Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης εδώ κάνει ΚΑΡΑΜΠΑΜ οτι αυτό δεν είναι σπίτι στην Αθήνα ,άλλα χώρος γραφείου.
α)Δεν υπάρχει διαμέρισμα στην Ελλάδα που να έχει για εξώπορτα πόρτα με γυαλί αδιαφανές,ούτε ένα
β)Έχει κεντρικό κλιματισμό μεσώ καναλιών που αυτό παγκοσμίως μόνο σε γραφειακούς χώρους ή σε ξενοδοχεία απαντάται ,σπίτι με κλιματισμό μέσω καναλιών ούτε για δείγμα γιατί είναι ανευ νοήματος
γ)επειδή είμαι του χώρου αυτά τα ξύλινα σοβατεπί δεν χρησιμοποιούνται συχνά στην Ελλάδα σε σπίτια ,είναι πολύ μεγάλα,συνήθως χρησιμοποιούνται πιο μικρά ,σε ύψος,αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο όπως τα άλλα

Εντάξει είναι γραφεία,ξενοδοχεία και αποθήκες.Δεν ξαναβαζω φωτο.Το θέμα ληξαν.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.253
Πόντοι
506
Σιγα μην παει ο Έλληνας για ορειβασία όπως οι Γερμανοί ή να αράζει στα γρασίδια.
Viele Studentinnen haben Lust auf Abenteuer und sind Ausflügen in den Schwarzwald nicht abgeneigt.

Selbstverständlich lässt es sich in der ungestörten Natur herrlich ficken.
URL]]

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
ενα τετοιο λιγο πιο μεγαλο νοικιαζει ο k σε κατι παπάδες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
οι ανθρωποι που ειναι μελη εδω μεσα και κανουν πραγματικα μεγαλη ζωη, εχουν 50 ποστς, κυριως στα θρεντς του εξωτερικου και δεν τους ξερει κανεις

αυτοι που αυτοαποθεωνονται και ποσταρουν φωτο για να πεισουν για τα κατορθωματα τους κατα 90% λενε ψεματα, παρουσιαζουν αλλα αντι αλλων και το κανουν για να ικανοποιησουν συον ψηφιακο κοσμο του μπουρδελα.κομ το αισθημα μειονεξιας και ελλειματικοτητας που βιωνουν στον πραγματικο κοσμο

κανεις πραγματικα σημαντικος και χορτατος δεν θα ποσταρε φωτο εδω μεσα

το πουλι 2019 μ.Χ

Μην υποτιμας την αναγκη του ανθρωπου να ξεφτιλιζει ΑΜΕΑ σαν εσενα
Αν ζουσες σε παλιοτερες εποχες θα ειχαν πεταξει στα βραχια
Ετσι εξελιχθηκαμε σαν ειδος
Τουλαχιστον δεν σου καθεται ουτε θυληκη γατα οποτε δεν θα δωσεις απογονους, φυσικη επιλογη

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Μην υποτιμας την αναγκη του ανθρωπου να ξεφτιλιζει ΑΜΕΑ σαν εσενα
Αν ζουσες σε παλιοτερες εποχες θα ειχαν πεταξει στα βραχια
Ετσι εξελιχθηκαμε σαν ειδος
Τουλαχιστον δεν σου καθεται ουτε θυληκη γατα οποτε δεν θα δωσεις απογονους, φυσικη επιλογη
αυτα ειναι ιστοριες για αγριους για να δικαιολογησεις την εσωτερικη σου αναγκη να ποσταρεις εδω φωτογραφιες με ψευτικες περιγραφες ωστε να εντυπωσιασεις κανενα ναυαγιο που θα σε χειροκροτησει και θα αισθανθεις σημαντικος

κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν ποσταρει προσωπικες του φωτογραφιες στο ιντερνετ, ποσω μαλλον σε ενα φορουμ για μπουρδελα, οπως κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν παει να παιξει σε ριαλιτι και παει λεγοντας

η αληθεια ειναι οτι εισαι ενας καχεκτικος b male με πολλα κομπλεξ, αποταγμενος απο το στρατο, ειλωτας στη δουλεια σου μακρια απο τη χωρα σου και τους δικους σου, που προσπαθεις απεγνωσμενα για λιγη επιβραβευση στην ψηφιακη σου ζωη

με το παλιο σου νικ (νοκτισουλεντ) σου ειχαν ξεφυγει καποιες αληθειες, οτι δε γαμουσες ουτε θηλυκια γατα μικρος, οτι αναστηθηκες οταν ο μπουρδελιωτης σου εμαθε το μπου.κομ, οτι εισαι φτωχοπειναλας κλπ

με το νεο νικ προσπαθεις να το παιξεις μπρουκλης και σημαντικος ξεχνωντας οτι για αυτους που ξερουν την ιστορια σου γινεσαι απλως γελοιος.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αυτα ειναι ιστοριες για αγριους για να δικαιολογησεις την εσωτερικη σου αναγκη να ποσταρεις εδω φωτογραφιες με ψευτικες περιγραφες ωστε να εντυπωσιασεις κανενα ναυαγιο που θα σε χειροκροτησει και θα αισθανθεις σημαντικος

κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν ποσταρει προσωπικες του φωτογραφιες στο ιντερνετ, ποσω μαλλον σε ενα φορουμ για μπουρδελα, οπως κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν παει να παιξει σε ριαλιτι και παει λεγοντας

η αληθεια ειναι οτι εισαι ενας καχεκτικος b male με πολλα κομπλεξ, αποταγμενος απο το στρατο, ειλωτας στη δουλεια σου μακρια απο τη χωρα σου και τους δικους σου, που προσπαθεις απεγνωσμενα για λιγη επιβραβευση στην ψηφιακη σου ζωη

με το παλιο σου νικ (νοκτισουλεντ) σου ειχαν ξεφυγει καποιες αληθειες, οτι δε γαμουσες ουτε θηλυκια γατα μικρος, οτι αναστηθηκες οταν ο μπουρδελιωτης σου εμαθε το μπου.κομ, οτι εισαι φτωχοπειναλας κλπ

με το νεο νικ προσπαθεις να το παιξεις μπρουκλης και σημαντικος ξεχνωντας οτι για αυτους που ξερουν την ιστορια σου γινεσαι απλως γελοιος.

Αρρωστακι

Φωτο τους εδω εχουν ποσταρει ο ΠΕΛΩΡΙΟΣ Mind, ο δυνατος ΒΠ και ο Λακης

Και δεν εισαι ουτε μια αρχιδοτριχα του Mindreader ωστε να μας πιανεις στο κωλοστομα σου

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Αρρωστακι

Φωτο τους εδω εχουν ποσταρει ο ΠΕΛΩΡΙΟΣ Mind, ο δυνατος ΒΠ και ο Λακης

Και δεν εισαι ουτε μια αρχιδοτριχα του Mindreader ωστε να μας πιανεις στο κωλοστομα σου
κι η μυλωνου τον αντρα της με τους πραματευταδες
βαζει ο μαλακας τον εαυτο του στο ιδιο επιπεδο με τον μαιντριντερ
κλασικη περιπτωση στριμωγμενου στη γωνια που προσπαθει να βρει συμμαχους για την ξεφτιλα που ερχεται
θα σε ξεφτιλισω ολοκληρωτικα εαν και οταν θελησω εγω
θα ζεις με την αγωνια καθε μερα ποτε θα γελασει και τι παρδαλο κατσικι εδω μεσα με την παρτη σου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
κι η μυλωνου τον αντρα της με τους πραματευταδες
βαζει ο μαλακας τον εαυτο του στο ιδιο επιπεδο με τον μαιντριντερ
κλασικη περιπτωση στριμωγμενου στη γωνια που προσπαθει να βρει συμμαχους για την ξεφτιλα που ερχεται
θα σε ξεφτιλισω ολοκληρωτικα εαν και οταν θελησω εγω
θα ζεις με την αγωνια καθε μερα ποτε θα γελασει και τι παρδαλο κατσικι εδω μεσα με την παρτη σου

ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΙΑΣΜΕΝΕ

Εσυ αναφερες οσους ποσταρουν φωτο τους

Για δες που ειναι επιτυχημενοι επαγγελματικα γκομενικα οπως ο Mind..

Αντι να κρυφτεις για αλλη μια ΜΑΛΑΚΙΑ που ειπες, το παιζεις τρελιτσα ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΣΟΥ

Μην γκρινιαζεις που δεν σου εχει κατσει ΠΟΤΕ γκομενα

Εισαι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ και αυτα τα μουνια τα μυριζονται

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΙΑΣΜΕΝΕ

Εσυ αναφερες οσους ποσταρουν φωτο τους

Για δες που ειναι επιτυχημενοι επαγγελματικα γκομενικα οπως ο Mind..

Αντι να κρυφτεις για αλλη μια ΜΑΛΑΚΙΑ που ειπες, το παιζεις τρελιτσα ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΣΟΥ

Μην γκρινιαζεις που δεν σου εχει κατσει ΠΟΤΕ γκομενα

Εισαι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ και αυτα τα μουνια τα μυριζονται
θες να αρχισω το ποσταρισμα τωρα;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Χρονο απο το ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ εχεις αφθονο
Δειξε μας τωρα ποσων ετων ποσταρισματα εψαχνες
ολα
σε εχω τυλιγμενο σε μια κολλα χαρτι
κι εσενα και τον αλλον τον χοντρο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ποσταρε ρε αρρωστακι
φοβαμαι μην κανεις καμια τρελα εκει στα ξενα που εισαι ξεχασμενος απο θεο κι ανθρωπους
βεβαια δε θα λειψεις και σε κανεναν αλλα  δε θελω κανενα κριμα στο λαιμο μου ακομα κι αν προκειται για μια κομπλεξικη νεοναζιστικη κουραδα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
οχι
Με τα ελληνικα παμε στις πεντε
Αγγλικα γερμανικα ρουμανικα Γαλλικα εννοω

Έλα ρε Τομπλερονάκια.

Χτύπησες τραϊφέκτα.

Κέμπριτζ, Σορβόννη και Χαϊδελβέργη νααούμ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
οι ανθρωποι που ειναι μελη εδω μεσα και κανουν πραγματικα μεγαλη ζωη, εχουν 50 ποστς, κυριως στα θρεντς του εξωτερικου και δεν τους ξερει κανεις

αυτοι που αυτοαποθεωνονται και ποσταρουν φωτο για να πεισουν για τα κατορθωματα τους κατα 90% λενε ψεματα, παρουσιαζουν αλλα αντι αλλων και το κανουν για να ικανοποιησουν συον ψηφιακο κοσμο του μπουρδελα.κομ το αισθημα μειονεξιας και ελλειματικοτητας που βιωνουν στον πραγματικο κοσμο

κανεις πραγματικα σημαντικος και χορτατος δεν θα ποσταρε φωτο εδω μεσα

το πουλι 2019 μ.Χ

Ή μπορεί απλά να θέλουμε να δείξουμε ότι υπάρχει προοπτική στο εξωτερικό για εργατικά άτομα με προσόντα,
ενάντια σε post αποτυχημένων κομπλεξικών ηλιθίων που διατείνονται το αντίθετο,
απλά για να δικαιολογήσουν τη δική τους ανεπάρκεια...

Αλλά τέλος και από εμένα, στα παπάρια μου τι πιστεύει το κάθε βλήμα και τι όχι..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ωπ, και άλλος απόφοιτος της Οξφόρδης μας προέκυψε.

Ενα lower εχω απο το γυμνάσιο
Αλλα ολη η βιβλιογραφια της δουλειας μου ηταν στα αγγλικά συν οτι εχω δουλεψει σε εταιρείες που ημουν ο μοναδικος Έλληνας
Μιλαω καλυτερα αγγλικα και απο αποφοιτο αγγλικης φιλολογιας ελληνικου πανεπιστημιου

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ενα lower εχω απο το γυμνάσιο
Αλλα ολη η βιβλιογραφια της δουλειας μου ηταν στα αγγλικά συν οτι εχω δουλεψει σε εταιρείες που ημουν ο μοναδικος Έλληνας
Μιλαω καλυτερα αγγλικα και απο αποφοιτο αγγλικης φιλολογιας ελληνικου πανεπιστημιου

Μα φυσικά.

Συν το ότι ξέρεις: Άλφα, Μπράβο, Τσάρλι κ.ο.κ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι απο όσα γράφω δεν ισχύει?
Οτι αν δουλεύεις 100 ώρες τη βδομάδα θα κονομας εξωτερικό?
Οτι αν ξοδεύεις 500 ευρώ ημερησίως στο ανατολικό μπλοκ θα γαμας οχταρια και παραπάνω?
Οτι αν απομνημονεύεις 30 λέξεις τη μέρα απο μια σλαβικη γλώσσα θα μπορείς να συνεννοηθείς σε βασικό επίπεδο σε τρεις μήνες?
Οτι όσο καλύτερα γερμανικά μιλάς τόσο πιο πολύ προωθεισαι και κερδίζεις σε κοινωνικό στάτους?
Τι απο όσα γράφω ειναι παράλογο ένα προς ένα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εντάξει είναι γραφεία,ξενοδοχεία και αποθήκες.Δεν ξαναβαζω φωτο.Το θέμα ληξαν.
Nαι όταν σε έπιασαν να λες  :jerking:μας το γυρίζεις! :2funny:και δεν το έκανα εγώ ένας άλλος το έκανε παλιό μέλος του σά'ι'τ που δεν έχει σχέση με μένα,απλός βαρέθηκε τα ψέματα σου!
    Ενα άλλο που έχεις μπερδέψει είναι οι γκόμενες με της πουτάνες  :2funny:.Φώτο δεν μπορείς να βάλεις άλλες γιατί απλούστατα δεν έχεις σου τελειώσανε :2funny:
Τι απο όσα γράφω δεν ισχύει?
Οτι αν δουλεύεις 100 ώρες τη βδομάδα θα κονομας εξωτερικό?
Οτι αν ξοδεύεις 500 ευρώ ημερησίως στο ανατολικό μπλοκ θα γαμας οχταρια και παραπάνω?
Οτι αν απομνημονεύεις 30 λέξεις τη μέρα απο μια σλαβικη γλώσσα θα μπορείς να συνεννοηθείς σε βασικό επίπεδο σε τρεις μήνες?
Οτι όσο καλύτερα γερμανικά μιλάς τόσο πιο πολύ προωθεισαι και κερδίζεις σε κοινωνικό στάτους?
Τι απο όσα γράφω ειναι παράλογο ένα προς ένα?
Και τι είσαι να δουλεύεις 14,5 ώρες τη μέρα κάνα ρομπότ? :2funny:
    Με 500 Ευρώ τη μέρα και Ελλάδα ξεσκίζεσαι  να γαμάς!:2funny:
    Εκτός από της λέξεις υπάρχει και οι γραμματική και η σύνταξη σε μιά γλώσσα  :2funny:ο Φιντέλ αυτό είπε ότι Πολωνικά πέταγες σκόρπιες λέξεις  :2funny:και δεν καταλάβαινες τίποτα!
    Μόνο γιά τα Γερμανικά συμφωνώ ότι αν τα ξέρεις μπορείς να ανέβεις.Πάντος δεν είναι η γερμανία ότι καλύτερο γιά να πάει κάποιος να κάνει λεφτά.Μη μας δουλεύεται!

Ή μπορεί απλά να θέλουμε να δείξουμε ότι υπάρχει προοπτική στο εξωτερικό για εργατικά άτομα με προσόντα,
ενάντια σε post αποτυχημένων κομπλεξικών ηλιθίων που διατείνονται το αντίθετο,
απλά για να δικαιολογήσουν τη δική τους ανεπάρκεια...

Αλλά τέλος και από εμένα, στα παπάρια μου τι πιστεύει το κάθε βλήμα και τι όχι..
Ολο την ίδια ώρα με το Βλάκμαν και τον Ρεντ μπαίνεις τυχαίο?
  Καμιά άλλη πόρτα δεν έχεις να μας βάλεις να μας πεις ότι εκεί δουλεύεις? :2funny:καμιά φώτο από κανά άλλο σπίτι από αγγελίες να μας πεις ότι είναι το σπίτι σου? :2funny:Όσο και να με βρίσεις ο κόσμος κατάλαβε ότι είσαι ψεύτης  :2funny: γελοιοποιήθηκες με της μούφα φωτογραφίες που έβαλες και μη μιλάς  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom