Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κ εσυ που το ξέρεις?Αφού δεν έχεις τέτοιο αμάξι? ;)Στην Ελλάδα ένα είχα δει και αυτό δεξιοτιμονο με Αγγλικά νούμερα.Σε αμφισβητώ γιατί είσαι ένας Ντελιβεράς με ένα παπάκι  :2funny:και ξέρεις εσύ πόσο καίει το αυτοκίνητο μου  :2funny:και δεν ξέρω εγώ  :2funny:
 Αυτουνού του καίει 20 λίτρα (εμένα λιγότερο στην πόλη γύρω στ 17.5-19 πόλη και εκτός πολης).
  Αυτής εδώ της καίει  20-25 λίτρα στα 100χλμ.

Κάτω από 16.66 (που είναι το ρεκόρ μου δεν το έχω φτάσει ποτέ)Το περισσότερο με βενζίνη είναι γύρω στα 20-20,5 που έχω δει στην κίνηση με θερμοκρασίες-20.
  Αυτά για να μη λες   :jerking: :2funny:για αμάξια που στην Ελλάδα ούτε στο δρόμο δε βλέπεις  :2funny:
  Τώρα πείστηκες ότι είναι δικό μου? :2funny:ή μου το δάνεισε κάποιος φίλος μου? ;)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.347
Πόντοι
5.506
Κ εσυ που το ξέρεις?Αφού δεν έχεις τέτοιο αμάξι? ;)Στην Ελλάδα ένα είχα δει και αυτό δεξιοτιμονο με Αγγλικά νούμερα.Σε αμφισβητώ γιατί είσαι ένας Ντελιβεράς με ένα παπάκι  :2funny:και ξέρεις εσύ πόσο καίει το αυτοκίνητο μου  :2funny:και δεν ξέρω εγώ  :2funny:
 Αυτουνού του καίει 20 λίτρα (εμένα λιγότερο στην πόλη γύρω στ 17.5-19 πόλη και εκτός πολης).
  Αυτής εδώ της καίει  20-25 λίτρα στα 100χλμ.

Κάτω από 16.66 (που είναι το ρεκόρ μου δεν το έχω φτάσει ποτέ)Το περισσότερο με βενζίνη είναι γύρω στα 20-20,5 που έχω δει στην κίνηση με θερμοκρασίες-20.
  Αυτά για να μη λες   :jerking: :2funny:για αμάξια που στην Ελλάδα ούτε στο δρόμο δε βλέπεις  :2funny:
  Τώρα πείστηκες ότι είναι δικό μου? :2funny:ή μου το δάνεισε κάποιος φίλος μου? ;)

Θα ξεβρακωθείς στην κόκκινη πλατεία και θα διαγράψεις το λογαριασμό σου μόλις σου βάλω το παλούκι στον κώλο; Μαζί με τις πίτσες του ντελιβερά με το παπάκι που σε γαμάει;

Άκου το μαλάκα, που στην Ελλάδα είδε ΕΝΑ Touareg και αυτό "δεξιοτίμονο με Αγγλικά νούμερα", το ΝΟΥΜΕΡΟ.  :2funny: :2funny: :2funny:

Μλκ, αφού έφτασες στις στέπες της Ρωσσίας να δεις Touareg, παίζει να έχει και από ένα στο τελευταίο κατσικοχώρι της Ελλάδας. ΒΛΑΚΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.347
Πόντοι
5.506
Φυσικά όποιος θέλει να ξεβρακωθεί παρέα με τον ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ σε φάτσα και ομιλία μπορεί να τον στηρίξει, επίσης όποιος θέλει να συμμετάσχει στο ξεκώλιασμα και τη διαγραφή του, ευπρόσδεκτος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.347
Πόντοι
5.506
Πάμε για αρχή σε δημοσιεύσεις τεχνικών χαρακτηριστικών. Στη μητρική μας γλώσσα τα Ελληνικά, καθυστερημένε.

Φυσικά, περισσότερα στοιχεία για ξεβράκωμα υπάρχουν διαθέσιμα.

Άντε γιατί παραέγινε με τον καθυστερημένο φιδέμπορα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Οσοι εχετε ζησει/ζειτε Γερμανια, ποια πολη θα προτεινατε σε καποιον πληροφορικαριο να δουλεψει για μια διετια (ισως και περισσοτερο);

Βερολίνο είναι αχανής.Για να πας στην δουλειά σου θα τρως σίγουρα πολύ χρόνο.

Αμβούργο είναι πανάκριβο όπως και το Μόναχο στο θέμα ενοικίων, όμως το κυριότερο είναι ότι δεν βρίσκεις σπίτι.

Κολωνία αξίζει για μένα.

Έχω βάλει μέσα και τον παράγοντα "μακριά από βρωμοελληνες". Όπου πας με γνώμονα το ελληνικό στοιχείο, ελληνισμό,βοήθεια σου...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν πιστεύει κανεις τα Ελληνικά σάϊτ που είναι για γέλια  :2funny:και δεν έχουν κάνει κανένα τεστ και αυτο το αμαξι στην Ελλαδα το πιθανότερο ειναι να μην το εχουν δει καν  :2funny:και δεν θα πιστέψουμε τους Γερμανούς που κάνουν σοβαρά τεστ.
  Εδώ οι Γερμανοί λένε ότι κ εγώ από 18-26 λίτρα.Τα 26 πρέπει να προσπαθήσεις πόλη για να τα πετύχεις  ;)εγώ πανω απο 21.5 κατανάλωση δεν είχα δει στα 8 χρόνια που έχω αυτό το αμαξι.Συνηθως μου καίει 18-19.5
  Απλός οι φτωχομπινεδες στην καλύτερη περίπτωση να έχουν ένα αμάξι 1.400 κυβικά του πατερα τους και φυσικό είναι να μην μπορούν να ξέρουν πόσο τίποτα για τέτοια αυτοκίνητα που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν.

Θα ξεβρακωθείς στην κόκκινη πλατεία και θα διαγράψεις το λογαριασμό σου μόλις σου βάλω το παλούκι στον κώλο; Μαζί με τις πίτσες του ντελιβερά με το παπάκι που σε γαμάει;

Άκου το μαλάκα, που στην Ελλάδα είδε ΕΝΑ Touareg και αυτό "δεξιοτίμονο με Αγγλικά νούμερα", το ΝΟΥΜΕΡΟ.  :2funny: :2funny: :2funny:

Μλκ, αφού έφτασες στις στέπες της Ρωσσίας να δεις Touareg, παίζει να έχει και από ένα στο τελευταίο κατσικοχώρι της Ελλάδας. ΒΛΑΚΑ.
Τώρα σε σκέφτομαι που θα πας στο κρύο με το παπάκι να μοιράζεις πίτσες  :2funny:φουκαρα :2funny:στη Ρωσσία θα ντρεπόταν κάποιος αν έκανε αυτή τη δουλειά  :2funny:Ελλάδα όμως είναι χάϊ

Συνημμένα

• Screenshot_20190101-143928_Chrome.jpg
    Screenshot_20190101-143928_Chrome.jpg
    569,1 KB · Εμφανίσεις: 17

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
553
Πόντοι
96

Αμβούργο είναι πανάκριβο όπως και το Μόναχο στο θέμα ενοικίων, όμως το κυριότερο είναι ότι δεν βρίσκεις σπίτι.

Κολωνία αξίζει για μένα.

Έχω βάλει μέσα και τον παράγοντα "μακριά από βρωμοελληνες". Όπου πας με γνώμονα το ελληνικό στοιχείο, ελληνισμό,βοήθεια σου...

Μου αρεσουνε πολυ οι πολεις με πληθυσμο 500-700.000, πιστευω τα συνδυαζουν ολα. Η Γερμανια εχει πολλες τετοιες. Δρεσδη που ειχα περασει με το λεωφορειο μου αρεσε πολυ.
Εχεις καμια αλλη τετοια πολη υποψιν σου;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Κολωνία αξίζει για μένα.

Για Μόναχο δεν μπορώ να έχω άποψη.Στο Αμβούργο είδα πάρα πολύ χρήμα να κινείται.Βερολινο οι ανατολικές γειτονιές ήταν λιγάκι υποβαθμισμένες.
  Σχετικά με τους Έλληνες λογικό είναι γιατί συνήθως φεύγουν οι πιο φτωχοί,Αν κάποιος έχει κάτι στην Ελλάδα σιγά μη φύγει.Και όσοι απο τους Ελληνες που φεύγουν δεν ειναι θεοφτωχοι συνηθως γυριζουν Ελλαδα.Οντως στα Ελληνικά εστιατόρια μαζεύει πολύ μιζέρια,Αθηναίους δεν είδα όλοι από κάτι χωριά είναι.
  Εγώ δεν αποφεύγω τους Ελληνες για λόγους αρχής.Αυτο που δε μ αρέσει είναι που κουβαλάνε τη μιζέρια της Ελλάδας και το χειρότερο ότι θα σου ζητήσουν λεφτά να τους δανείσεις λες και τους τα χρώσταγες  :2funny:.Στη Ρωσσια δε δενουν με τον τροπο ζωης και συνηθως φευγουν σε 1-2 μηνες.Εδω Ελληνικό στοιχείο δεν έχει ελάχιστοι είναι.
  Παντός δε συμφωνώ ότι είναι όλοι σκαρτοι εχει και καλά παιδιά αν ψάξεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.347
Πόντοι
5.506
αυτο το αμαξι στην Ελλαδα το πιθανότερο ειναι να μην το εχουν δει καν  

135 αγγελίες πώλησης ΜΟΝΟ στο car.gr μεταχειρισμένων και ο ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Επειδή αυτό το ζώον έπρεπε να πάει στις στέπες για να βρει κάποιον γνωστό του που το έχει αφού στην Ελλάδα δεν έβγαινε από το σπίτι γιατί τον έφτυναν και ρεζίλευε την οικογένεια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

135 αγγελίες πώλησης ΜΟΝΟ στο car.gr μεταχειρισμένων και ο ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Επειδή αυτό το ζώον έπρεπε να πάει στις στέπες για να βρει κάποιον γνωστό του που το έχει αφού στην Ελλάδα δεν έβγαινε από το σπίτι γιατί τον έφτυναν και ρεζίλευε την οικογένεια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Aυτό μπηκα να γράψω,σιγά το σαπάκι.
/?sort=dm&make=251&model=856&variant=3.2

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλη χρονια με υγεια. Παιδια απο σαβαννα :hi: αμερικη εχει καποιος αποψη?
Αν είσαι 65+ ετών σίγουρα είναι παράδεισος αλλά εγώ εκεί τη δεύτερη μέρα θα τρελενομουν από τη βαρεμάρα.

Εγώ δεν είδα στο δρόμο ποτέ τέτοια αμάξια μόνο κάτι μισή μερίδα βλέπω  :2funny:τώρα σταμάτησες να λες ότι δεν είναι δικό μου και ότι δεν καίει 18 λίτρα στα 100χλμ. Και τώρα πας να με πείσεις ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη από τέτοια αμάξια  :2funny:Αφού η Ελλάδα βρωμάει απ αυτά και όπως γράφεις καίει μόνο 10 λίτρα στα 100χλμ :2funny: για δε παίρνεις ένα να πηγαίνεις της πίτσες αντί να της πηγαίνεις με το παπάκι και να τρως κρύο και βροχή  :2funny:. Είσαι ένας κομπλεξικός,φουκαράς,φτωχομπινές :2funny:
Aυτό μπηκα να γράψω,σιγά το σαπάκι.
/?sort=dm&make=251&model=856&variant=3.2
Για δε παίρνεις τότε κ'εσυ ένα τέτοιο και μια cayenne και αν σου περισσέψουν λεφτά και κάνα Audi Q7  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eσύ γιατί δεν αγοράζεις καγιέν ή άουντι ;
Τελικά είσαι Θεόχαζος :2funny:όπως και ο άλλος ο αγράμματος ντελιβεράς :2funny:αν είχες απλές γνώσεις για αυτοκίνητα θα ήξερες ότι το touareg η cayenne και το Audi Q7 φτιάχνεται στην ίδια πλατφόρμα,έχουν τα ίδια μοτέρ το ίδιο σύστημα διεύθυνσης,κιβώτια ταχυτήτων,ψαλιδια,φρενα και πολλά άλλα.Π.χ. ακόμα και οι πόρτες στο touareg και την cayenne είναι ίδιες.
  Βέβαια αυτά για σας τους ασχετους είναι Κινέζικα  :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τελικά είσαι Θεόχαζος :2funny:όπως και ο άλλος ο αγράμματος ντελιβεράς :2funny:αν είχες απλές γνώσεις για αυτοκίνητα θα ήξερες ότι το touareg η cayenne και το Audi Q7 φτιάχνεται στην ίδια πλατφόρμα,έχουν τα ίδια μοτέρ το ίδιο σύστημα διεύθυνσης,κιβώτια ταχυτήτων,ψαλιδια,φρενα και πολλά άλλα.Π.χ. ακόμα και οι πόρτες στο touareg και την cayenne είναι ίδιες.
Οχι,αυτό σημαίνει ότι είσαι φτωχόμπινές και αγοράζεις τα υποκατάστατα.Γερμανικό λάντα.
Σε πληροφορώ ότι έχω κάποιες  γνώσεις απο αμάξια ,πιο πολλές απο εσένα σίγουρα,το δικό σου τι χρονολογίας είναι;

Dashcamera έχεις;

Α! και καλή χρονιά σε όλους!!!

Εγγρ.
21 Νοε 2017
Like
755
καλη χρονια με υγεια..
διαβαζω προσεκτικα τις αποψεις σας..
να δουμε φετος την κατασταση

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μου αρεσουνε πολυ οι πολεις με πληθυσμο 500-700.000, πιστευω τα συνδυαζουν ολα. Η Γερμανια εχει πολλες τετοιες. Δρεσδη που ειχα περασει με το λεωφορειο μου αρεσε πολυ.
Εχεις καμια αλλη τετοια πολη υποψιν σου;

βερολινο και φρανκφουρτη οι δυο καλυτερες πολεις για εργασια στην γερμανια καθως και οτι εχουν τα παντα δεν στερουνται τιποτα

οσο για το θεμα μουνιου και εκει αυτες οι δυο πολεις ειναι στην πρωτη θεση οσο αφορα την γερμανια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.347
Πόντοι
5.506

Σαπάκι δεν το λες με τίποτα.

Δεν είναι ακριβώς τα ίδια, Cayenne και Q7 είναι 25 εκατοστά πιο μακρυά. Αλλά πατάνε στο ίδιο σασί και μερικές εκδόσεις έχουν κάποια κοινά εξαρτήματα.

Αλλά επειδή είσαι φιδέμπορας και βλάκας, το Touareg καίει 12,5 λίτρα με 130-140 στην εθνική και 16,5-17,5 αναλόγως τις συνθήκες ανα ρεζερβουάρ τα 100 χλμ εντός πόλης. Μετά από 12 χρόνια και 160.000+ χλμ κάτι παραπάνω από σενα το φιδέμπορα ξέρω.

Άντε γεια βλάκα ψεύτη, αρκετά ασχολήθηκα με τη βλακεία και τα ψέματά σου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
12-15 χρονων αμάξι στην Ρωσία με τόσα χιόνια και αλάτια σίγουρα έχει σαπίσματα.
Ασχετο που ο Μήτσος νομίζει ότι καβαλάει ροζ μονόκερο και πράσινα άλογα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.347
Πόντοι
5.506
12-15 χρονων αμάξι στην Ρωσία με τόσα χιόνια και αλάτια σίγουρα έχει σαπίσματα.
Ασχετο που ο Μήτσος νομίζει ότι καβαλάει ροζ μονόκερο και πράσινα άλογα.

Κοίτα, ο Δημητράκης είναι παθολογικά βλαμμένος και ψεύτης, ειδικά νομίζοντας οτι ζει στη γη της επαγγελίας. ΑΝ είχε τέτοιο αμάξι, πολύ του πέφτει, αν και ακόμα και για τα εκεί δεδομένα πλέον ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι για κάποιο μικρομεσαίο, οι φτιαγμένοι φίλοι του Πούτιν είναι χλιδάτοι και σίγουρα τα αυτοκίνητα τα αλλάζουν συνεχώς με πιο χλιδάτα, 15 ετών έστω και πολυτελές αυτοκίνητο είναι πλέον ξεπερασμένο ακόμα και για εδώ. Φυσικά, για τα χάλια του μια χαρά θα ήταν, θα του έδινε 0,00001% παραπάνω πιθανότητες να ξεγελάσει κανένα Ρωσσιδάκι που μπορεί να τσιμπήσει με το αυτοκίνητο αλλά θα έφευγε τρέχοντας μόλις τον έβλεπε στο μπάνιο με τις γάτες.

Απλά ασχολήθηκα λίγο μαζί του για να χαρεί λίγο εκεί στη μιζέρια του και κυρίως επειδή δε φαντάζεται που έπεσε και αφού λέει φίδια για τα αυτοκίνητα, που στα @@ μας κιόλας, φαντάσου τι φιδάρες μας λέει για όλα τα άλλα.  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom