Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 20.047
- Πόντοι
- 6.056
Πως το εξηγεις;
Η ακριβεια αλλα και η φτωχεια, ειναι πραγματικοτητα.
Αλλα απο την αλλη βλεπεις κι αυτα.
Λογικά θα αφήσαν όλοι απλήρωτο το ρεύμα
Πως το εξηγεις;
Η ακριβεια αλλα και η φτωχεια, ειναι πραγματικοτητα.
Αλλα απο την αλλη βλεπεις κι αυτα.
Ενα ψιλοβαρετο Σαββατοβραδο με βροχη εξω, ωραια ατμοσφαιρα για συζητηση:
Πως περνατε οι του εξωτερικου (νυν και τεως) τα Σαββατοβραδα σας;
Ισχυει. Αν μια ημερα της εβδομαδας μου ελειψε απο το εξωτερικο αυτη ειναι σιγουρα το Σαββατο. Παμπ, ντισκο-κλαμπ, φαι, καφεδες, βολτες, σα γιορτη ατελειωτη.Στο εξωτερικό με βροχές,με κρύα,τα σαββατόβραδα βγαίνουν να γνωρίσουν καμια γκόμενα.Μόνο εδώ βαριόμαστε...
Ισχυει. Αν μια ημερα της εβδομαδας μου ελειψε απο το εξωτερικο αυτη ειναι σιγουρα το Σαββατο. Παμπ, ντισκο-κλαμπ, φαι, καφεδες, βολτες, σα γιορτη ατελειωτη.
Καθημερινες νεκρα εννοειται.
Οχι οτι εδω δεν ειναι ωραια, αντιθετα. Αλλα εξισου ωραια ειναι και στο εξωτερικο.
Εκει υπαρχει χαοτικος διαχωρισμος μεταξυ καθημερινων (νεκρα) και Σαββατοκυριακου (πανζουρλιζμος)
Ισχυει. Αν μια ημερα της εβδομαδας μου ελειψε απο το εξωτερικο αυτη ειναι σιγουρα το Σαββατο. Παμπ, ντισκο-κλαμπ, φαι, καφεδες, βολτες, σα γιορτη ατελειωτη.
Καθημερινες νεκρα εννοειται.
Οχι οτι εδω δεν ειναι ωραια, αντιθετα. Αλλα εξισου ωραια ειναι και στο εξωτερικο.
Εκει υπαρχει χαοτικος διαχωρισμος μεταξυ καθημερινων (νεκρα) και Σαββατοκυριακου (πανζουρλιζμος)
Αν μένεις σε πόλη που είναι γεμάτη Ουκρανες/Ρωσιδες ή άλλες ξένες, τι νομίζεις ότι γίνεται;Κύπρο τι να παίζει με τα γκόμενάκια άραγε? Κάνεις παιχνίδι, γνωρίζεις γκόμενές στο καφέ πχ, η είναι νεκροταφείο όπως εδώ?
εγω προπαθω να δουλευω οσο περισσοτερο γινεται γιατι απο σεπτεμβρη-οκτωβρη θα εχουμε τα ιδια (ελπιζω οχι και χειροτερα)..ασε που εχω παψει εδω και καιρο να βγαινω τα σαββαταΕνα ψιλοβαρετο Σαββατοβραδο με βροχη εξω, ωραια ατμοσφαιρα για συζητηση:
Πως περνατε οι του εξωτερικου (νυν και τεως) τα Σαββατοβραδα σας;
γουστάρουν τους ελληνες αλλα καλο ειναι να τις πλησιασεις καπου μονες χωρις πολλους πολλους τριγυρω.Εγω ειχα γνωρισει μια σε ενα μαγαζι με γυαλια ηλιου οταν ηθελα να ψωνισω..μου λεει καλαμαρας? (οταν σου κανουν αυτην την ερωτηση το μουνι τους σταζει)Κύπρο τι να παίζει με τα γκόμενάκια άραγε? Κάνεις παιχνίδι, γνωρίζεις γκόμενές στο καφέ πχ, η είναι νεκροταφείο όπως εδώ?
Μιλάς για Κυπραίες;γουστάρουν τους ελληνες αλλα καλο ειναι να τις πλησιασεις καπου μονες χωρις πολλους πολλους τριγυρω.Εγω ειχα γνωρισει μια σε ενα μαγαζι με γυαλια ηλιου οταν ηθελα να ψωνισω..μου λεει καλαμαρας? (οταν σου κανουν αυτην την ερωτηση το μουνι τους σταζει)
Ναι αλλά εγώ είμαι γόης άντραςΜιλάς για Κυπραίες;
Κάτι έχεις καταλάβει λάθος.
Άμα Κύπρια σου πει καλαμαρας, σε βρίζει μέσα της και θέλει να κόψει την κουβέντα επί τόπου μαζί σου.
Αν θέλει να σου μιλήσει όμορφα, θα χρησιμοποιούσε τη λέξη Ελλαδιτης.
Και μετά από τόσα χρόνια που μένω εδώ και που έχω δει τι παίζει με Έλληνες και κυπραιες, το 90% των γυναικών δε θέλει καθόλου συναναστροφές μαζί μας.
Αλλιώς αν σου κάνουν τη χάρη να ξεκινήσουν κουβέντα μαζί σου, η επόμενη ερώτηση θα είναι για το εισόδημα σου. Αν αποτύχεις στο όριο που έχουν στο μυαλό τους, έχουν ήδη φύγει μακριά.
Και γιατί το καθυστερείς αδερφέ;Τον παρεπόμενο Σεπτέμβρη φεύγω στην Μέση Ανατολή ως καθηγητής καθηστε βλάκες στη Ελλάδα με το Μητσοτάκη εγώ πάω να βγάλω Γιφράγκα
Τον παρεπόμενο Σεπτέμβρη φεύγω στην Μέση Ανατολή ως καθηγητής καθηστε βλάκες στη Ελλάδα με το Μητσοτάκη εγώ πάω να βγάλω φράγκα
έτσι είναι..μας θεωρούν παρακατιανούς και δευτεροτρίτης διαλογής.μόνο κάτι μπάζα αναγκαστικά.δε πειράζει μακριά κι αγαπημένοι..Και μετά από τόσα χρόνια που μένω εδώ και που έχω δει τι παίζει με Έλληνες και κυπραιες, το 90% των γυναικών δε θέλει καθόλου συναναστροφές μαζί μας.
έτσι είναι..μας θεωρούν παρακατιανούς και δευτεροτρίτης διαλογής.μόνο κάτι μπάζα αναγκαστικά.δε πειράζει μακριά κι αγαπημένοι..
δεν είναι αυτό.όλες έμαθαν με πολλά λεφτά και μας θεωρούν ότι δεν μπορύμε να προσφέρουμε αυτά που θέλουν.βέβαια το κέρατο κέρατο έτσι..Οι ίδιοι νιώθουν τέτοιοι γι'αυτό έχουν τόσο κόμπλεξ με μας