fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.209
- Πόντοι
- 606
Επειδή έχει δεσμούς με την αγγλία, αυτός εκεί , έχει mansion , στο οποίο γίνονται και φωτογραφήσεις , βίντεο κλιπ κτλ .
Έχει διακεκριμένα ακίνητα και σε άλλα "μέρη" της κοινοπολιτείας και "νησιά".
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΝ, σε τι γόνους αναφέρομαι.
Ξέρω που περιφέρονται. Πάνε και στον ειρηνικό και στην ινδία και στην κίνα ...
εχουνε καμμια 30ποντοθς διαφορα στο μηκος ομως !!!!Θυμίζει άλλο πρότυπο !!!!!
![]()
Δυστυχισμενοι στο κρυο και την ξενιτια.
Στο ριτζ κάρλτον , αυτά που λες, είναι 2κλινο ΣΚ. ΜΟΝΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΛΕΜΕ, ΕΤΣΙ ;;;
ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΙΝΟ εεεεεε;
Το αμέρικαν μπρεκφαστ , είναι 80 το ζευγάρι τη μέρα.
Πλούσιος που δεν έχει σαν αφετηρία τονευρωπαικόαρχαιοελληνικο πολιτισμό,
είναι απλά μια ΚΟΥΡΑΔΑ
Eντάξει, ξεκίνησες εκφράζοντας το θαυμασμό σου για το μογγολάκι που είναι 50χρονών μπούλης χωρίς ιδιότητα και του στέλνει η μαμάκα λεφτά
και τώρα μιλάς για το 0,00001% του ελληνικού πληθυσμού με mansion και ολντάιμερς..
Μαλακίες λες. Εγώ λέω πάντα αυτό που πιστεύω. Και τα πιστεύω μου πάντα, έχουν ιδεολογική βάση . Υποστηρίζω δηλαδή αυτό που θεωρώ ότι είναι σωστό και δίκαιο και όχι ωφελιμο για την πάρτη μου. Δεν έχω πάρει ποτέ ούτε 1δρχ ή 1 ευρώ , από τον κορβανά.
Το ότι είναι καλύτερο να κάθεσαι και να τρως έτοιμα λεφτά (αρκεί να μην είναι κλεμμένα σαν του άκη) , παρά να δουλεύεις, το αμφισβητείς ;; Προτιμάς δηλαδή εσύ τη δουλειά ;;;;;; Έχεις πάρει πτυχία ;;;
Σου άρεσαν τα χρόνια των σπουδών ;;;;;
Κοιτώντας πίσω, θεωρώ ότι ήταν μία μαλακία και μισή. Και σαφώς όσοι δεν σπούδαζαν και απλά δούλευαν ένα 8ωρο , ήταν πολύ πιο άνετοι από όσους γαμιούνταν για να σπουδάζουν .
Χεραιτήσματα απο Ρόδο! Θα στείλω Δημητράκη στη Στεφαν πλατζ να τη χέσει Ελληνικά!!!Προτιμω καφε στην stephanplatz απο καφε στο Μοναστηράκι τιγκα στους πακηδες και ας ειναι 10 βαθμους επανω
Η μονη ενδιαφερουσα ζωη, οταν καποιος ειναι πολυ πλουσιος ειναι οι business, περα απο τα ταξιδια και τις καταναλωτικες απολαυσεις.
Το πρωην αφεντικο μου στην Αγγλια, ειχε περιουσια πολλων εκατονταδων εκατομμυριων λιρων (ηταν σε λιστα των Sunday Times) φυσικα ζουσε σε παλατι, ειχε πολλα αυτοκινητα, λαμποργκινι κλπ, ταξιδευε συχνα κλπ
αλλα τον περισσοτερο χρονο τον περνουσε στο γραφειο, στην εταιρια διπλα μας, και πολυ συχνα πηγαιναμε ολοι μαζι για μπυρα μετα τη δουλεια.
Ηταν απλος, φυσικα ολοι τον φωναζαν με το μικρο ονομα σκετα
Ετσι ζουν οι περισσοτεροι πλουσιοι στη Δυση,
Μονο στις φτωχες χωρες ο πλουτος ταυτιζεται μονο με καλοπεραση και φυσικα επιδειξη.
Χεραιτήσματα απο Ρόδο! Θα στείλω Δημητράκη στη Στεφαν πλατζ να τη χέσει Ελληνικά!!!
Μα Είναι δυστυχισμένοιΔυστυχισμενοι στο κρυο και την ξενιτια.
φερνει σαν παραδειγμα τον γιο του warren buffet... :S
Λακη το προτυπο σου
Παλια η φωτο λιγο αλλα κολαει με αρουμπα![]()
κλιντ προσεχε τα νωτα σου απο χαρηΜλκ μου, έχω κλάσει στο γέλιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χεραιτήσματα απο Ρόδο! Θα στείλω Δημητράκη στη Στεφαν πλατζ να τη χέσει Ελληνικά!!!
Η μονη ενδιαφερουσα ζωη, οταν καποιος ειναι πολυ πλουσιος ειναι οι business, περα απο τα ταξιδια και τις καταναλωτικες απολαυσεις.
Το πρωην αφεντικο μου στην Αγγλια, ειχε περιουσια πολλων εκατονταδων εκατομμυριων λιρων (ηταν σε λιστα των Sunday Times) φυσικα ζουσε σε παλατι, ειχε πολλα αυτοκινητα, λαμποργκινι κλπ, ταξιδευε συχνα κλπ
αλλα τον περισσοτερο χρονο τον περνουσε στο γραφειο, στην εταιρια διπλα μας, και πολυ συχνα πηγαιναμε ολοι μαζι για μπυρα μετα τη δουλεια.
Ηταν απλος, φυσικα ολοι τον φωναζαν με το μικρο ονομα σκετα
Ετσι ζουν οι περισσοτεροι πλουσιοι στη Δυση,
Μονο στις φτωχες χωρες ο πλουτος ταυτιζεται μονο με καλοπεραση και φυσικα επιδειξη.