barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.265
- Πόντοι
- 5.506
δεν ειναι κακο κι εγω μεσο επιπεδο β2 εικαι
Αλλα τετοιες μλιιες που γρςφει ο άρχοντας ουτε ο πορνομεταναστης δεν γρςφει![]()
Χοντρή απαξίωση. :S :S
δεν ειναι κακο κι εγω μεσο επιπεδο β2 εικαι
Αλλα τετοιες μλιιες που γρςφει ο άρχοντας ουτε ο πορνομεταναστης δεν γρςφει![]()
Γερμανικά έχω πάρει ολα τα πτυχία,αγγλικά το ίδιο.
Γενικά όλοι κρινουν με βάση τον εαυτό τους.Εννοείται οι πιο πολλοί δεν μπορούν να στροφαρουν για να τα μάθουν γρήγορα.
Ρωσικά μαθαίνουν στοιχειώδη όλοι όσοι κάθονται Ρωσία πάνω απο εξάμηνο γιατι οι Ρώσοι σε βοηθάνε πολύ να τα μάθεις στην καθημερινότητα σου.Οι Γερμανοί σε γράφουν στα αρχίδια τους για αυτό και βλέπεις Έλληνες που είναι 30 χρόνια Γερμανία και δε μιλάνε λέξη γερμανικά.Δεν τους βοηθάει κανένας,δεν τους μιλάει κανένας τους γράφουν ολοι στα αρχίδια τους.
Ρωσικά εχει λογική να μάθεις ακόμα και αν δε μενεις στη χώρα αφου τα μιλάνε σε όλες τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ,μιλάμε ανοίγεις πρόσβαση σε 300 εκατομμύρια πληθυσμο.
Τσεχικα μιλάνε μόνο 10 εκατομμύρια άνθρωποι,πρέπει να είσαι καυλεας για να τα μάθεις,αν δε μένεις στη χωρα,κανονικά δεν εχει νόημα.Έχει νόημα αν σκέφτεσαι με τον πουτσο σου και θες να γαμάς.
Για να μάθεις γρήγορα παίρνεις μια μεθοδο,μια γραμματική,ένα λεξικό και απομνημονεύεις 30 λέξεις τη μέρα.Σε 3 μήνες έχεις απομνημονεύσει 2500 λέξεις που φτάνουν και παραφτανουν για επικοινωνία.
Βέβαια απαιτείται να έχεις καλή μνήμη και χωρητικότητα στο σκληρό,πολλοί δεν καταφέρνουν να θυμηθουν τίποτα,έχουν κενά μνήμης ή ανύπαρκτη μνήμη,καθόλου Ram και επεξεργαστή της κακιας ώρας που πάει αγκομαχωντας.
Μετα πας και τσαταρεις με γκόμενες στα σαιτ και τα τσατ και βασικά μαθαίνεις όλες τις εκφράσεις ακριβώς ολα όσα θα πεις στο ραντεβού.Αυτες δηλαδή στα μαθαίνουν με το τσαταρισμα.
Τι ριχνεις πενταετια ρε βλακα; Συνομιληκη σου πηδας ουσιαστικα. Μην πω μεγαλυτερη, γιατι η γυναικα γερναει γρηγοροτερα απ τον αντρα. Σιχαμα.Γαμαω καλη ελβετιδα που της ριχνω 5ετια χωρις ολα αυτα
Προτεινε μου μεθοδο, γραμματικη και λεξικο για να μαθω Γερμανικα.
Προτεινε μου μεθοδο, γραμματικη και λεξικο για να μαθω Γερμανικα.
Τι να τα κανεις τα γερμανικά ρε τρυπιε?
Σκεφτεσαι να βγάλεις τον κωλο σου στα γερμανικα πεζοδρομια?
δεν ειμαι εγω μλκςς
Εςυ λες παπατζες
Εδγ δεν ξερεις πως λεγονται τα νιβο στα διπλωματα γερμανικων Α1 Β2 C2 κ πάει λέγοντας
Για να τα παρεις θες τουλαχιστο δυο χρονια με εντατικη ενασχοληση
Κιβεσυ αγνοεις κ την ονομασία των επιπέδων ...
Καί δηλώνεις ότι ξέρεις κ Νορβηγικά
Μια πάρα πολύ δύσκολη γλωσσα της ευρωπης με πολλους λαρυγκισμους στην προφορα
Ασε μας ρε άρχοντα![]()
![]()
![]()
Kman, πως βλεπουν τους Ελληνες στη Γερμανια, ποιοτικα, πολιτιστικα, εργασιακων ικανοτητων; Σε σχεση με τους μουσουλμανους μεταναστες εκει. Στην Αγγλια παντως που ειναι ενας αδερφος ενος συμμαθητη μου, επιστημονας με οικογενεια εγκαταστημενος χρονια εκει, μου λεει οτι Ελληνες και Ελληνοκυπριοι εχουν καλο ονομα σαν κοινοτητα.Το B2 είναι αυτό που λεγανε παλιά Mittelstufe.Αυτό το είχα πάρει το 1989.Μετα πήρα το Kleines Sprachdiplom,πρέπει να λέγεται C1 τώρα.
Το Grosses Sprachdiplom(C2) δεν το πήρα αν και είχα κάνει μαθήματα και για αυτό το 1994 αλλα στην τάξη ήταν όλοι φοιτητές παιδιά μεταναστών στη Γερμανία που μιλούσαν τα γερμανικά σα μητρική γλώσσα.
Kman, πως βλεπουν τους Ελληνες στη Γερμανια, ποιοτικα, πολιτιστικα, εργασιακων ικανοτητων; Σε σχεση με τους μουσουλμανους μεταναστες εκει. Στην Αγγλια παντως που ειναι ενας αδερφος ενος συμμαθητη μου, επιστημονας με οικογενεια εγκαταστημενος χρονια εκει, μου λεει οτι Ελληνες και Ελληνοκυπριοι εχουν καλο ονομα σαν κοινοτητα.
Συγγνώμη σε ποιό χωριό μένεις?σε κάθε πόλη έχει Ελληνικό και Τουρκικό σουβλατζίδικο και σε κάθε πόλη έχει γραφεία Ελληνικής κοινότητας που μαζεύοντε και παίζουν τάβλι και πίνου καφέ.Πολιτιστικά βέβαια ο Έλληνας υποφέρει αφου δεν υπάρχουν μπουζούκια,σουβλατζίδικα,μεζεδοπολεια,καφετέριες με φραπέ,καφενεία με τάβλι κτλ.
Σιγα μην παει ο Έλληνας στα Spielhalle ή για ορειβασία και ποδήλατο όπως οι Γερμανοί ή να αράζει στα γρασίδια.
Πολιτιστικά βέβαια ο Έλληνας υποφέρει αφου δεν υπάρχουν μπουζούκια,σουβλατζίδικα,μεζεδοπολεια,καφετέριες με φραπέ,καφενεία με τάβλι κτλ.
Σιγα μην παει ο Έλληνας στα Spielhalle ή για ορειβασία και ποδήλατο όπως οι Γερμανοί ή να αράζει στα γρασίδια.
Οι Έλληνες όμως που είναι πολύ εμφανίσιμοι ή επαγγελματικά επιτυχημενοι ή πλούσιοι ή ολα μαζί γίνονται αποδεκτοι απο τους Γερμανούς και μπορει να περάσουν καλά σε κοινωνικό επίπεδο αφου τους καλουν σε πριβέ εκδηλώσεις.
Η μεγάλη μάζα όμως δεν πιάνει αυτό το επίπεδο και συνήθως αντιμετωπίζουν μοναξιά.
Η ελληνική κουλτούρα αρέσει γενικά στους Γερμανούς και όλοι γουστάρουν να έρχονται Ελλάδα για διακοπές,μας θεωρούν φιλοξενους,φιλικούς,χαμογελαστούς και γενναιοδωρους.
Βασικά θεωρούν οτι είμαστε ευδιαθετοι ενω πολλοί Γερμανοί σε κοιτάνε με ύφος σα να τους σκότωσες τη μάνα,δεν έχουν γενικά κέφια.
Σπιλχαλε ειναι τα φρουτακια! :SΠολιτιστικά βέβαια ο Έλληνας υποφέρει αφου δεν υπάρχουν μπουζούκια,σουβλατζίδικα,μεζεδοπολεια,καφετέριες με φραπέ,καφενεία με τάβλι κτλ.
Οι Έλληνες όμως που είναι πολύ εμφανίσιμοι ή επαγγελματικά επιτυχημενοι ή πλούσιοι ή ολα μαζί γίνονται αποδεκτοι απο τους Γερμανούς και μπορει να περάσουν καλά σε κοινωνικό επίπεδο αφου τους καλουν σε πριβέ εκδηλώσεις.
Η μεγάλη μάζα όμως δεν πιάνει αυτό το επίπεδο και συνήθως αντιμετωπίζουν μοναξιά.
Η ελληνική κουλτούρα αρέσει γενικά στους Γερμανούς και όλοι γουστάρουν να έρχονται Ελλάδα για διακοπές,μας θεωρούν φιλοξενους,φιλικούς,χαμογελαστούς και γενναιοδωρους.
Βασικά θεωρούν οτι είμαστε ευδιαθετοι ενω πολλοί Γερμανοί σε κοιτάνε με ύφος σα να τους σκότωσες τη μάνα,δεν έχουν γενικά κέφια.