Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ειχες πει κατι παλια. Οτι επιστημονες, διαπρεπεις καθηγητες, δικηγοροι, γιατροι, με τεραστιο κυρος, πελατεια, πλουτη, περιουσια, πραγματικα πολυασχολοι απο το πρωι εως το βραδυ, χανουν σημαντικες στιγμες της ζωης τους. Σε σχεση με καποιους αλλους παμφτωχους. Περναω καμια φορα απο Αγιο Παντελεημονα, Φυτευτη στα Πατησια, και βλεπω μερικους να απολαμβανουν τον καλο καιρο, εστω με λιγη ψυχρα αλλα υποφερτο για χειμωνα, να παιζουν επιτραπεζια σε αυτοσχεδια τραπεζακια, σκακι, ταβλι, χαρτια, περνωντας ωραια. Η,  μια πρωινη βολτα σε μια φθινοπωρινη ημερα απολαμβανοντας τις μυρωδιες απο το βρεγμενο χωμα, τα χρωματα στα δεντρα της εποχης, το περιβαλλον, χωρις το αγχος να τρεξεις για τις καθημερικες υποχρεωσεις κυνηγωντας το χρονο.

αυτα ρε παίκτη μου που τα βρίσκεις στην Αθήνα ?

το βρεγμένο χώμα (το λίγο που υπάρχει) βρωμάει κάτουρο και σκατό από τα πρεζάκια και τους λάθρους...

όσο για τα δένδρα τι να σου πω ... οι νερατζιές έχουν το ίδιο χρώμα όλες τις εποχές

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Η δεκαετία του 90 , ειδικά το πρώτο μισό , ήταν για τον πέουλα. Η νυχτερινή ζωή, ήταν μία σκέτη δηθενιά , βλαχομαγκιά και επίδειξη . Και φυσικά τρελή αγαμία. Οι λέχρες των 80's ήταν γαμιάδες. Το 90κάτι , λίγο ο πλουτισμός , λίγο το aids , λίγο τα ξενόφερτα νυχτερινά πρότυπα που εισήχθηκαν ξυνισμένα , έκαναν την κατάσταση ΣΚΑΤΑ . Φίλους έχω , άπειρους, πολλούς δεν ευκαιρώ να τους βλέπω. Αυτή τη στιμή , παραμέσα , τρώνε 2 άλλα ζευγάρια , με 4 βλαμμένα , που παίζουν με τα 2 δικά μου και δημιουργούν μία εξαιρετική ατμποσφαιρα. Λοιπόν ;;; Αυτό είναι κάτι wow ;;;

Σαν τις ελλεηνίδες θα γίνουμε ; Να κοζάρουμε νύχια , βρακιά , ξαπλώστρες και δωμάτια καλοκαιρινών διακοπών ;;;;

Ο δημητράκης, έκανε σωστή κίνηση . ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ.
Αν ήταν 10-12 χρόνια πριν , μπορεί να γάμαγε ελληνίδες στα πάρκα , που θα τις είχε ψαρέψει σε ντίσκο , φορώντας αμάνικη φανέλα. Το 1992 , ο μέσος γιός σαλεπιτζή, ανακάλυψε με 8ετή καθυστερηση , ότι ο rl βγάζει ποκάμισα, πήρε 2-3 και άρχισε να κυνηγά τη σούλα που σπούδαζε ασοε και νόμιζε ότι είναι μετενσάρκωση της γκρέης κέλλυ.

Έχεις και πέντε ανθρώπους και 10 ωραίες στιγμές να θυμάσαι όμως. Ο δημητράκης μετά από 30 χρόνια το μόνο που θυμάται είναι τα διαμερίσματα κλουβιά με τα κλειστά μπαλκόνια από ραμποτέ, 2-3 γκόμενες που μπορεί να έχει γαμήσει, τα γατιά και τα 24ωρα σούπερ μάρκετ. Μόνος μια ζωή.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.453
Πόντοι
216
Η δεκαετία του 90 , ειδικά το πρώτο μισό , ήταν για τον πέουλα. Η νυχτερινή ζωή, ήταν μία σκέτη δηθενιά , βλαχομαγκιά και επίδειξη . Και φυσικά τρελή αγαμία. Οι λέχρες των 80's ήταν γαμιάδες. Το 90κάτι , λίγο ο πλουτισμός , λίγο το aids , λίγο τα ξενόφερτα νυχτερινά πρότυπα που εισήχθηκαν ξυνισμένα , έκαναν την κατάσταση ΣΚΑΤΑ .

Το μεγαλυτερο κακο το εκανε η αντικατασταση των παλιων ντισκοτεκ με μπαρακια νεου τυπου που κοιταζε ο ενας τον αλλον. Φυσικα για να εξοικονομησουν χωρο οι μαγαζατορες :S

Αν ηξερα τοτε οτι σε ολη τη Δυτικη Ευρωπη οι ντισκο παρεμειναν οπως ηταν (ακομη και σημερα ως κλαμπ πλεον) υπογειες, με πιστα, μπαλες, χορο, κλπ θα ειχα μεταναστευσει την επομενη μερα

Η ποιοτητα νυχτερινης ζωης στην πολη μου το 1991 με 2 ντισκοτεκ ηταν 250 φορες καλυτερη απο το 1993 που ειχαν φυγει οι ντισκο και ειχαμε μονο μπαρακια-ορθαδικα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
σιγά το ουισκι... 26.99 GBP στο Waitrose (το οποίο δεν φημίζεται και για την φτήνια του) δηλαδή κάπου 32 ευρώ

Φτηνιατσούρα δείχνει και επιπλέον είναι και αδελφίστικο το μπουκάλι .
Στην ελλάδα βγάζει παραπάνω τιμή

Κάποιος μου το είχε φέρει δώρο .
Οι μηχανές αναζήτησης, δείχνουν ότι είναι παρεμφερές με την ευρύτερη ομάδα talisker , Lagavulin, Laphroaig , Oban ,
Caol Ila . Ανώτερο είναι το springbank

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.453
Πόντοι
216

το βρεγμένο χώμα (το λίγο που υπάρχει) βρωμάει κάτουρο και σκατό από τα πρεζάκια και τους λάθρους...

όσο για τα δένδρα τι να σου πω ... οι νερατζιές έχουν το ίδιο χρώμα όλες τις εποχές

Μην το λες, εχει σημεια η ΑΘηνα εστω και λιγα
Αλσος Φιλαδελφειας, Ασος Βεικου, Αλσος Συγγρου, και αν εχεις αμαξι, φυσικα Παρνηθα. Λιγα αλλα καλα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Το καλο στην Αθηνα ειναι οτι με τα μεσα μαζικης μεταφορας μπορεις να βρισκεσαι συντομα και λιγο παραεξω. Σχολειο πηγα Αθηνα, αλλα Λυκειο διπλα στη ΣΕΛΕΤΕ, μολις βγεις απο τον σταθμο Ειρηνη, δεξια σκαλες πας για Ολυμπιακο σταδιο, αριστερα πηγαινες για το σχολειο. Ειχε και τεχνικες σχολες. Ακομα θυμαμαι το περιβαλλον εκει , ειτε με χιονια, ειτε φθινοπωρο. Βεβαια εχει αλλαξει το τοπιο απο τοτε αρκετα, αναπτυξη.  Λιγο πιο περα, εκει που σημερα ειναι το εμπορικο κεντρο Μολλ, ηταν ολο χωραφια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Το μεγαλυτερο κακο το εκανε η αντικατασταση των παλιων ντισκοτεκ με μπαρακια νεου τυπου που κοιταζε ο ενας τον αλλον. Φυσικα για να εξοικονομησουν χωρο οι μαγαζατορες :S

Αν ηξερα τοτε οτι σε ολη τη Δυτικη Ευρωπη οι ντισκο παρεμειναν οπως ηταν (ακομη και σημερα ως κλαμπ πλεον) υπογειες, με πιστα, μπαλες, χορο, κλπ θα ειχα μεταναστευσει την επομενη μερα

Η ποιοτητα νυχτερινης ζωης στην πολη μου το 1991 με 2 ντισκοτεκ ηταν 250 φορες καλυτερη απο το 1993 που ειχαν φυγει οι ντισκο και ειχαμε μονο μπαρακια-ορθαδικα

Δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα, απλά άλλαξε ο τρόπος διασκέδασης, άλλαξε η μουσική, άλλαξαν οι συνήθειες και τα θέλω των πελατών.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Φτηνιατσούρα δείχνει και επιπλέον είναι και αδελφίστικο το μπουκάλι .
Στην ελλάδα βγάζει παραπάνω τιμή

Κάποιος μου το είχε φέρει δώρο .
Οι μηχανές αναζήτησης, δείχνουν ότι είναι παρεμφερές με την ευρύτερη ομάδα talisker , Lagavulin, Laphroaig , Oban ,
Caol Ila . Ανώτερο είναι το springbank

πιές αυτό και θα με θυμηθείς

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δες το αλλιώς.
Αν εγώ ή εσύ , μέναμε στη Ρωσία, και είχαμε μόνο 5 , αλλά ΞΕΡΑΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ και είχαμε γνώση της περιοχής κτλ όπως ο Μήτσος
και με δικό μας σπίτι η διαβίωσή μας, μας κόστιζε 800 και μας μέναν 4200 , για προσωπικά έξοδα , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ και χωρίς να μας τα σπάνε επισκέπτες από ελλάδα και μαλακίες

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΚΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ;;;;;;;;
Στη ρωσία ;;;;;;

Πρέπει να είσαι κρετίνος ή πούστης . Δεν γίνεται .

Οχι,δε θα ξεσκιζόσουν.Γιατί αυτοί που θα τους ανήκαν τα λεφτά δε θα σε άφηναν να το κάνεις.
Δεν είναι δικά σου τα λεφτά μέχρι να κληρονομήσεις οπότε και δε σε αφήνουν.
Ούτε το δημητράκη τον άφηναν,σιγά μην τον άφηναν δηλαδή τον καραμαλάκα.
Αν θες να γαμήσεις πρέπει να δουλέψεις και να φτιάξεις τα λεφτά μόνος.Δε γαμήθηκε ο άλλος στις θυσίες στα νιάτα του για να την κάνεις σφεντόνα εσύ ο απόγονος με δικά του λεφτά.
Σου βάζουν όρους,σου λένε θα κάνεις αυτό και εκείνο και το άλλο και είναι πολλά μέσα,δεν έχεις ελευθερία να κάνεις ό,τι γουστάρεις.
Δεν είναι οτι θα φουσκώνει από περηφάνεια ο μπαμπάς,ο γιος μου γαμάει αβέρτα στο ανατολικό μπλοκ.Δεν πάει έτσι σε καμία περίπτωση,θέλουν άλλα πράγματα εντελώς που άμα δεν τα δώσεις στο πιάτο,δεν έχει κοκό.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.453
Πόντοι
216
άλλαξαν οι συνήθειες και τα θέλω των πελατών.

Δε συμφωνω. Ξερεις τι χαμος εγινε οταν στην πολη μου μολις ντισκο το 2010, μετα απο 18 χρονια αφοτου ειχε κλεισει η προηγουμενη στα 90'ς ;
Η απολυτη κοσμοσυρροη, κυριως απο 35+ οι οποιοι δεν εβγαιναν ποτε απ το σπιτι τους τα τελευταια χρονια.
Μολις ειδαν ντισκο πηγαιαν καθε Σαββατο, χορευαν κλπ
Κατι δειχνει αυτο. Ο κοσμος λατρευε τις ντισκο. Το ιδιο γινεται και στο βορρα με τα κλαμπ, που εδω δεν εχουμε. Εδω απλα κοιταει ο ενας στον αλλον στα ορθαδικα χωρις πιστα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

Συμφωνώ απόλυτα. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ , ΦΛΩΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΟ ;;;;
Όταν προστέθηκε και το ... restaurant δίπλα στο ... club !!!!!!!!

Εκεί γαμήθηκε .

Το 1988 η πλαστική κάρτα εισόδου, έγραφε ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ - DISCOTEQUE
το 1991 έγραφε ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - club restaurant

δηθενιλίκι , κλαρινογαμπριλίκι , χορός ΤΕΛΟΣ και ατέλειωτο ψώνισμα της ελλεηνίδας καριόλας.

Τα ζήσαμε αυτά... Παραλιακή, φιάλες σπέσιαλ, πούρα... Τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ 1000 . Και με χαλάει περισσότερο ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, κάναμε μάγκες ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ.
Πουτάνων γιοί όλοι . Και αφεντικά και προσωπικό . Μεγάλα μουνόπανα.
Και το χειρότερο ;;;;ΓΑΜΑΓΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ , ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!

Ασυγχώρητο . Έχω μετανιώσει άπειρες φορές. Σε μαγαζιά που δεν γνωρίζω ιδιοκτήτες , να πληρώνω 1 και να με κερνάνε 2, δεν πατάω εδώ και πολλά χρόνια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το καλο στην Αθηνα ειναι οτι με τα μεσα μαζικης μεταφορας μπορεις να βρισκεσαι συντομα και λιγο παραεξω. Σχολειο πηγα Αθηνα, αλλα Λυκειο διπλα στη ΣΕΛΕΤΕ, μολις βγεις απο τον σταθμο Ειρηνη, δεξια σκαλες πας για Ολυμπιακο σταδιο, αριστερα πηγαινες για το σχολειο. Ειχε και τεχνικες σχολες. Ακομα θυμαμαι το περιβαλλον εκει , ειτε με χιονια, ειτε φθινοπωρο. Βεβαια εχει αλλαξει το τοπιο απο τοτε αρκετα, αναπτυξη.  Λιγο πιο περα, εκει που σημερα ειναι το εμπορικο κεντρο Μολλ, ηταν ολο χωραφια.

κοίταξε αν ρωτήσεις τον Λιβάνη που είναι 96 χρόνων θυμάται τους Αμπελόκηπους με αμπέλια...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα, απλά άλλαξε ο τρόπος διασκέδασης, άλλαξε η μουσική, άλλαξαν οι συνήθειες και τα θέλω των πελατών.

Δεν άλλαξε ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝ . Για δική του κονόμα. Και για να γαμάνε αυτοί .
Στη δεκαετία του 80 , το προσωπικό στις ντίσκο , ήταν πιο κάτω από τους υπάλληλους βενζινάδικου.
Μετά το 1990 , ξαφνικά έγιναν μούρες !!! Έγιναν μούρες και γαμιάδες ξαφνικά και οι τύποι που άπλωναν τις ξαπλώστρες στις παραλίες ή τις μάζευαν στις καφετέριες στα νησιά το χάραμα !!!!
Τύποι όπως ο κωστόπουλος και ο τσιλιμήτσος , βοήθησαν πολύ το σκάτεμα της κατάστασης.
Χαβούζα.

Ντρέπομαι που είχα πάει σε τέτοια μαγαζιά. ΠΕΤΑΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ. Ενώ για τα λεφτά που έφαγα σε βίζιτες, μασατζίδικα, μπουρδέλα ΚΑΜΑΡΩΝΩ και θα καμαρώνω για πάντα. Μακάρι να τα είχα φάει ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ και να μην είχα δώσει ούτε 1 δρχ σε γουαϊλντ ροουζ, πριβιλετζ, μαμούνια, τα αρχίδια μας κουνιούνται ....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
κοίταξε αν ρωτήσεις τον Λιβάνη που είναι 96 χρόνων θυμάται τους Αμπελόκηπους με αμπέλια...
Και στη Κυψελη το ποταμι να κατεβαινει στη Φωκιωνος Νεγρη. Η Φωκιωνος παραμενει ωραια και σημερα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Δε συμφωνω. Ξερεις τι χαμος εγινε οταν στην πολη μου μολις ντισκο το 2010, μετα απο 18 χρονια αφοτου ειχε κλεισει η προηγουμενη στα 90'ς ;
Η απολυτη κοσμοσυρροη, κυριως απο 35+ οι οποιοι δεν εβγαιναν ποτε απ το σπιτι τους τα τελευταια χρονια.
Κατι δειχνει αυτο. Ο κοσμος λατρευε τις ντισκο. Το ιδιο γινεται και στο βορρα με τα κλαμπ, που εδω δεν εχουμε. Εδω απλα κοιταει ο ενας στον αλλον στα ορθαδικα χωρις πιστα

Αυτοί όλοι που σωστά περιγράφεις οτι ξαναπηγαίνουν τώρα στις ντίσκο, όπου υπάρχουν, γιατί δεν πήγαιναν και τότε και τις οδήγησαν σε λουκέτα;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.453
Πόντοι
216
Συμφωνώ απόλυτα. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ , ΦΛΩΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΟ ;;;;
Όταν προστέθηκε και το ... restaurant δίπλα στο ... club !!!!!!!!

Εκεί γαμήθηκε .

Το 1988 η πλαστική κάρτα εισόδου, έγραφε ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ - DISCOTEQUE
το 1991 έγραφε ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - club restaurant

δηθενιλίκι , κλαρινογαμπριλίκι , χορός ΤΕΛΟΣ και ατέλειωτο ψώνισμα της ελλεηνίδας καριόλας.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ 1000 . Και με χαλάει περισσότερο ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, κάναμε μάγκες ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ.
Πουτάνων γιοί όλοι . Και αφεντικά και προσωπικό . Μεγάλα μουνόπανα.
Και το χειρότερο ;;;;ΓΑΜΑΓΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ , ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!

Ασυγχώρητο . Έχω μετανιώσει άπειρες φορές. Σε μαγαζιά που δεν γνωρίζω ιδιοκτήτες , να πληρώνω 1 και να με κερνάνε 2, δεν πατάω εδώ και πολλά χρόνια.

Η ντισκο σε σχεση με ενα απλο μπαρακι ειναι σα να συγκρινεις εναν αγωνα ποδοσφαιρου που εγινε, με εναν αγωνα ποδοσφαιρου που...δεν εγινε
Φαντασου να πας στο γηπεδο, να φας ολη την ταλαιπωρια, να περιμενεις και να που απ τα μεγαφωνα οτι ο αγωνας δεν θα γινει. Ετσι ηταν τα απλα μπαρακια.
Η ντισκο ηταν φιλοσοφια, υπηρχε γενικο επικεντρο (η πιστα) οπου τραβουσε την προσοχη ολονων και παραπισω γινοταν το παιχνιδι.
Συν οτι ξεδιδες με χορο, κινηση, γελιο, τρελα, κλπ
Οτι γινεται στα κλπαμ της ευρωπης τωρα δηλαδη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Δεν άλλαξε ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝ . Για δική του κονόμα. Και για να γαμάνε αυτοί .
Στη δεκαετία του 80 , το προσωπικό στις ντίσκο , ήταν πιο κάτω από τους υπάλληλους βενζινάδικου.
Μετά το 1990 , ξαφνικά έγιναν μούρες !!! Έγιναν μούρες και γαμιάδες ξαφνικά και οι τύποι που άπλωναν τις ξαπλώστρες στις παραλίες ή τις μάζευαν στις καφετέριες στα νησιά το χάραμα !!!!
Τύποι όπως ο κωστόπουλος και ο τσιλιμήτσος , βοήθησαν πολύ το σκάτεμα της κατάστασης.
Χαβούζα.

Ντρέπομαι που είχα πάει σε τέτοια μαγαζιά. ΠΕΤΑΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ. Ενώ για τα λεφτά που έφαγα σε βίζιτες, μασατζίδικα, μπουρδέλα ΚΑΜΑΡΩΝΩ και θα καμαρώνω για πάντα. Μακάρι να τα είχα φάει ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ και να μην είχα δώσει ούτε 1 δρχ σε γουαϊλντ ροουζ, πριβιλετζ, μαμούνια, τα αρχίδια μας κουνιούνται ....

Τώρα αυτό λες αλλά αν ξαναγυρνούσες το χρόνο πίσω, πάλι τα ίδια θα έκανες-κάναμε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Αυτοί όλοι που σωστά περιγράφεις οτι ξαναπηγαίνουν τώρα στις ντίσκο, όπου υπάρχουν, γιατί δεν πήγαιναν και τότε και τις οδήγησαν σε λουκέτα;

Δεν μπήκαν λουκέτα. Μετατράπηκαν σε club-restaurant.
Η αυτοκίνηση έκλεισε το 1989 , τέλος της χειμερινής σεζόν ως ντίσκο με πιστάρα και όταν άνοιξε το φθινόπωρο του 1990 ,
ήταν πλέον club restaurant ....

Η πίστα είχε γεμίσει μικρά κωλοτράπεζα , πηγαινοέρχονταν πιατέλες , οι πορτιέρηδες γίναν 3-4, αλλά ήταν πλέον στο πόστο για να καθυστερούν την είσοδο και να σχηματίζεται ουρά έξω.

Η σκατοποίηση που λέγαμε.

Επίσης λόγω φαγητού, άρχισαν να μαζεύονται και ηλικίες 50+ ....
ΒΟΘΡΟΣ.

Φυσικά κανείς δεν χόρευε πλέον , γιατί δεν είχε χώρο !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ντίσκο Ελλάδα είναι πρόβλημα γιατί θα πλακώσουν τα καμάκια και οι πέφτουλες και οι ιδιοκτήτες φοβούνται σου λέει άμα πάει ο κάμακας,θα παρεξηγηθεί ο άλλος που στέλνει ποτά στη γκόμενα,θα γίνει φασαρία στο μαγαζί και θα βγάλουμε βρώμα οτι γίνονται καυγάδες,θα μας αποφεύγουν τα μουνιά οπότε και οι άντρες,οπότε καλύτερα καρεκλάδικο κυριλέ φάση κτλ.
Υστερα τα τραπέζια και τα μουκάλια φέρνουν λεφτά,ανεβάζουν και το image του μαγαζιού.Σου λέει αν είσαι τυχαίο καμάκι,ματάκιας και πεοκρούστης κάτσε μπαρ με ένα ποτό 20 ευρώ,αν έχεις αξία τσίμπα τραπέζι ή καλύτερα κ΄λατσε σε τραπέζει κατευθείαν με μουνιά.
Είναι το ίδιο σκηνικό σε όλα τα Βαλκάνια.Θέλουν καραεκλάδικα,μαγαζιά με τραπέζια και θαμώνες χωριστά για να εμποδίσουν το καμάκι να μη διαμαρτύρονται οι γκόμενες οτι την πέφτουν χλέμπουρες και να μη γίνονται φασαρίες μεταξύ των αντρών και να κονομάει το μαγαζί από τους πουλ μουρ,τους μεσογειακούς με τα τεράστια εγώ που χαλβαδιάζουν τα γκομενάκια με το ποτό στο χέρι κερνάνε και νιώθουν high class και υπέρ άνω.

Καμακομάγαζα κτλ είναι καλά μόνο για τουριστικές περιοχές για να πηδιούνται οι τουρίστες μεταξύ τους,δεν κάνουν για Βαλκάνια που θέλει ο άλλος να νιώσει άτομο και υπεράνω και όχι βοσκός και θύμα και όπου η γκόμενα θέλει να παίξει υπέρμουνο φάση οτι άντρες παληκάρια σφάζονται για την ποδιά της αλλά αυτή τους επιτρέπει μόνο να κερνάνε για να κάνει κεφάλι και όχι γιατί δίνει κάποια σημασία στους τιποτένιους.
Είναι χαιλίκι και για τις δύο πλευρές να γουστάρουνε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ντίσκο Ελλάδα είναι πρόβλημα γιατί θα πλακώσουν τα καμάκια και οι πέφτουλες και οι ιδιοκτήτες φοβούνται σου λέει άμα πάει ο κάμακας,θα παρεξηγηθεί ο άλλος που στέλνει ποτά στη γκόμενα,θα γίνει φασαρία στο μαγαζί και θα βγάλουμε βρώμα οτι γίνονται καυγάδες,θα μας αποφεύγουν τα μουνιά οπότε και οι άντρες,οπότε καλύτερα καρεκλάδικο κυριλέ φάση κτλ.

Δεκαετία όμως 80 , υπήρχαν .
Μαθητής γυμνασίου πήγαινα στην πιανέτα τέρα , απέναντι στο αεροδρόμιο και χόρευα με γκόμενες μεγαλύτερες κάργα
(κάποιες το έβρισκαν διασκεδαστικό βέβαια, αλλά δεν μάσαγα).
Από το 1990 και μετά ... πάπαλα.

Οι σαλεπιτζήδες γίναν ντόναλντ τράμπ ξαφνικά. Οι γκόμενες γίναν και πιο αγάμητες και μπουρούχες και λόγω φόβου έητζ, που το συζητούσαν όλοι . Η αγαμία και η μαλακία πήγαινε σύννεφο και με το χαϊλίκι , πίστευαν όλοι ότι θα φανούν ωνάσηδες και θα ξεχωρίσουν .

Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ , ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΗ , ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ.

Τεράστιος.

Έχασε τα ... μαγαζιά του τσιλιχρίστου !!!!!!!!
Φοβερή απώλεια.
Σαν να σε έχεσαν ενώ είχες ανοιχτό το στόμα περιστέρια , κατευθείαν μέσα στο στόμα εκεί που περπάταγες και οικτίρεις τους άλλους που έχασαν αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία .........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom