Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Άντε και πες οτι τσιμπάει 5000 χαρτζηλίκι από Ελλάδα. Είναι ζωή αυτό που κάνει λες;

Δες το αλλιώς.
Αν εγώ ή εσύ , μέναμε στη Ρωσία, και είχαμε μόνο 5 , αλλά ΞΕΡΑΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ και είχαμε γνώση της περιοχής κτλ όπως ο Μήτσος
και με δικό μας σπίτι η διαβίωσή μας, μας κόστιζε 800 και μας μέναν 4200 , για προσωπικά έξοδα , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ και χωρίς να μας τα σπάνε επισκέπτες από ελλάδα και μαλακίες

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΚΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ;;;;;;;;
Στη ρωσία ;;;;;;

Πρέπει να είσαι κρετίνος ή πούστης . Δεν γίνεται .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Λοιπόν ... έχω πιεί άπειρα talisker , Ardbeg , Lagavulin, Oban , Caol Ila

αλλά Old Pulteney δεν έχω δοκιμάσει ποτέ.
Δώρο ήταν , αλλά μου φαινόταν αδελφίστικο το μπουκάλι ...

Να το ανοίξω ;;;
Θα περπατήσει η κουβέντα απόψε ;;;

Εφιαλτικά ερωτήματα !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Δες το αλλιώς.
Αν εγώ ή εσύ , μέναμε στη Ρωσία, και είχαμε μόνο 5 , αλλά ΞΕΡΑΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ και είχαμε γνώση της περιοχής κτλ όπως ο Μήτσος
και με δικό μας σπίτι η διαβίωσή μας, μας κόστιζε 800 και μας μέναν 4200 , για προσωπικά έξοδα , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ και χωρίς να μας τα σπάνε επισκέπτες από ελλάδα και μαλακίες

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΚΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ;;;;;;;;
Στη ρωσία ;;;;;;

Πρέπει να είσαι κρετίνος ή πούστης . Δεν γίνεται .

Τον μητσάρα πως τον κόβεις; Ξεσκίζεται στις γκόμενες; Έχει φιλαράκια; Πάει κάθε βράδυ μπαρότσαρκες με κολλητούς και γκομενέτα, με πριβέ τραπεζάκια και φιάλες; Πηγαίνει με φίλες και φίλους σε κυριλάτα εστιατόρια για φαγητό; Πηγαίνει με καμιά φίλη κινηματογράφους, καμιά εκδρομή κλπ.;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οπότε δεν είναι με ένα νοίκι από 4άρι στην κηφισιά, 1500 ευρώ δηλαδή , που λένε άλλοι χιουμορίστες.
Αυτής της άποψης είμαι και εγώ.

Αν θυμάμαι καλά, σε βιντεάκι που είχε ανεβάσει όταν κυκλοφορούσε στην αθήνα, πριν 9-10 χρόνια , κυκλοφορούσε με καϋμάν ;;
Επίσης δεν ταιριάζει με ... 1500 το μήνα !!!!
Ποιά 1500 ? :2funny:εδώ ο Ρεντ με εβγαλε οτι παίρνω 600 το πολυ 800 το μήνα   :2funny:
 Μου πρότεινε ένας φίλος μου δουλειά για καμία 20αρια μέρες αλλά το σκέφτομαι γιατί βαριέμαι.Εχει ένα μεγάλο εστιατόριο και μετά από τόσα χρόνια θα πάει στη Συρία για 2-3 βδομάδες και μου πρότεινε να με αφήσει σαν το μάτι του αφεντικού να πηγαίνω να ελέγχω μου πρότεινε 65.000 ρούβλια ή 1000 $ για καμία 20αρια μέρες συν 5 μέρες να κάτσω μαζί του να δω τι πρέπει να κάνω.Εγω με κάτω από 100.000 ρούβλια βαριέμαι να πάω.
 Αστούς να νομίζουν ότι θέλουν  :2funny:στο μεταξύ συνέχεια πεθαίνουν από γερατειά γιαγιάδες,παππούδες,θείοι,θείες (καθε 7-8 μηνες πεθαινει και καποιος)και όλο και κάτι κληρονομώ  :2funny: .Ειχα προβλημα οτι επρεπε να ερχομαι Ελλαδα για αποδοχες κληρονομιας και τετοια αλλα το ελυσα το προβλημα και δε χρειαζεται να ερθω  ;)ολα γινονται μεσω προξενειου (πληρεξουσια,αποδοχες,συμβολαιογραφικες πραξεις).
  Το ότι παίρνω περιουσία έδεσε τα χέρια των γονιών μου και δεν μπορούνε πια να με εκβιάσουν για να έρθω Ελλάδα  ;)πάτησα πόδι και το ξεκαθάρισα ότι δεν ξανάρχομαι  ;)σιγά μη πάω ξσνα να ταλαιπωρουμε και να κυνδινευω με τα κωλοαεροπλανα για να έρχομαι Ελλάδα!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Πάει κάθε βράδυ μπαρότσαρκες με κολλητούς και γκομενέτα, με πριβέ τραπεζάκια και φιάλες;

Πόσων ετών είσαι ;;;; Ήσουν νέος τη δεκαετία του 90 ;;; Κυκλοφορούσες στην αθήνα ;;;
Να σχολιάσω τι γαμούσαν όλοι οι λεφτάδες τρόμπες  με τα τραπεζάκια και τις φιάλες ;;;;
Για που να πούμε ;;;; Για τα καλοκαίρια στα κλαμπ της παραλιακής ;;; Για τα σικάτα στέκια του τσιλιπαπάρα ;;;;

Η μαλακία πήγαινε σύννεφο . Και τώρα πάει , απλά τώρα έχει λιγότερη νυχτερινή γκλαμουριά !!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ποιά 1500 ? :2funny:εδώ ο Ρεντ με εβγαλε οτι παίρνω 600 το πολυ 800 το μήνα 

Αυτοί που παίζουν εκεί , όχι στη Ρωσία δεν έχουν πάει , δεν έχουν φύγει ποτέ από τους αμπελόκηπους.
Στο χωριό της αιτωλοαναρνανίας από όπου κατάγονται , πάνε μία φορά το χρόνο ... με το ΚΤΕΛ.
Εκεί τους κερνάνε κανά κοψίδι και αντέχουν το χειμώνα, που τρώνε μακαρόνια σκέτα νερόβραστα.

Επισκέπτης
Τα ανέφερα, γιατί έλεγε ο μπάρμπας παραπάνω, ότι ο δημητράκης πήγε στη ρωσία με ένα νοίκι 1500 ευρώ.
Το συγκεκριμένο δημητράκη, δεν τον ξέρω, αλλά ξέρω άλλους και έχουν οικογενειακά εισοδήματα από 50 το μήνα και πάνω,
οπότε στον μικρό στην πράγα,βουδαπέστη, κίεβο , στέλνουν κανά ταληράκι . Και το δημητράκη, για παρόμοια περίπτωση τον κόβω.

Οι μικροί αυτοί , είναι πιο μάγκες, από τον 70ρη , που δουλεύει στην ευρώπη για 5-10 χιλιάρικα το μήνα.
Και κάνουν καλύτερη ζωή. Ο,ΤΙ ΠΑΠΑΤΖΑ και να γράψετε, δεν πείθετε για το αντίθετο .
Το ξέρετε και οι ίδιοι .

Εμένα σου είπα, άσε με απέξω. Δεν έχει σημασία τι είμαι και τι κάνω , για όσα γράφουμε εδώ.
Απωθημένα δεν έχω, γιατί έκανα πάντα ό,τι γούσταρα.
Αλλά εδώ και καιρό , ειδικά με την κρίση, αποφάσισα , ότι δεν θα δουλέψω μετά τα 55 , 57 το πολύ.

Ακριβως αυτη ειναι η μεγαλη παραμυθα του καπιταλισμου. Οτι πετυχημενος εισαι οταν δουλευεις. Σου λενε να ζεις για να δουλευεις, και οχι να δουλευεις για να ζεις. Λες και δεν υπαρχουν ενδιαφεροντα, συναρπαστικα πραγματα να ασχοληθει κανεις οταν δεν εργαζεται. Μας ρουφανε τη ζωη και πριν το καταλαβουμε ειμαστε γεροι. Αυτη η συλληψη ειναι το πραγματικο κοκκινο χαπι του Ματριξ, ο πυρηνας του Πικερισμου και του Εθνικογαμισμου, και η μεγαλη αντιπαραθεση στον δουλικο βαλκανιοπουτσισμο. Ειναι σπουδαιο που και το ιστορικο μελος Λακης ερχεται στο στρατοπεδο των αφυπνισμενων!

Επισκέπτης
που τη βγάζουν 365 μέρες σε αρούμπες και μαδέρες; :rolleyes:

Είναι δυνατόν άνθρωπος με πνευματικές ανάγκες να τη βγάλει επί μακρόν σε τέτοια μέρη;
Οπου πνευματικες αναγκες διαβαζετε εκπληρωση νεοελληνικων ονειρων και αποδοχη απο τη μικροαστικη κοινωνια.Ουτε μπορει να δει πιο εξω απο τον μικροκοσμο του ο ανθρωπος. Εκει κολλανε και οι αποψεις του οτι ο αντρας πρεπει να φυλαει τις γυναικες σαν τσοπανοσκυλο και να τους αποδεικνυει οτι ειναι καλυτερος απο τους αλλους αντρες κλπ. Ποσα θαυματα ειναι ικανος να χασει οποιος αφηνει να του περασουν χαλκα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Πόσων ετών είσαι ;;;; Ήσουν νέος τη δεκαετία του 90 ;;; Κυκλοφορούσες στην αθήνα ;;;
Να σχολιάσω τι γαμούσαν όλοι οι λεφτάδες τρόμπες  με τα τραπεζάκια και τις φιάλες ;;;;
Για που να πούμε ;;;; Για τα καλοκαίρια στα κλαμπ της παραλιακής ;;; Για τα σικάτα στέκια του τσιλιπαπάρα ;;;;

Η μαλακία πήγαινε σύννεφο . Και τώρα πάει , απλά τώρα έχει λιγότερη νυχτερινή γκλαμουριά !!!

Ρε κτηνίατρε, εκτός από το γαμήσι δεν υπάρχει ζωή; Ή νομίζεις οτι τη δεκαετία του 90 δε γαμούσε ο κόσμος όπου κι αν κυκλοφορούσε; Εσύ, δεν έχεις κανένα φίλο και δε βγαίνεις ποτέ για ποτό ή φαγητό με φίλους;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Οπου πνευματικες αναγκες διαβαζετε εκπληρωση νεοελληνικων ονειρων και αποδοχη απο τη μικροαστικη κοινωνια.Ουτε μπορει να δει πιο εξω απο τον μικροκοσμο του ο ανθρωπος. Εκει κολλανε και οι αποψεις του οτι ο αντρας πρεπει να φυλαει τις γυναικες σαν τσοπανοσκυλο και να τους αποδεικνυει οτι ειναι καλυτερος απο τους αλλους αντρες κλπ. Ποσα θαυματα ειναι ικανος να χασει οποιος αφηνει να του περασουν χαλκα.

Παρέλειψες το καλύτερο τρολοφίλε μου, εκείνο που τους πατάω τα παπούτσια  :rockon:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Το ονειρο του χωριατη, να δει το παιδι του καθηγητη... Ποσες ζωες νεων κατεστρεψε...
Ειχες πει κατι παλια. Οτι επιστημονες, διαπρεπεις καθηγητες, δικηγοροι, γιατροι, με τεραστιο κυρος, πελατεια, πλουτη, περιουσια, πραγματικα πολυασχολοι απο το πρωι εως το βραδυ, χανουν σημαντικες στιγμες της ζωης τους. Σε σχεση με καποιους αλλους παμφτωχους. Περναω καμια φορα απο Αγιο Παντελεημονα, Φυτευτη στα Πατησια, και βλεπω μερικους να απολαμβανουν τον καλο καιρο, εστω με λιγη ψυχρα αλλα υποφερτο για χειμωνα, να παιζουν επιτραπεζια σε αυτοσχεδια τραπεζακια, σκακι, ταβλι, χαρτια, περνωντας ωραια. Η,  μια πρωινη βολτα σε μια φθινοπωρινη ημερα απολαμβανοντας τις μυρωδιες απο το βρεγμενο χωμα, τα χρωματα στα δεντρα της εποχης, το περιβαλλον, χωρις το αγχος να τρεξεις για τις καθημερικες υποχρεωσεις κυνηγωντας το χρονο.

Επισκέπτης
Άτομα με χρήματα που περνάνε τη ζωή τους σε χώρες πνευματικά γτπ(και μη μου πει κανείς για την Κίνα)
είναι ατομα με μηδενικές πνευματικές ανάγκες

Ασε μαυρο χαλι να εξερευνας τον κοσμο. Που να φτασει σε πνευματικη ικανοποιηση την καθημερινη συζητηση με υπαλληλους του γερμανικου δημοσιου.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Να σχολιάσω τι γαμούσαν όλοι οι λεφτάδες τρόμπες  με τα τραπεζάκια και τις φιάλες ;;;;

Τα ζήσαμε αυτά... Παραλιακή, φιάλες σπέσιαλ, πούρα... Τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει...

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.454
Πόντοι
216

Να το ανοίξω ;;;

Εννοειται να το ανοιξεις, συνοδεια με αγγουρακι, καροτο, ελιες, και μπολικο αλατοξιδο και θα ανακαλυψεις το νοημα της ζωης :)

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.454
Πόντοι
216
Αλλά εδώ και καιρό , ειδικά με την κρίση, αποφάσισα , ότι δεν θα δουλέψω μετά τα 55 , 57 το πολύ.

Εγω ειμαι 45 και αποφασισα να σταματησω το κυνηγι χρηματος-καριερας κλπ μετα απο μακροχρονια καριερα.
Κοιταω για εργασια μονο πεταχτα 12 μηνα σε Ελβετια (θα συνεχισω μονο αν μου αρεσει) η παρομοια contracts Αγγλια, 6-12 μηνες και θα μεινω μονο αν μου αρεσει η εταιρια και το περιβαλλον. Φυσικα μονο με παρα πολυ καλα λεφτα.
Εναλλακτικα ισως φτιαξω δικη μου εταιρια και θα την τρεχω οπως γουσταρω εγω.

Σιχαθηκα το χρημα και το διαρκες κυνηγι του, σιχαθηκα την πουστια στους εργασιακους χωρους, σιχαθηκα την ελληνικη-οικονοιμκη κριση και την κατασταση στην οποια μας εφερε, χωρις να δικαιουμαστε (ολοι) τετοια υποβαθμιση, σιχαθηκα την Ευρωπαικη Ενωση, σιχαθηκα τους γονους και τα βυσματα

Εννοειται οτι για το ελληνικο κρατος θα ειμαι οσο πιο φαντασμα γινεται. Τροφοδοτηση των ΔΥ των συνταξιουχων της ΔΕΗ και των αγαμων θυγατερων τελος απο μενα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Λοιπόν ... έχω πιεί άπειρα talisker , Ardbeg , Lagavulin, Oban , Caol Ila

Να το ανοίξω ;;;
Θα περπατήσει η κουβέντα απόψε ;;;

Εφιαλτικά ερωτήματα !

σιγά το ουισκι... 26.99 GBP στο Waitrose (το οποίο δεν φημίζεται και για την φτήνια του) δηλαδή κάπου 32 ευρώ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ρε κτηνίατρε, εκτός από το γαμήσι δεν υπάρχει ζωή; Ή νομίζεις οτι τη δεκαετία του 90 δε γαμούσε ο κόσμος όπου κι αν κυκλοφορούσε; Εσύ, δεν έχεις κανένα φίλο και δε βγαίνεις ποτέ για ποτό ή φαγητό με φίλους;

Η δεκαετία του 90 , ειδικά το πρώτο μισό , ήταν για τον πέουλα. Η νυχτερινή ζωή, ήταν μία σκέτη δηθενιά , βλαχομαγκιά και επίδειξη . Και φυσικά τρελή αγαμία. Οι λέχρες των 80's ήταν γαμιάδες. Το 90κάτι , λίγο ο πλουτισμός , λίγο το aids , λίγο τα ξενόφερτα νυχτερινά πρότυπα που εισήχθηκαν ξυνισμένα , έκαναν την κατάσταση ΣΚΑΤΑ . Φίλους έχω , άπειρους, πολλούς δεν ευκαιρώ να τους βλέπω. Αυτή τη στιμή , παραμέσα , τρώνε 2 άλλα ζευγάρια , με 4 βλαμμένα , που παίζουν με τα 2 δικά μου και δημιουργούν μία εξαιρετική ατμποσφαιρα. Λοιπόν ;;; Αυτό είναι κάτι wow ;;;

Σαν τις ελλεηνίδες θα γίνουμε ; Να κοζάρουμε νύχια , βρακιά , ξαπλώστρες και δωμάτια καλοκαιρινών διακοπών ;;;;

Ο δημητράκης, έκανε σωστή κίνηση . ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ.
Αν ήταν 10-12 χρόνια πριν , μπορεί να γάμαγε ελληνίδες στα πάρκα , που θα τις είχε ψαρέψει σε ντίσκο , φορώντας αμάνικη φανέλα. Το 1992 , ο μέσος γιός σαλεπιτζή, ανακάλυψε με 8ετή καθυστερηση , ότι ο rl βγάζει ποκάμισα, πήρε 2-3 και άρχισε να κυνηγά τη σούλα που σπούδαζε ασοε και νόμιζε ότι είναι μετενσάρκωση της γκρέης κέλλυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom