Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.932
- Πόντοι
- 3.556
Το να αφησεις τη Γερμανια που σου δινει σιγουρα 4.000 και να πας ως ηλεκτρολογος στην Κυπρο με αβεβαιη εργασια και απολαβες, το θεωρω εγκλημα. Ασε που σαν σημειο δε συγκρινεται. Γερμανια εχεις ολη την Ευρωπη διπλα στα ποδια σου και εσυ οπως ειπες θελεις να την γυρισεις. Κυπρος ειναι νησι με ολους τους περιορισμους που αυτο συνεπαγεται. Το μονο καλο ειναι οτι εχεις ζεστες θαλασσες για μπανιο για πολλους μηνες οπως επισης και τουρισμο-τουριστριες. Αλλα και η ζεστη της οπως λενε πολλοι δεν παλευεται.Τι μου κανεις τωρα ρε τυπε,θα ριξω Χ στην Βερμαχτ και θα την κανω για Κυπρο μου φαινεται.
Εχω κολλητο που εχει παρει Κυπρια,μονιμος στην Αεροπορια ο τυπος,τον ξεσηκωσε προπερσι η δικια του να παραιτηθει και να πανε μονιμα Κυπρο.Αυτος να δουλευει στην κατασκευαστικη του κουμπαρου του,Παφο η ολη φαση.Πηρε 6 μηνες ανεφ αποδοχων,πηγε αλλα γυρισε πισω.Καλα ηταν μου ειπε,λιγο μλκια τα δεξιοτιμονα αλλα συνηθιζεις,λεφτα αβερτα υπαρχουν εκει.Απλα μικροσκοπικη χωρα και με το που σταματησουν οι ξενοι να φερνουν λεφτα,θα πατωσουν σε εβδομαδες.
Στη θεση σου ο καταλυτης ειναι η ειδικοτητα σου (για ηλεκτρολογο δε μπορει να γινει καμια συγκριση μεταξυ Γερμανιας - Κυπρου) αλλα και τα 4.000 που Κυπρος δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να τα δεις αυτα τα λεφτα.