Ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει μπορεί να βγάλει συμπεράσματα μόνος του.
Ο κακομοίρης που απλά σκέφτεται να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, θα είναι πάντα κακομοίρης. Και έπεσες μέσα. Έφυγα από Αθήνα πριν 8 χρόνια με μισθό 1.200€.. Υπάλληλος γραφείου με 8 χρόνια προϋπηρεσία σε marketing, να έχω τον κλασικό μαλακα Έλληνα ιδιοκτήτη από πάνω που νομίζει ότι ο υπάλληλος είναι ο σκλάβος του. Δεν άντεξα πάνω από 2 μήνες εκεί.
Πού βρίσκομαι τώρα; προσθέτεις άλλο ένα ψηφίο στον μισθό εκείνο.
Και δουλεύω remotely, από τον καναπέ, το καφέ ή την παραλία, ενώ είμαι αφεντικό του εαυτού μου.
Δεν θα βγω πουθενά να γράψω ότι είμαι ο καλύτερος, έχω πετύχει τα πάντα κλπ.
Αφήνω τα σκουπίδια παραπάνω να παραληρουν. Και γελάω με άτομα που μιλάνε, χωρίς καν να έχουν πετύχει κάτι στο εξωτερικό. Όμως πώς είναι η ζωή μου;
- Δεν ασχολούμαι με ελληναράδες
- Δεν ασχολούμαι με πολιτικά ή αθλητικά
- Ταξιδεύω από τα 18 μου φουλ στο εξωτερικό. Πλέον στο 2022 έκανα σύνολο πάνω από 15 ταξίδια. Ήδη για το 2023 έχω 3 διαφορετικές χώρες κλείσει για τους 3 πρώτους μήνες (Ευρώπη), ενώ στάνταρ θα παίξει κάποιος εξωτερικός προορισμός προς Ταϋλάνδη ή Ινδονησία αργότερα.
- Δεν έχω μίζερους ανθρώπους στη ζωή μου. Μόνο λίγους καλούς φίλους
- Βγάζω την καυλα μου σε γκόμενες (μόνο Ρωσίδες/Ουκρανες) κάθε βδομάδα
- Έχω μια 750αρα μηχανή και πρόσφατα πήρα και ένα γερμανικό cabrio
- Δεν χαλάω λεφτά σε μαλακιες, όπως μπουκαλια σε μαγαζιά ή ρούχα top μάρκας ή εσκορτ των 150€. Εννοείται ότι κερνάω ποτά τους φίλους μου και προτιμώ ένα δείπνο σε ακριβό εστιατόριο με λογαριασμούς που μπορεί να φτάσουν και 150€ για 2 άτομα.
- Μένω σε τοπ διαμερίσματα. Τα τελευταία 4 χρόνια μένω μόνο σε καινούρια διαμερίσματα που μπαίνω εγώ πρώτος. Νιώθω ότι αφού τρώω την πίκρα του εξωτερικού, τουλάχιστον να έχω έναν ωραίο χώρο γύρω μου.
Επόμενος στόχος για το 2023;
Ίσως ξεκίνημα digital nomad life με σκοπό μένω μήνες σε διαφορετικές χώρες.