barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.276
- Πόντοι
- 5.506
Θα ρισκαρω να κανω ενα ψυχολογικο προφιλ του αρχοντα, βασει αυτων των φωτογραφιών:
Διακρινω:
1. Καθαρο στομα, φαρδυ στηθος και ανοιχτα ρουθουνια, που σημαινει οτι ο αρχοντας δεν καπνιζει, εχει καθαρη και ανετη αναπνοη και τρομερες αντοχες
2. Κραταει το κινητο με τα δυο χερια που σημαινει οτι ειναι υπερδραστηριος και παντα σε ετοιμοτητα για την επομενη μαχη
3. Δεν εχει καθολου ρυτιδες στο μετωπο που σημαινει οτι δεν εχει μεγαλη ανεξαρτησια και οτι βρισκεται υπο την πιεση αλλων ανθρωπων. Πιθανοτατα τα αφεντικα του τον κουραζουν, η η οικογενεια του στην Ελλαδα του τα πρηζει και αυτο φαινεται στην απωλεια του επιπεδου αγερωχοτητας του αρχοντα, που παραμενει παραυτα υψηλοτατη
4. Αριζει να αποκτα πρησμενα μαγουλα εις βαρους του λαιμου που τεινει να λεπταινει, ενδειξη οτι τρωει ασυλληπτα τσιμπουκια στη δουλεια απ τους σκατογερμανους
5. Εχει απολυτα καθετη σταση στο φακο, ενδειξη της απολυτης βαλκανιας ανωτεροτητας που δεν υποκυπτει σε τιποτα. Σα να φωναζει, ελατε εδω και θα τα πουμε, σκιστε με αλλα αλλα ακομα κι αν μου φατε το 95% απ το συκωτι μου στο τελος εσεις θα βρεθειτε στην κατσαρολα και θα γινετε το γευμα μου
6. Ειναι απολυτα καθαρος και περιποιημενος, με μαλακα χερια. Δουλευει ειτε στον οικονομικο-τραπεζικο, ειτε στον ιατρικο τομεα. Ψηφιζω ιατρικο, γιατι ποτε τραπεζικος δε θα φορουσε πουκαμισο με ριγα και με κουμπωμενα κουμπια γιακα. Επισης, εχει μακρια νυχια στην αλλη φωτο, που σημαινει οτι σιγιυρα δεν ειναι τραπεζικος. Αμφιβαλω επισης οτι θα αφηνε γιατρος τετοια νυχια, αρα κατι αλλο συμβαινει (μεγαλη αδεια, κλπ)
7. Το σπιτι στη φωτο εχει δεχτει περιποιηση απο γυναικεια χερια παλαιας κοπης, κουρτινες κλπ, προφανως προκειται για οικογενειακο ακινητο
8. Του αρεσει/δεν εχει προβλημα να τον βλεπουν απ εξω, ακομα και στις στιγμες χαλαρωσης του, αρα σιγουρα κανει επαγγελμα που εχει να κανει με κοσμο στη διαρκεια της ημερας και εχει γενικα μηδενικο επιπεδο ντροπης
Τον απαξίωσες τον Cayman.