Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε πρεπει να ερθει ο Πολ Ποτ στην Ελλαδα και να βαλει ολους τους κομπιουτεραδες ηλιο με ηλιο στα ρυζοχωραφα :S :S :S
Αυτό πρέπει να είναι η νέα μόδα πολλοί απ' όσους βλέπω δηλώνουν προγραμματιστές! :2funny:η πλάκα είναι ότι δεν εχω συναντησει ουτε εναν να εχει κάποιες γνώσεις στο αντικείμενο  :headbang: :2funny:Ουτε το τηλέφωνο δεν μπορούν να μου ρυθμίσουν  :2funny:είναι εντελώς άσχετοι.
  Αν προγραμματιστής σημαίνει να ρυθμίζω sτο κομπιούτερ τα windows τότε κ΄εγώ προγραμματιστής είμαι  :2funny:

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Δύσκολη επιλογή και όχι για πολλούς

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Το Data Science δουλεύει κατα κορον με Python και Scala. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές βέβαια.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
553
Πόντοι
96
Οσοι εχετε ζησει/ζειτε Γερμανια, ποια πολη θα προτεινατε σε καποιον πληροφορικαριο να δουλεψει για μια διετια (ισως και περισσοτερο);

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Οσοι εχετε ζησει/ζειτε Γερμανια, ποια πολη θα προτεινατε σε καποιον πληροφορικαριο να δουλεψει για μια διετια (ισως και περισσοτερο);

καλημερα και χρονια πολλα..Πληροφορικος στην κεντρικη Ευρωπη (Γερμανια, Γαλλια, Βελγιο, Ολλανδια, Λουξεμβουργο) μπορεί να βρει δουλειά και να ζήσει άνετα χωρίς να φοβάται μη μεινει ανεργος. Εχει τεραστια ζήτηση για ολες τις ειδικοτητες. Εγω προσωπικα θα επελεγα Γερμανια/Ολλανδια και καποια μεγαλη πολη. ΤΟ θεμα ειναι τι πολη προτιμας εσυ να ζεις. Για Γερμανια που ανεφερες Βερολινο,Ντυσελντορφ, Κολωνια, Φρανκφουρτη. 

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
553
Πόντοι
96
καλημερα και χρονια πολλα..Πληροφορικος στην κεντρικη Ευρωπη (Γερμανια, Γαλλια, Βελγιο, Ολλανδια, Λουξεμβουργο) μπορεί να βρει δουλειά και να ζήσει άνετα χωρίς να φοβάται μη μεινει ανεργος. Εχει τεραστια ζήτηση για ολες τις ειδικοτητες. Εγω προσωπικα θα επελεγα Γερμανια/Ολλανδια και καποια μεγαλη πολη. ΤΟ θεμα ειναι τι πολη προτιμας εσυ να ζεις. Για Γερμανια που ανεφερες Βερολινο,Ντυσελντορφ, Κολωνια, Φρανκφουρτη.  

Καλημερα και χρονια πολλα φιλε

Γερμανια εχω επισκεφθει Φρανκφουρτη, Βερολινο και Αμβουργο. Το Βερολινο δε μου αρεσε πολυ, δεδομενου οτι ως πληροφορικαριος βρισκεις δουλεια και σε μικροτερες πολεις, θα απεφευγα να μπλεξω με την πρωτευουσα-μεγαλουπολη
Η Φρανκφουρτη μου αρεσε μπορω να πω και ειναι σε καλυτερο σημειο.
Το Αμβουργο μου εδωσε την εντυπωση οτι μπορει να γινει και παραδεισος μπορει να γινει και κολαση για καποιον, αναλογως τις συνθηκες. Μαλλον ειναι το εντονο στοιχειο που βγαζουν ολες οι πολεις-λιμανια.
Θα ηθελα να μαθω πληροφοριες για Μοναχο γιατι ειναι χαρακτηριστικη πολη, με πολλους Ελληνες και σε ωραιο σημειο καθως και την κοιλαδα του Ρουρ, λογω πληθωρας επιλογων αλλα και καλου σημειου επισης

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Καλημερα και χρονια πολλα φιλε

Γερμανια εχω επισκεφθει Φρανκφουρτη, Βερολινο και Αμβουργο. Το Βερολινο δε μου αρεσε πολυ, δεδομενου οτι ως πληροφορικαριος βρισκεις δουλεια και σε μικροτερες πολεις, θα απεφευγα να μπλεξω με την πρωτευουσα-μεγαλουπολη
Η Φρανκφουρτη μου αρεσε μπορω να πω και ειναι σε καλυτερο σημειο.
Το Αμβουργο μου εδωσε την εντυπωση οτι μπορει να γινει και παραδεισος μπορει να γινει και κολαση για καποιον, αναλογως τις συνθηκες. Μαλλον ειναι το εντονο στοιχειο που βγαζουν ολες οι πολεις-λιμανια.
Θα ηθελα να μαθω πληροφοριες για Μοναχο γιατι ειναι χαρακτηριστικη πολη, με πολλους Ελληνες και σε ωραιο σημειο καθως και την κοιλαδα του Ρουρ, λογω πληθωρας επιλογων αλλα και καλου σημειου επισης
Μοναχο μου εχει πει συναδελφος που δουλευε εκει για 1 χρονο με γυναικα και παιδι οτι περασαν υπεροχα. Φανταστικη πολη με πολλους κοντινους προορισμους για εκδρομες και ποδηλατοδρομοι που καλυπταν μεγαλο μερος της πολης. Ειναι ομως και η ακριβοτερη απο θεμα ενοικιων πολη της Γερμανιας.. τσεκαρε στο θεμα τιμων/κοστους ζωης το σαιτ numbeo. παντως και το Μοναχο μεγαλουπολη ειναι :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.347
Πόντοι
5.506
Αυτό πρέπει να είναι η νέα μόδα πολλοί απ' όσους βλέπω δηλώνουν προγραμματιστές! :2funny:η πλάκα είναι ότι δεν εχω συναντησει ουτε εναν να εχει κάποιες γνώσεις στο αντικείμενο  :headbang: :2funny:Ουτε το τηλέφωνο δεν μπορούν να μου ρυθμίσουν  :2funny:είναι εντελώς άσχετοι.
   Αν προγραμματιστής σημαίνει να ρυθμίζω sτο κομπιούτερ τα windows τότε κ΄εγώ προγραμματιστής είμαι  :2funny:

Πες μας ρε μπούφο εσύ πόσο καίει το Touareg του φίλου σου πρώτα και μετά θα κρίνεις τους άλλους αρχιΨΕΥΤΑΡΕ. Κακομοίρη.

25λιτρα/100 χλμ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πες μας ρε μπούφο εσύ πόσο καίει το Touareg του φίλου σου πρώτα και μετά θα κρίνεις τους άλλους αρχιΨΕΥΤΑΡΕ. Κακομοίρη.

25λιτρα/100 χλμ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ ούτε στα όνειρά σου δεν μπορείς να έχεις καν αμάξι,ούτε αυτά τα κολοβά αμάξια μισή μερίδα που έχετε στην Ελλάδα  :2funny:.Σήμερα δεν θα πας να μοιράσεις πίτσες με το μηχανάκι? :2funny:να βγάλεις το μεροκάματο :2funny:Αυτή είναι η γελοιότητα της Ελλάδας εδώ το να είσαι Ντελιβεράς,γκορσόνι,ταξιτζής ή κάτι τέτοιο είναι πολύ υποτιμιτικό  :2funny:Ελλάδα μετράς κιόλας  :2funny:
  Πάρε και το διαβατήριο του αυτοκινήτου να μην στο χρωστάω  :2funny:άν είχες μεγάλο αμάξι θα ήξερες ότι καίει 18-19 λίτρα στα 100 χλμ. 3.000-4.000 κυβικά και 23-25  6.000 κυβικά π.χ. cadilac escalade βέβαια εσυ δεν ξερεις καν οτι υπάρχει τέτοιο αυτοκίνητο! :2funny:Λες ο φίλος μου να έγραψε το αμάξι στο όνομα μου για την εφορία? :jerking: :2funny:
πάει τον χάσαμε τον δημητράκη μας...

Κατέρρευσε 10όροφη πολυκατοικία στη Ρωσία

ειναι οι καλές κατασκευές στην Ρωσία...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν διάβαζες παλιά μου ποστ σχετικά με τα σπίτια στη Ρωσσία θα ήξερες ότι έχω δώσει μιά συμβουλή να μην προτιμάτε σπίτια που έχουν γκάζι στην κουζίνα (μέχρι το 1983 μετά έβαζαν ηλεκτρικές κουζίνες γιατί το γκάζι είναι επικύνδινο).Το γκάζι εχει πίεση 200ατμ. όσο καλή κατασκευή και να έχει αν εκραγεί συμβαίνει αυτό!το ίδιο και στα αυτοκίνητα,το προπάνιο εχει πίεση 12-14 ατμ. αν εκραγεί θα σπάσουν τα τζάμια θα χεστείς πάνω σου  :shit:και θα βγεις σοκαρισμένος από το αυτοκίνητο,εκτός αυτου το προπάνιο δεν κάνει εκρηξηαν αναφλεγεί.Το Μεθάνιο όμως που είναι 200ατμ. και έμφελεκτο είναι και αν εκραγει με 200ατμ. πίεση δεν την γλυτώνεις  :2funny:
  Ασε μίλαγα χτες με Λονδίνο,δε λέω έχετε τα μπουρδέλα του Σόχο  :2funny: 32 λίρες με χωρις πίπα +5 με πίπα γιά να φτάσεις εκεί θέλεις και 50 λίρες πήγαιν έλα  :2funny: αν φας και κατι 90+ λίρες γιά να γαμίσεις 10 λεπτά  :2funny:αυτός ο φίλος μου δεν έχει αλκοολικό σπιτονοικοκύρη  :2funny:έχει θρήσκο που του έχει γεμίσει εικόνες το σπίτι  :2funny:και λιβάνια  :2funny:αυτός ο φίλος μου (που καμια φορα γράφει στο σά'ι'τ) μένει Αγγλία χρόνια (πηγαινει 1 χρόνο γιά δουλεια και μετά γυρναει Ελλάδα 1-1,5 χρόνο)είναι κοντα ένα χρόνο εκει και θέλει να φύγει!

Συνημμένα

• pts.jpg
    pts.jpg
    251,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Tfe7xkjaNLw.jpg
    Tfe7xkjaNLw.jpg
    218,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • a29.jpg
    a29.jpg
    334,9 KB · Εμφανίσεις: 28

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.347
Πόντοι
5.506
Εσύ ούτε στα όνειρά σου δεν μπορείς να έχεις καν αμάξι,ούτε αυτά τα κολοβά αμάξια μισή μερίδα που έχετε στην Ελλάδα  :2funny:.Σήμερα δεν θα πας να μοιράσεις πίτσες με το μηχανάκι? :2funny:να βγάλεις το μεροκάματο :2funny:Αυτή είναι η γελοιότητα της Ελλάδας εδώ το να είσαι Ντελιβεράς,γκορσόνι,ταξιτζής ή κάτι τέτοιο είναι πολύ υποτιμιτικό  :2funny:Ελλάδα μετράς κιόλας  :2funny:
   Πάρε και το διαβατήριο του αυτοκινήτου να μην στο χρωστάω  :2funny:άν είχες μεγάλο αμάξι θα ήξερες ότι καίει 18-19 λίτρα στα 100 χλμ. 3.000-4.000 κυβικά και 23-25  6.000 κυβικά π.χ. cadilac escalade βέβαια εσυ δεν ξερεις καν οτι υπάρχει τέτοιο αυτοκίνητο! :2funny:Λες ο φίλος μου να έγραψε το αμάξι στο όνομα μου για την εφορία? :jerking: :2funny:Αν διάβαζες παλιά μου ποστ σχετικά με τα σπίτια στη Ρωσσία θα ήξερες ότι έχω δώσει μιά συμβουλή να μην προτιμάτε σπίτια που έχουν γκάζι στην κουζίνα (μέχρι το 1983 μετά έβαζαν ηλεκτρικές κουζίνες γιατί το γκάζι είναι επικύνδινο).Το γκάζι εχει πίεση 200ατμ. όσο καλή κατασκευή και να έχει αν εκραγεί συμβαίνει αυτό!το ίδιο και στα αυτοκίνητα,το προπάνιο εχει πίεση 12-14 ατμ. αν εκραγεί θα σπάσουν τα τζάμια θα χεστείς πάνω σου  :shit:και θα βγεις σοκαρισμένος από το αυτοκίνητο,εκτός αυτου το προπάνιο δεν κάνει εκρηξηαν αναφλεγεί.Το Μεθάνιο όμως που είναι 200ατμ. και έμφελεκτο είναι και αν εκραγει με 200ατμ. πίεση δεν την γλυτώνεις  :2funny:
   Ασε μίλαγα χτες με Λονδίνο,δε λέω έχετε τα μπουρδέλα του Σόχο  :2funny: 32 λίρες με χωρις πίπα +5 με πίπα γιά να φτάσεις εκεί θέλεις και 50 λίρες πήγαιν έλα  :2funny: αν φας και κατι 90+ λίρες γιά να γαμίσεις 10 λεπτά  :2funny:αυτός ο φίλος μου δεν έχει αλκοολικό σπιτονοικοκύρη  :2funny:έχει θρήσκο που του έχει γεμίσει εικόνες το σπίτι  :2funny:και λιβάνια  :2funny:αυτός ο φίλος μου (που καμια φορα γράφει στο σά'ι'τ) μένει Αγγλία χρόνια (πηγαινει 1 χρόνο γιά δουλεια και μετά γυρναει Ελλάδα 1-1,5 χρόνο)είναι κοντα ένα χρόνο εκει και θέλει να φύγει!

Τελικα εισαι πιο μαλακας καμμενος απ οτι φαινεσαι.

Λοιπον, Touareg 3.2 V6 241 ps η καταναλωση ειναι 12,5-13 λιτρα με 130-140 στην εθνικη, 16,5-17 εντος πολης. Μετα απο 160.000 χλμ ΜΑΛΑΚΑ, συνεχισε να με αμφισβητεις. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΣΤΗ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τελικα εισαι πιο μαλακας καμμενος απ οτι φαινεσαι.

Λοιπον, Touareg 3.2 V6 241 ps η καταναλωση ειναι 12,5-13 λιτρα με 130-140 στην εθνικη, 16,5-17 εντος πολης. Μετα απο 160.000 χλμ ΜΑΛΑΚΑ, συνεχισε να με αμφισβητεις. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΣΤΗ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ.
Κ εσυ που το ξέρεις?Αφού δεν έχεις τέτοιο αμάξι? ;)Στην Ελλάδα ένα είχα δει και αυτό δεξιοτιμονο με Αγγλικά νούμερα.Σε αμφισβητώ γιατί είσαι ένας Ντελιβεράς με ένα παπάκι  :2funny:και ξέρεις εσύ πόσο καίει το αυτοκίνητο μου  :2funny:και δεν ξέρω εγώ  :2funny:
 Αυτουνού του καίει 20 λίτρα (εμένα λιγότερο στην πόλη γύρω στ 17.5-19 πόλη και εκτός πολης).
  Αυτής εδώ της καίει  20-25 λίτρα στα 100χλμ.

Κάτω από 16.66 (που είναι το ρεκόρ μου δεν το έχω φτάσει ποτέ)Το περισσότερο με βενζίνη είναι γύρω στα 20-20,5 που έχω δει στην κίνηση με θερμοκρασίες-20.
  Αυτά για να μη λες   :jerking: :2funny:για αμάξια που στην Ελλάδα ούτε στο δρόμο δε βλέπεις  :2funny:
  Τώρα πείστηκες ότι είναι δικό μου? :2funny:ή μου το δάνεισε κάποιος φίλος μου? ;)

Συνημμένα

• Screenshot_20190101-011929_Chrome.jpg
    Screenshot_20190101-011929_Chrome.jpg
    365,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • gen375x2_45436_1.jpeg
    gen375x2_45436_1.jpeg
    77,9 KB · Εμφανίσεις: 13
  • Screenshot_20190101-012356_Chrome.jpg
    Screenshot_20190101-012356_Chrome.jpg
    610,1 KB · Εμφανίσεις: 19

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δημητράκη περνάς το Νέο έτος διπλα σε γκόμενα ή παρέα με γάτες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom