Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Barock για να λεμε του στραβου το δικιο αν σας διαβασει ενας τριτος δε του ειναι ξεκαθαρο σε τι ακριβως η διαφωνια με τον δημητρακη :S

H ας πούμε διαφωνία μας είναι οτι ο μαλάκας ο αυτιστικός που κάνει μπάνιο με τα γατάκια στη μπανιέρα γράφει μαλακίες για να κάνει τον έξυπνο και τον άπλα. Όταν βλέπω να λέει οτι έχει το ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου (με γεια του με χαρά του αλλά στις ΑΡΙΧΔΑΡΕΣ ΜΑΣ) και μας γράφει παπάντζες οτι καίει τα 2ΠΛΑΣΙΑ από την πραγματικότητα, είναι αυτιστικός βλάκας. Όποιος δεν ξέρει λέει οτι είναι μαλάκας γιατί κυκλοφορεί με τέτοιο βενζινοφάγο αμάξι και όποιος ξέρει λέει οτι είναι μαλάκας που χωρίς λόγο πουλάει παπάτζες.

Κοινώς, τον παπάτζα τον βγάζω μπαλκόνι, αν λέει μια φορά παπάτζες, για όλα λέει παπάτζες.

Φυσικά, τον απολαμβάνω κιόλας που τσίμπησε και μόνο το ταμπελάκι από το σώβρακό του δε μας έβαλε φωτογραφία ο ΒΛΑΞ.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
αύριο για δίαιτα θα φάω μόνο αυτούς τους σοβιετικούς ανανάδες
ειναι χρησιμο οπλο στην διαιτα ο ανανας ομως προσεχε γιατι αν φας πολυ θα σου προκαλεσει καουρα και πονο στο στομαχι απο τα υγρα του  

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
H ας πούμε διαφωνία μας είναι οτι ο μαλάκας ο αυτιστικός που κάνει μπάνιο με τα γατάκια στη μπανιέρα γράφει μαλακίες για να κάνει τον έξυπνο και τον άπλα. Όταν βλέπω να λέει οτι έχει το ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου (με γεια του με χαρά του αλλά στις ΑΡΙΧΔΑΡΕΣ ΜΑΣ) και μας γράφει παπάντζες οτι καίει τα 2ΠΛΑΣΙΑ από την πραγματικότητα, είναι αυτιστικός βλάκας. Όποιος δεν ξέρει λέει οτι είναι μαλάκας γιατί κυκλοφορεί με τέτοιο βενζινοφάγο αμάξι και όποιος ξέρει λέει οτι είναι μαλάκας που χωρίς λόγο πουλάει παπάτζες.

Κοινώς, τον παπάτζα τον βγάζω μπαλκόνι, αν λέει μια φορά παπάτζες, για όλα λέει παπάτζες.

Φυσικά, τον απολαμβάνω κιόλας που τσίμπησε και μόνο το ταμπελάκι από το σώβρακό του δε μας έβαλε φωτογραφία ο ΒΛΑΞ.

απο ποτε  οι ντελιβεραδες στην ελλαδα εχουν touareg? ? ?

αστα σαπια ρε  βλημα .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειναι χρησιμο οπλο στην διαιτα ο ανανας ομως προσεχε γιατι αν φας πολυ θα σου προκαλεσει καουρα και πονο στο στομαχι απο τα υγρα του  
Όταν τρώω Αντζίκα που φτιάχνω μόνος μου με κόκκινη πιπεριά τσίλι και ολόκληρος!Όταν κατουρανε καίει η πουτσα μου,Όταν χέζω καίει ο κώλος μου  :2funny:και όταν ξαπλώνω καίει η Λούτσα μου  :2funny:θυμάμαι τον είχα δώσει ανάποδο στη Φυλής και όταν καβλωνα καιγόταν η κοπέλα  :2funny:
απο ποτε  οι ντελιβεραδες στην ελλαδα εχουν touareg? ? ?

αστα σαπια ρε  βλημα .
Εδώ Το γάμησε τελείως  :headbang:ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχουν τόσο μαλάκες :jerking: :headbang:η μαλακία και η αφραγκία τον έχουν βαρέσει στο κεφάλι  :2funny: :2funny: :2funny: Αυτό λέγεται παραλήρημα  :2funny:βλέπει πράγματα που δεν υπάρχουν.Αυτος μπορεί στ αλήθεια να νομίσει ότι έχει τέτοιο αμάξι  :2funny:και στη φαντασία του να το βλέπει παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι του  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Εδώ Το γάμησε τελείως  :headbang:ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχουν τόσο μαλάκες :jerking: :headbang:η μαλακία και η αφραγκία τον έχουν βαρέσει στο κεφάλι  :2funny: :2funny: :2funny: Αυτό λέγεται παραλήρημα  :2funny:βλέπει πράγματα που δεν υπάρχουν.Αυτος μπορεί στ αλήθεια να νομίσει ότι έχει τέτοιο αμάξι  :2funny:και στη φαντασία του να το βλέπει παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι του  :2funny:

Στο γκαράζ για την ακρίβεια. Αυτιστικέ στην όψη και την ομιλία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είμαι πολυντελιβεράς, έχω εταιρεία ντελιβεράδων, ΒΛΑΚΑ.
Αυτή τι μαλάκια ήταν που πέταξες πάλι? :2funny: :jerking:εταιρία ντελιβεράδων :jerking: τι άλλο θα ακούσουμε :jerking: :2funny:
Στο γκαράζ για την ακρίβεια. Αυτιστικέ στην όψη και την ομιλία.
κάνα παπάκι θα χεις στην καλύτερη περίπτωση  :2funny: :happy:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Αυτή τι μαλάκια ήταν που πέταξες πάλι? :2funny: :jerking:εταιρία ντελιβεράδων :jerking: τι άλλο θα ακούσουμε :jerking: :2funny:κάνα παπάκι θα χεις στην καλύτερη περίπτωση  :2funny: :happy:

Παπάκια βάζεις μαζί με τις γάτες στη μπανιέρα, παπάκια ονειρεύεσαι αυτιστικέ στη φάτσα και την ομιλία βουτυρομπεμπέ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παπάκια βάζεις μαζί με τις γάτες στη μπανιέρα, παπάκια ονειρεύεσαι αυτιστικέ στη φάτσα και την ομιλία βουτυρομπεμπέ.
Σήμερα Το ξεσκισες  :2funny: :jerking:η μαλάκια σου βάρεσε κόκκινο  :2funny:αν τα υπολογίσεις δουλευοντας χωρις ρεπο και με υπερωρίες ισως σου φτασουν τα λεφτσ γισ τη βενζινη για ένα τέτοιο αμαξι:2funny:έχω δει κακομοίρηδες αλλά εσυ δε παίζεσαι  :2funny: :happy:
  Πώς γίνεται να υπάρχουν τόσο  :jerking:στη γη?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μάλτα δεν έχεις ιδέα προφανώς, οπότε άστο. Η ζωή που υπάρχει εκεί όλο τον χρόνο, δεν υπάρχει εκτός σε μεγάλες πόλεις. Τα ποτά στα 3€ και τα cocktail στα 5.5€.
Καφές στο 1.60€
Βγαίνουν όλοι,κάθε μέρα

Κύπρο πάλι δεν ξέρεις τι γίνεται, οπότε 2/3 δεν έχεις άποψη.

Γιατί μήπως ξέρει τι του γίνεται για την Αγγλία ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Σήμερα Το ξεσκισες  :2funny: :jerking:η μαλάκια σου βάρεσε κόκκινο  :2funny:αν τα υπολογίσεις δουλευοντας χωρις ρεπο και με υπερωρίες ισως σου φτασουν τα λεφτσ γισ τη βενζινη για ένα τέτοιο αμαξι:2funny:έχω δει κακομοίρηδες αλλά εσυ δε παίζεσαι  :2funny: :happy:
   Πώς γίνεται να υπάρχουν τόσο  :jerking:στη γη?

Αυτιστικέ στην ομιλία και τη φάτσα, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, όταν το πήρα αυτό το αυτοκίνητο εσύ δεν ήξερες καν οτι υπάρχει. Άντε βλάκα, συνέχισε να λες φίδια σε αυτούς που σε διαβάζουν για το πόσο υπέροχη χώρα είναι η Ρωσία και πόσο τέλεια περνάς.

ΒΛΑΞ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί μήπως ξέρει τι του γίνεται για την Αγγλία ....
Άσε πήγα και είδα πως ζείτε  :2funny:και για να μη λες  :jerking:ακόμα και ο δήμαρχος του Λονδίνου Πακιστανός είναι  :2funny:όλο αραπάδες βλέπεις ή μήπως ο μισθός και τα ενοίκια δεν είναι όπως τα λέω? :2funny:ή μήπως Παρασκευή και Σάββατο δεν ξερνανε στους δρόμους?ακούνε εσάς κάποιοι πηγαίνουν εκεί νομίζοντας ότι θα πάνε στον παράδεισο και μετά λένε τι ψεύτες είσαστε.Δουκευουν σαν τα σκυλιά και δε τους μένει τίποτα!
  Εγώ για τη Ρωσσία το λέω ξεκάθαρα αν δεν έχετε λεφτά μην έρθετε θα κακοπεράσετε.Αν έχετε λεφτα ελάτε ειναι παραδεισος.
Αυτιστικέ στην ομιλία και τη φάτσα, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, όταν το πήρα αυτό το αυτοκίνητο εσύ δεν ήξερες καν οτι υπάρχει. Άντε βλάκα, συνέχισε να λες φίδια σε αυτούς που σε διαβάζουν για το πόσο υπέροχη χώρα είναι η Ρωσία και πόσο τέλεια περνάς.

ΒΛΑΞ.
Το δικό μου καινούργιο είχε 120.000 ευρώ όταν το αγόρασε ο γνωστός μου που μου το πουλησε μετά το 2009.Εσυ τέτοια λεφτά ούτε στα όνειρά σου δεν έχεις δει  ;)Ντελιβεράς πηρε καινούργιο touareg τι άλλο θα ακούσουμε  :2funny: :happy:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

ΒΛΑΞ.

βαλε  ξανα  τα γκει αβαταρ σου και βαρα μαλακια μεσα στο ..υποτιθεμενο touareg σου οταν πας ντελιβερι τις πιτσες ..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Το δικό μου καινούργιο είχε 120.000 ευρώ όταν το αγόρασε ο γνωστός μου που μου το πουλησε μετά το 2009.Εσυ τέτοια λεφτά ούτε στα όνειρά σου δεν έχεις δει  ;)Ντελιβεράς πηρε καινούργιο touareg τι άλλο θα ακούσουμε  :2funny: :happy:

Ρε αυτιστικό, δε βαρέθηκες ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ στον κόσμο εδώ μέσα; Καινούριο Touareg 3.2 V6 του 2005 ΠΟΤΕ ΔΕΝ είχε 120.000Ευρώ.

ΨΕΥΤΑΡΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
βαλε  ξανα  τα γκει αβαταρ σου και βαρα μαλακια μεσα στο ..υποτιθεμενο touareg σου οταν πας ντελιβερι τις πιτσες ..

Κλάψε μαζί με το φίλο σου το μουνοβαγόνη, τον Πίκερ και τον αυτιστικό μετανάστη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι Είναι και πούστης? :2funny:
  Εν μέρη μπορεί να μην λέει ψέματα  :2funny:Και να έχει τέτοιο touareg  :2funny:παιχνήδι :2funny:
  Πρέπει να ειναι μεγάλος κακομοίρης :2funny:ο Πίκερ έχει ένα χαρτζιλίκι 300-400 ευρώ το μήνα δε χρειάζεται να πηγαίνει πίτσες μες το κρύο για το μεροκάματο  :2funny:Αυτός είναι ότι πιο τελευταίο  ;) :happy:

Συνημμένα

• 110027pp (1).jpg
    110027pp (1).jpg
    368,6 KB · Εμφανίσεις: 25

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Τι Είναι και πούστης? :2funny:
  Εν μέρη μπορεί να μην λέει ψέματα  :2funny:Και να έχει τέτοιο touareg  :2funny:παιχνήδι :2funny:
  Πρέπει να ειναι μεγάλος κακομοίρης :2funny:ο Πίκερ έχει ένα χαρτζιλίκι 300-400 ευρώ το μήνα δε χρειάζεται να πηγαίνει πίτσες μες το κρύο για το μεροκάματο   :2funny:Αυτός είναι ότι πιο τελευταίο  ;) :happy:
ομοφυλοφιλος σε αρνηση ειναι ...

κομπλεξαρα ..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
εγω  δεν παω με τραβελια σαν εσενα και  δεν κανω κομπλιμεντα στον πουστρολαγνο ..

αντε παλιο πουσταρα ..

Έλα μωρή κοτάρα, φίλε του Πίκερ, του μουνοβαγόνη aka ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ 2017-2018 και του βλάκα φιδέμπορα από την Αγ. Πετρούπολη, δεν έχει αφήσει ναυάγιο για ναυάγιο, βάλε πηγούλα που να μιλάω για τραβέλια και πουστρολάγνους.

Έλα πολάκη του μπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom