Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μυστες φτανει με την Γερμανια και την Ρωσια. Πειτε γνωμες και εμπειριες για Μελβουρνη. Εχει δουλειες για πληροφορικαριους? Οι γκομενες πως ειναι?

παίκτη μου σε όλον τον κόσμο έχει δουλειά για πληροφορικάριους εξαιρουμένης της Ελλάδος στην οποία θεωρούν ότι η πληροφορική είναι ο σατανάς...

από την άλλη συνήθως οι ευκαιρίες ξεκινήματος βρίσκονται στα μεγάλα μαγαζιά που κατά κανόνα είναι αποκομένα από τις μεγάλες πόλεις...

από την άλλη οι μικρές και οι startup για μείωση κόστους έχουν τα γραφεία τους σε μικρές φτηνές πόλεις (χαμηλα΄ενοίκια και λειτουργικά έξοδα και πολλές φορές κίνητρα εγκατάστασης) ή σε ειδικά φτιαγμένα τεχνολογικά πάρκα που είναι στην μέση του πουθενά ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.272
Πόντοι
5.506
δεν αμφισβητώ την φατσα σου
Οι ημερομηνιες ομωσ φαινονται μακρινες
Στημ μια εχςις καποιο μαλλι σχετικα κ σφιχτο.πρπσωπο σχετικά
Στη αλλη εισαι σ;ν μαδημενος κ τα μαγουλα ειναι πεσμενα αρκετα
Η ντεβουσκα καλη φαινεται

Πάντως είναι ερωτιάρης ο άρχοντας, ο Έλληναρας αρχιδάτος, όλο γούτσου γούτσου και φιλάκια είναι με τις κορασίδες.

Άραγε χρεώνονται έξτρα αυτά;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δηλαδη τη φαβοριτα δεν την σχολιασε κανενας;

Update: sorry τωρα το ειδα

Υ.Γ. ξεκαθαρα η δευτερη φωτο ειναι τραβηγμενη τουλαχιστον 10 χρονια πριν. στις πρωτες φωτο ο εικονιζομενος πρωταγωνιστης ειναι πιο χαλιαμουτρας

Αφού είναι τραβηγμενες με το ίδιο κινητό Lumia 950 xl που αγόρασα το 2017.Η μια ειναι του Μαιου και η αλλη του Οκτωβρίου.
Απλα στη μία φωτογραφιζω τον καθρέφτη ενω η αλλη είναι σελφι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Πάντως είναι ερωτιάρης ο άρχοντας, ο Έλληναρας αρχιδάτος, όλο γούτσου γούτσου και φιλάκια είναι με τις κορασίδες.

Άραγε χρεώνονται έξτρα αυτά;
όχι γιατι ο αρζηγος εχει σπάσει ρον κουμπαρα κ αγοραζει κατςυθειαν
Ρο all inclusive package

Επισκέπτης
Απο αυτη τη φωτογραφια κρινω οτι ο αρχοντας Kman2 ειναι γυρω στο 1,55 με 1,60 υψος. Νταξ κι ο μεγας Ναπολεων κοντος ηταν θα πει καποιος.

Συνημμένα

• 7514D578-0D06-4F22-BD5F-79D2F387CD87.jpeg_thumb.png
    7514D578-0D06-4F22-BD5F-79D2F387CD87.jpeg_thumb.png
    450,7 KB · Εμφανίσεις: 26

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.272
Πόντοι
5.506
Απο αυτη τη φωτογραφια κρινω οτι ο αρχοντας Kman2 ειναι γυρω στο 1,55 με 1,60 υψος. Νταξ κι ο μεγας Ναπολεων κοντος ηταν θα πει καποιος.

Νομιζω πολυ υψος εβαλες στον τυπο που κανει το σκαμπω στην κορασιδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Όχι,174 είμαι.Απλα η γκομενα είναι 189.(με τα τακούνια 195).
Είχα και ψηλοτερες.
Η μία απο τις Ρωσίδες που έχω είναι 190 και φοράει δεκαποντα καμια φορά φτάνοντας τα δύο μέτρα.Βεβαια τραβάμε την προσοχή των τοπικών γκοπνικ γιατί η πόλη είναι μικρή.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Όχι,174 είμαι.Απλα η γκομενα είναι 189.(με τα τακούνια 195).
Είχα και ψηλοτερες.
Η μία απο τις Ρωσίδες που έχω είναι 190 και φοράει δεκαποντα καμια φορά φτάνοντας τα δύο μέτρα.Βεβαια τραβάμε την προσοχή των τοπικών γκοπνικ γιατί η πόλη είναι μικρή.

καλά ρε δεν κουράζεσαι ? ανέβα να φιλήσεις κατέβα να γαμίσεις ?

στην φωτό πάντως σου ρίχνει 35-40 πόντους...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Tα αγαθα κοποις κτωνται.  :heavymetalbig:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όλες οι σπονσορέτς έτσι είναι.Γυρίζουμε κεφάλια,όλοι θαυμάζουν το Βαλκανιο άρχοντα.
Οι γκόμενες με κατηγορούν συνέχεια οτι κοιτάω άλλες ενω οι άντρες με ζηλεύουνε.
Τώρα έχω 6 σπονσορέτς όλες πάνω απο 180.
Είναι όμως ακριβό σπορ,δεν είναι για λιποψυχους και τσιπηδες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Όλες οι σπονσορέτς έτσι είναι.Γυρίζουμε κεφάλια,όλοι θαυμάζουν το Βαλκανιο άρχοντα.
δεν κοβεις την μια να παρεις κανα σκαμπω κ καα τάπητο για το δωματιο να μην σε δουλεύει  κι ο πορδομιτσος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.272
Πόντοι
5.506
Είναι όμως ακριβό σπορ,δεν είναι για λιποψυχους και τσιπηδες.

Πόσο στοιχίζει η σπονσορέτα μηνιαίως;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.253
Πόντοι
506
Δεν επρεπε να το πεις ομως. Τωρα θα φοβηθει να σου απαντησει στα γερμανικα.
σκιαζεται να απαντησει

μηπως τελικα εχει δικιο ο μητσος που λεει οτι ειναι γκαρσονι σε ελληνικο εστιατοριο;;;

@kman

Die Polin vermag nicht zu überzeugen.
Sie gehört von der Bettkante gestoßen.

Vorzugswürdig sind die Ukrainerinnen.
Insbesondere die mit dem orangenfarbenen Kleid hätte einen Arschfick verdient.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
σκιαζεται να απαντησει

μηπως τελικα εχει δικιο ο μητσος που λεει οτι ειναι γκαρσονι σε ελληνικο εστιατοριο;;;

@kman

Die Polin vermag nicht zu überzeugen.
Sie gehört von der Bettkante gestoßen.

Vorzugswürdig sind die Ukrainerinnen.
Insbesondere die mit dem orangenfarbenen Kleid hätte einen Arschfick verdient.
talika ειναι τυπε??
Παλι σεξουαλική προταση διαβλέπω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πόσο στοιχίζει η σπονσορέτα μηνιαίως;

Τα έχω αναλύσει στο θρεντ για το σπόνσορινγκ στην Ουκρανία.

Γενικά για οχτάρια και πάνω(που αυτά μόνο αξίζει να σπονσοράρεις) οι τιμές κυμαίνονται στα 200-500 ευρώ μηνιαίως σε σταθερά εμβάσματα.Πρέπει επίσης να καλύπτεις δώρα γενεθλίων,γιορτών καθώς και έκακτα έξοδα της γκόμενας.
Σε κάθε συνάντηση ξοδεύεις επιπλέον 200-300 ευρώ σε ρευστό ή δώρα.Επίσης πρέπει να την πας μια φορά το χρόνο τουλάχιστον διακοπές σε κυριλέ προορισμό.
Εναλλακτικά βέβαια μπορείς να κάνεις ένα ακριβό δώρο(π.χ. σε μία αγόρασα new ipad με 700 ευρώ) οπότε δε μου ζήτησε στην επόμενη συνάντηση αφού είχα καλύψει το αναμενόμενο έξοδο.
Στις διακοπές επίσης από τη στιγμή που πληρώνεις πεντάστερα ξενοδοχεία,πρώτης κλάσεως εστιατόρια,κλαμπ κτλ δε ζητάνε κάτι εξτρά.Αλλά φυσικά έρχεται πολύ ακριβότερα να πας τη γκόμενα τριήμερο Σαντορίνη(600 ευρώ στο ξενοδοχείο,300 ευρώ στο αεροπορικό της γκόμενας,400 ευρώ στο δικό σου αεροπορικό,500 ευρώ στα ρεστωράν και 200 ευρώ έξοδα σε κλαμπ,κοκταίηλς,καφέ,ταξιά κτλ) από το να πας απλά τριήμερο Κίεβο και να σκας 300 ευρώ σε κάθε συνάντηση συν 100 ευρώ σε ρεστωράν,ποτά τουτέστιν Κίεβο φτάνουν τα 1500 συνολικά για μία σπονσορέτ το τριήμερο.
Μόνο από τον Ιούνιο και μετά έχω στείλει κάπου 5000 ευρώ στις σπονσορέτς.Το Δεκέμβριο με ξεμούφλιασαν λόγω Χριστουγέννων,μου έφυγαν κάπου 1500 ευρώ στη western union για δώρα.
Γενικά οι γκόμενες έχουν πολλές ανάγκες,είναι δύσκολη η ζωή για τις γυναίκες στο σλαβικό κόσμο χρειάζονται το βαλκανικό κασέρι.
Αν μία σπονσορέτ δε δείχνει καλή διαγωγή τη σουτάρεις και παίρνει τη θέση της η επόμενη.Υπάρχουν άπειρες πρόθυμες να μπουν στο χαρέμι,δεν είναι οτι τις παίρνει να μαλακιστούν.Η ζήτηση για σπόνσορες είναι τεράστια άπειρα τα sugar girls παντού.
Θα έλεγα αντιστοιχούν 30 υποψήφιες σπονσορέτς σε κάθε αποφασισμένο σπόνσορα που μπαίνει στο παίγνιο,οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες.Αν συμπληρώνεις με περιουσία,Balkan πέος,ανώτερο προφίλ τσομπάνη η κυριαρχία είναι απόλυτη,τις παίρνεις απλά σουβλάκι όσο σου επιτρέπει η φυσική σου αντοχή.
Είμαστε απλά ανταγωνιστικό προιόν στην παγκοσμιοποίηση και γαμάμε κώλους.
Τα σλαβικά μουνολίβαδα παρέχουν τεράστιο πεδίο δράσης,μιλάμε για αστείρευτη πηγή και σε μία χώρα μόνο να κεντράρεις.
Αλλά συμφέρει να κάνεις διασπορά των funds,δε σημαίνει οτι επειδή οι Ουκρανέζες είναι πιο εντυπωσιακές,θα αγνοήσω την πολωνική υπεροχή στο μπούκι ή τη θεική συμπεριφορά της Ρωσίδας που σε κάνει να νιώθεις υπεράρχοντας,ημίθεος και βάλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom