Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
Άσχετο. στην Ρωσία τι δουλειά κάνεις;

Τύπε, σοβαρά τώρα, τον έχεις ικανό ακόμα και στη Ρωσία, με αυτά τα χάλια να τον έχουν πάρει στα σοβαρά και να του εμπιστευτούν και δουλειά;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πούλησε διαμερίσματα στην Ελλάδα και αγόρασε αλλα στη Ρωσία που τώρα με την πτώση της οικονομίας δεν αξίζουν και πολλά οποτε δυσκολεύεται αφου ζει απο τα ενοίκια και το χαρτζηλικι που του στέλνουν οι γονείς του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ θα βάλω φορολογική δήλωση στη Γερμανία και μετά και στην Ελλάδα.Αυτός ο καραγκιόζης παπατζης τι να βάλει?Μας έχουν φλομώσει στο φουμαρο οι φιδεμπορες.
Εδώ δείχνει βίντεο απο κομμουνιστικες πολυκατοικίες για να πείσει τι καλά περνάει.Παριστάνει τον πλούσιο επειδή αγορασε δυο κομμουνιστικα διαμερίσματα απο εποχής Στάλιν με 20000 ευρώ απο τίποτα δυστυχεις.Εδώ βλέπετε ποσο κοστίζουν τα παλιά διαμερίσματα σαν τις χεστρες που εχει ο Δημητράκης.

50000 ευρώ στην καλύτερη.Και εχει δύο τέτοια και μας πρήζει τα αρχίδια.
Όπως έβαλες και τη μισθοδοσία σου  :2funny:
  Το σάϊτ που έβαλες δείχνει ότι ένα διαμέρισμα 70 τετραγωνικά κοστίζει 100.000 ευρώ.Αν αυτό για σένα είναι φτηνό εγώ τι να πω.Εσυ που δεν έχει ούτε βρακί  :2funny:είσαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για διαμερίσματα.Σ εμένα εχουν ερθει αρκετα μελη του σάϊτ και είδαν πως ζω.Εσυ μια φορά συναντήθηκες με μέλος του σάϊτ στην  Κρακοβία.Και είχες τα μαύρα σου τα χάλια  :2funny:σε όσες την έπεσες σε έφτυσαν και παραλίγο να σε πετάξει έξω ο σεκιουριτας  :2funny:.
  Είσαι ένας φουκαράς πεινασμένος που μένεις σε ένα οικοτροφείο και πας να πουλήσεις μούρη ότι μένεις Γερμανία  :2funny:

Άσχετο. στην Ρωσία τι δουλειά κάνεις;
Ειμαι Πορνομεταναστης ιδιωτικός πηδηχτής ;).
Πούλησε διαμερίσματα στην Ελλάδα και αγόρασε αλλα στη Ρωσία που τώρα με την πτώση της οικονομίας δεν αξίζουν και πολλά οποτε δυσκολεύεται αφου ζει απο τα ενοίκια και το χαρτζηλικι που του στέλνουν οι γονείς του.
Άρχισα στο μεταξύ να παίρνω κληρονομιές στην Ελλάδα.
  Αν δυσκολεύομαι εγώ εσυ τι κάνεις? :2funny:Εγώ ούτε σε οικοτροφείο ζω ούτε με διατάζει κανένας Γερμανός.Ουτε πάω με τα πόδια  :2funny:και έχω πολλά βρακιά :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Kαλή χρονιά σε όλους, εκτός από τις αριστερές λαθρόπουστες και τους κομπλεξικούς σκατόψυχους σαν τον καραφλό χοντρομετανάστη.

Ρε ΜΟΓΓΟΛΕ..
Μου έστειλαν σε pm τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έγραψες στις γιορτές..

Αναρωτήθηκες ρε ΑΜΕΑ γιατί οι δικοί μας από κάτω μας στέλνουν πακέτα,ενώ εσένα οι δικοί σου σε έστειλαν ΠΑΚΕΤΟ όσο πιο μακριά γίνεται;
Γιατί τους λείπουμε ρε ΠΙΚΠΑ,ενώ εσύ δε λείπεις από ΠΟΥΘΕΝΑ.

Έγραψες ότι λόγω "ελευθερης διακίνησης πολιτών εντός Ε.Ε." δεν μπορούν να υπολογιστούν οι Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία;
Ρε ΑΣΧΕΤΕ,για να δουλέψεις στη Γερμανία,ακόμη και λογαριασμό στην τράπεζα να βγάλεις,πρέπει να είσαι δηλωμένος. Από την πρεσβεία,μέχρι την τελευταία γερμανική αρχή,ξέρουν πόσοι Έλληνες είμαστε εδώ.

Αμφιβάλλεις ότι έχουν internet οι δικοί μας Ελλάδα;
Και τότε πως μας μιλάνε ρε ΜΟΓΓΟΛΕ μέσω Skype;
Αλλά λογική η απορία σου...Ποιος να βάλει internet για να μιλάει με εσένα, ανοίγουν την tv,σε βλέπουν στο λαζόπουλο να ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ και κουμπώνουν 2-3 αντικαταθλιπτικά..

Mάθε και κάτι άλλο...Όλοι έχουμε internet και τηλεφωνία εντός Ε.Ε. όπου και αν ταξιδεύουμε.
Ο λόγος που δεν διάβαζα τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου, ήταν γιατί έπρεπε να συναντήσω 100 άτομα,
σε 10 μέρες,αλλά που να ξέρεις εσύ από τέτοια..

Τσίμπα και μία ένα ΑΡΧΙΔΙ

BC4TU64.jpg

Καλά ρε ΜΟΓΓΟΛΕ..
Μιλάς σαν ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ,φαίνεσαι σαν ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ,έχεις βλέμμα τροφίμου από το Δαφνί,είσαι χοντρός,κοντός,καραφλός,με μικρό πουτσάκι..
Είσαι τελικά ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ;
Τι βρώμικο σαράβαλο ψυγείο ήταν αυτό;
Τι βρώμικο μάτι κουζίνας;
Τι να ζηλέψουμε από εσένα ρε ΝΑΥΑΓΙΟ;

Θα σου πω τώρα και τη διαφορά Ρωσίας - Γερμανίας.
Στη Γερμανία με το που θα ανέβαζες το βίντεο με τις γάτες,θα σου χτυπούσαν την πόρτα, θα σου έβαζαν το ανάποδο γιλεκάκι,θα σου έπαιρναν το δίπλωμα και θα σου έβγαζαν μια αναπηρική σύνταξη,γιατί για τα γερμανικά δεδομένα,είσαι ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ..
Ποιος ΣΟΒΑΡΟΣ 50άρης θα ονόμαζε τον εαυτό του με υποκοριστικό.
δημητρΑΚΗΣ :2funny:
δημητρ[size=25pt]ΑΚΗΣ [/size]

Άραξε λοιπόν στα κυβικά σου δημητρΑΚΗ..

Γράφει και ο σουρεαλιστής αρχηγός ότι περπατάμε με κατεβασμένο κεφάλι,λοξά και παπάρια μάντολες,
παίρνει αέρα το αρχιτρόλ Πετερ Βαν Πούστεν,παίρνει αέρα ακόμη και ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ

Για αυτό κανουν ΟΥΡΑ οι Γερμανίδες, επειδή μας βλέπουν σαν πακιστανούς.. :jerking:

Screenshot τυχαίας μέρας του Δεκέμβρη,που μου γράφουν από μόνες τους

XfIaot3.jpg

Φοιτήτρια δικηγόρος ψήθηκε με ΕΝΑ μήνυμα για συνάντηση

9vBeN0y.jpg

και συνεχίζει να γράφει τα κατεβατά της περιμένοντας να γυρίσω από Ελλάδα και ζητάει από ΜΟΝΗ της το Whatsapp μου

eb4xR9Q.png

Μεγάλο ΜΠΑΖΟ και ΘΕΙΑ,22 χρονών..

zvjJe9m.jpg

Οπότε ΜΟΓΓΟΛΕ, λίγα τα λόγια σου για τους Έλληνες μετανάστες του εξωτερικού,εσύ δεν είσαι ούτε μια τρίχα από τα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

Υ.Γ. Πόσο πλάκα έχετε ορισμένοι που επειδή έχετε κάνει το ΛΑΘΟΣ να δώσετε στοιχεία ή χειρότερα να συναντήσετε τον ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΈΝΟ, του γράφετε εδώ συγκαταβατικά γιατί φοβάστε ότι θα ανεβάσει στοιχεία σας,ενώ στα pm μου λέτε να τον ξεφτιλίσω.
Καλά να πάθετε που ασχοληθήκατε μαζί του:2funny:

Υ.Γ.2 Αν νομίζεις ότι σε παίρνει,γράψε και σε εμένα για τις Ρωσίδες μάνες που γάμησες πριν φύγεις,όπως έγραψες στους άλλους, να δούμε μετά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος ΜΟΓΓΟΛΕ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όπως έβαλες και τη μισθοδοσία σου  :2funny:
 Το σάϊτ που έβαλες δείχνει ότι ένα διαμέρισμα 70 τετραγωνικά κοστίζει 100.000 ευρώ.Αν αυτό για σένα είναι φτηνό εγώ τι να πω.Εσυ που δεν έχει ούτε βρακί  :2funny:είσαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για διαμερίσματα.Σ εμένα εχουν ερθει αρκετα μελη του σάϊτ και είδαν πως ζω.Εσυ μια φορά συναντήθηκες με μέλος του σάϊτ στην  Κρακοβία.Και είχες τα μαύρα σου τα χάλια  :2funny:σε όσες την έπεσες σε έφτυσαν και παραλίγο να σε πετάξει έξω ο σεκιουριτας  :2funny:.
 Είσαι ένας φουκαράς πεινασμένος που μένεις σε ένα οικοτροφείο και πας να πουλήσεις μούρη ότι μένεις Γερμανία  :2funny:
 Ειμαι Πορνομεταναστης ιδιωτικός πηδηχτής ;).Άρχισα στο μεταξύ να παίρνω κληρονομιές στην Ελλάδα.
 Αν δυσκολεύομαι εγώ εσυ τι κάνεις? :2funny:Εγώ ούτε σε οικοτροφείο ζω ούτε με διατάζει κανένας Γερμανός.Ουτε πάω με τα πόδια  :2funny:και έχω πολλά βρακιά :2funny:

Ρε βλακακο εγώ έβαλα τη μισθοδοσία μου.

j3QEdV.jpg

Κοιτα εκεί τι λέει βλακα.Auszahlungsbetrag καθαρά δηλαδή στο χέρι 4670 ευρώ τον Οκτώβριο.
Εσένα πού είναι οι αποδοχές βλακα?
Επίσης έχω ακίνητη περιουσία 1 εκατομμύριο ευρώ,όχι σαν τους χεζουλέδες που έχεις εσύ στη Ρωσία όρνιο.
Δε συζητάμε για γκόμενες.Αυτες που έβαλα μόνο φέτος δεν τις έχεις δει σε όλη σου τη ζωή,βασικά θα ξερνουσαν πάνω σου αν σε έβλεπαν με τη βλακοφατσα.
Τέλος πάντων αρκετά ασχολήθηκα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

pmj3QEdVj

Κοιτα εκεί τι λέει βλακα.Auszahlungsbetrag καθαρά δηλαδή στο χέρι 4670 ευρώ.
Επίσης έχω ακίνητη περιουσία 1 εκατομμύριο ευρώ,όχι σαν τους χεζουλέδες που έχεις εσύ στη Ρωσία όρνιο.
Δε συζητάμε για γκόμενες.Αυτες που έβαλα μόνο φέτος δεν τις έχεις δει σε όλη σου τη ζωή,βασικά θα ξερνουσαν πάνω σου αν σε έβλεπαν με τη βλακοφατσα.
Τι 1.000.000 ευρώ ρε φτωχομπινέ :2funny:ούτε 1.000 ευρώ δεν έχεις στην Ελλάδα  :2funny:
  1 εκατομμύριο και μένεις σε οικοτροφείο και δεν έχεις αμάξι και μας καυχιέσαι ότι θα πάρεις σύνταξη  :2funny:τώρα μπήκε κ ο κλώνος μέσα και έγραψε βλακείες μπας και σε σώσει  :2funny:
  Τελικά κάθε μέρα πιστεύω όλο και περισσότερο ότι οι περισσότεροι ηλίθιοι Έλληνες πηγαίνουν στη Γερμανία  :2funny:τόσο κακομοιριά τόση αγραμματοσύνη τόση μιζέρια πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ για να βρεις  :2funny: :happy:που είναι ο Πάρης να δει αυτά που γράφεις  :2funny:να  :happy:
  Αυτό ότι έχεις περιουσια 1.000.000 που ειπες ήταν η γελοιότητα του έτους  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βρε μαλακα,μουνι της κότας,αφου σου βάζω απόδειξη.Τι θες να σου βάλω και απόδειξη απο την τιμή των ακίνητων και τα ενοίκια που εισπράττω?
Τεράστιος μαλακας.Δυτικη Ευρώπη πανε οι αρχιδατοι,όχι οι ξεφτίλες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

j3QEdV.jpg

Κοιτα εκεί τι λέει βλακα.Auszahlungsbetrag καθαρά δηλαδή στο χέρι 4670 ευρώ τον Οκτώβριο.

τι να το κανω εγω που παιρνεις 4600 το μηνα και δεν εχεις αυτοκινητο και ζεις σε οικοτροφειο. να τα βρασω τετοια λεφτα  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρε μαλακα,μουνι της κότας,αφου σου βάζω απόδειξη.Τι θες να σου βάλω και απόδειξη απο την τιμή των ακίνητων και τα ενοίκια που εισπράττω?
Τεράστιος μαλακας.Δυτικη Ευρώπη πανε οι αρχιδατοι,όχι οι ξεφτίλες.
Άσε πήγα και είδα τι κακομοίρηδες πάνε  :2funny:ποια ενοικια  :2funny:Ποιο 1.000.000 ? :2funny:θα ζούσες σε οικοτροφείο,θα πήγαινες με τα πόδια και θα περίμενες το νέο έτος για να πας να κοιμηθείς αν δεν ήσουν ψωμολυσάρης :2funny:θα είχες τουλαχιστον ένα βρακί να φορέσεις  :2funny:
 Αυτή η μισθοδοσία αν είναι αληθινή που δεν το πιστεύω και πολύ μπορεί να είναι τριμηνιαία  :2funny:.
 Λες να έχεις περιουσία και λεφτά και να είσαι μαζοχιστής  ;) και τι βρίσκεις
Να σε υποτιμάνε οι Γερμανοί και να υποφερεις μες το κρύο   :2funny::happy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι να το κανω εγω που παιρνεις 4600 το μηνα και δεν εχεις αυτοκινητο και ζεις σε οικοτροφειο. να τα βρασω τετοια λεφτα  :2funny: :2funny:
Εσυ ακόμα στις 5.000 μισθό έχεις μείνει? :2funny:Εδώ είπε ότι έχει περιουσία 1.000.000 ευρώ στην Ελλάδα και παιρνει ενοίκια 1.500+ ευρώ από Ελλάδα  :jerking: :2funny:Σε λίγο θα μας πει ότι είναι και ο γιος του Βαρδινογιάννη  :happy:.
  Που φτάσαμε ένας ξεβράκωτος που στα 45 του δουλευει στην ξενιτιά για το μεροκαματο και περιμένει το νέο έτος για να πάει να κοιμηθεί  :2funny:να λεει τετοιες  :jerking: :2funny:
  Σήμερα έπεσε παντός πάρα πολύ γέλιο  :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Εσυ ακόμα στις 5.000 μισθό έχεις μείνει? :2funny:Εδώ είπε ότι έχει περιουσία 1.000.000 ευρώ στην Ελλάδα και παιρνει ενοίκια 1.500+ ευρώ από Ελλάδα  :jerking: :2funny:Σε λίγο θα μας πει ότι είναι και ο γιος του Βαρδινογιάννη  :happy:.
 Που φτάσαμε ένας ξεβράκωτος που στα 45 του δουλευει στην ξενιτιά για το μεροκαματο και περιμένει το νέο έτος για να πάει να κοιμηθεί  :2funny:να λεει τετοιες  :jerking: :2funny:
 Σήμερα έπεσε παντός πάρα πολύ γέλιο  :2funny:

αν ειχε οπως λεει στην ελλαδα ο ψεφτης ο καιμανος τοσα ακινητα θα μπορουσε να ζησει μονο απο τα ενοικια χωρις να δουλευει μεταναστης στις γερμανικες φαμπρικες. αλλά οπως φαινεται τα ψεματα του ειναι ορατα σε ολους μας.

φαινεται εξαλλου απο τα σοβρακα που φοραει  :2funny: :2funny:

ο καιμανος θελει επειγοντως ψυχιατρο λογο των παραισθησεων που εχει  :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
αν ειχε οπως λεει στην ελλαδα ο ψεφτης ο καιμανος τοσα ακινητα θα μπορουσε να ζησει μονο απο τα ενοικια χωρις να δουλευει μεταναστης στις γερμανικες φαμπρικες. αλλά οπως φαινεται τα ψεματα του ειναι ορατα σε ολους μας.

φαινεται εξαλλου απο τα σοβρακα που φοραει  :2funny: :2funny:

ο καιμανος θελει επειγοντως ψυχιατρο λογο των παραισθησεων που εχει  :2funny: :2funny:

τουλαχιστον τωρα το νεο ετος πρεπει να πηγε να κοιμηθει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

ο καιμανος θελει επειγοντως ψυχιατρο λογο των παραισθησεων που εχει  :2funny: :2funny:
Με κάλυψες πλήρως!Σήμερα είχαμε 2 ψυχανώμαλους  :2funny: τον ντελιβερά πουωεχει ιδιο αμαξι με το δικο μου ξσι το πηρε και πολυ πριν απο μενα που εγω το πηρα το 2009.Και το ρεσιταλ του Βλάκμαν  :2funny:αυτό με το 1.000.000 περιουσία και τα ενοικισ απο Ελλαδα είναι ιστορικό  :2funny: :happy:μ εχει πιασει ένα γέλιο που δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω  :2funny:
τουλαχιστον τωρα το νεο ετος πρεπει να πηγε να κοιμηθει
Μάλλον δε θα κοιμήθηκε καλά γιατί αυτό λέγεται παραλήρημα έχει ψευδαισθησεις  :2funny:βλέπει πράγματα που δεν υπάρχουν  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Με κάλυψες πλήρως!Σήμερα είχαμε 2 ψυχανώμαλους  :2funny: τον ντελιβερά πουωεχει ιδιο αμαξι με το δικο μου ξσι το πηρε και πολυ πριν απο μενα που εγω το πηρα το 2009.Και το ρεσιταλ του Βλάκμαν  :2funny:αυτό με το 1.000.000 περιουσία και τα ενοικισ απο Ελλαδα είναι ιστορικό  :2funny: :happy:μ εχει πιασει ένα γέλιο που δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω  :2funny:Μάλλον δε θα κοιμήθηκε καλά γιατί αυτό λέγεται παραλήρημα έχει ψευδαισθησεις  :2funny:βλέπει πράγματα που δεν υπάρχουν  :2funny:

Tωρα σε ενα χρονο παλι πρεπει να περιμενει για να κοιμηθει ξανα :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Μα αυτή η μαλακια που περιγράφεις είναι η νοοτροπία ψωλά .Και Ελλάδα και Γερμανία πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί πήγα Γερμανία όταν τα έχω ολα έτοιμα στην Ελλάδα.
Δεν καταλαβαίνουν την τρομακτική μας ανωτερότητα,το αμασητο στυλ.
Αντι να ψωλαρω χαλαρά Ελλάδα προτίμησα τη σκληρή ζωή Γερμανία για να έχω περισσότερα γούστα και ρευστότητα.
Το 99.9% στη θέση μου θα έμενε Ελλάδα.
Δεν καταλαβαίνουν το μεγαλείο μας,τον εξτρεμισμό και βολονταρισμό που αντιπροσωπευουμε και ανατρέπει τις φυσικές ισορροπίες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μα αυτή η μαλακια που περιγράφεις είναι η νοοτροπία ψωλά .Και Ελλάδα και Γερμανία πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί πήγα Γερμανία όταν τα έχω ολα έτοιμα στην Ελλάδα.
Αντι να ψωλαρω χαλαρά Ελλάδα προτίμησα τη σκληρή ζωή Γερμανία για να έχω περισσότερα γούστα και ρευστότητα.
Δεν καταλαβαίνουν το μεγαλείο μας,τον εξτρεμισμό και βολονταρισμό που αντιπροσωπευουμε και ανατρέπει τις φυσικές ισορροπίες.

ποιος λογικος ανθρωπος θα ξενιτευοταν να παει να ζει σε οικοτροφειο να φοραει σοβρακα του ενος ευρω να μην εχει αυτοκινητο
και να στερειται τα βασικα και απαραιτητα για την διαβιωση του.

οταν οπως λες τα εχεις ολα στην ελλαδα και εχεις καλα εισοδηματα.

ποιος ο λογος οταν λες οτι μπορεις να εισπρατεις καλα λεφτα απο τα ενοικια εδω στην ελλαδα να ξενιτευτεις για να ζεις σαν πακιστανος στην γερμανια;

εγω σου λεω εξ αρχης να πας να σε δει κανενας γιατρος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν είναι να αγιάσεις για δε πας καλύτερα στην έρημο για 40 μέρες  :2funny:να σκληραγωγηθεις περισσότερο  :2funny:εκεί μπορεί να γαμίσεις και καμία καμήλα  :2funny:στη Γερμανία τίποτα  :2funny:
ποιος λογικος ανθρωπος θα ξενιτευοταν να παει να ζει σε οικοτροφειο να φοραει σοβρακα του ενος ευρω να μην εχει αυτοκινητο
και να στερειται τα βασικα και απαραιτητα για την διαβιωση του.

οταν οπως λες τα εχεις ολα στην ελλαδα και εχεις καλα εισοδηματα.

ποιος ο λογος οταν λες οτι μπορεις να εισπρατεις καλα λεφτα απο τα ενοικια εδω στην ελλαδα να ξενιτευτεις για να ζεις σαν πακιστανος στην γερμανια;

εγω σου λεω εξ αρχης να πας να σε δει κανενας γιατρος
Αυτά όλα είναι της φαντασίας του  :2funny:αν του άρεσε τόσο πολύ η Γερμανία δε θα έψαχνε Ουκρανες  :2funny:άσε που θα είχε αγωρασει διαμερισμα αμαξι και βρακί  :2funny:
  Όσο έχει αυτός 1.000.000 ευρώ άλλο τόσο έχει και ο Ντελιβεράς τουαρέγκ  :2funny:Σήμερα μ αυτούς έχω πεθάνει στα γέλια  :2funny: :happy:θυμάμαι που είχε πει ο Ιωσήφ να είχα τα λεφτά σας  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom