Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υπάρχει και το εμπόδιο της γλώσσας όμως ρε παιδιά.Αν πας Γερμανία και δεν ξέρεις καθόλου γερμανικά,δεν θες κάποια χρόνια για να μπορέσεις να τα μιλάς καλά;Εννοώ δηλαδή για σοβαρές δουλειές,όχι γυράδικα.

Εχει κάτι Ελληνες εδώ που μένουν 30 χρόνια Γερμανία και δεν ξέρουν λέξη γερμανικά.Δεν καταλαβαίνουν Χριστό.
Λοιπόν άμα συμβαίνει αυτό,μένεις 30 χρόνια στη χώρα και δεν καταφέρνεις να συνεννοηθείς στοιχειωδώς,είσαι απλά βλάκας.Δε σου φταίει κανένας για τη μοίρα σου.
Ζητάνε εξυπηρετήσεις,βοήθειες,μέσα κτλ αλλά εδώ δεν τους σώζει τίποτα.
Είναι στοιχειώδη αυτά.
Αμα είσαι όλη μέρα ελληνικό καφενέ,φραπεδιά,σουβλάκι,τάβλι με Ελληνες πιθανόν να γίνεις άσχετος με γερμανικά και να θεωρείσαι αγράμματος,ικανός μόνο για κουβάλημα ή Putzkraft(καθαρισμό).
Εγώ σα βλάκες τους βλέπω.20-30 χρόνια στη χώρα και μιλάνε γερμανικά χειρότερα και από Τούρκο της Ανατολίας ή δεν καταλαβαίνουν γρι.
Οι Γερμανοί τους βλέπουν συμπαθητικούς αλλά δεν τους συγχωρώ.
Οπως και τους άλλους που έρχονται Γερμανία και το ρίχνουν στα ναρκωτικά και τα επιδόματα.Τι χάλια είναι αυτά,να έρχεται ο άλλος στη χώρα μόνο για να πάρει επίδομα ανεργίας και να κοπροσκυλιάζει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εχει κάτι Ελληνες εδώ που μένουν 30 χρόνια Γερμανία και δεν ξέρουν λέξη γερμανικά.Δεν καταλαβαίνουν Χριστό.
Λοιπόν άμα συμβαίνει αυτό,μένεις 30 χρόνια στη χώρα και δεν καταφέρνεις να συνεννοηθείς στοιχειωδώς,είσαι απλά βλάκας.Δε σου φταίει κανένας για τη μοίρα σου.
Ζητάνε εξυπηρετήσεις,βοήθειες,μέσα κτλ αλλά εδώ δεν τους σώζει τίποτα.
Είναι στοιχειώδη αυτά.
Αμα είσαι όλη μέρα ελληνικό καφενέ,φραπεδιά,σουβλάκι,τάβλι με Ελληνες πιθανόν να γίνεις άσχετος με γερμανικά και να θεωρείσαι αγράμματος,ικανός μόνο για κουβάλημα ή Putzkraft(καθαρισμό).
Εγώ σα βλάκες τους βλέπω.20-30 χρόνια στη χώρα και μιλάνε γερμανικά χειρότερα και από Τούρκο της Ανατολίας ή δεν καταλαβαίνουν γρι.
Οι Γερμανοί τους βλέπουν συμπαθητικούς αλλά δεν τους συγχωρώ.
Οπως και τους άλλους που έρχονται Γερμανία και το ρίχνουν στα ναρκωτικά και τα επιδόματα.Τι χάλια είναι αυτά,να έρχεται ο άλλος στη χώρα μόνο για να πάρει επίδομα ανεργίας και να κοπροσκυλιάζει.
Συνεργειο καθαρισμου που ερχεται στη δουλεια μου και απαρτιζεται απο 3 ατομα αλλοδαπους, αντρες και γυναικες και διαφορετικους να εναλλασονται, οι περισσοτεροι γνωριζουν ελληνικα, εστω στοιχειωδως. Μονο κατι 60αρες δε ξερουν και συνεννοουνται με νοηματα η κατι τελειως στουρνοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Συνεργειο καθαρισμου που ερχεται στη δουλεια μου και απαρτιζεται απο 3 ατομα αλλοδαπους, αντρες και γυναικες και διαφορετικους να εναλλασονται, οι περισσοτεροι γνωριζουν ελληνικα, εστω στοιχειωδως. Μονο κατι 60αρες δε ξερουν και συνεννοουνται με νοηματα η κατι τελειως στουρνοι.

Γερμανία οι γυναίκες στο καθάρισμα(όχι όλες) ξέρουν κάποια στοιχειώδη γερμανικά και κάπως συνεννοούνται.
Πολλές Ελληνίδες γίνονται καθαρίστριες γιατί είναι εύκολο(έχουν βάρδιες και σταθερό μισθό) και έχουν αρκετά δικαιώματα.
Αλλά βλέπεις και κάτι κοπρόσκυλα άντρες απίστευτα.Να δουλεύει η γυναίκα όλη μέρα στις σκάλες για να πίνει αυτός ξύδια και να τρέφεται από επιδόματα.Ξεφτιλίκι τελείως.
Εχει αρκετούς κόπρους Ελληνες Γερμανία,βασικά το πρόβλημα του Ελληνα είναι οτι δεν αντέχει ψυχικά την κατάσταση και το ρίχνει στις μαλακίες.
Και αυτοί που αντέχουν σου λένε κάτι κουλά,το όνειρό μου είναι να γυρίσω στο χωριό μου να τρώω γουρουνόπουλο στα πανηγύρια,δηλαδή ό,τι και να γίνει αυτός κολλημένος με το χωριό του,το μυαλό του ταξιδεύει.
Γενικά δηλαδή λόγω ψυχοσύνθεσης αρκετοί Ελληνες δεν την παλεύουν Δύση ενώ κανονικά έχουμε υπεροχή σε σχέση με άλλους μετανάστες.
Εμένα κυρίως με ενοχλεί ο γαμώκαιρος και η έλλειψη φραπέ.
Για να συνηθίσεις τον ψωλόκαιρο και πουστόκαιρο εδώ χρειάζεσαι μια δεκαετία μίνιμουμ αν είσαι από Ελλάδα,δεν υποφέρεται η κατάσταση.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Υπάρχει και το εμπόδιο της γλώσσας όμως ρε παιδιά.Αν πας Γερμανία και δεν ξέρεις καθόλου γερμανικά,δεν θες κάποια χρόνια για να μπορέσεις να τα μιλάς καλά;Εννοώ δηλαδή για σοβαρές δουλειές,όχι γυράδικα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να τρέχει κάποιος Γερμανία που σωστά λες θες και την γλώσσα, όταν υπάρχουν τουλάχιστον 3 χώρες που κάνεις μια χαρά δουλειά με Αγγλικά.
Το ίδιο ισχύει και για Πολωνία, Ολλανδία και πολλές άλλες χώρες, που οι ντόπιες γλώσσες είναι δύσκολες, αλλά είναι πολύ σημαντικό να τις μάθεις για να επιβιώσεις πιο άνετα.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.441
Πόντοι
216
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να τρέχει κάποιος Γερμανία που σωστά λες θες και την γλώσσα, όταν υπάρχουν τουλάχιστον 3 χώρες που κάνεις μια χαρά δουλειά με Αγγλικά.

Ποιες 3 εννοεις;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το ίδιο ισχύει και για Πολωνία, Ολλανδία και πολλές άλλες χώρες, που οι ντόπιες γλώσσες είναι δύσκολες, αλλά είναι πολύ σημαντικό να τις μάθεις για να επιβιώσεις πιο άνετα.

Γιατί η Γερμανία είναι σε άνοδο είναι σε τρομερή ανάπτυξη και είναι η ατμομηχανή της Ευρώπης.Οι υπόλοιποι είναι απλά δορυφόροι,εξαρτημένοι και μίνιονς είναι σα ντεκόρ που λέμε.
Ολα τα ευρώ,όλο το κεφάλαιο,όλη η τεχνογνωσία,η παραγωγή τα πάντα όλα έχουν μαζευτεί Γερμανία.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Εμ για να δούμε ποιος ξέρει πέρα από Γερμανία που μόνο ξέρετε όλοι να αναφέρετε;
Έχετε υπόψιν σας τι γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη;

Ότι υπάρχουν -όπως ανέφερα- τουλάχιστον 3 χώρες στην Ευρώπη, όπου τα Αγγλικά είναι βασική γλώσσα, έχουν πολύ καλή ανάπτυξη και οικονομική κατάσταη και μπορεί κάποιος να βρει καλές δουλειές, χωρίς να χρειαστεί να πάει σε χώρες με δύσκολες γλώσσες.
Ποιος μπορεί να τις βρει;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εμ για να δούμε ποιος ξέρει πέρα από Γερμανία που μόνο ξέρετε όλοι να αναφέρετε;

Ότι υπάρχουν -όπως ανέφερα- τουλάχιστον 3 χώρες στην Ευρώπη, όπου τα Αγγλικά είναι βασική γλώσσα, έχουν πολύ καλή ανάπτυξη και οικονομική κατάσταη και μπορεί κάποιος να βρει καλές δουλειές, χωρίς να χρειαστεί να πάει σε χώρες με δύσκολες γλώσσες.

Τσεχία και Λουξεμβούργο οι δύο;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.441
Πόντοι
216

Υποθετω εννοεις Αγγλια, Ιρλανδια και Μαλτα;
Αν οχι την Αγγλια γιατι βγαινει, τοτε μαλλον εννοεις την Κυπρο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Υποθετω εννοεις Αγγλια, Ιρλανδια και Μαλτα;
Αν οχι την Αγγλια γιατι βγαινει, τοτε μαλλον εννοεις την Κυπρο
1. Αγγλία
2. Κύπρο
3. Μάλτα

Σωστός, αν προσθέσεις και Ιρλανδία είναι παραπάνω.

Οπότε, όπως βλέπετε επιλογές υπάρχουν με διαφορεςτικές καταστάσεις κοινωνίας/κλίματος/δουλειών κλπ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
1. Αγγλία
2. Κύπρο
3. Μάλτα

Σωστός, αν προσθέσεις και Ιρλανδία είναι παραπάνω.

Οπότε, όπως βλέπετε επιλογές υπάρχουν με διαφορεςτικές καταστάσεις κοινωνίας/κλίματος/δουλειών κλπ
Στη Μάλτα θα αυτοκτονήσεις σε μια βδομάδα  :2funny:εκεί δεν έχει να κάνεις τίποτα!
  Κύπρο δε ξέρω ρωτά το Χάρη
  Αγγλία άστο καλύτερα  :2funny:θα παίρνεις γύρω στις 2.000 Το πολύ 2.500 λίρες ενοίκιο 600-700 για 1 δωμάτιο μια ώρα από το Λονδίνο.Για να  :knockinb:10 λεπτά στα μπουρδέλα του Σόχο που κλείνουν στις 8.00-9.00 το βράδυ θέλεις 32 λίρες χωρίς τσιμπούκι τσιμπούκι +5  :2funny:μετακίνηση πήγαινε έλα για Λονδίνο 30-40 λίρες  :rockon: εκτός αν περπατάς την απόσταση από το σταθμό του τρένου στο σπίτι 2-5 χλμ. Που μπορεί να είναι ανηφόρες κατηφορες και γλυτώνεις 6-15 λίρες ταξί.
  Ο καιρός σκατά όλα πανάκριβα  :headbang:άσε που θα έχεις τον αλκοολικό Αγγλο σπιτινοικοκυρη κάθε μέρα να σε ζαλίζει  :2funny:. Το πρώτο σοκ που θα πάθεις όταν φτάσεις στο Χίθροου θα είναι ότι θα νομίσεις ότι πήγες στο Καράτσι ή στο Ναϊρόμπι  :2funny: λευκό δεν θα δεις ακόμα και στον έλεγχο διαβατηρίων μπορεί να έχει μαύρο με μαλλιά ράστα σαν τον Μπομπ Μάρλεϊ  :2funny: .Τα σαββατοκύριακα θα βλέπεις όλο μεθυσμένους να τσακώνονται κει να ξερνανε στο δρόμο  :2funny:
Αν εχειςωσαν τον Πίκερ σπίτι ένα πιατονφαΐ και 300 ευρώ χαρτζιλίκι ουδένα το σκεφτείς να φύγεις από την Ελλάδα!Αν είσαι άστεγος τότε Ναι να πας Αγγλία.

Επισκέπτης
Απλά υποστηρίζω οτι ο Ελληνας είναι παρασάγγας ανώτερος από τους άλλους άμεσους ανταγωνιστές,Βαλκάνιους,Σλάβους,τουρκοάραβες,πάκια,Ασιάτες,νέγρους και αυτό φαίνεται αμέσως.

Ο Ελληνας φυσικα και δεν ειναι ανωτερος απο κανεναν αλλο λαο του κοσμου.
Καθε ανθρωπος οποιασδηποτε εθνικοτητας μπορει να τα καταφερει παντου, απλα επενδυοντας στον εαυτο του.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.942
Πόντοι
216
Γερμανία οι γυναίκες στο καθάρισμα(όχι όλες) ξέρουν κάποια στοιχειώδη γερμανικά και κάπως συνεννοούνται.
Πολλές Ελληνίδες γίνονται καθαρίστριες γιατί είναι εύκολο(έχουν βάρδιες και σταθερό μισθό) και έχουν αρκετά δικαιώματα.
Αλλά βλέπεις και κάτι κοπρόσκυλα άντρες απίστευτα.Να δουλεύει η γυναίκα όλη μέρα στις σκάλες για να πίνει αυτός ξύδια και να τρέφεται από επιδόματα.Ξεφτιλίκι τελείως.
Εχει αρκετούς κόπρους Ελληνες Γερμανία,βασικά το πρόβλημα του Ελληνα είναι οτι δεν αντέχει ψυχικά την κατάσταση και το ρίχνει στις μαλακίες.
Και αυτοί που αντέχουν σου λένε κάτι κουλά,το όνειρό μου είναι να γυρίσω στο χωριό μου να τρώω γουρουνόπουλο στα πανηγύρια,δηλαδή ό,τι και να γίνει αυτός κολλημένος με το χωριό του,το μυαλό του ταξιδεύει.
Γενικά δηλαδή λόγω ψυχοσύνθεσης αρκετοί Ελληνες δεν την παλεύουν Δύση ενώ κανονικά έχουμε υπεροχή σε σχέση με άλλους μετανάστες.
Εμένα κυρίως με ενοχλεί ο γαμώκαιρος και η έλλειψη φραπέ.
Για να συνηθίσεις τον ψωλόκαιρο και πουστόκαιρο εδώ χρειάζεσαι μια δεκαετία μίνιμουμ αν είσαι από Ελλάδα,δεν υποφέρεται η κατάσταση.

ο ψωλόκαιρος είναι θέμα στο βορρά, πιστεύω θα ταν και για μένα. Εδώ ένα χιόνι ρίχνει και η μισή χώρα έχει βγει off. Να τρέχεις τώρα κάθε μέρα όλη μέρα σαν τον παλαβό με 200 ρούχα, σκουφιά, παλτό, γάντια, μαλακίες...
Aφήνω και αυτό εδώ που μου έστειλε recruiter:
είναι όμως προπέρσινη η λίστα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
ο ψωλόκαιρος είναι θέμα στο βορρά, πιστεύω θα ταν και για μένα. Εδώ ένα χιόνι ρίχνει και η μισή χώρα έχει βγει off. Να τρέχεις τώρα κάθε μέρα όλη μέρα σαν τον παλαβό με 200 ρούχα, σκουφιά, παλτό, γάντια, μαλακίες...
Aφήνω και αυτό εδώ που μου έστειλε recruiter:
είναι όμως προπέρσινη η λίστα

Αυτά τύπε έχει αν είσαι καρμιρης και θες να αποταμιεύσεις και το τελευταίο σεντς.Αν έχεις λίγο μυαλό,εξοπλίζεται με εσωθερμικο odlo αντί για φανέλα Μινέρβα,τα σκας για ένα μπουφανακι patagonia αντί για κάνα fly απ την εφηβεία που ξαναβγήκαν της μόδας,παίρνεις και κάνα μποτάκι με cordura αντί για sportex και γλυτώνεις τα νοσοκομεια

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Στη Μάλτα θα αυτοκτονήσεις σε μια βδομάδα  :2funny:εκεί δεν έχει να κάνεις τίποτα!
  Κύπρο δε ξέρω ρωτά το Χάρη
  Αγγλία άστο καλύτερα  :2funny:θα παίρνεις γύρω στις 2.000 Το πολύ 2.500 λίρες ενοίκιο 600-700 για 1 δωμάτιο μια ώρα από το Λονδίνο.Για να  :knockinb:10 λεπτά στα μπουρδέλα του Σόχο που κλείνουν στις 8.00-9.00 το βράδυ θέλεις 32 λίρες χωρίς τσιμπούκι τσιμπούκι +5  :2funny:μετακίνηση πήγαινε έλα για Λονδίνο 30-40 λίρες  :rockon: εκτός αν περπατάς την απόσταση από το σταθμό του τρένου στο σπίτι 2-5 χλμ. Που μπορεί να είναι ανηφόρες κατηφορες και γλυτώνεις 6-15 λίρες ταξί.
  Ο καιρός σκατά όλα πανάκριβα  :headbang:άσε που θα έχεις τον αλκοολικό Αγγλο σπιτινοικοκυρη κάθε μέρα να σε ζαλίζει  :2funny:. Το πρώτο σοκ που θα πάθεις όταν φτάσεις στο Χίθροου θα είναι ότι θα νομίσεις ότι πήγες στο Καράτσι ή στο Ναϊρόμπι  :2funny: λευκό δεν θα δεις ακόμα και στον έλεγχο διαβατηρίων μπορεί να έχει μαύρο με μαλλιά ράστα σαν τον Μπομπ Μάρλεϊ  :2funny: .Τα σαββατοκύριακα θα βλέπεις όλο μεθυσμένους να τσακώνονται κει να ξερνανε στο δρόμο  :2funny:
Αν εχειςωσαν τον Πίκερ σπίτι ένα πιατονφαΐ και 300 ευρώ χαρτζιλίκι ουδένα το σκεφτείς να φύγεις από την Ελλάδα!Αν είσαι άστεγος τότε Ναι να πας Αγγλία.

Μάλτα δεν έχεις ιδέα προφανώς, οπότε άστο. Η ζωή που υπάρχει εκεί όλο τον χρόνο, δεν υπάρχει εκτός σε μεγάλες πόλεις. Τα ποτά στα 3€ και τα cocktail στα 5.5€.
Καφές στο 1.60€
Βγαίνουν όλοι,κάθε μέρα

Κύπρο πάλι δεν ξέρεις τι γίνεται, οπότε 2/3 δεν έχεις άποψη.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Τελικα εισαι πιο μαλακας καμμενος απ οτι φαινεσαι.

Λοιπον, Touareg 3.2 V6 241 ps η καταναλωση ειναι 12,5-13 λιτρα με 130-140 στην εθνικη, 16,5-17 εντος πολης. Μετα απο 160.000 χλμ ΜΑΛΑΚΑ, συνεχισε να με αμφισβητεις. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΣΤΗ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ.

ρε ντελιβερα  κομπλεξικε  τραβα να μοιρασεις καμια πιτσα και ψηφισε  νδ  να  νοιωσεις ... μεγαλοαστος ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μάλτα δεν έχεις ιδέα προφανώς, οπότε άστο. Η ζωή που υπάρχει εκεί όλο τον χρόνο, δεν υπάρχει εκτός σε μεγάλες πόλεις. Τα ποτά στα 3€ και τα cocktail στα 5.5€.
Καφές στο 1.60€
Βγαίνουν όλοι,κάθε μέρα

Κύπρο πάλι δεν ξέρεις τι γίνεται, οπότε 2/3 δεν έχεις άποψη.
Μάλτα έχω πάει 2 φορές σαν τουριστας.Η Βαλέτα είναι ένα χωριό θυμιζει λιγακη την παλιά  πολη της Ρόδου δε θα έλεγα ότι είναι φτηνα είχα πάει άνοιξη και ηταν ευχάριστος ο καιρός το καλοκαίρι πρέπει να έχει φριχτή ζέστη.Μεταξυ τους μιλάνε Αραβικά αλλά Αγγλικά ξέρουν και Ιταλικά ξέρουν,μιλώντας Ισπανικά συνενοηθηκα.
 Εκεί είναι ωραία να πας την άνοιξη για τουρισμό όχι όμως για να μείνεις μονιμα.Για  :knockinb:ξέχνα το Αφού οι ντόπιοι ψάχνουν για ξένες το χειμώνα κυλιοντε από τη  :jerking:αν βέβαια είσαι χρεωκοπημένος σαν τον Βλάκμαν ή άστεγος στην Ελλάδα σίγουρα στη Μάλτα θα είναι καλύτερα μισθοί από 800 ευρώ.Εγω εκεί δεν θα άντεχα πανω απο 2-3 βδομάδες  :booty:
  Και Κύπρο έχω πάει βέβαια όχι πρόσφατα  μου άρεσε που ήταν καθαρά και συμμαζεμενα.Ισως η Κύπρος για έναν Έλληνα να είναι καλό μέρος για να πάει για δουλειά.
 Για Αγγλία άσε καλύτερα  :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μάλτα έχω πάει 2 φορές σαν τουριστας.Η Βαλέτα είναι ένα χωριό θυμιζει λιγακη την παλιά  πολη της Ρόδου δε θα έλεγα ότι είναι φτηνα είχα πάει άνοιξη και ηταν ευχάριστος ο καιρός το καλοκαίρι πρέπει να έχει φριχτή ζέστη.Μεταξυ τους μιλάνε Αραβικά αλλά Αγγλικά ξέρουν και Ιταλικά ξέρουν,μιλώντας Ισπανικά συνενοηθηκα.
  Εκεί είναι ωραία να πας την άνοιξη για τουρισμό όχι όμως για να μείνεις μονιμα.Για  :knockinb:ξέχνα το Αφού οι ντόπιοι ψάχνουν για ξένες το χειμώνα κυλιοντε από τη  :jerking:αν βέβαια είσαι χρεωκοπημένος σαν τον Βλάκμαν ή άστεγος στην Ελλάδα σίγουρα στη Μάλτα θα είναι καλύτερα μισθοί από 800 ευρώ.Εγω εκεί δεν θα άντεχα πανω απο 2-3 βδομάδες  :booty:
  Και Κύπρο έχω πάει βέβαια όχι πρόσφατα  μου άρεσε που ήταν καθαρά και συμμαζεμενα.Ισως η Κύπρος για έναν Έλληνα να είναι καλό μέρος για να πάει για δουλειά.
  Για Αγγλία άσε καλύτερα  :2funny:

Αρκετοι Ρώσοι εχουν οικονομικη εδρα Μαλτα.. Αλλα μένουν σε άλλες ευρωπαικες χωρες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Αρκετοι Ρώσοι εχουν οικονομικη εδρα Μαλτα.. Αλλα μένουν σε άλλες ευρωπαικες χωρες
Oι πλουσιοι Ρωσοι πανε Κυπρο και οι Κινεζοι στην Μαλτα.
Κατα τα αλλα η ανεργια τρεχει με 3,8% στην Μαλτα και 7,5% στην Κυπρο.
Δουλειες πολλες για ολους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να έχεις την έδρα σου στη Μάλτα ή στην Κύπρο είναι πολύ λογικό.Σχετικα με το να μένεις μόνιμα αν είσαι από ένα μικρό νησί τότε αντέχεις αν όμως είσαι από Αθήνα ειδικά το χειμώνα δεν την παλεύεις.Αν θες και να γαμας ξέχασε το  :2funny:
  Τώρα σχετικά με το Βλάκμαν του ξέφυγε ότι μένει δίπλα στη δουλειά του και κάποιος πολύ σοφά απάντησε ότι του έδωσε το αφεντικό δωμάτιο  :2funny:συνήθως έτσι γίνεται έχει οικοτροφεία κοντά στη δουλειά και με 600-700 ευρώ σου δίνουν δωμάτιο να μένεις!
  Σχετικά με της 5.000 ευρώ μισθό  :2funny:που είπε μίλησα με 2 από Γερμανία και με κοιτάγαν  :huh: Ο ένας είναι ο Τούρκος που ξέρω 2ης γενιάς γεννημένος Γερμανία δουλεύει manager στη magna που κατασκευάζει σκελετούς αυτοκινήτων και παιρνει γύρω στα 3.000 ευρώ ο άλλος ο γνωστός Μίκαελ  Κιόκ που δουλεύει στη βιβλιοθήκη του Μαγδεμβουργου παιρνει 1.700 .Και δίνουν στο Βλακμαν το μετανάστη 5.000? :2funny:Ο δε κατώτατος μισθός είναι 1110 ευρώ!αυτά για να μη σας κοροϊδεύουν.
  Φιλέτο με 4 ευρώ το κιλό (Ελλάδα πανω απο 8 ακόμα και 9 ευρώ το είχα δει)
  Και αύριο για δίαιτα θα φάω μόνο αυτούς τους σοβιετικούς ανανάδες  :2funny:

Συνημμένα

• 1546540273414-1.JPEG
    1546540273414-1.JPEG
    71,8 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 1546540273478-1.JPEG
    1546540273478-1.JPEG
    90,1 KB · Εμφανίσεις: 20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom