xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.880
- Πόντοι
- 3.846
Όπως και να μην έχει, χαίρομαι να βλέπω νέες περιπτώσεις ατόμων που τολμούν να γράψουν εδώ την προετοιμασία και πώς τόλμησαν να βγουν έξω από την ασφάλεια της χώρας.Παιδια,καταλαβαινω οτι ολοι να βοηθησετε προσπαθειτε και το εκτιμω αφανταστα αλλα κουραζουμε εδω και 10 σελιδες.Πιστευω οτι οτι ηταν να μαθω το εμαθα,ας το αφησουμε λοιπον εδω.Ρωτατε πραγματα τα οποια τα εχω ηδη αναφερει ή τουλαχιστον ετσι νομιζω.Ειπα οτι ο φιλος μου που μου προτεινε την δουλεια,ηταν μονος του 10 χρονια Γερμανια,λετε να μην μου εχει πει οτι για να σου νοικιασουν,θελουν χαρτι απο δουλεια?Επισης ο πεθερος του ειναι 20 χρονια στο συγκεκριμενο εργοστασιο και ειναι υπευθυνος στις προσληψεις.Εχουν ελλειψη απο ηλεκτρολογους,ακομα και χθες να πηγαινα θα με παιρνανε.Μιλησε με τον φιλο μου,του εξηγησε την φαση και του ειπε για τελος Αυγουστου και ειναι ολα οκ.Επισης το τι σπιτι θα βρω με 600-700€ θα το μαθω οταν παω.Ο φιλος μου αν θυμαμαι καλα εμενε σε 55τμ σπιτι στα 700€ μονο ενοικιο συν ρευμα-αεριο κανενα 120αρι περιπου συνολο 820€.Τα εχω συζητησει αυτα,σας παρακαλω,μην ρωτατε τα ιδια και τα ιδια.Παμε παρακατω.
Πολλοί που γράφουν εδώ μέσα δεν έχουν καν ζήσει έξω και το παίζουν και ξερόλες.
Με το καλό να πας και να μας πεις πώς τα βρήκες εκεί.