Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
αυτη τη στιγμη για να κανω μια δουλεια στο δημόσιο πρεπει να κλεισω ραντεβου...αν δεν γινει η δουλεια εκεινη τη μερα (που δε θα γινει γιατι ολο και καποιο χαρτι θα λειπει) θα πρεπει να ξανα κλεισω ραντεβου.Και τους βλεπεις ειναι μεσα ολοι και ξυνουν τα παπαρια τους γιατι δεν υπαρχει κοσμος να εξυπηρετησει.Λες για ηλεκτρονικα...ξερεις ποσες φορες προσπαθησα να κανω καποιες δουλειες ηλεκτρονικα και ειχα σκαλωσει το συστημα τους? οποτε αναγκαστηκα να παω απο κοντα για να μου πουν.....προσεξε..."κλειστε ραντεβου":confused::confused: το πιστευεις οτι 2 μηνες παλευω να βγαλω ασφαλιστικη-φορολογικη ενημεροτητα? απο τη μια εχω τα μπλοκαρισμενα συστηματα τους ππου θα μπορουσα να το κανωαπο τον υπολογιστη και να ξεμπερδευω,και απο την αλλη πας απο κοντα ΜΠΑΣ και βρεις ακρη,.και σου λενε κλεισε ραντεβου
Μεσω email δε γινεται;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
οχι πρεπει να μπω στο taxis και σε ολες τις παραπλησιες υπηρεσιες
Μολις προσπαθησα μεσω taxis και βλεπω πως προχωραει κανονικα η εφαρμογη και για τα δυο. Γιατι δεν το κανεις μεσω taxis; Ουτε 5 λεπτα δεν παιρνει και για τα 2

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μολις προσπαθησα μεσω taxis και βλεπω πως προχωραει κανονικα η εφαρμογη και για τα δυο. Γιατι δεν το κανεις μεσω taxis;
δεν κολαει παντα...εχω σχεδον ξεμπερδεψει με τα χαρτια λογικα τριτη θα βγει και η ασφαλιστικη,αλλα φαντασου παλευω 2 μηνες τωρα..καποιες φορες θελω να κανω καποιες πληρωμες οπου γινονται μεν κανονικα.αλλα αργουν να φανουν στο συστημα τους γιατι κολλαει.Εκει ειναι το προβλημα.Στο ποτε θα φανει στο συστημα τους.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
δεν κολαει παντα...εχω σχεδον ξεμπερδεψει με τα χαρτια λογικα τριτη θα βγει και η ασφαλιστικη,αλλα φαντασου παλευω 2 μηνες τωρα..καποιες φορες θελω να κανω καποιες πληρωμες οπου γινονται μεν κανονικα.αλλα αργουν να φανουν στο συστημα τους γιατι κολλαει.Εκει ειναι το προβλημα.Στο ποτε θα φανει στο συστημα τους.
Νομιζω κατι δεν κανεις καλα απ τη μερια σου. Αν δυσκολευεσαι δωστα σε εναν λογιστη να στα κανει ολα τζιτζι με ελαχιστο κοστος. 2 μηνες για κατι που παιρνει 5 λεπτα ειναι ακραιο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Νομιζω κατι δεν κανεις καλα απ τη μερια σου. Αν δυσκολευεσαι δωστα σε εναν λογιστη να στα κανει ολα τζιτζι με ελαχιστο κοστος. 2 μηνες για κατι που παιρνει 5 λεπτα ειναι ακραιο
oχι μια χαρα τα κανω το ιδιο προβλημα ειχε και ο λογιστης μου.Δεν ειναι τιποτα αυτα.Του τα ειχα δωσει να δοκιμασει και ο ιδιος και μου ειπε ακριβως το ιδιο θεμα.Καποιες φορες τρωει σκαλωμα το συστημα τους.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Στην αγγλια αξιζει να παει κανεις εκει για δουλεια ή εχουν αλλαξει τα πραγματα με την εξοδο της απο ε.ε? επισης αν καποιος παει με χαμηλο κεφαλαιο θα μπορεσει να ανταπεξελθει σε νοικια υποχρεωσεις κλπ ?

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Να σου πω εγώ ενα σχετικά προσφατο παράδειγμα. Πήγε ανειδίκευτος εργάτης οικοδομής. Ζούσε σε κοινόβιο, φως της μέρας εκτός οικοδομής Δεν έβλεπε, μετά κοιμόταν,λίγα ξόδευε καμία βόλτα αραιά και που. Έκατσε κάτι μήνες έβγαλε κάργα χρήμα,γύρισε και πήρε...μερσεντες
Ειχε τπτ γνωστους εκει ή πηγε μονος και οτι γινει?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.176
Πόντοι
3.656
Όχι, μιλάμε για ωραίες γκόμενες, αλλά πλέον δεν το ψάχνω συνέχεια. Την τωρινή πχ την έχω 8 μήνες. Πριν τον κοβιντ, είχα μία σταθερή (8 χρόνια) και διάφορες μεντορέτες, δηλ. νεαρές επαγγελματίες που έρχονταν για να τις προωθήσω επαγγελματικά σε συνδιασμό με εγκατάσταση στην περιοχή. Η γαλλική ριβιέρα τραβάει τις γκόμενες.
Δεν τις πλήρωνα, αλλά κανά δωράκι έκανα.

Πριν το 2012 γινόταν σφαγείο, αλλά τότε ήμουν και νεότερος.
Που στην Ριβιέρα είσαι???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.176
Πόντοι
3.656
Ποιος ξερςι τι παιζει με Uber στην γερμανία?
Ανοιξε το επαγγελμα?
Σε ποιες πολεις?
Προυποθεσεις?
Δεν ξέρω αν άνοιξε επειδή όμως τον γνωρίζω τον χώρο. Το ουμπερ είναι μονο
1.για να βγάλεις λεφτά Σάββατο ίσως κ Παρασκευή αλλά να χεις άλλη δουλειά
2.για να γνωρίσεις κάμμια ξενμπαρκη από τις πολλές που θα μπουν στο αμάξι...
Έτερον ουδεν
ΔΣΝ είναι κανόνικη δουλειά, είναι εισόδημα μόνο, δηλ δεν γράφεις ένσημα για σύνταξη ούτε έχεις ασφάλεια υγείας κλπ κ μάλιστα μικρό σε εσχσεη με ώρες που δουλεθυεις....
Προϋπόθεση να χεις δίπλωμα B121 η D, D1 και καθαρό ποινικό μητρώο

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.176
Πόντοι
3.656
Να σου πω εγώ ενα σχετικά προσφατο παράδειγμα. Πήγε ανειδίκευτος εργάτης οικοδομής. Ζούσε σε κοινόβιο, φως της μέρας εκτός οικοδομής Δεν έβλεπε, μετά κοιμόταν,λίγα ξόδευε καμία βόλτα αραιά και που. Έκατσε κάτι μήνες έβγαλε κάργα χρήμα,γύρισε και πήρε...μερσεντες
Μερσεντες με 3000 με 13000 η με 30000....???

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Στην αγγλια αξιζει να παει κανεις εκει για δουλεια ή εχουν αλλαξει τα πραγματα με την εξοδο της απο ε.ε? επισης αν καποιος παει με χαμηλο κεφαλαιο θα μπορεσει να ανταπεξελθει σε νοικια υποχρεωσεις κλπ ?
εκει φιλε (δεν ειναι δικια μου αποψη) καλο ειναι αν πας,να βρεις με αλλους να νοικιασεις σπιτι γιατι μονος δε θα σου μεινει φραγκο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.176
Πόντοι
3.656
Οποτε έπαιρνε με υπερωρίες 5000 το μήνα, χάλαγε 1400 δωμάτιο κ σάντουιτς και έφερε πίσω καμμια 50000
Σωστος.. Πεστου να ξαναπάει κ άλλες δύο φορές.ετα να πάει να βγάλει άδεια χειριστή μπολντοζας και είναι αρχηγός....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.176
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Για Αθηνα τι δουλεια θα προτεινατε για 1 μερα τη βδομαδα καθαρα και μονο για ξεμουδιασμα απο τη δουλεια με υπολογιστη;
Αντι για γυμναστηριο δηλαδη, που προσωπικα δεν το πολυγουσταρω/βαριεμαι, καλυτερα ενα μεροκαματακι για ξεμουδιασμα.

NIKKKK

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Like
33
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom