Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Όντως μας έχετε σπάσει τα αρχίδια.
Βάζω φωτο απο ένα  δωμάτιο του σπιτιού και λέει ο άλλος που είναι η ντουλάπα?
Βάζω φωτο απο τα ακίνητα στην Αθήνα λέει ο άλλος αυτό δεν είναι διαμέρισμα είναι γραφείο ενω ειναι η γκομενα μέσα και στη μια φωτο είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι γυμνή.
Δηλαδή τι να πούμε,δεν εχει νόημα.Βαζω φωτο της φορολογικής δήλωσης,λέει ο άλλος δεν είναι δικη σου,δείχνω και την ελληνική κατάληξη του ονόματος,μετα λέει ο άλλος την πλαστογραφησες.
Τελικά αυταπάτες στο διηνεκές.
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.

nai αλλα λες ψεματτα οτι ειχες ετοιμη δουλεια με 100χιλ το χρονο κ εφυγες Γερμανια,σιγα μην εφευγες αν εβγαζες τοσα Ελλαδα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Η ελιτ εγινε πνευματικη ελιτ τωρα. Προφανως ο περιφημος κυκλος σου ειναι οι μικροαστοι συναδελφοι σου στο ΤΕΙ που διδασκεις και οι γυναικες τους, και νομιζεις οτι μεγαλοπιαστηκες. Λογικο για παιδι απο λαικη οικογενεια της επαρχιας.

Οσο για το οτι δεν υπαρχουν ψευτοδιανοουμενοι στη Γερμανια 2φαννυ που λεει κι ο Μητσαρας!

Τρολακι ειμαι πιλοτος και ειναι δουλεια που ανοιγει ποδια γερμανιδων ελβετιδων και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις. Δουλευω commuting roster και περναω μερες σε διαφορες πολεις
Δεν χρειαζεται καν να μιλαω την γλωσσα τους προσπαθουν αυτες να μιλησουν το ιδιο καλα αγγλικα με εμενα

Κλαψε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τρολακι ειμαι πιλοτος και ειναι δουλεια που ανοιγει ποδια γερμανιδων ελβετιδων και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις. Δουλευω commuting roster και περναω μερες σε διαφορες πολεις
Δεν χρειαζεται καν να μιλαω την γλωσσα τους προσπαθουν αυτες να μιλησουν το ιδιο καλα αγγλικα με εμενα

Κλαψε

εγω ειμαι ολιγαρχης

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Βάζω φωτο απο ένα  δωμάτιο του σπιτιού και λέει ο άλλος που είναι η ντουλάπα?
Βάζω φωτο απο τα ακίνητα στην Αθήνα λέει ο άλλος αυτό δεν είναι διαμέρισμα είναι γραφείο ενω ειναι η γκομενα μέσα και στη μια φωτο είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι γυμνή.
Δηλαδή τι να πούμε,δεν εχει νόημα.Βαζω φωτο της φορολογικής δήλωσης,λέει ο άλλος δεν είναι δικη σου,δείχνω και την ελληνική κατάληξη του ονόματος,μετα λέει ο άλλος την πλαστογραφησες.

Εχω ξεφτιλίσει απειρες φορες το πουλι αλλα ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αφού μας έβαλες αποδείξεις  :2funny:μιά πόρτα  :2funny:και 2 φωτογραφίες από κάποιο σά'ι'τ αγγελιών με μιά κουζίνα και ένα μπαλκόνι  :2funny:.Φοβερές αποδείξεις  :jerking: :2funny:
  Και με τον Βλάκμαν κάτι παίζει,κάτι βρώμικο έχει κάνει :2funny:Πιθανόν σε κάποιο χώρο της δουλειάς έβγαλε φώτο ότι αυτό είναι το δωματιό του.Μπροστά στο κομπιούτερ δεν έχει ούτε μία καρέκλα!Που κάθεται σαν Αφγανός στο πάτωμα? :2funny:χωρίς κουρτίνες πως τραβάει μαλακία? :2funny:δεν τον βλέπουν οι γείτονες? :2funny:Μόνο αν πάει κάποιο σοβαρό άτομο και τον συναντήσει όπως έγινε και στην Κρακοβία που πήγε ο Βλάκμαν στο Φιντέλ και έγινε ρεζίλι  :2funny:.Αλλο αν αυτό πάτε να μας κάνετε να το ξεχάσουμε  :2funny:
  Αντί να κάθεστε και να γράφετε  :jerking: :2funny:ξεκινείστε γιά Καράκας γιατί ακόμα ένας πύργος θα πέσει  :2funny:θα αλλάξει η κυβέρνιση και σύντομα η Βενεζουέλα θα είναι απλησίαστη! :2funny:Όπως γελάνε τώρα μαζί σας οι Ουκρανές και οι Ρωσσίδες με την κατάντια σας  :2funny:σε 5 χρόνια μπορεί να γελάνε και οι Βενεζουελιάνες  :2funny:τώρα πάτε να γαμίσετε όσο είναι καιρός  :2funny:γιατί το ανατολικό πλοκ πάει γιά σας εδώ και 15 χρόνια έφυγε το τρένο  :2funny:

Τι να αποδείξω σε ΕΣΕΝΑ ρε ΝΑΥΑΓΙΟ;

Και ένα κουβάς με ΣΚΑΤΑ έχει περισσότερη αξία από εσένα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
nai αλλα λες ψεματτα οτι ειχες ετοιμη δουλεια με 100χιλ το χρονο κ εφυγες Γερμανια,σιγα μην εφευγες αν εβγαζες τοσα Ελλαδα

Ποτε είπα τέτοιο πράγμα?Είπα οτι Ελλάδα έβγαζα 1800 το μήνα καθαρά αλλά δεν πλήρωνα ενοίκια.Αυτο έχω γράψει.
Τώρα έχω 4500-5000 καθαρά αλλα πληρώνω 700 ευρώ ενοίκιο 80 ευρώ θερμανση,50 ευρώ ίντερνετ κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Κλαψε

Μιλάς τώρα με κάποιον που κοιμαται ακόμη στο παιδικό του κρεβατάκι και τον άλλον που δεν τον άντεξαν ούτε οι γονείς του και τον έστειλαν στο διαόλου τον πούτσο για να μην συνεχίσει να τους κάνει ρεζίλι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τρολακι ειμαι αεροταριφας Β κατηγοριας και ειναι χαμαλοδουλεια σε αραβικες χωρες και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις. Δουλευω σαν τον τσιγγανο απο δω κι απο κει και περναω μερες σε διαφορες πολεις shitholes χωρις να μιλαω σε ανθρωπο.
Δεν χρειαζεται καν να μιλαω την γλωσσα των αεροσυνοδων γιατι δε μου δινει καμια σημασια

Κλαιω
ωρες ωρες σε νιωθω ρε τυπε
υπομονη...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εχω ξεφτιλίσει απειρες φορες το πουλι αλλα ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ
ειδικα στο πουλι εχεις φαει ενα καζανι φασολαδα, εχεις παρει φορα και του εχεις κλασει τα αρχιδια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αφού μας έβαλες αποδείξεις  :2funny:μιά πόρτα  :2funny:και 2 φωτογραφίες από κάποιο σά'ι'τ αγγελιών με μιά κουζίνα και ένα μπαλκόνι  :2funny:.Φοβερές αποδείξεις  :jerking: :2funny:
  Και με τον Βλάκμαν κάτι παίζει,κάτι βρώμικο έχει κάνει :2funny:Πιθανόν σε κάποιο χώρο της δουλειάς έβγαλε φώτο ότι αυτό είναι το δωματιό του.Μπροστά στο κομπιούτερ δεν έχει ούτε μία καρέκλα!Που κάθεται σαν Αφγανός στο πάτωμα? :2funny:χωρίς κουρτίνες πως τραβάει μαλακία? :2funny:δεν τον βλέπουν οι γείτονες? :2funny:Μόνο αν πάει κάποιο σοβαρό άτομο και τον συναντήσει όπως έγινε και στην Κρακοβία που πήγε ο Βλάκμαν στο Φιντέλ και έγινε ρεζίλι  :2funny:.Αλλο αν αυτό πάτε να μας κάνετε να το ξεχάσουμε  :2funny:
  Αντί να κάθεστε και να γράφετε  :jerking: :2funny:ξεκινείστε γιά Καράκας γιατί ακόμα ένας πύργος θα πέσει  :2funny:θα αλλάξει η κυβέρνιση και σύντομα η Βενεζουέλα θα είναι απλησίαστη! :2funny:Όπως γελάνε τώρα μαζί σας οι Ουκρανές και οι Ρωσσίδες με την κατάντια σας  :2funny:σε 5 χρόνια μπορεί να γελάνε και οι Βενεζουελιάνες  :2funny:τώρα πάτε να γαμίσετε όσο είναι καιρός  :2funny:γιατί το ανατολικό πλοκ πάει γιά σας εδώ και 15 χρόνια έφυγε το τρένο  :2funny:

Ναι ρε φίλε,μας έχουν πάρει boxspringbett να κοιμόμαστε και PC για να γράφουμε στα  bourdela την ώρα της δουλειάς.Τι αλλη μαλακία θα ακούσουμε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βάζω φωτο απο ένα  δωμάτιο του σπιτιού και λέει ο άλλος που είναι η ντουλάπα?
Αυτό με της γκόμενες έχεις όσες γάμησες όλη σου τη ζωη και ολο της ιδιες και ιδιες μας βάζεις στερέψαν πιά  :2funny:
  Γιατί στην Κρακοβία δεν έγινε τίποτα από αυτά που έλεγες ότι κάνεις? :2funny:Και μόνο ρεντίκολο έγινες :2funny:ξέρω φταίει η Κρακοβία  :2funny:.Το διαμέρισμα που έβαλες δεν πολυμοιάζει γιά διαμέρισμα.Αν έρθει κάποιος σοβαρός και σε συνατήσει όπως τότε ο Φιντέλ θα γίνεις πάλι ρεζίλι όπως τότε  :2funny:
Ποτε είπα τέτοιο πράγμα?Είπα οτι Ελλάδα έβγαζα 1800 το μήνα καθαρά αλλά δεν πλήρωνα ενοίκια.Αυτο έχω γράψει.
Τώρα έχω 4500-5000 καθαρά αλλα πληρώνω 700 ευρώ ενοίκιο 80 ευρώ θερμανση,50 ευρώ ίντερνετ κτλ.
βάλε και κάνα μηδενικό ακόμα  :2funny: 45.000-50.000 τι 4500-5000  :2funny:.

Τι να αποδείξω σε ΕΣΕΝΑ ρε ΝΑΥΑΓΙΟ;

Και ένα κουβάς με ΣΚΑΤΑ έχει περισσότερη αξία από εσένα
Αφου μας έβαλες αποδείξεις  :2funny:μιά πόρτα και 2 φώτο μιά κουζίνα και ένα μπαλκόνι από αγγελίες  :2funny:άλλες φώτο δεν έχεις? :2funny:Ξέχασα και αλληλογραφίες μας έβαλες :jerking: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι ρε φίλε,μας έχουν πάρει boxspringbett να κοιμόμαστε και PC για να γράφουμε στα  bourdela την ώρα της δουλειάς.Τι αλλη μαλακία θα ακούσουμε?
Μας έχεις ζαλίσει με το κρεβάτι  :jerking: :2funny:άλλοι πέρνουν αμάξια σπίτια και κάνουν φιγούρα εσύ ΄κρεβάτι  :2funny:εσένα τα λεφτά σου μόνο γιά κρεβάτι σου έφτασαν? :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
 Αφου μας έβαλες αποδείξεις  :2funny:μιά πόρτα και 2 φώτο μιά κουζίνα και ένα μπαλκόνι από αγγελίες  :2funny:άλλες φώτο δεν έχεις? :2funny:Ξέχασα και αλληλογραφίες μας έβαλες :jerking: :2funny:

Ρε ΝΑΥΑΓΙΟ

Ακόμη και κλώνος να ήμουν και να μην υπάρχω καν, από ΕΣΕΝΑ που σε παίζει ο λαζόπουλος για να γελάνε οι θείες στα χωριά και σε βλέπουν στην τηλεόραση οι δικοί σου μετανιώνοντας που δε σε βάρεσαν μαλακία,
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ είμαι.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μας έχεις ζαλίσει με το κρεβάτι  :jerking: :2funny:άλλοι πέρνουν αμάξια σπίτια και κάνουν φιγούρα εσύ ΄κρεβάτι  :2funny:εσένα τα λεφτά σου μόνο γιά κρεβάτι σου έφτασαν? :2funny:

Δημητρακη στην Δυση φιγουρα με αυτοκινητα κανουν κατι αραβοτουρκοι που ξερενουν το σκατο τους μενοντας στα παιδικα τους δωματια σαν το ναυαγιο το πουλι.
Εξωτερικο κυκλοφορω με.. Uber

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Τα ξαναγράφω
Χωρίς να έχω πρόθεση να μπω στη κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη αλλά ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ και μην θεωρείτε οτι μας δουλευετέ ψιλό γαζί.
Σε αυτη τη φωτο φαίνονται δυο διακόπτες που βρίσκονται μέσα σε κανάλι ακριβώς πάνω απο το κεφαλάρι.Κάνει ΜΠΑΜ οτι είναι φωτό από δωματίο ξενοδοχείου,εκεί χρησιμοποιουν καναλια για πρίζες διακόπτες,και ειδικά πάνω απο τα κεφαλάρια αυτου του τυπου,ολοι εχουμε μεινει σε ξενοδοχεια και εχουμε δει απειρα τετοια

Συνημμένα

• 11αα.png
    11αα.png
    841,4 KB · Εμφανίσεις: 24

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Επίσης εδώ κάνει ΚΑΡΑΜΠΑΜ οτι αυτό δεν είναι σπίτι στην Αθήνα ,άλλα χώρος γραφείου.
α)Δεν υπάρχει διαμέρισμα στην Ελλάδα που να έχει για εξώπορτα πόρτα με γυαλί αδιαφανές,ούτε ένα
β)Έχει κεντρικό κλιματισμό μεσώ καναλιών που αυτό παγκοσμίως μόνο σε γραφειακούς χώρους ή σε ξενοδοχεία απαντάται ,σπίτι με κλιματισμό μέσω καναλιών ούτε για δείγμα γιατί είναι ανευ νοήματος
γ)επειδή είμαι του χώρου αυτά τα ξύλινα σοβατεπί δεν χρησιμοποιούνται συχνά στην Ελλάδα σε σπίτια ,είναι πολύ μεγάλα,συνήθως χρησιμοποιούνται πιο μικρά ,σε ύψος,αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο όπως τα άλλα

Συνημμένα

• 11γγ.png
    11γγ.png
    479 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 11ββ.png
    11ββ.png
    493,8 KB · Εμφανίσεις: 21

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ειδικα στο πουλι εχεις φαει ενα καζανι φασολαδα, εχεις παρει φορα και του εχεις κλασει τα αρχιδια

ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2018
Αλλαγες στα ποστ εκανε μονο το αλλο το κομματοσκυλο ο χωνης64
Τροπαιουχοι μαλακες και οι δυο, κομματοσκυλα και οι δυο..
Μονο που ο πασοκος προλαβε να καβατζωθει ενω εσυ γλυφεις αρχιδια μονο με υποσχεσεις

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Βάζω φωτο απο ένα  δωμάτιο του σπιτιού και λέει ο άλλος που είναι η ντουλάπα?
Και τι σε νοιάζει;Γράψτους στα παλιά σου μινέρβα!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε ΝΑΥΑΓΙΟ

Ακόμη και κλώνος να ήμουν και να μην υπάρχω καν, από ΕΣΕΝΑ που σε παίζει ο λαζόπουλος για να γελάνε οι θείες στα χωριά και σε βλέπουν στην τηλεόραση οι δικοί σου μετανιώνοντας που δε σε βάρεσαν μαλακία,
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ είμαι.
Εσένα δε σε ξέρει ούτε η μάνα σου  :2funny:γ'αυτό και είσαι κομπλεξικός  :2funny:

Δημητρακη στην Δυση φιγουρα με αυτοκινητα κανουν κατι αραβοτουρκοι που ξερενουν το σκατο τους μενοντας στα παιδικα τους δωματια σαν το ναυαγιο το πουλι.
Εξωτερικο κυκλοφορω με.. Uber
Αν ο Βλάκμαν είχε λεφτά θα είχε πάρει αμάξι και θα μας το είχε βάλει και θα έγραφε τι μουνοπαγίδα που είναι ένα καλό αμάξι γιά της γκόμενες  :2funny:
Επίσης εδώ κάνει ΚΑΡΑΜΠΑΜ οτι αυτό δεν είναι σπίτι στην Αθήνα ,άλλα χώρος γραφείου.
α)Δεν υπάρχει διαμέρισμα στην Ελλάδα που να έχει για εξώπορτα πόρτα με γυαλί αδιαφανές,ούτε ένα
β)Έχει κεντρικό κλιματισμό μεσώ καναλιών που αυτό παγκοσμίως μόνο σε γραφειακούς χώρους ή σε ξενοδοχεία απαντάται ,σπίτι με κλιματισμό μέσω καναλιών ούτε για δείγμα γιατί είναι ανευ νοήματος
γ)επειδή είμαι του χώρου αυτά τα ξύλινα σοβατεπί δεν χρησιμοποιούνται συχνά στην Ελλάδα σε σπίτια ,είναι πολύ μεγάλα,συνήθως χρησιμοποιούνται πιο μικρά ,σε ύψος,αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο όπως τα άλλα
Κάτι τέτοιο είπα κ'εγώ ότι οι φώτο που μας έβαλε ο Βλάκμαν ότι είναι το διαμέρισμα του δεν είναι διαμέρισμα αλλά κάποιο γραφείο.Πιθανόν το αφεντικό να του έδωσε ένα χώρο γιά να κοιμάται  :2funny:.
  Ο Βλάκμαν νομίζει ότι απευθύνετε σε υπανάπτικτους!και ότι ολοι στο σά'ι'τ τρώνε κουτόχορτο!Εχει βάλει καμιά 15αριά φωτογραφίες από πουτάνες σε ξενοδοχεία!Δε νομιζω ότι ένας μεγαλος γαμιάς γαμάει κάθε 6 μήνες  :2funny:ασε που τωρα του τελειωσαν οι φωτογραφίες  :2funny:δεν εχει να βάλει καινουργιες και ανακυκλώνει της παλιές  :2funny: :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
οι ανθρωποι που ειναι μελη εδω μεσα και κανουν πραγματικα μεγαλη ζωη, εχουν 50 ποστς, κυριως στα θρεντς του εξωτερικου και δεν τους ξερει κανεις

αυτοι που αυτοαποθεωνονται και ποσταρουν φωτο για να πεισουν για τα κατορθωματα τους κατα 90% λενε ψεματα, παρουσιαζουν αλλα αντι αλλων και το κανουν για να ικανοποιησουν συον ψηφιακο κοσμο του μπουρδελα.κομ το αισθημα μειονεξιας και ελλειματικοτητας που βιωνουν στον πραγματικο κοσμο

κανεις πραγματικα σημαντικος και χορτατος δεν θα ποσταρε φωτο εδω μεσα

το πουλι 2019 μ.Χ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom