Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Έλα μωρή κοτάρα, φίλε του Πίκερ, του μουνοβαγόνη aka ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ 2017-2018 και του βλάκα φιδέμπορα από την Αγ. Πετρούπολη, δεν έχει αφήσει ναυάγιο για ναυάγιο, βάλε πηγούλα που να μιλάω για τραβέλια και πουστρολάγνους.

Έλα πολάκη του μπου.

ο κοσμος τοχει τουμπανο μωρη ΠΟΥΣΤΡΑ ...

ΑΙΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κλάψε μαζί με το φίλο σου το μουνοβαγόνη, τον Πίκερ και τον αυτιστικό μετανάστη.

Σπασε μωρη πουσταρα μη σε γαμησω. Σου εχει δωσει το μουνι στο χερι ο Δημητρακης. Κομπλεξικε.  :fuck1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506

Πιο χαζός και από το μέντορα σου είσαι, βάμος κωλοδαχτυλιασμένοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άσε πήγα και είδα πως ζείτε  :2funny:και για να μη λες  :jerking:ακόμα και ο δήμαρχος του Λονδίνου Πακιστανός είναι  :2funny:όλο αραπάδες βλέπεις ή μήπως ο μισθός και τα ενοίκια δεν είναι όπως τα λέω? :2funny:ή μήπως Παρασκευή και Σάββατο δεν ξερνανε στους δρόμους?ακούνε εσάς κάποιοι πηγαίνουν εκεί νομίζοντας ότι θα πάνε στον παράδεισο και μετά λένε τι ψεύτες είσαστε.Δουκευουν σαν τα σκυλιά και δε τους μένει τίποτα!
 Εγώ για τη Ρωσσία το λέω ξεκάθαρα αν δεν έχετε λεφτά μην έρθετε θα κακοπεράσετε.Αν έχετε λεφτα ελάτε ειναι παραδεισος.Το δικό μου καινούργιο είχε 120.000 ευρώ όταν το αγόρασε ο γνωστός μου που μου το πουλησε μετά το 2009.Εσυ τέτοια λεφτά ούτε στα όνειρά σου δεν έχεις δει  ;)Ντελιβεράς πηρε καινούργιο touareg τι άλλο θα ακούσουμε  :2funny: :happy:

Το αμάξι που αγόρασες μεταχειρισμένο τώρα κοστίζει 5000 ευρώ.Μας έπρηξες τα αρχιδια με τα πλουτια σου.
Ένα μεταχειρισμένο τριετιας κοστίζει 25000 ευρώ.
Σιγα τα ωά.Εγω αμα θέλω παω αύριο και αγοράζω αμάξι των 40000 ευρώ άσχετα που προτιμώ να τα ξοδεύω στα ταξίδια.
Δείξε μας τη φορολογική σου δήλωση,ή ποσα εισπράττεις απο τα ακίνητα ή πόση σύνταξη θα πάρεις,να γελάσουμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Το αμάξι που αγόρασες μεταχειρισμένο τώρα κοστίζει 5000 ευρώ.Μας έπρηξες τα αρχιδια με τα πλουτια σου.
Σιγα τα ωά.Εγω αμα θέλω παω αύριο και αγοράζω αμάξι των 40000 ευρώ άσχετα που προτιμώ να τα ξοδεύω στα ταξίδια.
Δείξε μας τη φορολογική σου δήλωση,ή ποσα εισπράττεις απο τα ακίνητα ή πόση σύνταξη θα πάρεις,να γελάσουμε.

Σώθηκες τώρα με το φιδέμπορα. Αυτοκίνητο που καινούριο έκανε στην Ελλάδα 83.500 φουλ έξτρα έκδοση τελειωμένη τιμή με πινακίδα, ταβάνι, το ακριβότερο, μας το λανσάρει για 120.000 τιμή.

Φαντάσου πόση παπάντζα πουλάει στον κοσμάκη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάρε πρώτα ένα βρακί  :2funny:από κει πρέπει να αρχίσεις  :2funny:και όταν πάρεις βρακί βλέπουμε για αυτοκίνητο.Οταν το πήρα το 2009 δεν έκανε 5.000.Απλός δεν το αλλάζω γιατί είναι πολύ άνετο.
  Καλύτερα από τώρα στα γεράματα δε θα ζεις.Θα παίρνεις σύνταξη 700-1.000.Βεβαια γισ σενσ αυτα εινσι τρελλα λεφτα  :2funny:Αν ζήσεις μέχρι τα 65 που θα βγεις στη σύνταξη.Μεχρι τοτε θα παίρνουν σύνταξη στα 70+  :2funny:
  Μια ζωή σκατατζης,Χωρίς τις και κακομοίρης  :2funny:ζείτε στα οικοτροφεία και είστε σε χειρότερη μοίρα από τους Πακιστανούς στην Ελλάδα πάτε με τα πόδια δουλευεται σαν τους μαυρους  :2funny:και μας λέτε ότι ζείτε και καμια καλη ζωη  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σώθηκες τώρα με το φιδέμπορα. Αυτοκίνητο που καινούριο έκανε στην Ελλάδα 83.500 φουλ έξτρα έκδοση τελειωμένη τιμή με πινακίδα, ταβάνι, το ακριβότερο, μας το λανσάρει για 120.000 τιμή.

Φαντάσου πόση παπάντζα πουλάει στον κοσμάκη.

Εγώ θα βάλω φορολογική δήλωση στη Γερμανία και μετά και στην Ελλάδα.Αυτός ο καραγκιόζης παπατζης τι να βάλει?Μας έχουν φλομώσει στο φουμαρο οι φιδεμπορες.
Εδώ δείχνει βίντεο απο κομμουνιστικες πολυκατοικίες για να πείσει τι καλά περνάει.Παριστάνει τον πλούσιο επειδή αγορασε δυο κομμουνιστικα διαμερίσματα απο εποχής Στάλιν με 20000 ευρώ απο τίποτα δυστυχεις.Εδώ βλέπετε ποσο κοστίζουν τα παλιά διαμερίσματα σαν τις χεστρες που εχει ο Δημητράκης.

50000 ευρώ στην καλύτερη.Και εχει δύο τέτοια και μας πρήζει τα αρχίδια.

XFKM

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
380
Πόντοι
26
Πάρε πρώτα ένα βρακί  :2funny:από κει πρέπει να αρχίσεις  :2funny:και όταν πάρεις βρακί βλέπουμε για αυτοκίνητο.Οταν το πήρα το 2009 δεν έκανε 5.000.Απλός δεν το αλλάζω γιατί είναι πολύ άνετο.
  Καλύτερα από τώρα στα γεράματα δε θα ζεις.Θα παίρνεις σύνταξη 700-1.000.Βεβαια γισ σενσ αυτα εινσι τρελλα λεφτα  :2funny:Αν ζήσεις μέχρι τα 65 που θα βγεις στη σύνταξη.Μεχρι τοτε θα παίρνουν σύνταξη στα 70+  :2funny:
  Μια ζωή σκατατζης,Χωρίς τις και κακομοίρης  :2funny:ζείτε στα οικοτροφεία και είστε σε χειρότερη μοίρα από τους Πακιστανούς στην Ελλάδα πάτε με τα πόδια δουλευεται σαν τους μαυρους  :2funny:και μας λέτε ότι ζείτε και καμια καλη ζωη  :2funny:
Άσχετο. στην Ρωσία τι δουλειά κάνεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom