Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
Εμένα να δεις πόσο δύσκολο μου φαινόταν να το πιστέψω ώσπου να το δω με τα μάτια μου.
Θα σου δώσω δύο παραδείγματα για να καταλάβεις.
1) Πήγα να βγάλω πινακίδες για το αυτοκίνητο μου σε Τούρκο αφού αυτοί είναι εξουσία εδώ... Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσω (40€ για πινακίδες και 40€ για την δουλειά του) έβγαλα την κάρτα.
Και εννοείται έφαγα άκυρο... μόνο μετρητά ο φίλος.
Και εννοείται πάλι καμία απόδειξη.
2) και ακόμα πιο τρανταχτό ... χρειάστηκε για να αυξηθεί ο μισθός μου να βγάλω ένα έξτρα δίπλωμα το οποίο απαιτεί διάβασμα και εξετάσεις ενός βιβλίου τεράστιου...
Έλα που εγώ δε μιλάω γρι τη γλώσσα... εεε και τι αγχώνεσαι? Δίνεις 400€ που στοιχίζει η όλη διαδικασία νόμιμα και δίνεις και άλλα 400€ μαύρα και ο δάσκαλος μπροστά στον εξεταστή ο οποίος είναι του υπουργείου σου λέει όλες τις απαντήσεις.
18 κάθε εξεταστική ημέρα επί δύο εξεταστικές ημέρες την εβδομάδα... βγάλε το νούμερο

Και πάμε στον αντίποδα τώρα... δλδ αν σε πιάσουν.
Απλά σε κατέστρεψαν.
Και φέρνω παράδειγμα.
Ας υποθέσουμε ότι έχεις εστιατόριο και δεν κόβεις αποδείξεις (κλασσικά τα γατόνια οι Ελληνες).
Μπαίνει ο εφοριακός ως πελάτης. Μετράει κεφάλια και μέσο όρο κατανάλωσης για κάθε κεφάλι.
Πάει σπιτάκι του και κοιμάται.
Την επόμενη ξαναέρχεται και εξακολουθεί για καμία εβδομάδα.
Όταν λοιπόν έρθει η ώρα της κρίσης σου λέει πολύ απλά...
Πόσα κεφάλια κάνεις μέσο όρο την εβδομάδα επί πόσο χρεώνεις μέο όρο το κεφάλι επί πόσες μέρες είσαι ανοιχτός στο σύνολο?
Αν πχ είσαι 10 χρόνια... δλδ 3650 μέρες επί 1000€ την ημέρα είσπραξη?
Βγάλε το νούμερο και θα καταλάβεις.
Ακριβώς!! Το Γερμανικό κράτος σε 2 παραγράφους.

Α! έχουν του κόσμου την γραφιοκρατία αλλά πάντα φταίει ο πολίτης. Ποτέ το κράτος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Tα τελευταία χρόνια ναι.
Πως βρίσκεις την Κύπρο. Η εμπειρία σου

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Πολωνία,Ρωσία,Τσεχία καλά είναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι,καθόλου.Μηδέν.
Γερμανία υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη.Θα γαμήσεις αντίστοιχα τριανταπεντάρα κοντή,100 κιλά,ξένη Ελληνίδα,΄Τουρκάλα,Αράβισσα κάτι τέτοιο.Γαμάς αντίστοιχα με αυτό που είσαι.

:2funny::jerking:

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Αφού κλαίτε για Γερμανία, γιατί δεν επιστρέφετε στην καλύτερη χώρα του κόσμου την Ελλάδα?:2funny::2funny::jerking:Α ξέχασα μερικοί είστε καταχωρημένο εκεί κάτω, και μερικοί υπάρχει κίνδυνος να πάτε και φυλακή από τα χρέη :2funny:

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Υστερα Γερμανια ειναι γεματη πακια,αραβοτουρκους και ενα σωρο μαλακες.Τι να βγεις εξω?Να δεις τα φρικια?Δε λεει.
Μουνολιβαδα αναπνεεις γεματο λευκες μουναρες και ωραια θεαματα.Και τις αρεσουν τα παρτυ,η διασκεδαση,η καλοζωια,το σεξ μεσα στα γουστα εισαι.
Και εσύ ταιριάζεις σε τρόπο ζωής με αυτούς :2funny::2funny:, κακομοίρηδες οι περισσότεροι όπως εσένα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Δύσκολο να βρείς κάτι που δουλεύει σωστά στο Βέλγιο.
ναι γιατι το Βελγιο κατα βασει ανηκει στο γαλλικο κοσμο στο θεμα οργανωσης που ολα συγκριτικα με το γερμανικο ειναι μπουρδελο ,οι ολλανδοι σε αυτο τουλαχιστον ανηκουν στον γερμανικο κοσμο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Καθε φορά που διαβαζω δημητρακη ,μου ερχεται στο μυαλό σκηνή με τον μπαρμπαΓιωργο που δερνει τον καραγκιοζη.

images.jpeg-18.jpg

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Θέλει πολύ ανάλυση να καλύψω τα πάντα.
Χοντρικά, έχει γραφειοκρατία σε κάποια πράγματα που θυμίζει Ελλάδα και άλλα πράγματα πιο οργανωμένα που έχουν έρθει από τους Εγγλέζους.

Μεγάλο κίνητρο η φορολογία για όλους τους ξένους, δηλαδή και για Ελλαδίτες. Μιλάμε για εντελώς αφορολόγητοι μισθοί μέχρι 19.500€ συν επιπλέον έκπτωση φόρου 20%, αν βγάζεις πιο πολλά ανά έτος. Καμία άλλη χώρα δεν ξέρω με τέτοια κίνητρα.
Αν ανοίξεις εταιρεία έχεις άλλα πλεονεκτήματα για αυτό πάνε τόσοι ξένοι εκεί για άνοιγμα εταιρείας και σύντομα ανοίγω και εγώ δική μου για να μπορώ να δουλεύω remotely και να τιμολογω εταιρίες από εξωτερικό.

Ζωή ωραία, ξένες πολλές, παράδεισος από Ρωσίδες/Ουκρανες, στούντιο δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν δεκάδες αγγελίες με κορίτσια σε διαμερίσματα για μασάζ, σεξ κλπ.

Τιμές για νοίκι, ανάλογα την πόλη, η Λεμεσός είναι με διαφορά η πιο ακριβή, οι άλλες σαν Αθήνα ή και καλύτερα.
Φαγητό, ποτά, σουπερμάρκετ σαν Αθήνα θα έλεγα.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
Χοντρικά, έχει γραφειοκρατία σε κάποια πράγματα που θυμίζει Ελλάδα και άλλα πράγματα πιο οργανωμένα που έχουν έρθει από τους Εγγλέζους.

Μεγάλο κίνητρο η φορολογία για όλους τους ξένους, δηλαδή και για Ελλαδίτες. Μιλάμε για εντελώς αφορολόγητοι μισθοί μέχρι 19.500€ συν επιπλέον έκπτωση φόρου 20%, αν βγάζεις πιο πολλά ανά έτος. Καμία άλλη χώρα δεν ξέρω με τέτοια κίνητρα.
Αν ανοίξεις εταιρεία έχεις άλλα πλεονεκτήματα για αυτό πάνε τόσοι ξένοι εκεί για άνοιγμα εταιρείας και σύντομα ανοίγω και εγώ δική μου για να μπορώ να δουλεύω remotely και να τιμολογω εταιρίες από εξωτερικό.

Ζωή ωραία, ξένες πολλές, παράδεισος από Ρωσίδες/Ουκρανες, στούντιο δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν δεκάδες αγγελίες με κορίτσια σε διαμερίσματα για μασάζ, σεξ κλπ.

Τιμές για νοίκι, ανάλογα την πόλη, η Λεμεσός είναι με διαφορά η πιο ακριβή, οι άλλες σαν Αθήνα ή και καλύτερα.
Τέλεια σε ευχαριστώ.
Σε πιο τομέα εργάζεσαι;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706

Καλη επιτυχία στο επιχειρημα σου.

Μακρια απο χώρες που πρέπει να πεινασουν οι πολλοι για να καλοπερναν οι λιγοι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Εδώ έρχεται να πετάξει χολή και να φύγει :confused:
Μαλλον το κραταει Μανιατικο ο Μητσος. Νομιζω εχει καταγωγες απο Πελοποννησο, οποτε ισως εχει καταβολες και απο Μανη μερια, οποτε δικαιολογειται η συμπεριφορα του

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μαλλον το κραταει Μανιατικο ο Μητσος. Νομιζω εχει καταγωγες απο Πελοποννησο, οποτε ισως εχει καταβολες και απο Μανη μερια, οποτε δικαιολογειται η συμπεριφορα του
Δύσκολα να έχει καταγωγή από νομό Λακωνίας,γιατί η επόμενη στάση μετά το μαιευτήριο θα ήταν

kaiadas-700x525.jpg

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Τι μου κανεις τωρα ρε τυπε,θα ριξω Χ στην Βερμαχτ και θα την κανω για Κυπρο μου φαινεται. :2funny:
Εχω κολλητο που εχει παρει Κυπρια,μονιμος στην Αεροπορια ο τυπος,τον ξεσηκωσε προπερσι η δικια του να παραιτηθει και να πανε μονιμα Κυπρο.Αυτος να δουλευει στην κατασκευαστικη του κουμπαρου του,Παφο η ολη φαση.Πηρε 6 μηνες ανεφ αποδοχων,πηγε αλλα γυρισε πισω.Καλα ηταν μου ειπε,λιγο μλκια τα δεξιοτιμονα αλλα συνηθιζεις,λεφτα αβερτα υπαρχουν εκει.Απλα μικροσκοπικη χωρα και με το που σταματησουν οι ξενοι να φερνουν λεφτα,θα πατωσουν σε εβδομαδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom