Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
ο Δουκας λεει πολλα χρονια οτι θα φυγει κ ακομη εδω ειναι.
Μήπως δεν έχει δανεικά ούτε για τα εισιτήρια; Αλλά τέτοιος παρτάκιας που είσαι, πού να νοιώσεις....;
ο Δουκας λεει πολλα χρονια οτι θα φυγει κ ακομη εδω ειναι.
δεν εχω λεφτα ρενα πας να βγαλεις καμμια σχολη,ολη μερα εισαι στο σαι κ γραφεις.
χαμενος χρονος
επενδυσε στον εαυτο σου οπως λεει κ ο τραμουντανα.
τι καθεσαι,περνανε τα χρονια
δεν εχω λεφτα ρε
υπολογισε ποσα χρονια πρεπει να δουλεψω για να παρω ενα φτηνο μπαυσελορ. Αν βαζω 200 ευρω το μηνα στην ακρη και θελω 10 χιλιαρικα, πρεπει να δουλεψω 4 χρονια. Και αλλα 3-4 χρονια σπουδες, συνολο 7-8 χρονια για να γινω ενας μεσηλικος πτυχιουχος. Μαλλον λαθος δρομος. Ο,τι σπουδασα σπουδασα. Και οι γονεις μου τα ιδια μου λεγανε. Τι τις θες τις σχολες και τα χαρτια; Για να γινεις ανεργος τεμπελης;να βρεις
και αποφοιτος ιεκ μια χαρα αναγνωριζεται στο εξωτερικο το πτυχιο. το καλυτερο που εχεις να πουλησεις στην αγορά εργασίας ειναι η επαγγελματικη εμπειρια αν οχι τα πτυχια. ξεκίνα από κάπου χαμηλά και σιγα σιγα θα βρεις το δρομο σου. οσο για πτυχιο που σκεφτεσαι, πραγματικα μονο στην Ελλαδα εχουν την ιδεα οτι οσο πιο πολυ σπουδασεις τοσο καλυτερη δουλεια θα βρεις...υπολογισε ποσα χρονια πρεπει να δουλεψω για να παρω ενα φτηνο μπαυσελορ. Αν βαζω 200 ευρω το μηνα στην ακρη και θελω 10 χιλιαρικα, πρεπει να δουλεψω 4 χρονια. Και αλλα 3-4 χρονια σπουδες, συνολο 7-8 χρονια για να γινω ενας μεσηλικος πτυχιουχος. Μαλλον λαθος δρομος. Ο,τι σπουδασα σπουδασα. Και οι γονεις μου τα ιδια μου λεγανε. Τι τις θες τις σχολες και τα χαρτια; Για να γινεις ανεργος τεμπελης;
Το θέμα είναι αν βάλουν κάποιον στην συνέντευξη να γράψει κώδικα που ισχυρίζεται ότι μπορεί θα τα καταφέρει?
Οπως γράφει και ο προηγουμενος φίλος να ξέρεις πως οι άνθρωποι που κάνουν την διαλογή υποψηφίων δεν κοιτάνε πλεον εαν έχεις πτυχίο και ας το ζηταν στην αγγελία ξέρουν οτι πάρα πολλά ταλέντα είναι αυτοδίδακτα και για αυτό πλεον κάνουν μετά την μανατζιρίστικη συνέντευξη ( πχ. γιατί θέλεις να δουλέψεις εδω και άλλες τέτοιες ερωτήσεις ) υπάρχει η λεγόμενη τεχνική συνέντευξη. Εκει 101% θα σε ξεσκονίσουν από να γράψεις κώδικα έως στον τρόπο σκέψεις για επίλυση προβλημάτων ειδικά για προγραμματισμό. Ανάλογα τεστ κάνουν και σε άλλες θέσεις ( Sys Admin, δίκτυα κλπ. ). Μην φοβάσαι να στείλεις βιογραφικό οπουδήποτε που νομίζεις ότι μπορείς να έχεις ελπίδες αλλά πρόσεξε το βιογραφικό σου να δείχνει κάποια εμπειρία ή δείχνη ότι οι γνώσεις κατευθύνονται στην θέση που ζητάς να πάρεις. Ακόμα και μια αποτυχημένη συνέντευξη θα σε βοηθήση να μάθεις κατι παραπάνω. Το να μην προσπαθήσεις όμως δεν θα σε βοηθήση να εξελιχθεις πουθενα.Πειτε εμπειριες απο συνεντευξεις. Κανουν και μεσω σκαιπ αρχικα.
πολλη απλα δεν μου αρεσε δεν εχω κατι αλλο να πω.Ειναι μια μικρη πολη. Ωραιο το πανεπ κτλ το αγαλμα του Turing αλλα δεν μου αρεσε γενικα να μεινω(δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον και δεν το ξερω αλλα δεν θα μου αρεσε να μεινω)τύπε γιατί μακριά από Μάντσεστερ? Για πες εντυπώσεις
πολλη απλα . Τι θελω να πω . ολα αυτα που διαβαζεις εχουν σιγουρα μελλον.Δεν καταλαβα τιποτα.
Λονδινο μου αρεσε. Λιβερπουλ και κατι αλλα που πηγα οχι τοσο.Ποια πόλη στο UK σ αρέσει;
πολλη απλα δεν μου αρεσε δεν εχω κατι αλλο να πω.Ειναι μια μικρη πολη. Ωραιο το πανεπ κτλ το αγαλμα του Turing αλλα δεν μου αρεσε γενικα να μεινω(δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον και δεν το ξερω αλλα δεν θα μου αρεσε να μεινω)
Σαν πολη για επισκεψη καλη ειναι , αλλα μεχρι εκει.
μην ξεχασω το Manchester εχει πολλη φοιτητοκσμο και γενικος πολλη νυχτερινη ζωη. Ιδιως εκει που εμενα στο κεντρο γινοταν χαμος ολα τα μπαρακια γεματα .Ποια πόλη στο UK σ αρέσει;