνεις απλά σουβλάκι όσο σου επιτρέπει η φυσική σου αντοχή.
Είμαστε απλά ανταγωνιστικό προιόν στην παγκοσμιοποίηση και γαμάμε κώλους.
Τα σλαβικά μουνολίβαδα παρέχουν τεράστιο πεδίο δράσης,μιλάμε για αστείρευτη πηγή και σε μία χώρα μόνο να κεντράρεις.
Αλλά συμφέρει να κάνεις διασπορά των funds,δε σημαίνει οτι επειδή οι Ουκρανέζες είναι πιο εντυπωσιακές,θα αγνοήσω την πολωνική υπεροχή στο μπούκι ή τη θεική συμπεριφορά της Ρωσίδας που σε κάνει να νιώθεις υπεράρχοντας,ημίθεος και βάλε.

Είσαι μεγάλος γαμιάς τύπε.  :headbaning1: :headbaning1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πιό φτηνά σούρχεται να παντρευτείς και να κάνεις παράλληλες σχέσεις :)

Αυτές όλες αυτό ζητάνε,γάμο και παιδιά.Είναι λογικό αφού έτσι δεσμεύεσαι και νομικά σε ισόβιο σπόνσορινγκ ενώ κανονικά ως μέλη του χαρεμιού έχουν δικαιώματα μόνο όσο τους το αναγνωρίζεις εσύ.
Για αυτό και ζητάνε ένα premium οι γκόμενες για να αναπληρώσουν το κόστος της χαμένης ευκαιρίας.
Σου λέει αφού δε με παντρεύεσαι,πρέπει να τα σκάσεις.Γιατί αλλιώς θα έβρισκα ένα μαλάκα να παντρευτώ και να μου τα σκάει ισοβίως.Μου τρως τα καλύτερα χρόνια και μετά θα με σουτάρεις για μια μικρότερη.
Βέβαια με τις Σλάβες όλα είναι σχετικά οι Πολωνέζες μπορεί να σπονσοράρονται ακόμα και παντρεμένες,δηλαδή βρίσκουν ένα μαλάκα σύζυγο που δεν τους τα σκάει και επειδή η καθολική θρησκεία τους εμποδίζει να χωρίσουν,αναγκάζονται να βρουν σπόνσορα να τις γαμάει,κρατώντας παράλληλα το σύζυγο για το πήδημα του ελέους.
Γενικά οι καταστάσεις είναι πάντα μπερδεμένες με τις Σλάβες χάνεις τη μπάλλα άσχετα αν παίζεις σα σπόνσορας,γαμπρός ή γαμέας.Υπάρχει πάντα μια σκοτεινή πλευρά στις Ανατολικές που ξυπνάει τα άγρια ένστικτα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.268
Πόντοι
5.506
και οικονομολογος
Μιλάει σωστα για διασπορά της αιμοραγοας

Τύπε, φαντάσου να μην ήταν αρχιδάτος Βαλκάνιος πόσο θα του βγαινε το κοστούμι. Τις έχει κοροιδέψει τις γκόμενες λόγω Βαλκανικής ανωτερότητας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Τύπε, φαντάσου να μην ήταν αρχιδάτος Βαλκάνιος πόσο θα του βγαινε το κοστούμι. Τις έχει κοροιδέψει τις γκόμενες λόγω Βαλκανικής ανωτερότητας.
αμα εισαι κοντος δυστυχώς πλξρωνεις διπλα και τριπλα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δε χρειάζεται να κοροιδέψω.Εγώ το νιώθω οτι είμαι ανώτερος.Ρέει αυτό το πράγμα στο αίμα,ή το έχεις ή όχι.Και τους Τεύτονες μια μπουκιά τους κάνω,είμαστε από ανώτερο στοκ.
Απλά τα άτομα σαν εμένα έχουν δυο τρία δραματικά μειονεκτήματα,που τους περιορίζουν αλλιώς οι καθεαυτό δυνατότητές μας,εκ του φυσικού δηλαδή είναι τεράστιες.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι άλλοι δε μας παραδέχονται ποτέ,οτι χτυπάμε 5 φορές κάτω από την κλάση μας.
Εγώ κανονικά έπρεπε τώρα να βγάζω 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και να γαμάω εννιάρια.
Τα στάνταρτς που τίθενται είναι τόσο υψηλά οπότε αντικειμενικά θα αποτύχω.Η κοινωνία,συγγενείς κτλ δε συγχωρεί.
Από άτομα σαν εμένα περιμένουν τις μέγιστες επιδόσεις,είμαστε οι ελίτ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.268
Πόντοι
5.506
Δε χρειάζεται να κοροιδέψω.Εγώ το νιώθω οτι είμαι ανώτερος.Ρέει αυτό το πράγμα στο αίμα,ή το έχεις ή όχι.Και τους Τεύτονες μια μπουκιά τους κάνω,είμαστε από ανώτερο στοκ.
Απλά τα άτομα σαν εμένα έχουν δυο τρία δραματικά μειονεκτήματα,που τους περιορίζουν αλλιώς οι καθεαυτό δυνατότητές μας,εκ του φυσικού δηλαδή είναι τεράστιες.

Πιστεύεις οτι έναν Τεύτονα θα τον μαδούσαν περισσότερο τα γκομενέτα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.268
Πόντοι
5.506
Προς τους υπόλοιπους, κερνάω.

thehomeissue_popcron-1024x584.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πιστεύεις οτι έναν Τεύτονα θα τον μαδούσαν περισσότερο τα γκομενέτα;

Ο Τεύτονας δεν ασχολείται καν.Η σχέση κόστους οφέλους με Σλάβες για αυτόν είναι σκατά.
Αν μπλέξει με Ρωσίδα θα γίνει άπορος και θα χάσει και τη μούνα Γερμανίδα που θα μπορούσε να τον ανεβάσει κοινωνικά και επαγγελματικά 3 φορές και να γίνει άρχοντας.
Οπότε ο Γερμανός δεν ασχολείται πρακτικά ποτέ με Σλάβες εκτός αν τυγχάνει τελείως loser.
Γενικά εδώ Γερμανία να πληρώνεις για το μουνί,τα σπονσοριλίκια κτλ δεν έχουν καμία σχέση με την τοπική κουλτούρα.
Εδώ έχουν αίσθημα δικαίου ακόμα και οι γκόμενες δεν ψάχνουν να βρουν μεγαλύτερο bidder για το μουνί τους όπως διαρκώς κάνουν οι Σλάβες αλλά ψάχνουν για σύντροφο ίδιας ηλικίας,κοινωνικής τάξης με ίδια ενδιαφέροντα,ασχολίες κτλ.Είναι γενικά πιο βαρετή και πραγματιστική η δυτική κουλτούρα,τα βλέπουν όλα με κανόνες.
Αν δεν υπήρχαν οι Σλάβες,το ελληνικό φαί,τα γαλλικά κρασιά κτλ,η Γερμανία θα ήταν κρανίου τόπος,η πιο θεοβάρετη και θλιβερή χώρα,να κόψεις φλέβες.
Ευτυχώς οι Σλάβες κρατάνε τους πούτσους ορθούς και δίνουν ενδιαφέρον στο γκρίζο περιβάλλον.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.268
Πόντοι
5.506
Ο Τεύτονας δεν ασχολείται καν.Η σχέση κόστους οφέλους με Σλάβες για αυτόν είναι σκατά.
Αν μπλέξει με Ρωσίδα θα γίνει άπορος και θα χάσει και τη μούνα Γερμανίδα που θα μπορούσε να τον ανεβάσει κοινωνικά και επαγγελματικά 3 φορές και να γίνει άρχοντας.
Οπότε ο Γερμανός δεν ασχολείται πρακτικά ποτέ με Σλάβες εκτός αν τυγχάνει τελείως loser.
Γενικά εδώ Γερμανία να πληρώνεις για το μουνί,τα σπονσοριλίκια κτλ δεν έχουν καμία σχέση με την τοπική κουλτούρα.
Εδώ έχουν αίσθημα δικαίου ακόμα και οι γκόμενες δεν ψάχνουν να βρουν μεγαλύτερο bidder για το μουνί τους όπως διαρκώς κάνουν οι Σλάβες αλλά ψάχνουν για σύντροφο ίδιας ηλικίας,κοινωνικής τάξης με ίδια ενδιαφέροντα,ασχολίες κτλ.Είναι γενικά πιο βαρετή και πραγματιστική η δυτική κουλτούρα,τα βλέπουν όλα με κανόνες.

Μήπως ο Τεύτονας τελικά αναδεικνύεται πιο vfm και πιο έξυπνος στα χρηματοοικονομικά από το Βαλκάνιο αρχιδαρά;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Μήπως ο Τεύτονας τελικά αναδεικνύεται πιο vfm και πιο έξυπνος στα χρηματοοικονομικά από το Βαλκάνιο αρχιδαρά;
μπα μακακες ςιναι
Γι αυτο τα αβαλκανια κι η ελλαδα ειναι πρωτα σρην οικονομία κι ακολουθουμ Αυστρία Γερμανία κλπ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εξαρτάται τι εννοείς πιο έξυπνος.Εντάξει είναι πιο έξυπνος γιατί μπορεί να ψωλάρει λίγο παραπάνω,να γαμάει λίγο πιο φτηνά,να έχει λίγο καλύτερο βιοτικό επίπεδο,και τι έγινε?
Εμείς έχουμε ασύλληπτο μεγαλείο που αυτοί απλά δεν αντιλαμβάνονται.
Εγώ θα δουλέψω π.χ. 100 ώρες υπερωρίες για να πιάσω 10 λεπτά τον κώλο μιας μουνάρας,ο Τεύτων δεν το κάνει ποτέ το θεωρεί μη vfm.
Στα αρχίδια μου τι πιστεύει ο Τεύτων,για εμένα πρόκειται για βαρβαρικές κουλτούρες έτσι κι αλλιώς.
Ας ξύσει τον αριστερό του όρχι αντί να χουφτώσει γυναικείο κωλαράκι τι με νοιάζει εμένα?
Γενικά έχουν διαφορετικό σύστημα αξιών.Ο ανώτερος Ελληναράς Βαλκάνιος τοποθετεί το μουνί στην κορυφή της κλίμακας αξιών ενώ ο Τεύτων το υποτιμά με τις ανάλογες συνέπειες.
Μετά βλέπεις Γερμανίδες χοντρές,με σπορτέξ παπούτσια και πράσινα μαλλιά άβαφες να σε τρομάζουν ενώ αν οι ίδιες γκόμενες ήταν Ρωσίδες ή Πολωνέζες θα περιποιούνταν τον εαυτό τους με βάψιμο,κόμμωση,τακούνια,γυμναστική,χορό μήπως και τα αρπάξουν από κάποιο γενναιόδωρο άντρα,θα σου προκαλούσαν ουρανομήκεις πριαπισμούς και θα τα έσκαγες αναλόγως.
Συνεπώς ποιος είναι πιο έξυπνος?
Κατά τη γνώμη μου ο Σλάβος στην τελική,ούτε ο Ελληναράς ούτε ο Τεύτων.Αυτοί το κάνουν σωστά,ξέρουν να διαχειρίζονται το μουνάκι και να δημιουργούν αυτή την αστείρευτη δεξαμενή.
Εχει και μεγάλη σχέση με τα δικαιώματα,την ιστορία,το Weltanschauung πώς βλέπει τον εαυτό τους και τους άλλους η κάθε πλευρά ιστορικά.Για το μέσο Γερμανό η μέση Ανατολική είναι μια φτηνή πουτάνα,για το μέσο Σλάβο η μέση Γερμανίδα είναι μια bitch ανάξια για πούτσο κτλ.
Εχει και σχέση με τα δικαιώματα των γυναικών σε Ανατολή και Δύση,είναι περίπλοκο θέμα.
Σα βασική αρχή για να ζήσει μια Σλάβα καλά πρέπει να είναι εμφανίσιμη και να κάνει καλή πίπα ενώ η Δυτική για το ίδιο βιοτικό επίπεδο πρέπει να γίνει σαν άντρας.
Οσο βλαμμένες θεωρούν τις Σλάβες οι Δυτικές που τα δίνουν όλα για να σταυρώσουν άντρες να τις υποστηρίζουν,τόσο ηλίθιες θεωρούν οι Σλάβες τις Δυτικές που προσπαθούν να δουλέψουν σαν άντρες ενώ με μια πίπα 10 λεπτών έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.
Για τις Σλάβες όλος ο σκοπός είναι να υπάρχει αρκετός αριθμός φραγκάτων αντρών όπως για εμάς έχει σημασία ο αριθμός του θηράματος.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
Εγώ θα δουλέψω π.χ. 100 ώρες υπερωρίες για να πιάσω 10 λεπτά τον κώλο μιας μουνάρας,ο Τεύτων δεν το κάνει ποτέ το θεωρεί μη vfm.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ: κριμα που δεν εχω μια γαλερα να σου δωσω να δουλεψεις... :'(

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εξαρτάται τι εννοείς πιο έξυπνος.Εντάξει είναι πιο έξυπνος γιατί μπορεί να ψωλάρει λίγο παραπάνω,να γαμάει λίγο πιο φτηνά,να έχει λίγο καλύτερο βιοτικό επίπεδο,και τι έγινε?
Στα αρχίδια μου τι πιστεύει ο Τεύτων,για εμένα πρόκειται για βαρβαρικές κουλτούρες έτσι κι αλλιώς.
Ας ξύσει τον αριστερό του όρχι αντί να χουφτώσει γυναικείο κωλαράκι τι με νοιάζει εμένα?
Γενικά έχουν διαφορετικό σύστημα αξιών.Ο ανώτερος Ελληναράς Βαλκάνιος τοποθετεί το μουνί στην κορυφή της κλίμακας αξιών ενώ ο Τεύτων το υποτιμά με τις ανάλογες συνέπειες.
Μετά βλέπεις Γερμανίδες χοντρές,με σπορτέξ παπούτσια και πράσινα μαλλιά άβαφες να σε τρομάζουν ενώ αν οι ίδιες γκόμενες ήταν Ρωσίδες ή Πολωνέζες θα περιποιούνταν τον εαυτό τους με βάψιμο,κόμμωση,τακούνια,γυμναστική,χορό μήπως και τα αρπάξουν από κάποιο γενναιόδωρο άντρα,θα σου προκαλούσαν ουρανομήκεις πριαπισμούς και θα τα έσκαγες αναλόγως.
Κατά τη γνώμη μου ο Σλάβος στην τελική,ούτε ο Ελληναράς ούτε ο Τεύτων.Αυτοί το κάνουν σωστά,ξέρουν να διαχειρίζονται το μουνάκι και να δημιουργούν αυτή την αστείρευτη δεξαμενή.
Εχει και μεγάλη σχέση με τα δικαιώματα,την ιστορία,το Weltanschauung πώς βλέπει τον εαυτό τους και τους άλλους η κάθε πλευρά ιστορικά.Για το μέσο Γερμανό η μέση Ανατολική είναι μια φτηνή πουτάνα,για το μέσο Σλάβο η μέση Γερμανίδα είναι μια bitch ανάξια για πούτσο κτλ.
Εχει και σχέση με τα δικαιώματα των γυναικών σε Ανατολή και Δύση,είναι περίπλοκο θέμα.
Σα βασική αρχή για να ζήσει μια Σλάβα καλά πρέπει να είναι εμφανίσιμη και να κάνει καλή πίπα ενώ η Δυτική για το ίδιο βιοτικό επίπεδο πρέπει να γίνει σαν άντρας.
Οσο βλαμμένες θεωρούν τις Σλάβες οι Δυτικές που τα δίνουν όλα για τους άντυρες,τόσο ηλίθιες θεωρούν οι Σλάβες τις Δυτικές που προσπαθούν να δουλέψουν σαν άντρες ενώ με μια πίπα 10 λεπτών έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Αυτη την στιγμη ειμαι Αμβούργο. Βλεπω οτι οι Γερμανίδες ειναι απο τα δυνατοτερα μουνια.
Λεπτες οι περισσότερες και νορμαλ μαλλια/ενδυμασία

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.268
Πόντοι
5.506

Και εξακολουθείς να τον θεωρείς λιγότερο έξυπνο;

Τύπε, έχεις σκεφτεί να γίνεις Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Οσο βλαμμένες θεωρούν τις Σλάβες οι Δυτικές που τα δίνουν όλα για να σταυρώσουν άντρες να τις υποστηρίζουν,τόσο ηλίθιες θεωρούν οι Σλάβες τις Δυτικές που προσπαθούν να δουλέψουν σαν άντρες ενώ με μια πίπα 10 λεπτών έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.
Για τις Σλάβες όλος ο σκοπός είναι να υπάρχει αρκετός αριθμός φραγκάτων αντρών όπως για εμάς έχει σημασία ο αριθμός του θηράματος.
αργηγε υποκλίνομαι   :kneel: :kneel: :orchestra:

Ταπητα αγορασες ??? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom