Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
και τι να κάνω βρε μαλάκα στο Ritz Carlton στην Aruba που είναι ένα πολυόροφο κτίριο ? και να μην πάω να μείνω στο Aruba Beach Villas

Γέρο ... ξεμωράθηκες τελείως ;;;
Πρώτα μου λες για 5* και μετά μου λες για ... Aruba Beach Villas  ;;;;

Γι'αυτό το μαντρί ;;;;;

82193895.jpg

Είσαι σοβαρός ;;;;;;

Πας και σε χοστέλ στη μπαγκόκ ;;; Με 5$ τη βραδιά ;;;;
Πιάνεις μόνος σου φρέσκες τις κατσαρίδες εκεί και τις τηγανίζεις ;;;

στην Aruba ? 1000 λίρες το δεκαπενθήμερο έχουν οι διακοπές εκεί αντε 1500 με πεντάστερο ξενοδοχείο...

Μου λες για 1500 το 15μερο σε 5στερο. Σου φέρνω παράδειγμα ότι με 1500 σε 5στερο , έχεις διαμονή μόνο ΓΙΑ ΣΚ, άνευ ... πρωινού !!!!
Και μετά μου λες για δωμάτια κατηγορίας ξενοδοχείον τα άστρα.
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γέρο ... ξεμωράθηκες τελείως ;;;
Πρώτα μου λες για 5* και μετά μου λες για ... Aruba Beach Villas  ;;;;

Γι'αυτό το μαντρί ;;;;;

82193895.jpg

Είσαι σοβαρός ;;;;;;

Πας και σε χοστέλ στη μπαγκόκ ;;; Με 5$ τη βραδιά ;;;;
Πιάνεις μόνος σου φρέσκες τις κατσαρίδες εκεί και τις τηγανίζεις ;;;

Μου λες για 1500 το 15μερο σε 5στερο. Σου φέρνω παράδειγμα ότι με 1500 σε 5στερο , έχεις διαμονή μόνο ΓΙΑ ΣΚ, άνευ ... πρωινού !!!!
Και μετά μου λες για δωμάτια κατηγορίας ξενοδοχείον τα άστρα.
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

ρε μαλάκα είδες που είναι αυτό ??

εδώ είναι μαλάκα δίπλα στην θάλασσα .. οταν από το ritz για να πας στην θάλασσα θες αυτοκίνητο ηλίθιε... ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΛΑΚΑ... για την θάλασσα και τις ομορφιές πας στην Αρούμπα ΗΛΙΘΙΕ και όχι για να μείνεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Συνημμένα

• 20160815_110712.jpg
    20160815_110712.jpg
    784,3 KB · Εμφανίσεις: 20

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τα δικαιώματα των γόνων ποτέ δεν αναγνωρίστηκαν στην Ελλάδα.
Η Ελλάδα ήταν μια ασήμαντη επαρχία της οθωμανικής αυτοκρατορίας που όλοι οι τίτλοι ιδιοκτησίας ανήκαν στο σουλτάνο.
Οι σημερινοί γόνοι είναι απλά απόγονοι τσομπαναρέων που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα.
Και ούτε τίτλοι αναγνωρίζονται τύπου φον,De κτλ οπότε είναι χύμα η κατάσταση.
Δεν είναι δηλαδή οτι οι γόνοι αντιπροσωπεύουν κάτι σημαντικό,ουσιώδες,χωρίς το οποίο απουσιάζει το έθνος,οι κατακτήσεις κτλ.
Για αυτό και βλέπετε πόσο εύκολα τους διεμβολίσαμε τους κάναμε να φάνε τα σκατά μας.Δεν έχει σημασία αν έχουν κοινωνική αποδοχή σημασία έχει η ωμή δύναμη(raw power).
Στη δυτική Ευρώπη είναι αλλιώς.Ο γόνος έχει ισχύ αντιπροσωπεύει τα old money,1000 χρόνια ιστορίας και αγώνων.Εχει πραγματική αξία.Ο Γάλλος θα σου πει ο πρόγονός μου πολέμησε στις σταυροφορίες,ο Αγγλος έχει λόρδους κτλ ο Αμερικανός τους κονκισταδώρες.
Ελλάδα άντε να έχει κανά κοτζαμπάση  με τούρκικο επώνυμο στο γενεαλογικό δέντρο.Φαντάσου να συγκριθεί με τους προγόνους μου που σε 3 χρόνια εξαφάνισαν τους Τούρκους της Πελοποννήσου και προκάλεσαν τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή μεταβολή στην Ευρώπη το 19ο αιώνα.
Τι να μου κλάσουν εμένα τα γατάκια,ποιους τίτλους να επικαλεστούν όταν έχω τέτοιους γιγαντιαίους προγόνους?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι μου την είπε,Αυτό στη φωτογραφία είναι το σπίτι μου,είναι καινουργιο χτισμένο το 2003 και δεν κάνει πενταροδεκάρες οπως λεγατε.Εσενα αυτό που έβαλες είναι το σπίτι σου στη φαντασία σου  :2funny:είδες τι έπαθε σήμερα ο Ρεντ ? :2funny:θα είσαι πολύ τυχερός αν είσαι κλώνος του  :2funny:καλά δε το βλέπεις στις κοντινές φωτο ότι είναι από τούβλα εξωτερικά?για μεγέθυνση της φωτο να το δεις από τι είναι.Εγω θα παω εκεί σε μερικές μέρες και μπορώ να βγάλω φωτο τα τούβλα από κοντά να σας τα δείξω  :2funny:
  Τι σημασία έχει από που είναι ή φωτο?πάει να είναι το σπίτι μου επειδή η φωτο ειναι απο το ιντερνετ?σημασια εχει οτι αυτο είναι το σπίτι μου δεν ειπα ψεματα
Οπως οι φουκαραδες  :2funny: και το επιβεβαίωσε και ο Φιντέλ που είχε έρθει.
  Δηλαδή αν σας βάλω και το δεύτερο μου σπίτι φωτο από το ίντερνετ θα πάψει να είναι δικό μου? :2funny:Παντός με βοήθησες το βουλώσανε τα ζωα που ελεγσν βλακειες και ασχετα πραγματα
Σπίτι απο τούβλα όπως νομίζεις εσύ μόνο τα τρία γουρουνάκια έφτιαξαν.Αν δεν έχει εσωτερική-εξωτερική επένδυση τότε θα πάγωνες συνέχεια .

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ανπας σε κάτι αρβανιτοχώρια όπως ο ασπρόπυργος αττικής, υπάρχουν τύποι , που έχουν κάνει σιδηροκατασκευές στα χωράφια που πήρε προίκα ο παππούς τους και μαζεύουν , εύκολα , άλλος 200, άλλος 300 , άλλος 700 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ το μήνα.

Τι λες μωρέ;

Οι μάντρες στον Ασπρόπυργο δίνουν τόσο ενοίκιο; Οι μεταφορικές;

Δηλαδή οι εταιρείες logistics δεν έχουν ιδιόκτητες αποθήκες;

Ο Παπαστράτος δεν είναι δικό του το εργοστάσιο;

Η Πετρογκάζ, η ΕΚΟ, η Cyclon δεν έχουν ιδιόκτητα οικόπεδα;

Ποιός πληρώνει μωρέ ενοίκιο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν ξέρεις κόσμο στην αττική ... υπάρχει οδοντίατρος , γόνος οδοντίατρων σε ένα από τα πιο γνωστά από τα ΒΠ, που ξύνει τα αρχίδια του στο μαγαζί του μπαμπά ... που έχει 100+ αντίκες και τρέχει ρε ράλλυ ....
Αν έχεις επικοινωνία με κόσμο από εδώ που ζει και κινείται μόνιμα στις περιοχές αυτές, ξέρουν ποιόν λέω.

85 και 135 που μου λες για τα υπαλληλάκια της κινητής , πιάνει οποιδήποτε από τις αντίκες τους, εκτός των top20 , που πιάνουν τα 5πλάσια.

Επειδή έχει δεσμούς με την αγγλία, αυτός εκεί , έχει mansion , στο οποίο γίνονται και φωτογραφήσεις , βίντεο κλιπ κτλ .
Έχει διακεκριμένα ακίνητα και σε άλλα "μέρη" της κοινοπολιτείας και "νησιά".

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΝ, σε τι γόνους αναφέρομαι.
Πήγε το μυαλό σου ,σε 35ρηδες των αμπελοκήπων , που τους δίνει η γιαγιά τους 3 ευρώ από τη σύνταξη για καφέ
και κλέβουν wifi από το σουβλατζίδικο απέναντι .

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΣΥ (ούτε εγώ φυσικά) σε αυτούς.
Τα υπόλοιπα, είναι όπως έλεγε ο Χάρρυ Κλυν, πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ . ΤΕΛΟΣ.

Ποιοι?Αφού τα στοιχεία με εισοδήματα ακίνητες περιουσίες είναι τα πιο εύκολα να υπολογίσεις και τα δημοσιεύει το Υπουργείο Οικονομικών.
Εκεί είδα οτι αν έμενα Ελλάδα θα ήμουν στο 0.01% του πληθυσμού από άποψη εισοδημάτων.
Εχω δύο ξαδέρφια επαρχία με τρελλή ακίνητη περιουσία,εργοστασιάρχες,με ξενοδοχεία,διαμερίσματα,μαγαζιά κτλ αλλά δε βλέπω να διάγουν το βίο που αναφέρεις.Είναι πολύ,πολύ διαφορετικά τα πράγματα.
Και είναι και ξύπνιοι,ικανοί και κληρονόμησαν και όλα.Αλλά δεν είναι οτι τη βγάζουν Μονακό και στα σαλέ,συμβατική ζωή κάνουν με καλά αμάξια και πολύ φαγοπότι.
Παίζει να γάμησα και 20 φορές περισσότερες γκόμενες από αυτούς άσχετα από το τι λένε.Τον ένα γόνο,ξάδερφο με τα δέκα μύρια ευρώ ακίνητη περιουσία και το μισό μύριο εισοδήματα τον είχα μαζί μου Ρόδο μια εβδομάδα και κωλυόταν να την πέσει σε γκόμενες,τον έβριζα και τον σφαλιάριζα.Αλλά έτσι είναι,πρέπει να είναι προβλεπέ οι τύποι αλλιώς χάνουν σε κοινωνική αποδοχή και πελατεία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μετά τα 55 τι θα κάνω όταν αράξω ;;;; ΜΟΝΟ ΧΟΜΠΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Μπορεί να παίζω και σκάκι !!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΡΕ ΚΤΗΝΟΣ. Η δουλειά δεν είναι σκοπός, ούτε τρόπος να περνάς το χρόνο σου.
Αν δεν το έμαθες αυτό μέχρι τώρα, την έχασες αυτή τη ζωή.

Οι γόνοι που γλεντάνε , δεν ξέρουν να ζήσουν και ξέρεις εσύ, που δουλεύεις στα 65 υπάλληλος στην αγγλία ... στο σέφιλντ .

ΓΑΜΑ ΜΑΣ.

Σου είπα , δεν θέλω κόντρες μαζί σου, γιατί είσαι πιο γραφικός από τσολιά σε χασαποταβέρνα στη βάρη
ή μουσακά στην πλάκα. Βρες άλλα παιδιάκια να παίξετε.

Και εγώ έτσι σκέφτομαι.Αλλά σημασία έχει πάνω από όλα η ρεσυτότητα.Εχει ο γόνος αληθινή ρευστότητα 5000-10000 ευρώ μηνιαίως αν τυγχάνει Ελληνας και όχι συγγενής του Σαουδάραβος βασιλέως?Αμφιβάλλω.
Και αν έχει,το χρήμα έρχεται από το μπαμπά που θα του έχει βάλει 500 περιορισμούς.Θα γνωρίσεις πλουσία,νέα και ωραία Ελλεηνίδα γόνο να τριπλασιάσουμε το μπάτζετ κτλ.
Σιγά μην αφήσει ο μπαμπάς τον μπούλη ανεξέλεγκτο χωρίς όρους να γαμάει ελευθέρως.
Δεν είναι τίποτα πρίγκηπες.Πρέπει να προσέχουν το image τους αλλιώς θα χρεωκοπήσει ο μπαμπάς που έχει τόσο μαλάκα γιο.
Εκεί μπαίνουν οι Balkan πουτσαραίοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Και εγώ έτσι σκέφτομαι.Αλλά σημασία έχει πάνω από όλα η ρεσυτότητα?Εχει ο γόνος αληθινή ρεσυτότητα 5000-10000 ευρώ μηνιαίως αν τυγχάνει Ελληνας και όχι συγγενής του Σαουδάραβος βασιλέως?Αμφιβάλλω.
Και αν έχει,το χρήμα έρχεται από το μπαμπά που θα του έχει βάλει 500 περιορσιμούς.Θα γνωρίσεις πλουσία,νέα και ωραία Ελλεηνίδα γόνο να τριπλασιάσουμε το μπάτζετ κτλ.
Σιγά μην αφήσει ο μπαμπάς τον μπούλη ανεξέλεγκτο χωρίς όρους να γαμάει ελευθέρως.
Δεν είναι τίποτα πρίγκηπες.Πρέπει να προσέχουν το image τους αλλιώς θα χρεωκοπήσει ο μπαμπάς που έχει τόσο μαλάκα γιο.
Εκεί μπαίνουν οι Balkan πουτσαραίοι.

Κάτι σαν αυτό ας πούμε;

index.php

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κάτι σαν αυτό ας πούμε;

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=288937.0;attach=1102221;image[/img[/URL]]
[/quote]

Οχι αυτός είναι κλασσική περίπτωση μαλάκα που αυτοπυροβολήθηκε.Αντί να κάνει το καλό παιδί μαλάκα και να τα πάρει από τους γονείς του στα 50 και να ψωλάρει ανυπερθέτως γαμώντας,το έπαιξε αντίσταση κι έτσι και οι γονείς τον αποκλήρωσαν και τον άφησαν με το επίδομα των 1500 ευρώ μηνιαίως να γαμάει γάτες και πεπόνια.
Είναι πολλοί όσοι χτυπάνε πάνω από την κλάση τους λόγω κακής αυτοεκτίμησης.
Ο roosh π.χ. άφησε σίγουρη δουλειά βιοχημικού Ουάσιγκτον,ΗΠΑ που τώρα θα έβγαζε 150000 δολλάρια το χρόνο χαλαρά,για να αλωνίσει ανατολική Ευρώπη και κινδυνεύει πλέον να χρεοκωπήσει να χάσει το διαβατήριο και να πάει φυλάκα.
Ολα έχουν συνέπειες,δεν είσαι άτρωτος.
Εγώ έχω χάσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ λόγω προσήλωσης στο μουνί,δεν είναι αποφάσεις όπου βγαίνεις αλώβητος.
Πληρώνεις τεράστιο τίμημα αν αποφασίσεις να κυνηγάς το μουνί αλλιώς γίνεσαι gay,Mgtow ή ισοβίως μαλάκας και βλέπεις τα μουνία να περνάνε.
Γενικά πρέπει να καταλάβετε την έννοια του ρίσκου.
Αξίζει να χάσεις 200000 ευρώ για να γαμήσεις 10 οχτάρια παραπάνω?Αξίζει να χάσεις μισό μύριο για πέντε εννιάρια?
Παίζουν ρόλο και οι καύλες.Ενας άκαυλος θα πει όχι,ένας καυλέας θα πει το αντίθετο.Παίζει ρόλο πόσο αξιολογείς το μουνί,πόσο θεωρείς οτι πιάνουν οι γκόμενες στην πράξη,τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις άσχετα με τις δικές τους απαιτήσεις.
Π.χ. για εμένα είναι μαλακία να δώσεις μια χιλιάρα παραπάνω για καινούργια κάρτα γραφικών αφού δε μου αρέσουν τα PC games και με κουράζουν.Για τον gamer όμως που είναι συνέχεια μέσα,έχει νόημα.
Το ίδιο και με τις γκόμενες,για εμένα το σπονσοριλίκι έχει νόημα,για τον πιο άκαυλο δεν έχει,δεν είναι πρόθυμος να τα σκάσει για το προιόν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.287
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• 8F1132DB-94DC-4016-8107-06AF7D36C886.jpeg
    8F1132DB-94DC-4016-8107-06AF7D36C886.jpeg
    450,6 KB · Εμφανίσεις: 33

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.287
Πόντοι
3.656
Οχι αυτός είναι κλασσική περίπτωση μαλάκα που αυτοπυροβολήθηκε.Αντί να κάνει το καλό παιδί μαλάκα και να τα πάρει από τους γονείς του στα 50 και να ψωλάρει ανυπερθέτως γαμώντας,το έπαιξε αντίσταση κι έτσι και οι γονείς τον αποκλήρωσαν και τον άφησαν με το επίδομα των 1500 ευρώ μηνιαίως να γαμάει γάτες και πεπόνια.
Είναι πολλοί όσοι χτυπάνε πάνω από την κλάση τους λόγω κακής αυτοεκτίμησης.
Ο roosh π.χ. άφησε σίγουρη δουλειά βιοχημικού Ουάσιγκτον,ΗΠΑ που τώρα θα έβγαζε 150000 δολλάρια το χρόνο χαλαρά,για να αλωνίσει ανατολική Ευρώπη και κινδυνεύει πλέον να χρεοκωπήσει να χάσει το διαβατήριο και να πάει φυλάκα.
Ολα έχουν συνέπειες,δεν είσαι άτρωτος.
Εγώ έχω χάσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ λόγω προσήλωσης στο μουνί,δεν είναι αποφάσεις όπου βγαίνεις αλώβητος.
Πληρώνεις τεράστιο τίμημα αν αποφασίσεις να κυνηγάς το μουνί αλλιώς γίνεσαι gay,Mgtow ή ισοβίως μαλάκας και βλέπεις τα μουνία να περνάνε.
πλακα πλακα πολυ παραστημα στα νιατα του ο πορδομετα  :heavymetalbig:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Κάτι σαν αυτό ας πούμε;

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=288937.0;attach=1102221;image[/img[/URL]]
[/quote]

Aυτή η φωτογραφία είναι από τότε που διασκέδαζε με το γαριδάκι του τη Σάσα Μπάστα και τους γαμιάδες της; :2funny:

[QUOTE="Kman2, post: 8731152, member: 89405"]
[/quote]

To γεγονός ότι εχει υπάρξει γυναίκα που τον άφησε να χύσει μέσα της και μάλιστα έκανε και παιδί μαζί του,οφειλεται λες στον κομμουνισμό και στην απελπισία που της προκαλούσε το καθεστώς;

Εκεί στη Ρωσία δεν υπάρχει πρόνοια για τα παιδάκια που υιοθετούν ένα γατάκι και ο μπαμπάς τους το βάζει στη μπανιέρα και το γαμάει;

[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1102097;image[/img[/URL]]

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
ρε μαλάκα είδες που είναι αυτό ??
ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΛΑΚΑ... για την θάλασσα και τις ομορφιές πας στην Αρούμπα ΗΛΙΘΙΕ

και όχι για να μείνεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Τότε μείνει σε τσαντήρι ρε.
Εκεί πρέπει να είναι ελεύθερο το free camping ! Δεν είναι όπως στην Ε.Ε. !!!!!!!!!

Τι λες μωρέ;

Οι μάντρες στον Ασπρόπυργο δίνουν τόσο ενοίκιο; Οι μεταφορικές;

Δηλαδή οι εταιρείες logistics δεν έχουν ιδιόκτητες αποθήκες;

Ο Παπαστράτος δεν είναι δικό του το εργοστάσιο;

Άν έχεις γνώση του τι παίχθηκε στην περιοχή ,θα ξέρεις πως και πότε έγινε βιομηχανική περιοχή η περιοχή του οικοπέδου του Παπαστράτου. Ιδιόκτητο βεβαίως βεβαίως. Αλλά γύρω γύρω, παίζουν και κάτι άλλα στρεμματάκια , που έγιναν βιομηχανικά. Την ίδια ακριβώς μέρα.

Ενημερωτικά, πολλά τεμάχια των 12 στρεμμάτων , που αγοράστηκαν πριν από την αγορά του τσιγαρά και έγιναν βιομηχανικά λόγω τσιγαρά , έχουν αίθουσες 4-5Κ τμ. Ενοίκιο ;;; 10Κ το μήνα , για πλάκα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Aυτή η φωτογραφία είναι από τότε που διασκέδαζε με το γαριδάκι του τη Σάσα Μπάστα και τους γαμιάδες της; :2funny:

To γεγονός ότι εχει υπάρξει γυναίκα που τον άφησε να χύσει μέσα της και μάλιστα έκανε και παιδί μαζί του,οφειλεται λες στον κομμουνισμό και στην απελπισία που της προκαλούσε το καθεστώς;

Εκεί στη Ρωσία δεν υπάρχει πρόνοια για τα παιδάκια που υιοθετούν ένα γατάκι και ο μπαμπάς τους το βάζει στη μπανιέρα και το γαμάει;

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1102097;image[/img[/URL]]

[/quote]

Η Ρωσίδα μπάζο τσίμπησε και ένα διαμέρισμα του μαλάκα.Στάνταρ δηλαδή.
Αυτοί ήταν οι γόνοι κλαπαρχίδες τους τα φάγαν όλα και τους άφησαν στη γκαροσνιέρα να παίζουν μαλακία με τα γατιά,δεν ήταν τίποτα δυναμικοί τύποι Balkan power,τα αληθινά σκατά δηλαδή όπως εμείς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πλακα πλακα πολυ παραστημα στα νιατα του ο πορδομετα   :heavymetalbig:
Η διαφορα μας είναι ότι και τώρα έτσι είμαι ενώ εσυ είσαι έτσι  :2funny:
 Αν πρόσεξες στα 10 χρόνια πριν που σε είδα δεν έχω αλλαξει καθόλου.Ενω εσυ έγινες έτσι   :2funny:όχι πριν τους ήσουν τίποτα που μέτραγε αλλά τώρα Είσαι για κλαμματα :2funny:έπαθες παράκρουση που ξέχασες τη φωτο σου  :2funny:.

Συνημμένα

• Screenshot_20190119-174959_Gallery.jpg
    Screenshot_20190119-174959_Gallery.jpg
    297,4 KB · Εμφανίσεις: 21

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Η διαφορα μας είναι ότι και τώρα έτσι είμαι ενώ εσυ είσαι έτσι  :2funny:
 Αν πρόσεξες στα 10 χρόνια πριν που σε είδα δεν έχω αλλαξει καθόλου.Ενω εσυ έγινες έτσι   :2funny:όχι πριν τους ήσουν τίποτα που μέτραγε αλλά τώρα Είσαι για κλαμματα :2funny:έπαθες παράκρουση που ξέχασες τη φωτο σου  :2funny:.

Πεντακάθαρη φώτο, είσαι μεγάλο αλάνι και ντεντεκτιβ μήτσο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Η Ρωσίδα μπάζο τσίμπησε και ένα διαμέρισμα του μαλάκα.Στάνταρ δηλαδή.

Οπότε δεν είναι με ένα νοίκι από 4άρι στην κηφισιά, 1500 ευρώ δηλαδή , που λένε άλλοι χιουμορίστες.
Αυτής της άποψης είμαι και εγώ.

Αν θυμάμαι καλά, σε βιντεάκι που είχε ανεβάσει όταν κυκλοφορούσε στην αθήνα, πριν 9-10 χρόνια , κυκλοφορούσε με καϋμάν ;;
Επίσης δεν ταιριάζει με ... 1500 το μήνα !!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Οπότε δεν είναι με ένα νοίκι από 4άρι στην κηφισιά, 1500 ευρώ δηλαδή , που λένε άλλοι χιουμορίστες.
Αυτής της άποψης είμαι και εγώ.

Αν θυμάμαι καλά, σε βιντεάκι που είχε ανεβάσει όταν κυκλοφορούσε στην αθήνα, πριν 9-10 χρόνια , κυκλοφορούσε με καϋμάν ;;
Επίσης δεν ταιριάζει με ... 1500 το μήνα !!!!

Άντε και πες οτι τσιμπάει 5000 χαρτζηλίκι από Ελλάδα. Είναι ζωή αυτό που κάνει λες;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom