Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Τύπε έπρεπε να μένει σε περιοχές που από το κάψιμο ακόμα και ελαστικών στα τζάκια η αιθαλομίχλη έχει φτάσει σε ποσοστά αστρικής σκόνης. Άσε που πέφτεις κάτω απ' τη μυρωδιά.

Αυτά τα θεωρώ urban legend. Τα περί ελαστικών , επίπλων κτλ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ , αρκεί για να μας πεθάνει.

Στην αττική ζω και βλέπω την κάπνα που σκεπάζει όλη την αττική.
Θα μας πεθάνει όλους.
Το έχουν πει άπειρες φορές καθηγητές πνευμονολογίας, να περιμένουμε τον καρκίνο του πνεύμονα
να χιλιαπλασιάσει τα κρούσματά του σε 10 χρόνια, από το άναμμα των τζακιών .

Επισκέπτης
Τη μεγαλυτερη ζημια την κανουν οι διαφορες σκονες απο τριψιματα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ελα  ρε μιταο κι ανυσηχησαμε.  :respect:
Νομισα ειχες παρρξηγηθει κ δεν εγραφες
Μουφυγε ενα βαρος  :respect:

Και αυτός θα ήθελε να του φύγει ένα βάρος, αλλά παρά τις ηλίθιες δίαιτες που κάνει παραμένει ένας ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΓΟΥΛΙ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• 3EA5CC43-CD28-40AE-BF82-A4D29F9575C0.jpeg
    3EA5CC43-CD28-40AE-BF82-A4D29F9575C0.jpeg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 32

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
εχω αρχιση να σκεφτομε σοβαρα το θεμα να μεταναστεψω. οι δουλιες στο μαγαζι πανε απο το κακο στο χειροτερο το ιδιο και τα προσοπικα/ερωτικα. εχω βεβαια το κατιτις μου στην ακρη μια μικρη καβατζα να ουμε αλλα δεν μπορουμε να ζουμε απο τα ετοιμα. ποια χωρα θα μου προτηνατε να παω ? να εχει δουλιες ωραιες γκομενες και τραβελια και να μπορω να κανω καμια  επενδηση. υποψην δεν μιλαω ξενες γλωσες αλλα εχω τελιωσει το λυκειο, ειμαι 37 χρονο και ξερω απο υδραβλικα και ηλεχτρικα :rockon: :rockon:

περιμενω σοβαρες προτασεις  :S :S :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.395
Πόντοι
3.656
εχω αρχιση να σκεφτομε σοβαρα το θεμα να μεταναστεψω. οι δουλιες στο μαγαζι πανε απο το κακο στο χειροτερο το ιδιο και τα προσοπικα/ερωτικα. εχω βεβαια το κατιτις μου στην ακρη μια μικρη καβατζα να ουμε αλλα δεν μπορουμε να ζουμε απο τα ετοιμα. ποια χωρα θα μου προτηνατε να παω ? να εχει δουλιες ωραιες γκομενες και τραβελια και να μπορω να κανω καμια  επενδηση. υποψην δεν μιλαω ξενες γλωσες αλλα εχω τελιωσει το λυκειο, ειμαι 37 χρονο και ξερω απο υδραβλικα και ηλεχτρικα :rockon: :rockon:

περιμενω σοβαρες προτασεις  :S :S :S

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω. Τα υδραυλικά και Ηλεκτρικά που ξέρεις στην Ελλάδα είναι αρκετά άχρηστα στο εξωτερικό, γιατί δουλεύουν με άλλο τρόπο. Αν δεν ξέρεις τη γλώσσα του τόπου, κανένας λαός δεν θα σε δεχτεί. Και στα 37 είναι δύσκολο να αρχίσεις από την αρχή. Η πρόταση του φυλόβιου είναι ολόσωστη. Μείνε εδώ 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω. Τα υδραυλικά και Ηλεκτρικά που ξέρεις στην Ελλάδα είναι αρκετά άχρηστα στο εξωτερικό, γιατί δουλεύουν με άλλο τρόπο. Αν δεν ξέρεις τη γλώσσα του τόπου, κανένας λαός δεν θα σε δεχτεί. Και στα 37 είναι δύσκολο να αρχίσεις από την αρχή. Η πρόταση του φυλόβιου είναι ολόσωστη. Μείνε εδώ  
Γερμανία θα βρεις αμέσως δουλεια
Προτιμησε Στουτγγαρδη αν δεν ξερεις γλωσσα γιατινεχει. Πολλους ςλληνες
37 αν είσαι φιτ ειναι καλα
Θα σου πρότεινα κανε δυο μηνες εντατικά γερμανικά πριν πας
Οτι πιασεις καλό είναι
Αν μαθεις τξν γλωσσσα σε δύο χρόνια θαβπαιενεος 2000 τσεπη
Αρχικά μαλλον θα κανεις βοηθητικη ασζετη δουλειά
Θαβτην  παλεψεις με χιλιαρικο χιλιοδιακο για κανα χρονο ???δηλ μειον νοικι κανα 800αρι??

Επισκέπτης
Γερμανία θα βρεις αμέσως δουλεια
Προτιμησε Στουτγγαρδη αν δεν ξερεις γλωσσα γιατινεχει. Πολλους ςλληνες
37 αν είσαι φιτ ειναι καλα
Θα σου πρότεινα κανε δυο μηνες εντατικά γερμανικά πριν πας
Οτι πιασεις καλό είναι
Αν μαθεις τξν γλωσσσα σε δύο χρόνια θαβπαιενεος 2000 τσεπη
Αρχικά μαλλον θα κανεις βοηθητικη ασζετη δουλειά
Θαβτην  παλεψεις με χιλιαρικο χιλιοδιακο για κανα χρονο ???δηλ μειον νοικι κανα 800αρι??
Συγκατοικηση με τραβελια μπορει να βρει;
Θα ενδιεφερε και τον ντιμιτς αυτο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είστε αρχιδοπρήχτες.Εδώ Γερμανία έχει πάμφθηνα πολύ καλά μεταχειρισμένα έπιπλα να αγοράσεις.Αν ήθελα έπιπλα θα είχα το σπίτι γεμάτο.Αλλά προτιμώ να είναι σχετικά άδειο.
Αν σας αρέσουν τόσο τα έπιπλα εδώ είναι μια φωτό από το ένα διαμέρισμα στην Αθήνα.

ooSQ9u.jpg

Αθήνα έχω τρία διαμερίσματα 120 τμ το καθένα που νοικιάζω τα δύο.Εδώ Γερμανία πληρώνω 700 ευρώ στο νοίκι Kalt και 80 ευρώ στη θέρμανση.
Ενας συμβατικός ψωλάς θα προτιμούσε να μένει Αθήνα και να τρώει από τα έτοιμα.Δεν καταλαβαίνουν το μεγαλείο μας,την ανώτερη κλάση.

Εδώ η θέα από το διαμέρισμα Γερμανία το καλοκαίρι.Ωραία πράγματα.

8tJeBf.jpg

Πολωνέζα απολαμβάνει το στρώμα στο άλλο διαμέρισμα Αθήνα πριν το παραδοσιακό γλυφοκώλι.

Y8VcaA.jpg

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.253
Πόντοι
506
kman gerne würde ich einem deiner fickabenteuer im osten beiwohnen
und den ost-block-stuten meinen prachtprügel zur verfügung stellen

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Είστε αρχιδοπρήχτες.Εδώ Γερμανία έχει πάμφθηνα πολύ καλά μεταχειρισμένα έπιπλα να αγοράσεις.Αν ήθελα έπιπλα θα είχα το σπίτι γεμάτο.Αλλά προτιμώ να είναι σχετικά άδειο.
Αν σας αρέσουν τόσο τα έπιπλα εδώ είναι μια φωτό από το ένα διαμέρισμα στην Αθήνα.

ooSQ9u.jpg

Αθήνα έχω τρία διαμερίσματα 120 τμ το καθένα που νοικιάζω τα δύο.Εδώ Γερμανία πληρώνω 700 ευρώ στο νοίκι Kalt και 80 ευρώ στη θέρμανση.
Ενας συμβατικός ψωλάς θα προτιμούσε να μένει Αθήνα και να τρώει από τα έτοιμα.Δεν καταλαβαίνουν το μεγαλείο μας,την ανώτερη κλάση.
αρχηγε μονο το σκρίνιο σου όλα τους τα υπάρχοντα,εχουν πέσει στα πατώματα τώρα,τους αποσβόλωσες με αυτη τη φώτο,με βλοσυρη μανία τους τελέιωσες τους επικριτές σου,επρεπε να βγεις με το σωβρακο διπλα στη σουπιέρα ετσι για να μη ξαναμιλησουν οι τελευταίοι,καποιος πολυ σπουδαίος πρέπει να μενει εδώ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αλλη φωτό της Πολωνέζας.

oXPe0S.jpg

Εχω πολλές φωτό να δείξω από τα διαμερίσματα Αθήνα,γάμησα πολλές εκεί την τελευταία δεκαετία αλλά τώρα πλέον τα δύο τα νοικιάζω και το ένα το έχω για προσωπική χρήση.

Φωτό της Ουκρανής 183 στο διαμέρισμα.

Cb7RX1.jpg

Φωτό της άλλης Ουκρανής 22 ετών,181 ύψος στο ίδιο διαμέρισμα.

fkUhLS.jpg

Βασικά έχω φέρει τόσες γκόμενες στα διαμερίσματα Αθήνα που έχω χάσει το λογαριασμό.
Κάποια στιγμή το 2010 είχα 5 Πολωνέζες που έμεναν Ελλάδα ταυτόχρονα και έφερνα και Τσέχες αβέρτα.
Εχει παρελάσει όλο το ανατολικό μπλοκ αλλά τα διαμερίσματα αυτά έχουν μεγάλη ιστορία ως παραδοσιακοί γαμιστρώνες από δεκαετίες,εκπέμπουν τρελό vibe και ξεβρακώνονται οι γκόμενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom