Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
..... γιατί έτσι ασούμε και ένα σωρό άλλα καφριλίκια Made in Greece
Ακριβώς αυτό.

Το επίσης πιο εντυπωσιακό και απογοητευτικό στην όλη φάση Made in GR, είναι η αποδοχή.

Ο σταρχιδισμός της ελληναρίας, είναι φαινόμενο για διδακτορικό στην ψυχιατρική.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτός είσαι!

Εγώ πήγα καταδρομέας. Μοναδική εμπειρία..
Αδέλφια ηταν οι ΟΥΚάδες
επρεπε να παω φιλε...και οτι μια ζωη την εφαγα στη θαλασσα με μια μασκα...και οτι το ειχα ορκιστει κάποτε σε καποιον μικρος αλλα δε κρατησα τον λόγο μου

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
επρεπε να παω φιλε...και οτι μια ζωη την εφαγα στη θαλασσα με μια μασκα...και οτι το ειχα ορκιστει κάποτε σε καποιον μικρος αλλα δε κρατησα τον λόγο μου
Έπιασα το Vibe.

Λογικά για να μην πας είχες τους λόγους σου φίλε, οπότε μην σε παίρνει και πολύ απο κάτω. Η ζωή ξέρει

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δυστηχως οχι φιλε μου. Το πιο μακρινο που ειχα παει ηταν στο εμπορικο κεντρο Odyseeum εκει που τερματιζει η γραμμη 1 του τραμ.
Στην προηγούμενη στάση (Place de France) έχει αφετηρία το 606 και είσαι στην παραλία με 3 ευρώπουλα (πήγαινε-έλα).

Πιο πολυ κεντρο εβγαινα, σου εχω πει ηδη που + σε ενα τεραστιο club που δεν θυμαμαι πως το λενε. Με 2 οροφους ηταν.......

Λοιπόν, στο Louis Blanc που έμενες στην αρχή, έχει το Pz City Club που μπορεί να το πρόλαβες με το παλιό όνομα Point Zero γιατί κάναν ανακαίνιση περίπου τότε που ήρθες. Αυτό μάζευε και πολλές γκόμενες από Erasmus. Ερασμιακές επίσης μάζευε και το Fizz.

Πιθανόν επίσης να έχεις πάει και στο Cargo κοντά στο σταθμό, γιατί εκεί κάνουν πολλά φοιτητικά πάρτυ.

Έχει και το Milk στη συνοικία Saint-Jean de Vedas, δηλαδή δεν το λες και κέντρο. Είναι και πιο κυριλέ. Το Heat Club το αποκλείω γιατί είναι πολύ χάι και δεν μαζεύει φοιτητές.
Άλλα διώροφα δεν μου έρχονται στο μυαλό.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Στην προηγούμενη στάση (Place de France) έχει αφετηρία το 606 και είσαι στην παραλία με 3 ευρώπουλα (πήγαινε-έλα).

Λοιπόν, στο Louis Blanc που έμενες στην αρχή, έχει το Pz City Club που μπορεί να το πρόλαβες με το παλιό όνομα Point Zero γιατί κάναν ανακαίνιση περίπου τότε που ήρθες. Αυτό μάζευε και πολλές γκόμενες από Erasmus. Ερασμιακές επίσης μάζευε και το Fizz.

Πιθανόν επίσης να έχεις πάει και στο Cargo κοντά στο σταθμό, γιατί εκεί κάνουν πολλά φοιτητικά πάρτυ.

Έχει και το Milk στη συνοικία Saint-Jean de Vedas, δηλαδή δεν το λες και κέντρο. Είναι και πιο κυριλέ. Το Heat Club το αποκλείω γιατί είναι πολύ χάι και δεν μαζεύει φοιτητές.
Άλλα διώροφα δεν μου έρχονται στο μυαλό.
Ούτε θυμάμαι. Είμαι ανάμεσα στο Opera και το Rockstore.
Κοντά σχετικά στην comedie, αλλά προς τα κάτω, όχι προς louis blanc.
Βέβαια μετά από τόσα χρόνια ίσως έχει αλλάξει και όνομα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.162
Πόντοι
3.656
και που δε πηγα στα Ο.Υ.Κ...και αυτο μετάνιωσα
Εγώ μετάνιωσα που δεν γαμησια την Πετρουλακη , πριν γίνει διάσημη, μοθχε ζητήσει λιώμα 4ντο πρωί να πάμε σπίτι της γγια να παίξουμε μόνο πολύ... Επειδή όμως ήταν στην παρέα μια φίλη της γκόμενά μου φοβήθηκα μην το μάθει η γκόμενά τότε. Και δεν πήγα... Σε καμμια βδομάδα μέχρι να την ξανά πετύχω είχε ήδη γίνει pr στο Μερσεντες Κολωνάκι... .... Ακόμα μουτζωνομαι..

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ούτε θυμάμαι. Είμαι ανάμεσα στο Opera και το Rockstore.
Κοντά σχετικά στην comedie, αλλά προς τα κάτω, όχι προς louis blanc.
Βέβαια μετά από τόσα χρόνια ίσως έχει αλλάξει και όνομα.
Α ναι είναι και το Rockstore. Έχει ένα αυτοκίνητο χωμένο στον τοίχο πάνω από την είσοδο, αν θυμάμαι καλά. Είναι κοντά στο σταθμό.
H Opera είναι πάνω στην πλατεία Comedie, και είναι αίθουσα συναυλιών με μια μικρή καφετέρια, οπότε δεν λες αυτό.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Α ναι είναι και το Rockstore. Έχει ένα αυτοκίνητο χωμένο στον τοίχο πάνω από την είσοδο, αν θυμάμαι καλά. Είναι κοντά στο σταθμό.
H Opera είναι πάνω στην πλατεία Comedie, και είναι αίθουσα συναυλιών με μια μικρή καφετέρια, οπότε δεν λες αυτό.
Γενικά έχει τόσο φοιτητόκοσμο , που η νυχτερινή ζωή είναι αρκετη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ακριβώς αυτό.

Το επίσης πιο εντυπωσιακό και απογοητευτικό στην όλη φάση Made in GR, είναι η αποδοχή.

Ο σταρχιδισμός της ελληναρίας, είναι φαινόμενο για διδακτορικό στην ψυχιατρική.
Άμα σου περάσουν από την κούνια σου κάποια πράγματα ως φυσιολογικά
και δεν έχεις μέτρο σύγκρισης με άλλες χώρες,τότε απλά τα θεωρείς δεδομένα.

Νομίζω το έχω ξαναγράψει..
Είχαν κάποτε καλέσει τον οδηγό της Formula 1 David Coulthard για κάποιο μηχανοκίνητο event
στην Αθήνα και αυτός αντί να ξεκινήσει τη συνέντευξη μιλώντας για το event,
άρχισε να μιλάει σοκαρισμένος για ξεκράνωτους που είδε στην Αττική Οδό και άλλες ομορφιές.

Θυμάμαι κάποτε είχα γνωρίσει και κάτι μπάρμπες Γερμανούς,
που κατέβαιναν δεκαετία 80 με μηχανές Ελλάδα και από όσα μου έλεγαν,
κατάλαβα ότι κινούνταν πολύ επαρχιακό δρόμο,ακόμη και χωματόδρομο.
Στην ερώτησή μου πως έβγαζαν άκρη τότε χωρίς gps,με κωλόδρομους,κ.λ.π.
μου είπε ότι όλα αυτά δεν ήταν κανένα πρόβλημα.
Το μόνο πρόβλημα για αυτούς στην Ελλάδα,είναι ότι ξαφνικά μπορούσαν να
φάνε πέσιμο από τίποτα αδέσποτα και να πέσουν.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Είναι τυχαίο ότι ούτε στην Κύπρο, ούτε στη Μάλτα, ούτε σε άλλες μεσογειακές χώρες βλέπεις τόσους κάφρους έξω χωρίς κράνη, χωρίς ασφάλεια κλπ ;;

Μόνο στο Ελλαντα θεωρούνται νορμάλ αυτά. Η ανομία στο μεγαλείο της. Απλά άλλο ένα παρακλάδι του μπουρδελου που λέγεται κοινωνία και κράτος.

Έξω δε χαρίζουν και επιπλέον τα προστιματα πάνε στο κράτος και προσφέρουν και κάτι μέσω νοσοκομείων ή καλύτερους δρόμους κλπ.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Είναι τυχαίο ότι ούτε στην Κύπρο, ούτε στη Μάλτα, ούτε σε άλλες μεσογειακές χώρες βλέπεις τόσους κάφρους έξω χωρίς κράνη, χωρίς ασφάλεια κλπ ;;

Μόνο στο Ελλαντα θεωρούνται νορμάλ αυτά. Η ανομία στο μεγαλείο της. Απλά άλλο ένα παρακλάδι του μπουρδελου που λέγεται κοινωνία και κράτος.

Έξω δε χαρίζουν και επιπλέον τα προστιματα πάνε στο κράτος και προσφέρουν και κάτι μέσω νοσοκομείων ή καλύτερους δρόμους κλπ.

Αυτο που λες για εξω ειναι λογικο τυπε,γιατι εξω υπαρχει ΚΡΑΤΟΣ.Στην Ελλαδα δεν υπαρχει τιποτα,ειμαστε ενα απεραντο μπουρδελο.Ή μαλλον ειναι ενα απεραντο μπουρδελο και εμεις ειμαστε οι πουτανες που μας γαμανε συνεχεια.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Είναι τώρα εμένα η ηλικία μου να παιδευομαι στο στρατό αντί να έχω ήδη διοριστεί και να κάθομαι όλη μέρα . Το ορκίζομαι ο στρατός είναι το τελευταίο εμπόδιο αυτού του μπουρδέλου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
@Kalogero Xθες το απόγευμα ήμουν σε ένα μαγαζί και σε μια γωνία είχαν σκάσει καμιά 40αριά
expats για meetup.
Οι γυναίκες ήταν καμιά 7-8 και οι υπόλοιποι ήταν ως επί το πλείστον κάτι γιωτόμπαλα ινδοασιατο ΙΤ νέρντουλες, δηλαδή σαν να κλέβεις εκκλησία.

Κάνω αναγνωριστική και σταμπαρω δύο λευκές ωραίες γκόμενες, οπότε με το που σηκώθηκε η μία την μπλόκαρα στο γυρισμό της από την τουαλέτα.
Αυτή προέκυψε Ουκρανή,αλλά άρχισε κάτι high class πίπες για Εμιράτα και ότι μόλις γύρισε από τον τάδε εξωτικό προορισμό,είχε πειράξει και λίγο τσιμπουκόχειλο,οπότε την έληξα την κουβέντα.

Στη συνέχεια σηκώνω μία καρέκλα από αλλού,την κουβαλάω και πάω δίπλα από την άλλη τύπισσα και τη ρωτάω να καθίσω δίπλα της, η οποία προέκυψε Γαλλίδα και μου έλεγε ότι πριν λίγες μέρες ήταν στη μάνα της στη Nimes.
Eν τω μεταξύ εγώ σε εκείνα τα μέρη έχω πάει μόνο Μασσαλία και Νίκαια,
αλλά με αυτά που γράφετε εδώ μέσα θυμήθηκα που είναι η Nimes oπότε άρχισα να πετάω κάτι πίπες για το Μοντπελιέ:tooth: και ότι έχετε γράψει κατά καιρούς, οπότε το έσκισα το social και κανονίσαμε για σήμερα:rockon:

Όποιος είναι εξωτερικό ας πηγαίνει σε αυτά τα expats.
Nτόπια γκόμενα δύσκολα να πετύχει, αλλά ο ανταγωνισμος από άντρες είναι ανύπαρκτος
και ας φαίνεται για αρχιδόκαμπος η φάση.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
@Kalogero Xθες το απόγευμα ήμουν σε ένα μαγαζί και σε μια γωνία είχαν σκάσει καμιά 40αριά
expats για meetup.
Οι γυναίκες ήταν καμιά 7-8 και οι υπόλοιποι ήταν ως επί το πλείστον κάτι γιωτόμπαλα ινδοασιατο ΙΤ νέρντουλες, δηλαδή σαν να κλέβεις εκκλησία.

Κάνω αναγνωριστική και σταμπαρω δύο λευκές ωραίες γκόμενες, οπότε με το που σηκώθηκε η μία την μπλόκαρα στο γυρισμό της από την τουαλέτα.
Αυτή προέκυψε Ουκρανή,αλλά άρχισε κάτι high class πίπες για Εμιράτα και ότι μόλις γύρισε από τον τάδε εξωτικό προορισμό,είχε πειράξει και λίγο τσιμπουκόχειλο,οπότε την έληξα την κουβέντα.

Στη συνέχεια σηκώνω μία καρέκλα από αλλού,την κουβαλάω και πάω δίπλα από την άλλη τύπισσα και τη ρωτάω να καθίσω δίπλα της, η οποία προέκυψε Γαλλίδα και μου έλεγε ότι πριν λίγες μέρες ήταν στη μάνα της στη Nimes.
αλλά με αυτά που γράφετε εδώ μέσα θυμήθηκα που είναι η Nimes oπότε άρχισα να πετάω κάτι πίπες για το Μοντπελιέ:tooth: και ότι έχετε γράψει κατά καιρούς, οπότε το έσκισα το social και κανονίσαμε για σήμερα:rockon:

Nτόπια γκόμενα δύσκολα να πετύχει, αλλά ο ανταγωνισμος από άντρες είναι ανύπαρκτος
ΑΞΙΟΣ! :hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Eν τω μεταξύ έσκασε η διοργανώτρια/υπεύθυνη? του meet up δίπλα μου και με ρώτησε ποιος είμαι και αν έχω δηλώσει συμμετοχή,
αλλά της είπα we are at a bar, I just saw this girl and I wanted to talk to her και απλά χαμογέλασε και έκανε μεταβολή.

Έπιασα και κάτι βλέμματα από τους υπόλοιπους τους meetup που μάλλον θέλανε να μου κάτσει το κοκτέιλ στο λαιμό,
αλλά όταν πηγαίνουν σε δημόσιους χώρους, πρέπει να υπολογίζουν ότι παντού μπορεί να πετύχουν
ετοιμοπόλεμους μαθητές του ΕΝΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ :rockon:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Καλά 8 χρόνια που είμαι εξωτερικό αυτά τα expats meetings είναι νούμερο ένα για γνωριμίες με φρέσκες ξένες.

Όπως και τα Digital nomads meetings που είναι κυρίως για επαγγελματίες που δουλεύουν remotely, αλλά πάντα υπάρχουν αξιόλογες γκόμενες και εκεί.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
expats για meetup.

Αν δεν βρεξεις κωλο ,ψαρια δεν πιανεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλλά όταν πηγαίνουν σε δημόσιους χώρους, πρέπει να υπολογίζουν ότι παντού μπορεί να πετύχουν
ετοιμοπόλεμους μαθητές του ΕΝΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ :rockon:

Ζήτω ο μεγαλόχαρος !

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αν δεν βρεξεις κωλο ,ψαρια δεν πιανεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εν τω μεταξύ προτού σκάσω μύτη είχε ανταλλάξει τηλέφωνα με έναν από αυτούς τους ινδοwhatever προκειμένου να πάνε σαν μικρότερο γκρουπ σε ένα φεστιβάλ, αλλά μάλλον ο τύπος έπεισε τους υπόλοιπους να πουν ότι δεν μπορούν να πάνε
ώστε να μείνει μόνος με τη Γαλλίδα.
Οπότε όταν αυτή του είπε ότι θα έρθει και ένας Έλληνας μαζί, με τον οποίο έχω κανονίσει και για μετά,
κοίτα τι της έστειλε:2funny:

1655565710945.jpg

Ο τύπος λέει ότι επιθυμεί να μην παρίσταται άλλος άντρας, για να την γνωρίσει καλύτερα.
Οπότε η τύπισσα τον χείωσε γιατί της φάνηκε περίεργος και θα πάει στο φεστιβάλ μόνο με εμένα.

Που πας ρε γύφτο γαμώ το κάρυ σου να τη βγεις στους εκλεκτούς του ΑΡΧΗΓΟΥ! :rockon::rockon::rockon:

Ζήτω ο μεγαλόχαρος !

ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ!

Συνημμένα

• 1655565710945.jpg
    1655565710945.jpg
    145,1 KB · Εμφανίσεις: 44

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δημιούργησες, κατά κάποιον τρόπο, ένα οικείο περιβάλλον. Ωραίος!

Ο τύπος λέει ότι επιθυμεί να μην παρίσταται άλλος άντρας, για να την γνωρίσει καλύτερα.
Οπότε η τύπισσα τον χείωσε γιατί της φάνηκε περίεργος και θα πάει στο φεστιβάλ μόνο με εμένα.
Της φάνηκε περίεργος, γιατί στη Γαλλία τέτοιου είδους αξίωση δεν συνηθίζεται. Και είναι σύνηθες να κάνουν καμάκι σε μία κοπέλα πολλοί άντρες ταυτόχρονα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom