BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.148
- Πόντοι
- 456
Περνούσε ζωή και κότα! Έπαιρνε επί 10 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του – Είχε μαζέψει 108.836 ευρώ
Αφού τα μάζευε, πώς περνούσε ζωή και κότα?
Περνούσε ζωή και κότα! Έπαιρνε επί 10 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του – Είχε μαζέψει 108.836 ευρώ
εχεις potentials... αλλά θα πρέπει να ξεκινήσεις σαν junior... καλύτερα να μπείς και λίγο στον χώρο των Big Data (ie Hadoop)
Φίλε μου ποιες χώρες σε ενδιαφέρουν ; Σε Λευκορωσία και Ουκρανια βγάζεις 1000+ κι έχεις φθηνή ζωη. Σε ενδιαφέρουν αυτές ; Δεν χρειάζεται να ξέρεις Ρωσικά. Θα δουλεύεις σε πολυεθνικές. Στην Λευκορωσία έχουν την δική τους Silicon Valey.
Αν δεν σε τρομάζουν τα μαθηματικά στο machine learning τότε έχεις προοπτικές, αν απλά πιθηκίζεις (μεταφορική έκφραση μην το πάρεις στραβά) δεν βλέπω και πολύ φως.
Εγώ έχω καλή γνώση SQL και R (statistical language)
και κάτι ψιλά από κάτι άλλες (python, javascript, html, Κλπ)
Και εννοείται πολύ καλό excel
Αρκούν λες για στροφή στο data science?
Τώρα μελετώ machine learning algorithms κλπ
Έχω καλή γνώση της αγοράς εργασίας, απλά θέλω να ακούσω και μια άλλη άποψη
γιατί ο χώρος είναι πολύ δυναμικός
Αν δεν σε τρομάζουν τα μαθηματικά στο machine learning τότε έχεις προοπτικές, αν απλά πιθηκίζεις (μεταφορική έκφραση μην το πάρεις στραβά) δεν βλέπω και πολύ φως.
Μου αρέσει που κάποιοι κάθονται και σου απαντάνε στα σοβαρά...
Machine learning για δώστε υλικό να ξεκινήσει ένας αρχάριος.
Εδώ θα τα βρεις όλα φίλε, ο απόλυτος οδηγός:
Θα του έλεγα να δώσει στο ΤΕΙ με την πιο τεμπέλικη δουλειά που έξω κάνουν κρα για χαμάληδες aka νοσοκόμος, αλλά με απαξιώσες και όλο και κάτι άλλο θα σκεφτώ...
καλα κανουν και τους ευχαριστω πολυ. Οι ξυπνητζηδες σαν εσενα να λειπουν.Μου αρέσει που κάποιοι κάθονται και σου απαντάνε στα σοβαρά...
σε ευχαριστω. Στο σαιτ για να μην πω στην ελλαδα πολλοι θελουν να νιωθουν λιγο πιο εξυπνη απο τους αλλους.Δεν τον ξέρω, μόνο σε ότι βλέπω απαντώ.
Machine learning για δώστε υλικό να ξεκινήσει ένας αρχάριος.
Για να πάρεις μια ιδέα σχετικά με το τι διαπραγματεύεται το άθλημα κοίτα το :
Μετά κοιτάς λίγο συνοπτικά τους δρόμους/μεθόδους που παίζουν μπάλα. Ένα εύκολο εισαγωγικό βιβλίο είναι το :
Κάπου εκεί έχεις αποκτήσει γενική εικόνα και ίσως μία ιδέα σχετικά με την μέθοδο ή τις μεθόδους που θέλεις να ειδικευτείς.
Σε αυτό το σημείο καλό είναι παράλληλα να αποκτάς επαφή και με τα σχετικά "εργαλεία" (frameworks, programming tools & languages κλπ).
Τύπε είσαι στο χώρο; Δουλεύεις αυτή τη στιγμή;
Για να πάρεις μια ιδέα σχετικά με το τι διαπραγματεύεται το άθλημα κοίτα το :
Μετά κοιτάς λίγο συνοπτικά τους δρόμους/μεθόδους που παίζουν μπάλα. Ένα εύκολο εισαγωγικό βιβλίο είναι το :
Κάπου εκεί έχεις αποκτήσει γενική εικόνα και ίσως μία ιδέα σχετικά με την μέθοδο ή τις μεθόδους που θέλεις να ειδικευτείς.
Σε αυτό το σημείο καλό είναι παράλληλα να αποκτάς επαφή και με τα σχετικά "εργαλεία" (frameworks, programming tools & languages κλπ).
σε ευχαριστω. Στο σαιτ για να μην πω στην ελλαδα πολλοι θελουν να νιωθουν λιγο πιο εξυπνη απο τους αλλους.
Η νοσηλευτικη δινει καλα λεφτα Αγγλια Γερμανια αλλα γνωριζω απο οικογενειακο προσωπο οτι προκειται για πολυ βαρια δουλεια.
μαθε και λιγο ντελιβερας να το συνδιασεις κι αυτο....Σκεφτομαι να κανω κατι που συνδυαζει προγραμματισμο με ιατρικη
καμια δουκλεια δεν ειναι ντροπημαθε και λιγο ντελιβερας να το συνδιασεις κι αυτο....