Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Λακη το προτυπο σου

Θυμίζει άλλο πρότυπο !!!!!
ron-jeremy.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Επειδή έχει δεσμούς με την αγγλία, αυτός εκεί , έχει mansion , στο οποίο γίνονται και φωτογραφήσεις , βίντεο κλιπ κτλ .
Έχει διακεκριμένα ακίνητα και σε άλλα "μέρη" της κοινοπολιτείας και "νησιά".

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΝ, σε τι γόνους αναφέρομαι.

Eντάξει, ξεκίνησες εκφράζοντας το θαυμασμό σου για το μογγολάκι που είναι 50χρονών μπούλης χωρίς ιδιότητα και του στέλνει η μαμάκα λεφτά
και τώρα μιλάς για το 0,00001% του ελληνικού πληθυσμού με mansion και ολντάιμερς..

Επίσης αν γίνει καμιά κέντα στην Ευρώπη,όπως έχει γίνει τόσες φορές στην πρόσφατη και μη ιστορία και ξεβραστώ εγώ και ο κάθε γόνος μπουχεσας σε μία παραλία της Αυστραλίας,τι λες ότι θα γίνει;
Eγώ τον πλούτο μου τον κουβαλώ επάνω μου.Είναι οι σπουδές μου,η δουλειά μου,κ.λ.π.
Ο μπουχέσας τι θα κάνει;

Ξέρω που περιφέρονται.  Πάνε και στον ειρηνικό και στην ινδία και στην κίνα ...

Άτομα με χρήματα που περνάνε τη ζωή τους σε χώρες πνευματικά γτπ(και μη μου πει κανείς για την Κίνα)
είναι ατομα με μηδενικές πνευματικές ανάγκες,δηλαδή σαν κάτι σαουδάραβες πλούσιους γύφτους..

Πλούσιος που δεν έχει σαν αφετηρία τον ευρωπαικό πολιτισμό,
είναι απλά μια ΚΟΥΡΑΔΑ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στο ριτζ κάρλτον , αυτά που λες, είναι 2κλινο ΣΚ. ΜΟΝΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΛΕΜΕ, ΕΤΣΙ ;;;
ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΙΝΟ εεεεεε;

Το αμέρικαν μπρεκφαστ , είναι 80 το ζευγάρι τη μέρα.

και τι να κάνω βρε μαλάκα στο Ritz Carlton στην Aruba που είναι ένα πολυόροφο κτίριο ? και να μην πάω να μείνω στο Aruba Beach Villas που είναι bungalow πάνω σε μια μαγευτική παραλία ?

ηλίθιε σε τέτοιο ξενοδοχείο θα πάω όταν πηγαίνω Νέα Υόρκη ή σε άλλη μεγαλούπολη...

στην καραιβική σε bungalow διπλα στην θάλασσα να κυκλοφορώ ξεβράκωτος όλη την μέρα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.313
Πόντοι
5.006
Eντάξει, ξεκίνησες εκφράζοντας το θαυμασμό σου για το μογγολάκι που είναι 50χρονών μπούλης χωρίς ιδιότητα και του στέλνει η μαμάκα λεφτά
και τώρα μιλάς για το 0,00001% του ελληνικού πληθυσμού με mansion και ολντάιμερς..

εκει ειναι που το χανει ο λακης...νταξει ολοι θα θελαμε να ημασταν εισοδηματιες και να δουλευαμε αν θελαμε απο χομπυ, αλλα μετα παει και μου φερνει σαν παραδειγμα τον γιο του warren buffet... :S

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μαλακίες λες. Εγώ λέω πάντα αυτό που πιστεύω. Και τα πιστεύω μου πάντα, έχουν ιδεολογική βάση . Υποστηρίζω δηλαδή αυτό που θεωρώ ότι είναι σωστό και δίκαιο και όχι ωφελιμο για την πάρτη μου. Δεν έχω πάρει ποτέ ούτε 1δρχ ή 1 ευρώ , από τον κορβανά.

Το ότι είναι καλύτερο να κάθεσαι και να τρως έτοιμα λεφτά (αρκεί να μην είναι κλεμμένα σαν του άκη) , παρά να δουλεύεις, το αμφισβητείς ;;   Προτιμάς δηλαδή εσύ τη δουλειά ;;;;;; Έχεις πάρει πτυχία ;;;
Σου άρεσαν τα χρόνια των σπουδών ;;;;;

Κοιτώντας πίσω, θεωρώ ότι ήταν μία μαλακία και μισή. Και σαφώς όσοι δεν σπούδαζαν και απλά δούλευαν ένα 8ωρο , ήταν πολύ πιο άνετοι από όσους γαμιούνταν για να σπουδάζουν .

Πεταω bussiness jet
Η ωρα πτησης χρεωνεται πανω απο 10k οποτε μπορεις να υπολογισεις την επιφανεια των επιβατων..
Οταν δουλευα Αφρικη ρωτησα εναν αλλο ελληνα πιλοτο εκει αν θα προτιμουσε να εχει τα φραγκα των επιβατων αλλά να ειναι μαυρος. Ειπε ναι
Εγω δεν θα αλλαζα με τιποτα τον εαυτο μου με κατι το οποιο ειχε λεφτα. Ας ηταν και δισ.
Για πολλους λογους αρκετες φορες βρεθηκα ξεπαραδιασμενος, ολη η περιουσια μου τα λεφτα στο πορτοφολι μου
Και παλι μια χαρα γαμουσα γιατι ειχα φτιαξει τον εαυτο μου και τα μουνια αυτο γουσταρουν σε πρωτη φαση τουλαχιστον

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Προτιμω καφε στην stephanplatz απο καφε στο Μοναστηράκι τιγκα στους πακηδες και ας ειναι 10 βαθμους επανω
Χεραιτήσματα απο Ρόδο! Θα στείλω Δημητράκη στη Στεφαν πλατζ να τη χέσει Ελληνικά!!!

Συνημμένα

• ed3e06bc-0cfc-4ffd-a968-7a5d7095e2ec.jpg
    ed3e06bc-0cfc-4ffd-a968-7a5d7095e2ec.jpg
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 14

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.453
Πόντοι
216
Η μονη ενδιαφερουσα ζωη, οταν καποιος ειναι πολυ πλουσιος ειναι οι business, περα απο τα ταξιδια και τις καταναλωτικες απολαυσεις.

Το πρωην αφεντικο μου στην Αγγλια, ειχε περιουσια πολλων εκατονταδων εκατομμυριων λιρων (ηταν σε λιστα των Sunday Times) φυσικα ζουσε σε παλατι, ειχε πολλα αυτοκινητα, λαμποργκινι κλπ, ταξιδευε συχνα κλπ
αλλα τον περισσοτερο χρονο τον περνουσε στο γραφειο, στην εταιρια διπλα μας, και πολυ συχνα πηγαιναμε ολοι μαζι για μπυρα μετα τη δουλεια.
Ηταν απλος, φυσικα ολοι τον φωναζαν με το μικρο ονομα σκετα

Ετσι ζουν οι περισσοτεροι πλουσιοι στη Δυση,
Μονο στις φτωχες χωρες ο πλουτος ταυτιζεται μονο με καλοπεραση και φυσικα επιδειξη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Ο αρχαιοελληνικος πολιτισμός είναι ο θεμέλιος λίθος του ευρωπαικου πολιτισμού.

Αυτό το ήξερε καλά ακόμη και ο Λουδοβίκος ο Α'

[URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%BF%CE%B2%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%91%CE%84_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%92%CE%B1%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82[/url]

αλλά το αγνοούν πολύ σύγχρονοι Έλληνες..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Η μονη ενδιαφερουσα ζωη, οταν καποιος ειναι πολυ πλουσιος ειναι οι business, περα απο τα ταξιδια και τις καταναλωτικες απολαυσεις.

Το πρωην αφεντικο μου στην Αγγλια, ειχε περιουσια πολλων εκατονταδων εκατομμυριων λιρων (ηταν σε λιστα των Sunday Times) φυσικα ζουσε σε παλατι, ειχε πολλα αυτοκινητα, λαμποργκινι κλπ, ταξιδευε συχνα κλπ
αλλα τον περισσοτερο χρονο τον περνουσε στο γραφειο, στην εταιρια διπλα μας, και πολυ συχνα πηγαιναμε ολοι μαζι για μπυρα μετα τη δουλεια.

Μονο στις φτωχες χωρες ο πλουτος ταυτιζεται μονο με καλοπεραση και φυσικα επιδειξη.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

URL]]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δυστυχισμενοι στο κρυο και την ξενιτια.
Μα Είναι δυστυχισμένοι  :2funny:όλοι τους κάνουν σαν τρελλοί να γυρίσουν Ελλάδα  :2funny:. Αν πας και δεις πως ζούνε θα  :vomit:.Από αυτά που ακούς για διαμερίσματα χάϊ και ότι είναι διευθυντές και καθηγητές πανεπιστημίου  πέτα και τίποτα στη θάλασσα  :2funny:ο Ρεντ έπαθε παράκρουση που του ξέφυγε η φωτογραφία του  :2funny:εχει παθει αμόκ :2funny:
  Ο άλλος ο ψευταρας εβαλε μια φωτο από κάνα περιοδικό ότι είναι το διαμέρισμα του  :2funny:και φυσικά ότι είναι καθηγητής Πανεπιστημίου  :2funny:.Όποιος δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί τους στην Ευρώπη να δει πως ζούνε δεν μπορεί να καταλάβει.Αν δείτε πως φέρονται στους Έλληνες στην Ευρώπη  :headbang:. Ειδικά οι Γερμανοί είναι πολύ εριστικοί και μας κοιτάνε με μίσος.
Επειδη οι μισθοί στη Γερμανία είναι 1200-2000 ευρώ το πολυ και δεν θα έλεγα ότι οι Γερμανοί καλοπερνάνε υπάρχει μια τάση να πιστεύουν ότι οι Έλληνες φταίνε γ αυτό που τους έφαγαν τα λεφτά τους  :2funny:

Συνημμένα

• Screenshot_20190119-174959_Gallery.jpg
    Screenshot_20190119-174959_Gallery.jpg
    297,4 KB · Εμφανίσεις: 28

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.453
Πόντοι
216
φερνει σαν παραδειγμα τον γιο του warren buffet... :S

τον συγκεκριμενο ο μπαμπας του τον εδινε χαρτζιλικι οταν σπουδαζε οσο επερνε ο μεσος Αμερικανος, δολλαριο παραπανω :S
Καμια φορα ειναι χειροτερα να εισαι γιος πλουσιου (βλεπε Παπαμιχαηλ κλπ)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.287
Πόντοι
3.656
Ολε

Συνημμένα

• 983E26F4-A2C6-4171-9AAD-AA30015D77F0.jpeg
    983E26F4-A2C6-4171-9AAD-AA30015D77F0.jpeg
    450,6 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 4A7080BA-341F-45F0-915C-C27BEDC2D808.jpeg
    4A7080BA-341F-45F0-915C-C27BEDC2D808.jpeg
    1.003,5 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 2B8A37C0-B450-4457-A0D0-9892B19DEF2D.jpeg
    2B8A37C0-B450-4457-A0D0-9892B19DEF2D.jpeg
    1 MB · Εμφανίσεις: 37

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506

Δεν υπάρχει πιο όμορφο, σημαντικό και συναρπαστικό πράγμα από το να δημιουργείς και να εξελίσσεσαι, αυτό δεν καταλαβαίνει ο Λάκης που προφανώς κλαίει την κακοτυχία του που ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ να σπουδάσει, να ζοριστεί, να ταλαιπωρηθεί για να κάνει κάτι που προφανώς δεν του αρέσει και απλά τώρα, αφού έδωσε και μερικά οικογενειακά οικόπεδα αντιπαροχή, βγάζοντας και κάποια καλά λεφτά ειδικά για την εποχή + τα ενοίκια, προσπαθεί να μας πείσει για την αξία του χρήματος.

Μεγαλύτερη αξία έχει ο τρόπος που φτιάχνεις το χρήμα και την περιουσία από αυτά καθεαυτά τα νομίσματα. Και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, να ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑ, το να το ξοδεύεις είναι το εύκολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom