Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.453
Πόντοι
216
Θέλει κανείς να ζήσει στην αγγλία ;;;
Από ανάγκη πάνε όσοι πάνε.

Μην το λες, εκατομμυρια Ινδοι, Πακιστανοι, Νιγηριανοι και αλλοι της Κοινοπολιτειας, εχουν μοναδικο ονειρο να ζησουν στο UK, αφου τους διδεται ευκολα η δυνατοτητα
Την Ελβετια πιθναο να μην ξερουν καν οτι υπαρχει, αφου τους ειναι αδιαφορη λογω δυσκολιας
Επισης UK πανε παρα πολλοι απλα και μονο λογω γλωσσας, χωρις να λογαριαζουν τιποτα αλλο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.286
Πόντοι
3.656
Το να αναφερεις συνεχεια παραδειγματα με ατομα που ανηκου στο 1% του πληθυσμου τι ακριβως εξυπηρετει????
Και ξερω ατομα που βγαζουν απο ενοικια στην ελλαδα 5000 το μηνα και φυσικα δεν δουλευουν...αλλα να μου λες για ατομα που βγαζουν μισο μυριο το μηνα ή εχουν διαμερισμα στον τραμπ ταουερ της νεας υορκης, κλαιν μαιν..νταξει δεν γεννηθηκαμε γιοι του βαρδη, τι να κανουμε....
Για ποιο λογο λες τετοια ακραια παραδειγματα???εμενα μονο απωθημενα μου δειχνει αυτο...
ειναι οπορτουνιστης ο τυπος φυλακολακης

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.286
Πόντοι
3.656
Μην το λες, εκατομμυρια Ινδοι, Πακιστανοι, Νιγηριανοι και αλλοι της Κοινοπολιτειας, εχουν μοναδικο ονειρο να ζησουν στο UK, αφου τους διδεται ευκολα η δυνατοτητα
Την Ελβετια πιθναο να μην ξερουν καν οτι υπαρχει, αφου τους ειναι αδιαφορη λογω δυσκολιας
Επισης UK πανε παρα πολλοι απλα και μονο λογω γλωσσας, χωρις να λογαριαζουν τιποτα αλλο
ελβετια ειναι πανδυακολο χωρις κονε να μπεις σε οποια δουλεια ποσο μαλλον με αγγλικα που την χτυπανε απο εικοσι αλλες χωρες
Ειναι επισης πανευκολο να σε σιωξουν απο την δουλεια
Αν δεν εισαι γερμανος η εστω γαλλος που μενει αχετικα κοντα ειναι ρισκο μια τοσπ μικρη και ρευστη αγορα εργασιας

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Το να αναφερεις συνεχεια παραδειγματα με ατομα που ανηκου στο 1% του πληθυσμου τι ακριβως εξυπηρετει????

Τα ανέφερα, γιατί έλεγε ο μπάρμπας παραπάνω, ότι ο δημητράκης πήγε στη ρωσία με ένα νοίκι 1500 ευρώ.
Το συγκεκριμένο δημητράκη, δεν τον ξέρω, αλλά ξέρω άλλους και έχουν οικογενειακά εισοδήματα από 50 το μήνα και πάνω,
οπότε στον μικρό στην πράγα,βουδαπέστη, κίεβο , στέλνουν κανά ταληράκι . Και το δημητράκη, για παρόμοια περίπτωση τον κόβω.

Οι μικροί αυτοί , είναι πιο μάγκες, από τον 70ρη , που δουλεύει στην ευρώπη για 5-10 χιλιάρικα το μήνα.
Και κάνουν καλύτερη ζωή. Ο,ΤΙ ΠΑΠΑΤΖΑ και να γράψετε, δεν πείθετε για το αντίθετο .
Το ξέρετε και οι ίδιοι .

Εμένα σου είπα, άσε με απέξω. Δεν έχει σημασία τι είμαι και τι κάνω , για όσα γράφουμε εδώ.
Απωθημένα δεν έχω, γιατί έκανα πάντα ό,τι γούσταρα.
Αλλά εδώ και καιρό , ειδικά με την κρίση, αποφάσισα , ότι δεν θα δουλέψω μετά τα 55 , 57 το πολύ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και ξερω ατομα που βγαζουν απο ενοικια στην ελλαδα 5000 το μηνα και φυσικα δεν δουλευουν...αλλα να μου λες για ατομα που βγαζουν μισο μυριο το μηνα ή εχουν διαμερισμα στον τραμπ ταουερ της νεας υορκης, κλαιν μαιν..νταξει δεν γεννηθηκαμε γιοι του βαρδη, τι να κανουμε....
Για ποιο λογο λες τετοια ακραια παραδειγματα???εμενα μονο απωθημενα μου δειχνει αυτο...

o τραλαλάκης έχει απωθημένο να μην ξυπνάει το πρωί σκεπτόμενος ότι έχει να κάνει δύο εξαγωγές και να βάλει τρείς χρυσές κορώνες σε γύφτους που ζέχνει το χνώτο τους για να βγάλει το μεροκάματο...

τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό ?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

Οι γύφτοι που λες, γουστάρουν αγγλία, γιατί είναι η μόνη χώρα που μπορούν να πάνε με δίκτυο ύδρευσης και ασφάλτινους δρόμους, χωρίς σκατά, όπως οι δικές τους.

Για τη γλώσσα , ισχύει ότι πάνε πολλοί . Κανείς δεν κάνει τίποτε όμως. Μεροδούλι , μεροφάϊ είναι . Όπως άλλωστε και οι ντόπιοι άγγλοι . Κακομοίρηδες είναι . Εξαιρούνται οι .... λόρδοι και οι παρατρεχάμενοι , που ανεβάζουν και τους μέσους όρους. Αυτούς όμως οι εμιγκρέ, δεν τους βλέπουν ούτε στην τηλεόραση .

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τα ανέφερα, γιατί έλεγε ο μπάρμπας παραπάνω, ότι ο δημητράκης πήγε στη ρωσία με ένα νοίκι 1500 ευρώ.
Το συγκεκριμένο δημητράκη, δεν τον ξέρω, αλλά ξέρω άλλους και έχουν οικογενειακά εισοδήματα από 50 το μήνα και πάνω,
οπότε στον μικρό στην πράγα,βουδαπέστη, κίεβο , στέλνουν κανά ταληράκι . Και το δημητράκη, για παρόμοια περίπτωση τον κόβω.

Οι μικροί αυτοί , είναι πιο μάγκες, από τον 70ρη , που δουλεύει στην ευρώπη για 5-10 χιλιάρικα το μήνα.
Και κάνουν καλύτερη ζωή. Ο,ΤΙ ΠΑΠΑΤΖΑ και να γράψετε, δεν πείθετε για το αντίθετο .
Το ξέρετε και οι ίδιοι .

Εμένα σου είπα, άσε με απέξω. Δεν έχει σημασία τι είμαι και τι κάνω , για όσα γράφουμε εδώ.
Απωθημένα δεν έχω, γιατί έκανα πάντα ό,τι γούσταρα.
Αλλά εδώ και καιρό , ειδικά με την κρίση, αποφάσισα , ότι δεν θα δουλέψω μετά τα 55 , 57 το πολύ.

ξερεις πολλούς τέτοιους στην Ελλάδα ? γιατί αυτοί που κάνουν φορολογικές δηλώσεις πάνω από 100 χιλιάρικα τον χρόνο είναι περίπου 2.000 ... αντε να βάλουμε και άλλους τόσους που τα κρύβουνε... 4000 άτομα σε 10.000.000 πληθυσμό είναι

και τι θα κάνεις δηλαδή μετα τα 55 ή 57? θα πάρεις γατιά σαν τον δημητράκη ?

τραλαλάκη να σου πω ποτέ δεν ζήλεψα τους γόνους που τα βρήκαν όλα έτοιμα... τους θεωρώ απλά άχρηστους που δεν ξέρουν να ζήσουν την ζωή τους γιατί απλά δεν ξέρουν τι είναι ζωή

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
o τραλαλάκης έχει απωθημένο να μην ξυπνάει το πρωί

Ποτέ δεν έχω ραντεβού πριν τις 22.30 . Δεν είμαι υπάλληλος.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, που προσπαθεί να υποστηρίξει , ότι ένας υπάλληλος πληροφορικής μετανάστης στην αγγλία, στα 70 , είναι καλύτερος από τους οδοντιάτρους. Οπουδήποτε στον κόσμο .

Θα μου επιτρέψεις να μην ασχοληθώ άλλο με αυτό , γιατί αν και γραφικό , δεν έχει καθόλου πλάκα και γενικά αυτά που γράφω εδώ, έχουν χαβαλέ.

(Ενημερωτικά, μία εξαγωγή, αντιστοιχεί σε χρόνο εργασίας 3' μαζί με την αναισθησία , οπότε έχουμε 50 ευρώ για ένα 3λεπτο , ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 150 ΓΙΑ ΤΟ 3λεπτο  και μία στεφάνη μείον τα έξοδα, αντιστοιχεί σε χρόνο εργασίας 45 λέπτά, οπότε έχουμε αμοιβή 200 ευρώ , για 45 λεπτά . ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ . Πείσε μας ότι με τις μαλακίες που γράφεις στο κομπιούτερ, βγάζεις περισσότερα. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ) .

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Το ότι είναι καλύτερο να κάθεσαι και να τρως έτοιμα λεφτά (αρκεί να μην είναι κλεμμένα σαν του άκη) , παρά να δουλεύεις, το αμφισβητείς ;;   Προτιμάς δηλαδή εσύ τη δουλειά ;;;;;; Έχεις πάρει πτυχία ;;;
Σου άρεσαν τα χρόνια των σπουδών ;;;;;

Προτιμώ τη δουλειά που έχω ΕΠΙΛΕΞΕΙ να κάνω, μετά από σπουδές που ΕΠΕΛΕΞΑ να κάνω και πέρασα γαμάτα χρόνια σπουδών που με ωφέλησαν ποικιλοτρόπως.
Δε θα μπορούσα καν να με φανταστώ να κάθομαι επί μακρόν και να τα ξύνω.

Αν οι περισσότεροι έχετε επιλέξει αντί για δουλειά, δουλεία μην γενικεύετε.
Εσύ γαμήθηκες να σπουδάζεις, ιατρική,μετά οδοντιατρική,κ.λ.π.
Δε σου φταίει κανείς..

Επίσης τι κοινωνική αποδοχή θα είχα απλά σαν εισοδηματίας σε μια χώρα σαν τη Γερμανία;
ΜΗΔΕΝ
Θα με συμπαθούσαν μόνο τα γκαρσόνια γιατί θα άφηνα μεγάλο φιλοδώρημα.
Ξέρεις τι κοινωνική αποδοχή έχουν Έλληνες,Ιταλοί,τούρκοι,κ.λ.π. εισοδηματίες εδώ;
ΜΗΔΕΝ
Στον αντίποδα ένας άνθρωπος με καλές σπουδές ή πραγματική καλλιτεχνική αξία ή ταλέντο,κ.λ.π.
στην κεντρική Ευρώπη δεν έχει ταβάνι στο που μπορεί να φτάσει.

Για εισοδηματίες του ρηχού νερού, μόνο Οστ Μπλοκ.
Στην κεντρική Ευρώπη γελάνε με κάτι τέτοιους τύπους που σαν άτομα δεν έχουν να παρουσιάσουν ΤΙΠΟΤΑ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
ξερεις πολλούς τέτοιους στην Ελλάδα ? γιατί αυτοί που κάνουν φορολογικές δηλώσεις πάνω από 100 χιλιάρικα τον χρόνο είναι περίπου 2.000 ... αντε να βάλουμε και άλλους τόσους που τα κρύβουνε... 4000 άτομα σε 10.000.000 πληθυσμό είναι

και τι θα κάνεις δηλαδή μετα τα 55 ή 57? θα πάρεις γατιά σαν τον δημητράκη ?

τραλαλάκη να σου πω ποτέ δεν ζήλεψα τους γόνους που τα βρήκαν όλα έτοιμα... τους θεωρώ απλά άχρηστους που δεν ξέρουν να ζήσουν την ζωή τους γιατί απλά δεν ξέρουν τι είναι ζωή

Δηλώσεις ως φυσικά πρόσωπα ρε κτήνος. Υπάρχουν εταιρείες. Και υπάρχουν και τρελά ΜΑΥΡΑ.
Υπάρχουν επαγγελματικά ακίνητα , που δηλώνουν ενοίκιο 3000 το μήνα και είναι 12000 .

Μετά τα 55 τι θα κάνω όταν αράξω ;;;; ΜΟΝΟ ΧΟΜΠΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Μπορεί να παίζω και σκάκι !!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΡΕ ΚΤΗΝΟΣ. Η δουλειά δεν είναι σκοπός, ούτε τρόπος να περνάς το χρόνο σου.
Αν δεν το έμαθες αυτό μέχρι τώρα, την έχασες αυτή τη ζωή.

Οι γόνοι που γλεντάνε , δεν ξέρουν να ζήσουν και ξέρεις εσύ, που δουλεύεις στα 65 υπάλληλος στην αγγλία ... στο σέφιλντ .

ΓΑΜΑ ΜΑΣ.

Σου είπα , δεν θέλω κόντρες μαζί σου, γιατί είσαι πιο γραφικός από τσολιά σε χασαποταβέρνα στη βάρη
ή μουσακά στην πλάκα. Βρες άλλα παιδιάκια να παίξετε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Επίσης τι κοινωνική αποδοχή θα είχα απλά σαν εισοδηματίας σε μια χώρα σαν τη Γερμανία;
ΜΗΔΕΝ

θα μας τρελάνεις τώρα κι εσύ ;;; Τραμουντανικός είσαι ;;;;
Αν ήσουν εισοδηματίας, θα πήγαινες να ζήσεις στη ... Γερμανία ;;;;;;;;;

Στην αρούμπα ή στη μαδέρα θα πήγαινες ... ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Με κάνατε να βαρεθώ άσχημα. Πάω για καφέ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οι γύφτοι που λες, γουστάρουν αγγλία, γιατί είναι η μόνη χώρα που μπορούν να πάνε με δίκτυο ύδρευσης και ασφάλτινους δρόμους, χωρίς σκατά, όπως οι δικές τους.

Για τη γλώσσα , ισχύει ότι πάνε πολλοί . Κανείς δεν κάνει τίποτε όμως. Μεροδούλι , μεροφάϊ είναι . Όπως άλλωστε και οι ντόπιοι άγγλοι . Κακομοίρηδες είναι . Εξαιρούνται οι .... λόρδοι και οι παρατρεχάμενοι , που ανεβάζουν και τους μέσους όρους. Αυτούς όμως οι εμιγκρέ, δεν τους βλέπουν ούτε στην τηλεόραση .

τραλαλάκη πόσους συνταξιούχους ή εργαζόμενους στην Αγγλία θέλεις να σου φέρω (όχι σε ιδιαίτερα υψηλές θέσεις αλλά σε middle management) που αγοράζουν για πλάκα tesla γιατί τους πιάσανε οικολογικές ευαισθησίες ?

για παράδειγμα ο έλληνας πρόξενος (άμισθος) στο Leeds ήταν διευθυντής παραγωγής σε ένα εργοστάσιο κλωστουφαντουργίας από τα πολλά που είχε η περιοχή... ο τύπος μένει σε ένα σπίτι με τρία υπνοδωμάτια που χτίστηκε πριν από 130 χρόνια με έναν μετρίου μεγέθους κήπο (περίπου 300 τμ) .. παρόλα αυτά έχει το τελευταίο Tesla και η κυρά του ένα Q7 τριετίας...

φίλος (από Ιταλία) μόνιμος στην Vodafone μεσαίο στέλεχος παίρνει τον χρόνο 85 χιλιάρικα και επιπλέον έχει δωρεάν μεταφορές, δωρεάν παιδικό σταθμό για τα παιδιά του δωρέαν κινητό και ιντερνετ για αυτόν και την κυρά του και ένα κάρο άλλα benefits που αυξάνουν τον μισθό του στα 120 χιλιάρικα τον χρόνο εκ των οποίων τα 35 χιλιάρικα είναι και αφορολόγητα γιατί έρχονται υπό μορφή benefits και όχι χρήματος... σπίτι έχει όπως και όλοι οι Εγγλέζοι ένα με 4 υπνοδωμάτια (έχει δύο παιδιά) και κήπο εκτός πόλης κατασκευής προπολεμικής..

εεε αυτοί περνάνε πολύ καλύτερα από τους γόνους στους οποίους αναφέρεσαι γιατί πολύ απλά η ζωή τους ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

και χρόνο για τα χόμπι τους έχουν και χρόνο για εκδρομές έχουν και όλα... πάνω από όλα η ζωή τους ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ και δεν έχει ΒΑΡΕΜΑΡΑ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δηλώσεις ως φυσικά πρόσωπα ρε κτήνος. Υπάρχουν εταιρείες. Και υπάρχουν και τρελά ΜΑΥΡΑ.
Υπάρχουν επαγγελματικά ακίνητα , που δηλώνουν ενοίκιο 3000 το μήνα και είναι 12000 .

Μετά τα 55 τι θα κάνω όταν αράξω ;;;; ΜΟΝΟ ΧΟΜΠΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Μπορεί να παίζω και σκάκι !!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΡΕ ΚΤΗΝΟΣ. Η δουλειά δεν είναι σκοπός, ούτε τρόπος να περνάς το χρόνο σου.
Αν δεν το έμαθες αυτό μέχρι τώρα, την έχασες αυτή τη ζωή.

Οι γόνοι που γλεντάνε , δεν ξέρουν να ζήσουν και ξέρεις εσύ, που δουλεύεις στα 65 υπάλληλος στην αγγλία ... στο σέφιλντ .

[size=30pt]ΓΑΜΑ ΜΑΣ.[/size]

Σου είπα , δεν θέλω κόντρες μαζί σου, γιατί είσαι πιο γραφικός από τσολιά σε χασαποταβέρνα στη βάρη
ή μουσακά στην πλάκα. Βρες άλλα παιδιάκια να παίξετε.

θα το έκανα ευχαρίστως αλλά είσαι βρωμόκωλος...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Στο Ντόρντμουντ,στη Λειψία ή κάποια άλλη καταθλιπτική γερμανική σκατούπολη όχι, αλλά δε βλέπω λόγο να μην είχα τη βάση μου στο Μόναχο.

Οι περισσότεροι όταν γράφετε για Γερμανία νομίζετε ότι γράφετε για Ελλάδα,που τα Τρίκαλα με τις Σέρρες έχουν παρά ελάχιστες διαφορές.
Εδώ τα κρατίδια και οι πόλεις είναι μεταξύ τους μέρα με τη νύχτα.

Επίσης ξέρεις πλουσιους που τη βγάζουν 365 μέρες σε αρούμπες και μαδέρες; :rolleyes:

Είναι δυνατόν άνθρωπος με πνευματικές ανάγκες να τη βγάλει επί μακρόν σε τέτοια μέρη;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

να κάνεις τι ρε μαλάκα στην Aruba ? 1000 λίρες το δεκαπενθήμερο έχουν οι διακοπές εκεί αντε 1500 με πεντάστερο ξενοδοχείο...

μια φτυσιά είναι όλη και όλη...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.286
Πόντοι
3.656
Λακη το προτυπο σου
Παλια η φωτο λιγο αλλα κολαει με αρουμπα  :spam:

Συνημμένα

• 22CFD545-9E40-4E6F-8F07-96603F1E2C54.jpeg
    22CFD545-9E40-4E6F-8F07-96603F1E2C54.jpeg
    1.003,5 KB · Εμφανίσεις: 84

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
εεε αυτοί περνάνε πολύ καλύτερα από τους γόνους στους οποίους αναφέρεσαι γιατί πολύ απλά η ζωή τους ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

και χρόνο για τα χόμπι τους έχουν και χρόνο για εκδρομές έχουν και όλα... πάνω από όλα η ζωή τους ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ και δεν έχει ΒΑΡΕΜΑΡΑ....

Αν ξέρεις κόσμο στην αττική ... υπάρχει οδοντίατρος , γόνος οδοντίατρων σε ένα από τα πιο γνωστά από τα ΒΠ, που ξύνει τα αρχίδια του στο μαγαζί του μπαμπά ... που έχει 100+ αντίκες και τρέχει ρε ράλλυ ....
Αν έχεις επικοινωνία με κόσμο από εδώ που ζει και κινείται μόνιμα στις περιοχές αυτές, ξέρουν ποιόν λέω.

85 και 135 που μου λες για τα υπαλληλάκια της κινητής , πιάνει οποιδήποτε από τις αντίκες τους, εκτός των top20 , που πιάνουν τα 5πλάσια.

Επειδή έχει δεσμούς με την αγγλία, αυτός εκεί , έχει mansion , στο οποίο γίνονται και φωτογραφήσεις , βίντεο κλιπ κτλ .
Έχει διακεκριμένα ακίνητα και σε άλλα "μέρη" της κοινοπολιτείας και "νησιά".

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΝ, σε τι γόνους αναφέρομαι.
Πήγε το μυαλό σου ,σε 35ρηδες των αμπελοκήπων , που τους δίνει η γιαγιά τους 3 ευρώ από τη σύνταξη για καφέ
και κλέβουν wifi από το σουβλατζίδικο απέναντι .

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΣΥ (ούτε εγώ φυσικά) σε αυτούς.
Τα υπόλοιπα, είναι όπως έλεγε ο Χάρρυ Κλυν, πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ . ΤΕΛΟΣ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Επίσης ξέρεις πλουσιους που τη βγάζουν 365 μέρες σε αρούμπες και μαδέρες; :rolleyes:

Είναι δυνατόν άνθρωπος με πνευματικές ανάγκες να τη βγάλει επί μακρόν σε τέτοια μέρη;

Ξέρω που περιφέρονται.  Πάνε και στον ειρηνικό και στην ινδία και στην κίνα ...
ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ στο σέφιλντ, στο μάντσεστερ ή στη στουτγκάρδη και στο ντόρτμουντ !!!!! Ποτέ.
Ούτε στις βρυξέλες . Ποτέ επίσης.

Αν πετύχεις τέτοια άτομα  και μάθεις τι κάνουν στη ζωή τους , τα ξαναλέμε .
Εσύ και ο τραμουντάνας , μιλάτε μόνο για απόφοιτους πολυτεχνείων και άλλους θετικών σπουδών που πήγαν στην ευρώπη.
Κονόμα πραγματική , κανείς δεν έκανε από δαύτους. Γιατί και 25 χιλιάρικα μισθό να φτάσεις (παραπάνω δεν πάει με τίποτε, κανείς, εκτός κι είναι τραπεζίτης και γόνος με άλλα κονέ) , η αξία εκεί , είναι πολύ μικρότερη.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
να κάνεις τι ρε μαλάκα στην Aruba ? 1000 λίρες το δεκαπενθήμερο έχουν οι διακοπές εκεί αντε 1500 με πεντάστερο ξενοδοχείο...

Στο ριτζ κάρλτον , αυτά που λες, είναι 2κλινο ΣΚ. ΜΟΝΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΛΕΜΕ, ΕΤΣΙ ;;;
ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΙΝΟ εεεεεε;

Το αμέρικαν μπρεκφαστ , είναι 80 το ζευγάρι τη μέρα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ξέρω που περιφέρονται.  Πάνε και στον ειρηνικό και στην ινδία και στην κίνα ...
ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ στο σέφιλντ, στο μάντσεστερ ή στη στουτγκάρδη και στο ντόρτμουντ !!!!! Ποτέ.
Ούτε στις βρυξέλες . Ποτέ επίσης.

Αν πετύχεις τέτοια άτομα  και μάθεις τι κάνουν στη ζωή τους , τα ξαναλέμε .
Εσύ και ο τραμουντάνας , μιλάτε μόνο για απόφοιτους πολυτεχνείων και άλλους θετικών σπουδών που πήγαν στην ευρώπη.
Κονόμα πραγματική , κανείς δεν έκανε από δαύτους. Γιατί και 25 χιλιάρικα μισθό να φτάσεις (παραπάνω δεν πάει με τίποτε, κανείς, εκτός κι είναι τραπεζίτης και γόνος με άλλα κονέ) , η αξία εκεί , είναι πολύ μικρότερη.

τραλαλακη δεν είδα ποτέ κανέναν από τους γόνους να πηγαίνει στην πρωτοχρονιάτικη συναυλία της φιλαρμονικής της Βιέννης... εγω πήγα πάντως φέτος και ας πλήρωσα 2*1300 ευρώ το εισιτήριο μόνο για την συναυλία...

και τι να το κάνω ρε μαλάκα το αυτοκίνητο-αντίκα αφού και να το βγάλω στον δρόμο κανένας δεν θα καταλάβει την αξία του ασε δε που πολύ θα πούνε "δες τον μαλάκα με το σαράβαλο"

εχεις κάτι φετίχ ρε τραλαλάκη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom