Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
βερολινο και φρανκφουρτη οι δυο καλυτερες πολεις για εργασια στην γερμανια καθως και οτι εχουν τα παντα δεν στερουνται τιποτα

οσο για το θεμα μουνιου και εκει αυτες οι δυο πολεις ειναι στην πρωτη θεση οσο αφορα την γερμανια

Φρανκφούρτη όμως έχει πολλή ψυχοπάθεια,θέλει προσοχή.Είναι περίεργοι οι άνθρωποι εκεί.
Επίσης η νυχτερινή ζωή δε λέει πολλά.
Η Κολωνία είναι γενικά πολύ καλύτερη αλλά έχει και πιο πολύ γυφταριό,λάθρο κτλ βέβαια.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
553
Πόντοι
96
Φρανκφούρτη όμως έχει πολλή ψυχοπάθεια,θέλει προσοχή.Είναι περίεργοι οι άνθρωποι εκεί.
Επίσης η νυχτερινή ζωή δε λέει πολλά.
Η Κολωνία είναι γενικά πολύ καλύτερη αλλά έχει και πιο πολύ γυφταριό,λάθρο κτλ βέβαια.

Εχει λαθρο η Γερμανια;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οχι,αυτό σημαίνει ότι είσαι φτωχόμπινές και αγοράζεις τα υποκατάστατα.Γερμανικό λάντα.
Σε πληροφορώ ότι έχω κάποιες  γνώσεις απο αμάξια ,πιο πολλές απο εσένα σίγουρα,το δικό σου τι χρονολογίας είναι;

Dashcamera έχεις;

Α! και καλή χρονιά σε όλους!!!
Αν είχες γνώσεις θα ήξερες ότι το αμάξωμα είναι βουτηγμένο σε μπάνιο με ψευδάργυρο στους 500 βαθμους και στις δοκιμές σε κάμερα με ατμούς αλατονερου 1.5 Χρόνια που ισοδυναμεί με 35 χρόνια χρήσης Καναδά ή Σιβηρία άρχισε να σκουριαζει.Δεν πήρα cayenne Γιατί το σαλόνι του touareg είναι πολύ πιο άνετο.Πριν είχα BMW x5 αλλά ήταν πολύ χειρότερο σε ποιότητα και το σαλόνι του λιγότερο εργονομικό.Καινουργιο τζιπ δεν σκέφτομαι να πάρω γιατι το εχω σαν κσινουργιο την κανει τη δουλειά του και είδα το καινούργιο touareg και δε μου άρεσε καθόλου.Σκεφτομαι να πάρω και ένα ακόμα αμαξι Mersedes S ή Genesis G90 για να έχω και 1 μεγάλο sedan αλλά δεν είναι επείγον η αγορά αυτοκινήτου.
   Μ αρέσει που ο Ντελιβεράς τώρα δε λέει ότι δεν είναι δικό μου και πάει να τα μπαλώσει με την καταναλωση ότι στην πόλη καίει 17.5 λίτρα στα 100χλμ.  :2funny:Δυστυχώς καίει όσο λένε οι Γερμανοί στο μεγάλο τεστ που κάνανε 18 λίτρα στα 100χλμ. Ούτε 10 ούτε 12.5  :jerking:δεν είναι παπάκι 2945 κιλά μέγιστο βάρος έχει!στο διαβατήριο του αυτοκινήτου που έβαλα φωτο το γράφει (Το γράφω για να μην ακούω μαλακίες όποιος διαφωνεί βλέπει τη φωτογραφια).
 Κάμερα δεν έχω μονο μια.Και στα 2 μου αμάξια έχω καθρέφτες με android ο ένας παιρνει και σιμ κάρτα.Τωρα ο υπαναπτικτος και αγράμματος Ντελιβεράς θα γράψει ότι αυτά δεν υπάρχουν  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχει λαθρο η Γερμανια;;
Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος? :2funny:χαβούζα έχει καταντήσει ένας από τους λόγους που δε θα εμένα ποτέ Γερμανία είναι αυτός!

καλη χρονια με υγεια..
διαβαζω προσεκτικα τις αποψεις σας..
να δουμε φετος την κατασταση
Καλή χρονιά.Η κατάσταση δεν θα αλλάξει στην Ελλάδα όπως ήταν θα συνεχίσει να είναι.Μην περιμένεις να αλλάξει κάτι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Αν είχες γνώσεις θα ήξερες ότι το αμάξωμα είναι βουτηγμένο σε μπάνιο με ψευδάργυρο στους 500 βαθμους και στις δοκιμές σε κάμερα με ατμούς αλατονερου 1.5 Χρόνια που ισοδυναμεί με 35 χρόνια χρήσης Καναδά ή Σιβηρία άρχισε να σκουριαζει.Δεν πήρα cayenne Γιατί το σαλόνι του touareg είναι πολύ πιο άνετο.Πριν είχα BMW x5 αλλά ήταν πολύ χειρότερο σε ποιότητα και το σαλόνι του λιγότερο εργονομικό.Καινουργιο τζιπ δεν σκέφτομαι να πάρω γιατι το εχω σαν κσινουργιο την κανει τη διυλρια του και είδα το καινούργιο touareg και δε μου άρεσε καθόλου.Σκεφτομαι να πάρω και ένα ακόμα αμαξι Mersedes S ή Genesis G90 για να έχω και 1 μεγάλο sedan αλλά δεν είναι επείγον η αγορά αυτοκινήτου.
    Μ αρέσει που ο Ντελιβεράς τώρα δε λέει ότι δεν είναι δικό μου και πάει να τα μπαλώσει με την καταναλωση ότι στην πόλη καίει 17.5 λίτρα στα 100χλμ.  :2funny:Δυστυχώς καίει όσο λένε οι Γερμανοί στο μεγάλο τεστ που κάνανε 18 λίτρα στα 100χλμ. Ούτε 10 ούτε 12.5  :jerking:δεν είναι παπάκι 2975 κιλά μέγιστο βάρος έχει!στο διαβατήριο του αυτοκινήτου που έβαλα φωτο το γράφει (Το γράφω για να μην ακούω μαλακίες όποιος διαφωνεί βλέπει τη φωτογραφια).
  Κάμερα δεν έχω μονο μια.Και στα 2 μου αμάξια έχω καθρέφτες με android ο ένας παιρνει και σιμ κάρτα.Τωρα ο υπαναπτικτος και αγράμματος Ντελιβεράς θα γράψει ότι αυτά δεν υπάρχουν  :2funny:

Η μαλακία που σε δέρνει δεν υπάρχει. Αυτιστικέ βλάκα. Ούτε στα κιλά το πέτυχες ζώον.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η μαλακία που σε δέρνει δεν υπάρχει. Αυτιστικέ βλάκα. Ούτε στα κιλά το πέτυχες ζώον.
Παρε φουκαρα να μη λες  :jerking:τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός  :2funny:με τέτοιους ηλίθιους και αγράμματους σαν εσένα  :2funny:
  2.945 κιλά μέγιστο βάρος
Εκτός αν η άδεια γράφει  :jerking:

Συνημμένα

• Screenshot_20190101-231748_Gallery.jpg
    Screenshot_20190101-231748_Gallery.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 16

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Παρε φουκαρα να μη λες  :jerking:τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός   :2funny:με τέτοιους ηλίθιους και αγράμματους σαν εσένα  :2funny:
  2.945 κιλά μέγιστο βάρος
Εκτός αν η άδεια γράφει  :jerking:

Τη μπαχατέλα με τα 220 ps έχει ο φίλος σου ρε μαλάκα; Και τι πάει να πει μέγιστο βάρος βρε ζώον, όλοι οι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ άνθρωποι στον κόσμο συγκρίνουν και μετράνε το νέτο βάρος ρε βόδαρε.

Άντε μια βόλτα στη μπανιέρα με τις γάτες βόδι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τη μπαχατέλα με τα 220 ps έχει ο φίλος σου ρε μαλάκα; Και τι πάει να πει μέγιστο βάρος βρε ζώον, όλοι οι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ άνθρωποι στον κόσμο συγκρίνουν και μετράνε το νέτο βάρος ρε βόδαρε.

Άντε μια βόλτα στη μπανιέρα με τις γάτες βόδι.
Ναι ο φίλος μου το έχει κάνει στο όνομα μου για φορολογικούς λόγους :2funny:εσυ τι έχεις παπάκι?Για να μοιράζεις πίτσες και σουβλάκια :2funny:Εσένα το παπάκι σου πόσα άλογα έχει?7-8? :2funny:Σήμερα δεν έχετε δουλειά στο σουβλατζιδικο  :2funny:Σε σκέφτομαι αύριο που θα πας μες το κρύο να πηγαίνεις πίτσες και σουβλάκια με το παπάκι  :2funny:
  Γράφεις και πετάς βλακειες λες και γράφει ο Τσίπρας  :2funny: :2funny:άσχετος,αγράμματος και υπανάπτικτος ;)
  Το μοτέρ είναι 3199cc τα άλογα εξαρτώνται από το πρόγραμμα που θα του βάλεις.μπορεις να το κάνεις και 310 άλογα υπάρχει τσιπάκι αλλά σε 15.000-20.000 θα τα φτύσει και θα θέλει Γενική επισκευή.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Ναι ο φίλος μου το έχει κάνει στο όνομα μου για φορολογικούς λόγους :2funny:εσυ τι έχεις παπάκι?Για να μοιράζεις πίτσες και σουβλάκια :2funny:Εσένα το παπάκι σου πόσα άλογα έχει?7-8? :2funny:Σήμερα δεν έχετε δουλειά στο σουβλατζιδικο  :2funny:Σε σκέφτομαι αύριο που θα πας μες το κρύο να πηγαίνεις πίτσες και σουβλάκια με το παπάκι  :2funny:
  Γράφεις και πετάς βλακειες λες και γράφει ο Τσίπρας   :2funny: :2funny:άσχετος,αγράμματος και υπανάπτικτος ;)
  Το μοτέρ είναι 3199cc τα άλογα εξαρτώνται από το πρόγραμμα που θα του βάλεις.μπορεις να το κάνεις και 310 άλογα υπάρχει τσιπάκι αλλά σε 15.000-20.000 θα τα φτύσει και θα θέλει Γενική επισκευή.

Σταμάτα να καρφώνεσαι επιτέλους ρε αυτιστικό.

Άντε πάρε ένα δωρεάν μάθημα βόδαρε.

Συνημμένα

• Screen Shot 2019-01-02 at 12.16.22 AM.png
    Screen Shot 2019-01-02 at 12.16.22 AM.png
    48 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Screen Shot 2019-01-02 at 12.17.19 AM.png
    Screen Shot 2019-01-02 at 12.17.19 AM.png
    47,9 KB · Εμφανίσεις: 29

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σταμάτα να καρφώνεσαι επιτέλους ρε αυτιστικό.

Άντε πάρε ένα δωρεάν μάθημα βόδαρε.
Ναι 220 και 241 άλογα είναι το ίδιο μοτέρ 3199 κυβικά V6 η cayenne φοράει το ίδιο μοτέρ 245 άλογα.Τι σχέση έχουν τα άλλα μοτέρ?
  Η X5 που είχα ήταν  4.4 V8
  Εσύ ποιό παπάκι έχεις?τι μοιράζεις?πίτσες?ή σουβλάκια?
  Εγω μπορω καθε μερα να γεμιζω τη μπανιερα με νερο και να ξαπλώνω και το νερό να τρέχει και σπίτι έχω 28 βαθμούς θερμοκρασία.Ενω εσυ τώρα είσαι σπίτι με το παλτό σου  :2funny:και μπορείς να κάνεις ένα ντους στα γρήγορα με το θερμοσίφωνα και από αύριο θα πας να μοιράζεις σουβλάκια με το παπάκι μες το κρύο  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Barock για να λεμε του στραβου το δικιο αν σας διαβασει ενας τριτος δε του ειναι ξεκαθαρο σε τι ακριβως η διαφωνια με τον δημητρακη :S

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Εγω μπορω καθε μερα να γεμιζω τη μπανιερα με νερο και να ξαπλώνω και το νερό να τρέχει και σπίτι έχω 28 βαθμούς θερμοκρασία.
δημητρακη καταρχην χρονια πολλα κ καλη χρονια!

εχω μια ερωτηση:

τη μια λες οτι δεν μπορεις τη ζεστη κ οτι σε ενοχλει αφορητα το καλοκαιρι.... απο την αλλη λες οτι βαζεις το καλοριφερ να βραζει για να εχεις 28 βαθμους θερμοκρασια μεσα στο σπιτι

ποτς γενεν αυτο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη καταρχην χρονια πολλα κ καλη χρονια!

εχω μια ερωτηση:

τη μια λες οτι δεν μπορεις τη ζεστη κ οτι σε ενοχλει αφορητα το καλοκαιρι.... απο την αλλη λες οτι βαζεις το καλοριφερ να βραζει για να εχεις 28 βαθμους θερμοκρασια μεσα στο σπιτι

ποτς γενεν αυτο?
Δεν μπορώ τη ζέστη στο δρόμο έξω!Στο σπίτι είμαι συνέχεια γυμνός  :2funny:αν η θερμοκρασία ανέβει πάνω από 30 μες το σπίτι (Αν έξω κάνει +3 +4 γίνεται αυτο) τότε ανοίγω λιγάκι το παράθυρο.Στο σπίτι η ιδανική θερμοκρασία για μένα είναι 25-27 βαθμούς.
Barock για να λεμε του στραβου το δικιο αν σας διαβασει ενας τριτος δε του ειναι ξεκαθαρο σε τι ακριβως η διαφωνια με τον δημητρακη :S
Ένας τρίτος θα καταλάβει ότι είναι ένας κακομοίρης,φουκαράς,μίζερος και χρεωκοπημένος που βγάζει κακία  :2funny:
 Είχε έρθει εδώ πέρσι ένας τέτοιος φουκαράς που πήγε να δουλέψει γκαρσόνι στο Ελληνικό αλλά δεν τον πλήρωναν και έφυγε σε ένα μήνα γύρισε Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον  :2funny:
 Μη σου φενεται περίεργο πολλοι μίζεροι  και φτωχομπινέδες με μισούνε  :2funny:
 Εσύ ήρθες και είδες πόσο χάλια είναι εδώ  :2funny:και πόσο χάλια ζω και πόσο άθλια είναι τα σπίτια μου  :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το εξωτερικό είναι για δυναμικούς,δεν είναι για τεμπέληδες.
Αν ένας είναι πάνω από το μέσο όρο στην Ελλάδα σε δύναμη,ευφυία καθαρίζει χαλαρά εξωτερικό αφού ο ανταγωνισμός είναι γελοίος.Τίποτα δε συγκρίνεται με την ισχύ του Ελληναρά.
Φανταστείτε ένα πεδίο χωρίς γόνους και βύσματα απλά με κανόνες που μπαίνεις για να γαμήσεις.Είναι πολύ εύκολα αν μάθεις το σύστημα,δε μπορούν να σε μπλοκάρουν οπότε γίνεσαι ανεξέλεγκτος.
Εχουμε φοβερό πλεονέκτημα Ευρώπη δεν ξέρουν πόσο τρομακτικά ανώτεροι είμαστε και δεν έχουν φτιάξει ακόμα ειδικούς κανόνες για Ελληνες για να μας μπλοκάρουν.
Κάποια στιγμή θα φτιάξουν βέβαια αφού τρυπάμε το σύστημα από παντού το έχουμε ξεφτιλίσει και θα φοβηθούν οτι θα χρεοκωπήσουμε όλη την ΕΕ με αυτά που κάνουμε.Είμαστε εντελώς ειδική περίπτωση στο μπλοκ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχει λαθρο η Γερμανια;;

Είναι ερώτηση αυτή?Ενα εκατομμύριο πρέπει να έχει.Μπαίνεις στο τρένο και σου έρχεται να ξεράσεις.Πας κεντρική πλατεία δίπλα στο σταθμό και βλέπεις τους βρωμύλους μαζεμένους να λιάζονται.
Οι Γερμανοί έχουν αυτή την ενοχή λόγω παρελθόντος.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Το εξωτερικό είναι για δυναμικούς,δεν είναι για τεμπέληδες.
Αν ένας είναι πάνω από το μέσο όρο στην Ελλάδα σε δύναμη,ευφυία καθαρίζει χαλαρά εξωτερικό αφού ο ανταγωνισμός είναι γελοίος.Τίποτα δε συγκρίνεται με την ισχύ του Ελληναρά.
Φανταστείτε ένα πεδίο χωρίς γόνους και βύσματα απλά με κανόνες που μπαίνεις για να γαμήσεις.Είναι πολύ εύκολα αν μάθεις το σύστημα,δε μπορούν να σε μπλοκάρουν οπότε γίνεσαι ανεξέλεγκτος.
Εχουμε φοβερό πλεονέκτημα Ευρώπη δεν ξέρουν πόσο τρομακτικά ανώτεροι είμαστε και δεν έχουν φτιάξει ακόμα ειδικούς κανόνες για Ελληνες για να μας μπλοκάρουν.
Κάποια στιγμή θα φτιάξουν βέβαια αφού τρυπάμε το σύστημα από παντού το έχουμε ξεφτιλίσει και θα φοβηθούν οτι θα χρεοκωπήσουμε όλη την ΕΕ με αυτά που κάνουμε.Είμαστε εντελώς ειδική περίπτωση στο μπλοκ.
Τίποτα το τρελό δεν είμαστε. Ίσως κάποιοι λίγοι διαπρέπουν ή είναι τυχεροί, αλλά δεν έχουμε σαν λαός καμιά μαγική ιδιότητα στο DNA μας που μας κάνει τόσο ξεχωριστούς όσο μας παρουσιάζεις.
Όποιος βάζει κώλο κάτω και έχει κάποια προσόντα, θα ξεχωρίσει και θα πάει μπροστά στο εξωτερικό, είτε είναι Έλληνας, είτε Γερμανός, είτε Σουηδός.

Φαίνεται να έχεις άποψη μόνο από Γερμανούς, αλλά εγώ έχω συναναστραφεί για χρόνια με Ολλανδούς, Σουηδούς, Άγγλους, Εστονούς κλπ και τρομερά μυαλά υπάρχουν παντού.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τίποτα το τρελό δεν είμαστε. Ίσως κάποιοι λίγοι διαπρέπουν ή είναι τυχεροί, αλλά δεν έχουμε σαν λαός καμιά μαγική ιδιότητα στο DNA μας που μας κάνει τόσο ξεχωριστούς όσο μας παρουσιάζεις.
Όποιος βάζει κώλο κάτω και έχει κάποια προσόντα, θα ξεχωρίσει και θα πάει μπροστά στο εξωτερικό, είτε είναι Έλληνας, είτε Γερμανός, είτε Σουηδός.

Φαίνεται να έχεις άποψη μόνο από Γερμανούς, αλλά εγώ έχω συναναστραφεί για χρόνια με Ολλανδούς, Σουηδούς, Άγγλους, Εστονούς κλπ και τρομερά μυαλά υπάρχουν παντού.

Απλά υποστηρίζω οτι ο Ελληνας είναι παρασάγγας ανώτερος από τους άλλους άμεσους ανταγωνιστές,Βαλκάνιους,Σλάβους,τουρκοάραβες,πάκια,Ασιάτες,νέγρους και αυτό φαίνεται αμέσως.
Οι γερμανοειδείς είναι γηγενείς δεν είναι μετανάστες συνεπώς δεν τους ανταγωνιζόμαστε ευθέως αφού έχουν τις θέσεις δεδομένες.
Δηλαδή ο Ελληναράς έχοντας ανταγωνισμό από συνήθεις μετανάστες στο εξωτερικό είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από το ίδιο άτομο στο εσωτερικό που έχει να ανταγωνιστεί βύσματα,γόνους κτλ με όλους τους όρους και τους νόμους υπέρ τους,δηλαδή σημαδεμένη τράπουλα.
Δηλαδή το ίδιο άτομο απλά βγαίνοντας έξω και ξεπερνώντας τα σύνορα βιώνει μια αναβάθμιση της αξίας του αυτόματα 3 έως πέντε φορές.Το ίδιο αναβαθμίζεται γαμιστικώς 3 έως πέντε φορές περνώντας τα σύνορα του δυτικού κόσμου προς ανατολική Ευρώπη.(μετράει δηλαδή περισσότερο αρκεί να διασχίσει το σύνορο).
Δηλαδή περνώντας το σύνορο προς Δύση και μόνο με αυτό βελτιώνεις την οικονομική αξία σου(το εισόδημα) πέντε φορές ενώ περνώντας προς Ανατολή βελτιώνεις τη γκομενική αξία σου(δηλαδή την ποιότητα και ποσότητα από γκόμενες που γαμάς) επίσης πέντε φορές οπότε πρέπει να συνδυάσεις.
Η ασφαλής επιλογή είναι να διαλέξεις τα λεφτά και όχι το μουνί ή να βγάλεις πρώτα λεφτά και μετά να αποκτήσεις μουνί ή να τα συνδυάσεις με double trouble.Δουλειά στη Δύση γαμήσια στην Ανατολή.Αυτό είναι το ευρωπαικό ιδεώδες το νόημα της ενοποίησης.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Υπάρχει και το εμπόδιο της γλώσσας όμως ρε παιδιά.Αν πας Γερμανία και δεν ξέρεις καθόλου γερμανικά,δεν θες κάποια χρόνια για να μπορέσεις να τα μιλάς καλά;Εννοώ δηλαδή για σοβαρές δουλειές,όχι γυράδικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom