Επισκέπτης
κοπριτη κλωνε εχω βρει δουλεια εσενα περιμενα που την παιζεις ολη μερα εδω μεσα...εσυ να δεις τι πεινα θα σε φαει κακομοιρη
σκασε και τραβα ρε να δουλεψεις που διαμαρτυρεσαι ...
κοπριτη κλωνε εχω βρει δουλεια εσενα περιμενα που την παιζεις ολη μερα εδω μεσα...εσυ να δεις τι πεινα θα σε φαει κακομοιρη
τι ωρες δουλευεις κοπριτη?ολη μερα μεσα σε βλεπω :S :S :Sσκασε και τραβα ρε να δουλεψεις που διαμαρτυρεσαι ...
τι ωρες δουλευεις κοπριτη?ολη μερα μεσα σε βλεπω :S :S :S
Γιατί δεν ΄βαζεις και τον dynamics στην δουλειά σου τότε να είστε όλοι ευχαριστημένοι;κακομοιρακο εχω πλεον 4 υπαλληλους .
τραβα να δουλεψεις γιατι σε βλεπω στα συσσίτια.
αυτος δεν αντεξε ουτε τριμηνο σε νησι ρε τυπε .Γιατί δεν ΄βαζεις και τον dynamics στην δουλειά σου τότε να είστε όλοι ευχαριστημένοι;
αφου ειναι κουβαρντας γιατι δεν παιρνει κ εμενα για δουλεια!με αυτα που λεει λογικα θα πληρωνει κ καλα :S :S :SΓιατί δεν ΄βαζεις και τον dynamics στην δουλειά σου τότε να είστε όλοι ευχαριστημένοι;
παπαρα σ ειπα εχω βρει δουλεια...αν εσυ ο μαλακας εχεις 4 υπαλληλους μπορουμε να καταλαβουμε γτ αυτο το κρατος παει κατα διαολου...για πες τι μισθο δινεις?χαχακακομοιρακο εχω πλεον 4 υπαλληλους .
τραβα να δουλεψεις γιατι σε βλεπω στα συσσίτια.
dude σε εχω για εξυπνο ρε μαν..τι να εχεις ο καημενος...ολη μερα ειναι μεσα στο μπου για να κραζει κοσμο οτι κανει κ με τον πικερ!Δεν γαμαει λεφτα δεν εχει δουλεια δεν εχει αυτο ειναι το αποτελσμα.. :S :S :SΓιατί εσύ τι δουλειά έχεις ρε τύπε;
Γιατί εσύ τι δουλειά έχεις ρε τύπε;αυτος δεν αντεξε ουτε τριμηνο σε νησι ρε τυπε .
οχι τυπε :S :S :SΛαχειοπωλες υπαρχουν στο εξωτερικο;
κι οπου αλλου θες ειμαι ..dude σε εχω για εξυπνο ρε μαν..τι να εχεις ο καημενος...ολη μερα ειναι μεσα στο μπου για να κραζει κοσμο οτι κανει κ με τον πικερ!Δεν γαμαει λεφτα δεν εχει δουλεια δεν εχει αυτο ειναι το αποτελσμα.. :S :S :S
ρε παλιο μαλακα σαπιο κοιλια με ξερεις και απο εχθες για να ξερεις τι δουλειες εχω κανει?ποια πολυ δουλεια βρε παπαρα?μας γαμαγαν για 22 ευρω...ο μαλακας ο διευθηντης εισαι τοση ωρα και δεν μιλας?παπαρια εχεις μαλακα...εγγεγραμενος μονιμα στην λιστα του οαεδ εισαι και γραφεις οτι μαλακιες θες εδω μεσα...να πας εσυ και τα παιδια σου ρε μλκ να γαμανε για 22 ευρω και 650ευρω για 29 μερες τον μηνα..εγω δεν παω!σε κραξαν ολοι σε κραζω και εγω κ εκει γουσταρεις!κι οπου αλλου θες ειμαι ..
εγω εχω δικη μου δουλεια ..
κοιτα να πας να δουλεψεις ρε κακομαθημενε που σε επιασε ο κωλαρακος σου στο νησι επειδη επεσε πολυ δουλεια στο 8ωρο ..
ου να μου χαθεις παλιο τεμπελοσκυλο ..
εγω η σαπιο κοιλιας κοπριτης κλωνος που λεει οτι δουλευει κ ειναι ολη μερα στο μπου?Το γαμήσατε το θέμα καλοκαιριάτικα δε πάτε για κάνα μπάνιο και σε κάνα στούντιο μετά να χαλαρώσετε ?
εγω η σαπιο κοιλιας κοπριτης κλωνος που λεει οτι δουλευει κ ειναι ολη μερα στο μπου?
εισαι αρρωστος σαπιο κοιλιαθα ζεχνει το στομα σου απο τη πεινα ρε ρακενδυτε !!!!
650 ;;;; και πολλα σου εδινε ...
τραβα αγγλια να δεις τη γλυκα ...
αυτα που λεω εγω το πρωι τα αναμασας εσυ το βραδυ ...
εγω μπορω να εχω το κινητο μου στη δουλεια ανοιχτο και να μπαινω οπου θελω ...
εσυ .... θα παιρνεις αδεια πρωτα ;;
καταλαβες ρε κοπρο;;;;;
αι τραβα απο εδω περα τωρα γιατι βρωμας πεινα . θα σε γλεντησω αυριο παλι .
οπως ειχα πει και παλιοτερα θα κοιταξω πρωτα για δουλεια σε σουπερμαρκετ τυπου λιντλ αλντι τεσκο κτλ ωστε αν θελω να γυρισω Ελλαδα καποτε να γυρισω σαν μεταγραφη ας πουμε (λιντλ) αλλιως θα δουλεψω η σαν οδηγος η σαν μπαρμαν..δεν παω με τον λογικη οτι θα κανω λεφτα κτλ..απλα οτι θα πληρωνω τα εξοδα μου και θα μπορω να αγορασω πραγματα που θελω συν να μπορω να βαλω στην ακρη οτι μπορω ετσι?..με 500 ευρω ελλαδα και ενοικιο μπαινω μεσα οποτε εξω ειναι καλυτερα απο τα 500 ευρω Ελλαδας..Dynamics στην Αγγλία για τι δουλειά θα πας;
οπως ειχα πει και παλιοτερα θα κοιταξω πρωτα για δουλεια σε σουπερμαρκετ τυπου λιντλ αλντι τεσκο κτλ ωστε αν θελω να γυρισω Ελλαδα καποτε να γυρισω σαν μεταγραφη ας πουμε (λιντλ) αλλιως θα δουλεψω η σαν οδηγος η σαν μπαρμαν..δεν παω με τον λογικη οτι θα κανω λεφτα κτλ..απλα οτι θα πληρωνω τα εξοδα μου και θα μπορω να αγορασω πραγματα που θελω συν να μπορω να βαλω στην ακρη οτι μπορω ετσι?..με 500 ευρω ελλαδα και ενοικιο μπαινω μεσα οποτε εξω ειναι καλυτερα απο τα 500 ευρω Ελλαδας..
για βορειο Λονδινο θα παω που τα ενοικια ειναι περισσοτερο νορμαλ απο το νοτιο κομματι