Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Νορβηγικά αποκλειετε να ξερεις αν δεν εχεις ζησει χρονια εκςι κ μς ςντατικο σχολειο
Μλκιες λες τωρα ως συνηθως
Γερμανικα ακομα δεν καταλαβα ποιο επιπεσο εισαι. Τι θαβπει ανωτατο
ποιο ???
Απο τ αλλα που λες εχεος μάθει καποια επικοιξωνιακα οπως αυτοι
Οι εκατο φράσεις διαλογοι που κυλλοφορουσαννπαλια σε βιβλιαρακι
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γραφεις τετοιες μπαρουφες πολλες φορες χωρις ναχεις καπιοο λογο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
fake it till you make it. Ανωτερη αρχοντικη προσεγγιση στις ξενες γλωσσες. Μιλας μιλας στο τελος τη μαθαινεις χωρις να το καταλαβεις. Απεραντη ανατρεπτικοτητα, υψιστη διασπαση των κανονων. Κβαντομηχανοποιηση.
τετοιες μλκιες οθτε ο πορσομεταναστης δεν γραφει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γερμανικά έχω πάρει ολα τα πτυχία,αγγλικά το ίδιο.
Γενικά όλοι κρινουν με βάση τον εαυτό τους.Εννοείται οι πιο πολλοί δεν μπορούν να στροφαρουν για να τα μάθουν γρήγορα.
Ρωσικά μαθαίνουν στοιχειώδη όλοι όσοι κάθονται Ρωσία πάνω απο εξάμηνο γιατι οι Ρώσοι σε βοηθάνε πολύ να τα μάθεις στην καθημερινότητα σου.Οι Γερμανοί σε γράφουν στα αρχίδια τους για αυτό και βλέπεις Έλληνες που είναι 30 χρόνια Γερμανία και δε μιλάνε λέξη γερμανικά.Δεν τους βοηθάει κανένας,δεν τους μιλάει κανένας τους γράφουν ολοι στα αρχίδια τους.
Ρωσικά εχει λογική να μάθεις ακόμα και αν δε μενεις στη χώρα αφου τα μιλάνε σε όλες τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ,μιλάμε ανοίγεις πρόσβαση σε 300 εκατομμύρια πληθυσμο.
Τσεχικα μιλάνε μόνο 10 εκατομμύρια άνθρωποι,πρέπει να είσαι καυλεας για να τα μάθεις,αν δε μένεις στη χωρα,κανονικά δεν εχει νόημα.Έχει νόημα αν σκέφτεσαι με τον πουτσο σου και θες να γαμάς.

Για να μάθεις γρήγορα παίρνεις μια μεθοδο,μια γραμματική,ένα λεξικό και απομνημονεύεις 30 λέξεις τη μέρα.Σε 3 μήνες έχεις απομνημονεύσει 2500 λέξεις που φτάνουν και παραφτανουν για επικοινωνία.
Βέβαια απαιτείται να έχεις καλή μνήμη και χωρητικότητα στο σκληρό,πολλοί δεν καταφέρνουν να θυμηθουν τίποτα,έχουν κενά μνήμης ή ανύπαρκτη μνήμη,καθόλου Ram  και επεξεργαστή της κακιας ώρας που πάει αγκομαχωντας.
Μετα πας και τσαταρεις με γκόμενες στα σαιτ και τα τσατ και βασικά μαθαίνεις όλες τις εκφράσεις ακριβώς ολα όσα θα πεις στο ραντεβού.Αυτες δηλαδή στα μαθαίνουν με το τσαταρισμα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Για να μάθεις γρήγορα παίρνεις μια μεθοδο,μια γραμματική,ένα λεξικό και απομνημονεύεις 30 λέξεις τη μέρα.Σε 3 μήνες έχεις απομνημονεύσει 2500 λέξεις που φτάνουν και παραφτανουν για επικοινωνία.
Βέβαια απαιτείται να έχεις καλή μνήμη και χωρητικότητα στο σκληρό,πολλοί δεν καταφέρνουν να θυμηθουν τίποτα,έχουν κενά μνήμης ή ανύπαρκτη μνήμη,καθόλου Ram  και επεξεργαστή της κακιας ώρας που πάει αγκομαχωντας.
Μετα πας ...........
..........Και χωνεις πεντακοσαρικο αλλιως δεν γαμας που να χτυπιεσαι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απλά λέω ότι πρέπει να έχεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.Τσεχικα δε μαθαίνει κανένας,όλοι οι mongers μαθαίνουν ρωσικά.Οποτε με τσεχικα αλωνιζες το 2000-2008 γιατί ήσουν ο μονος ξένος που γνώριζαν οι Τσεχες χωριατοπουλες.
Το ίδιο και Πολωνία με τα πολωνικά έκανες θραύση αφού κανένας ξένος δεν τα μίλαγε.
Τώρα που είμαι άνω των 40 συμπληρώνω το δέλεαρ με κασέρι που αναπληρωνει τη χαμένη γοητεία.
Αλλα και κασέρι είναι δύσκολο να βγάλεις θέλει κόπο.
Εγώ είμαι οπαδός της δυσκολης οδού,no pain no gain. Αν δε στρώσεις κωλο να βγάλεις λεφτά,να μάθεις τις γλώσσες,να ταξιδέψεις,δε βρέχει μουνι να περιμένεις με το στόμα ανοιχτό να σου κάτσει.Θέλει προσπάθεια και θυσίες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.266
Πόντοι
5.506
Απλά λέω ότι πρέπει να έχεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.Τσεχικα δε μαθαίνει κανένας,όλοι οι mongers μαθαίνουν ρωσικά.Οποτε με τσεχικα αλωνιζες το 2000-2008 γιατί ήσουν ο μονος ξένος που γνώριζαν οι Τσεχες χωριατοπουλες.
Το ίδιο και Πολωνία με τα πολωνικά έκανες θραύση αφού κανένας ξένος δεν τα μίλαγε.
Τώρα που είμαι άνω των 40 συμπληρώνω το δέλεαρ με κασέρι που αναπληρωνει τη χαμένη γοητεία.
Αλλα και κασέρι είναι δύσκολο να βγάλεις θέλει κόπο.
Εγώ είμαι οπαδός της δυσκολης οδού,no pain no gain. Αν δε στρώσεις κωλο να βγάλεις λεφτά,να μάθεις τις γλώσσες,να ταξιδέψεις,δε βρέχει μουνι να περιμένεις με το στόμα ανοιχτό να σου κάτσει.Θέλει προσπάθεια και θυσίες.

Πάντως είναι αξιέπαινο που έμαθες εφτά γλώσσες για να έχεις τις σπονσορέτες με 500 Ευρώ το μήνα + δώρα Χριστουγέννων + επίδομα αδείας + επίδομα τέκνων (αν υπάρχουν).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως είναι αξιέπαινο που έμαθες εφτά γλώσσες για να έχεις τις σπονσορέτες με 500 Ευρώ το μήνα + δώρα Χριστουγέννων + επίδομα αδείας + επίδομα τέκνων (αν υπάρχουν).

Ηρέμησε.Τη δεκαετία 2000-2010 που ήμουν κάτω των 35 δεν ξόδευα μία σε δώρα κτλ.
Τότε ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να ξέρεις τσέχικα,πολωνικά,ρωσικά.
Τώρα,ειδικά μετά τα 40 ζητάνε όλες δώρα.
Δεν είναι οτι θα αποφύγεις να πληρώνεις αν είσαι άνω των 40 επειδή ξέρεις την τοπική γλώσσα απλά έχεις περισσότερες ευκαιρίες.
Μέχρι κάποιος να φτάσει τα 35-40 θα γαμάει σχετικά τζάμπα,μετά όμως χρειάζονται λεφτά που πρέπει να έχεις φροντίσει να αποκτήσεις.Οι γκόμενες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Μη μου λες για Αμβούργο,Μόναχο.
Εντάξει Αμβούργο Μόναχο είναι μουνάρες.
Αλλά είναι και οι πλουσιότερες πόλεις της Γερμανίας,με τους περισσότερους εκατομμυριούχους.
Χρειάζεσαι άνω των 6000 ευρώ καθαρά μηνιαίως για μπεις απλά στο ραντάρ.
Το επίπεδο δεν αντικατοπτρίζει το γερμανικό μέσο όρο.
συνεχεια ανακριβιες
Οι πιο πλουσιες κ καλοντημενες ειναι Νορβηγια ελβετια
Λομβαρδια βασικα Μilano k Φιρενζε
Ολλανδια 
Και φυςικα μια κατηγορια μονο του Παρισι
Βεβαια σωστα λες οτι εκει σε ηληκια 35+ εισαι ηδη εκτος ραντάρ εκτος αννεισαι  rich or famous

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λέμε οτι Γερμανία οι κορυφαίες πόλεις είναι Μόναχο,Αμβούργο τίγκα στις μουνάρες και τα μοντέλα.
Ομως χρειάζεσαι bankroll,ειδικά σαν ξένος σαρανταπεντάρης θες άνω των 10000 μηνιαίως καθαρά για να έχεις κάποιες πιθανότητες με τις μοντελοειδείς.Οι πόλεις αυτές έχουν πολλούς εκατομμυριούχους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Κλιντ ο αρχηγός ρεταρει κ δεν μας τα λεει καλα
Αρχιζω ν αμφιβαλλω αν ξερει κ γερμανικσ περαν των βασικών
Νορβηγικά αν δεν εχει μεινει εστω πεντε χρονια αποκλειεται ναχει ιδεα
Τεεχικα πολωνικα πιστεύω επειδη ειναι παρεμφερεις οι γλωσσες
Με κοινς στοιχεια λεξεις μιλάει τα πουτανιστικα
Πως σε λενε παμε να πιουμε τι θες κλπ
Γερμανικά ακομα μας λεει οτι εχει ανώτατο πτυχιο χωρις να ξερει πως λεγεται αυτο  :respect:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κλιντ ο αρχηγός ρεταρει κ δεν μας τα λεει καλα
Αρχιζω ν αμφιβαλλω αν ξερει κ γερμανικσ περαν των βασικών
Νορβηγικά αν δεν εχει μεινει εστω πεντε χρονια αποκλειεται ναχει ιδεα
Τεεχικα πολωνικα πιστεύω επειδη ειναι παρεμφερεις οι γλωσσες
Με κοινς στοιχεια λεξεις μιλάει τα πουτανιστικα
Πως σε λενε παμε να πιουμε τι θες κλπ
Γερμανικά ακομα μας λεει οτι εχει ανώτατο πτυχιο χωρις να ξερει πως λεγεται αυτο  :respect:

Είσαι μαλάκας.Συνέχεια επιμένεις.Γιατί επιμένετε ρε μαλάκες?Τι ξεροκέφαλοι παπάρες είστε?
Εχω το Kleines Sprachdiplom.
Γενικά πολύ αρχιδοπρήξιμο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Τριφυλλη???
Επισης λες μιλας εφτα γλωσσες
Απιθανο μου φαινεται
Εγω μ ι λαω τέσσερεις καλά κ δυο τα βασικα και δεν εχω βρει πολλους μα μιλαν πανω απο τεσσερεις

Εσυ δηλ αγγλικα γερμανικα ελλημικα και ???

Τομπλερονάκια, ελπίζω να μην βάζεις και τα Ελληνικά στις 4.

Γιατί, δεν .......

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Τομπλερονάκια, ελπίζω να μην βάζεις και τα Ελληνικά στις 4.

Γιατί, δεν .......
οχι
Με τα ελληνικα παμε στις πεντε
Αγγλικα γερμανικα ρουμανικα Γαλλικα εννοω
Εισαι με τον αρχηγό διαβλεπω μαλλον
η αναποφάσιστος  ???
..  :-*
Το "δεν" βαλτο εκει που ξερεις  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Λέμε οτι Γερμανία οι κορυφαίες πόλεις είναι Μόναχο,Αμβούργο τίγκα στις μουνάρες και τα μοντέλα.
Ομως χρειάζεσαι bankroll,ειδικά σαν ξένος σαρανταπεντάρης θες άνω των 10000 μηνιαίως καθαρά για να έχεις κάποιες πιθανότητες με τις μοντελοειδείς.Οι πόλεις αυτές έχουν πολλούς εκατομμυριούχους.
με 6-10000 εισοδημα αλλοδαπές ανατολικές θα βρει ο 45+
Για μεντχεν υψηλήςτοπικης εμβέλειας ανω του 8 με γκαπ εικοσαετιας απαιτείται στατους κ μινιμ 200κ ετησιως συν ντεκορ δυνατο κατοικιας και βιπ αυτοκινητων
Δηλ πιαστ αυγο κ κουρευτο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
με 6-10000 εισοδημα αλλοδαπές ανατολικές θα βρει ο 45+
Για μεντχεν υψηλήςτοπικης εμβέλειας ανω του 8 με γκαπ εικοσαετιας απαιτείται στατους κ μινιμ 200κ ετησιως συν ντεκορ δυνατο κατοικιας και βιπ αυτοκινητων
Δηλ πιαστ αυγο κ κουρευτο

Γαμαω καλη ελβετιδα που της ριχνω 5ετια χωρις ολα αυτα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Γαμαω καλη ελβετιδα που της ριχνω 5ετια χωρις ολα αυτα
ρε τυπε μακακας εισαι???
ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ καθ ΔΕΚΑΠΕΒΤΑΕΤΙΑ ΓΚΑΠ ΛΕΜΕ
πεντε χρόνια δεν υπάρχει ΓΚΑΠ
Κ ξυπολητος νασαι αν γουσταρει η αλλθ γαμας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.266
Πόντοι
5.506
Ηρέμησε.Τη δεκαετία 2000-2010 που ήμουν κάτω των 35 δεν ξόδευα μία σε δώρα κτλ.
Τότε ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να ξέρεις τσέχικα,πολωνικά,ρωσικά.
Τώρα,ειδικά μετά τα 40 ζητάνε όλες δώρα.
Δεν είναι οτι θα αποφύγεις να πληρώνεις αν είσαι άνω των 40 επειδή ξέρεις την τοπική γλώσσα απλά έχεις περισσότερες ευκαιρίες.
Μέχρι κάποιος να φτάσει τα 35-40 θα γαμάει σχετικά τζάμπα,μετά όμως χρειάζονται λεφτά που πρέπει να έχεις φροντίσει να αποκτήσεις.Οι γκόμενες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Άρα όσο μεγαλώνεις γίνεσαι σοφότερος. Εντάξει κοστίζει λίγο παραπάνω η σοφία, αλλά τι να κάνεις.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.266
Πόντοι
5.506
Είσαι μαλάκας.Συνέχεια επιμένεις.Γιατί επιμένετε ρε μαλάκες?Τι ξεροκέφαλοι παπάρες είστε?

Ηρέμησε ρε Βαλκάνιε άρχοντα, να μαθαίνουμε θέλουμε.

Άρα μέχρι το Grosses Deutsches Sprachdiplom C2 έχεις μέλλον ακόμα.  :S

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
δεν ειμαι εγω μλκςς
Εςυ λες παπατζες  :helpplea:
Εδγ δεν ξερεις πως λεγονται τα νιβο στα διπλωματα γερμανικων Α1 Β2 C2 κ πάει λέγοντας
Για να τα παρεις θες τουλαχιστο δυο χρονια με εντατικη ενασχοληση
Κιβεσυ αγνοεις κ την ονομασία των επιπέδων ...
Καί δηλώνεις ότι ξέρεις κ Νορβηγικά 
Μια πάρα πολύ δύσκολη γλωσσα της ευρωπης με πολλους λαρυγκισμους στην προφορα
Ασε μας ρε άρχοντα  :respect:  :respect:  :respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Ηρέμησε ρε Βαλκάνιε άρχοντα, να μαθαίνουμε θέλουμε.

Άρα μέχρι το Grosses Deutsches Sprachdiplom C2 έχεις μέλλον ακόμα.  :S
δεν ειναι κακο κι εγω μεσο επιπεδο β2 εικαι
Αλλα τετοιες μαλαμιες  που γρςφει ο άρχοντας ουτε ο πορνομεταναστης δεν γρςφει   :orchestra:

Συνημμένα

• 86F5EE80-6301-45BE-99DE-81BCEC376220.jpeg
    86F5EE80-6301-45BE-99DE-81BCEC376220.jpeg
    83,6 KB · Εμφανίσεις: 51

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom