midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.272
- Πόντοι
- 3.656
Δεν είσαι ο μόνος που γράφει παπατζα για την δουλειά του....Η δουλειά μου είναι την κάνω 14 χρόνια.
Δεν είσαι ο μόνος που γράφει παπατζα για την δουλειά του....Η δουλειά μου είναι την κάνω 14 χρόνια.
Ε καλά εδώ μέσα ο καθένας ότι θέλει μπορεί να λέει δεν μπορώ να ξέρω ποιος γράφει παπατζες και ποιος οχιΔεν είσαι ο μόνος που γράφει παπατζα για την δουλειά του....
Να πάρε ένα σιροπιαστό λιγο πριν τον ιό..Κόψε κάτι, πολύ σοροοιαστο τοκανες
Αυτες ειναι ολες οι εισπραξεις του μηνα; Συν τα μαυρα; Η δεν υπαρχουν;Μηνιαίο Ζ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φαντάσου να τα έκοβα και ολα
Μήνας είναι ναι.. Λίγο πριν τον ιό (χωρίς τα μαύρα) μετά τον ιό μόνο καλοκαίρι έχω πλέον τέτοιες εισπράξεις... Χειμώνα πάτοςΑυτες ειναι ολες οι εισπραξεις του μηνα; Συν τα μαυρα; Η δεν υπαρχουν;
Με τα μαυρα ποσο σου βγαινει;Μήνας είναι ναι.. Λίγο πριν τον ιό (χωρίς τα μαύρα) μετά τον ιό μόνο καλοκαίρι έχω πλέον τέτοιες εισπράξεις... Χειμώνα πάτος
Αυτά που μπορώ να ΜΗΝ κόβω δεν είναι πολλά.. Κανα 500 ρικο.Με τα μαυρα ποσο σου βγαινει;
Για να δεις αν αξιζει κανε τον εξης υπολογισμο:Δε λεω... Τα καλοκαίρια με παει αίμα... Αλλα ο χειμώνας είναι ελαφρυς.. Ελπίζω να ξανά γυρίσουμε στα φυσιολογικά.
7ήμερα εργάζεσαι? Και πόσες ώρες κατά μ.ο.?Χειμώνα είναι τα μισά περιπου.. Αλλά δεν έχω νοίκι, υποχρεώσεις. Κάποιες φορές δε δουλευω κιόλας. Όμως με πηγε πολυ πισω ο ιός και εχασα πολλα λεφτά. Είχα και μια ατυχία με ένα μαλάκα οδηγό που είχα βάλει, μου έφερε το αμάξι βίδες λίγο πριν τις καραντινες
Θα σου πω.. Πρέπει όμως να την κάνω.. Από τις άδειες έχω βγει και κερδισμένος και χαμένος.. Την μια την πηρα το 08 200 χιλ. εκεί έφαγα πουτσα . Έχω και άλλες 2 αλλά παντα σε μαντρα νοικιασμενες. Εκεί τις αγόρασα 45 έκαστος το 12 που ειχανε παει όλα πατος..Για να δεις αν αξιζει κανε τον εξης υπολογισμο:
Α. Ποσα θα επαιρνες καθαρα αν δε δουλευες καθολου το αμαξι εσυ (μονο οδηγοι)
Β. Ποσα παιρνεις καθαρα οταν το δουλευεις
Τι κεφαλαιο εχεις δεσμευσει
Γιατι αν μια αδεια πχ εχει 200.000, τοτε εχεις δεσμευμενο αυτο το κεφαλαιο που αν τοποθετουνταν σε ενα ακινητο, θα απεδιδε σιγουρα ας πουμε 12.000 το χρονο
Επομενως αφαιρεσε αυτο το ποσο απο το Α
Επισης, για να δεις αν αξιζει να καβαλας το ταξι, αφαιρεσε το Α απο το Β και διαιρεσε δια τις ωρες που εισαι πανω στο αμαξι ολη τη χρονια
Μονο ετσι θα συμπερανεις αν οντως σου αποδιδει η δουλεια η οχι
7 ημέρα μονο καλοκαίρι. 8-10 ώρες. Χειμώνα τα ξυνω7ήμερα εργάζεσαι? Και πόσες ώρες κατά μ.ο.?
Μύκονο δουλεύεις?7 ημέρα μονο καλοκαίρι. 8-10 ώρες. Χειμώνα τα ξυνω
ΑθήναΜύκονο δουλεύεις?
το να το νοικιασεις σε οδηγο, με να το δουλευεις,ειναι η μερα με τη νυχτα.Πλεον τα νοικια εχουν πεσει σε τετοιο βαθμο που μονο οι ζημιες και τα χιλιομετρα που θα φορτωσουν το αμαξι οι οδηγοι, δεν αξιζει καθολου.Χιλιες φορες να παρεις ενα σπιτι με 90χιλ παρα να αγορασεις αδεια ταξι για να νοικιασεις.Αυτη η δουλεια πλεον ειναι η το δουλευεις ο ιδιος η το πουλας.Και δεν ειναι τοσο το οτι εχουν πεσει τα νοικια,οσο το οτι εχουν αυξεισει τους φορους και τα τεβε.Δδηλ πχ προ ιου μια σκετη αδεια χαρτι,αν ηθελες να τη νοικιασεις επερνες 750 (μειον 220τεβε,μειον 150 εφορια-φορο επιτηδευματος)..το πολυ 4 κατοσταρικα θα επερνες,οποτε χιλιες φορες να παρεις ενα σπιτι και να το κανεις airbnb.Aπο την αλλη αν εχεις και αμαξι μαζι και πεις οτι βάζω εναν οδηγο με 40-45 ευρω τη μερα,παλι δε σου μενει τιποτα (αν σου μεινει και το αμαξι στο τελος θα εισαι τυχερος) 45x 28=1260-600 (εξοδα επαγγελματος,φοροι,εξοδα αυτοκινητου,σηματα,αντικατασταση αυτοκινητου)=600 ευρω (αν εισαι τυχερος και δε στο στουκαρει)..οποτε παλι συμφερει να παρεις σπιτι.Συνεπως η το δουλευεις ο ιδιος η το πουλας.Για να δεις αν αξιζει κανε τον εξης υπολογισμο:
Α. Ποσα θα επαιρνες καθαρα αν δε δουλευες καθολου το αμαξι εσυ (μονο οδηγοι)
Β. Ποσα παιρνεις καθαρα οταν το δουλευεις
Τι κεφαλαιο εχεις δεσμευσει
Η ανοδος η η χασουρα στην αξια μετα την αγορα ειναι λιγο τζογος και δε μπορει κανενας να το ελεγξει, επομενως δεν υπαρχουν σωστες και λαθος κινησεις. Για μενα οι σωστες και λαθος κινησεις εχουν σχεση με το τι σου αποδιδει η συγκεκριμενη επενδυση σε σχεση με το λεγομενο "κοστος ευκαιριας"τωρα θα μου πεις....αφου δεν αξιζει να τις νοικιάσεις τοτε γιατι αγορασες αλλαες 2 το 2013? γιατι κερδισα απο την ανοδο.,το 2013 ειχε 45-50 και τωρα εχει 90-95 (ειχε παει και 120 πριν τον ιο,εκανα μαλακια που δε τα πουλησα τοτε)