@Kalogero Xθες το απόγευμα ήμουν σε ένα μαγαζί και σε μια γωνία είχαν σκάσει καμιά 40αριά
expats για meetup.
Οι γυναίκες ήταν καμιά 7-8 και οι υπόλοιποι ήταν ως επί το πλείστον κάτι γιωτόμπαλα ινδοασιατο ΙΤ νέρντουλες, δηλαδή σαν να κλέβεις εκκλησία.
Κάνω αναγνωριστική και σταμπαρω δύο λευκές ωραίες γκόμενες, οπότε με το που σηκώθηκε η μία την μπλόκαρα στο γυρισμό της από την τουαλέτα.
Αυτή προέκυψε Ουκρανή,αλλά άρχισε κάτι high class πίπες για Εμιράτα και ότι μόλις γύρισε από τον τάδε εξωτικό προορισμό,είχε πειράξει και λίγο τσιμπουκόχειλο,οπότε την έληξα την κουβέντα.
Στη συνέχεια σηκώνω μία καρέκλα από αλλού,την κουβαλάω και πάω δίπλα από την άλλη τύπισσα και τη ρωτάω να καθίσω δίπλα της, η οποία προέκυψε Γαλλίδα και μου έλεγε ότι πριν λίγες μέρες ήταν στη μάνα της στη Nimes.
Eν τω μεταξύ εγώ σε εκείνα τα μέρη έχω πάει μόνο Μασσαλία και Νίκαια,
αλλά με αυτά που γράφετε εδώ μέσα θυμήθηκα που είναι η Nimes oπότε άρχισα να πετάω κάτι πίπες για το Μοντπελιέ
και ότι έχετε γράψει κατά καιρούς, οπότε το έσκισα το social και κανονίσαμε για σήμερα
Όποιος είναι εξωτερικό ας πηγαίνει σε αυτά τα expats.
Nτόπια γκόμενα δύσκολα να πετύχει, αλλά ο ανταγωνισμος από άντρες είναι ανύπαρκτος
και ας φαίνεται για αρχιδόκαμπος η φάση.