Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

  • Ναι, ειναι λιποταξια

    Ψήφοι: 89 25,0%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

    Ψήφοι: 267 75,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Μηνύματα
378
Like
964
Πόντοι
81
Στην Ελλαδα ειναι πολυ δυσκολο να γινει ακομα και στοιχειωδης αναλυση περι μισθων εργασιων κτλ


τεραστια παραλληλη οικονομια, η Ελλαδα ειναι βασικος λαθρεμπορικος κομβος μεσογειου-ευρωπης. Μας τα πρηζουν οτι γινεται φοροδιαφυγη απο υδραυλικους για 5-10-15 χιλιαρικα ΤΟ ΕΤΟΣ ενω διασημοτατοι "επιχειρηματιες" διακινουν εκατονταδες χιλιαδες ευρω ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ και ταιζουν χιλιαδες κοσμο-και πολιτικα κομματα- βεβαια με αυτα. Ελλαδα η χωρα της υποκρισιας. Αντι να κανουν "στριμλαιν" το μαυρο χρημα οπως η Ολλανδια και το Λουξεμβουργο το κυνηγανε - τοσο αρχιμαλακες ειναι.



τεραστια ναυτιλια διεθνους εμβελειας που λειτουργει με εντελως αλλους κανονες με τη στερια


τεραστιος τουριστικος τομεας με μικρη ομως διαρκεια 3-4 μηνων το πολυ και αρα εργασιες συντομες αλλα κερδοφορες-το χειμωνα "ξυσιμο"


ΓΤΠ βιομηχανια, βιοτεχνια και αγροτικη παραγωγη


τεραστιος ΔΥ τομεας που ζει απο τα δανεικα και την υπερφορολογηση και παντελως διεφθαρμενος και αντιπαραγωγικος


πολλοι ελληνες μεταναστες που πηγαινοερχονται και πρισμενοι συντηρουν οικογενειες κτλ


αντε βγαλε ακρη για μεσους ορους κτλ



ΕΠΙΣΗΣ τεραστια υποκρισια απο τους ΔΥ...παντε αναφερουν τους βασικους μισθους τους αλλα ξεχνανε τα επιδοματα, τα νυχτερινα, τα "ευθυνης" τα εκτος εδρας τις υπερωριες κτλ κτλ


Πρωτοδιοριστος εφοριακος ΠΕ αγαμος καθαριζει περιπου 1,900 ΚΑΘΑΡΑ


Πρωτοδιοριστος τελωνιακος τα ιδια και κατι παραπανω συν απροσδιοριστο αριθμο "μαυρων" πατε μια βολτα ελευσινα, ασπροπυργο στα τελωνεια και καντε κουβεντα-εαν δεν σας θαψουν στην αμμο σε χρονο ντε τε η σε πολεοδομια στο Ζεφυρι οπου οι γυφτοι (το 2,5% του πληθυσμου της Ελλαδος) σηκωνουν πολυκατοικιες σε 2 μηνες....



Πρωτοδιοριστος ΕΠΟΠ αποφοιτος γυμνασιου αγαμος καθαριζει καθαρα 1,100 το μηνα



Σμηναγος ΠΑ με 10ετη εμπειρια αγαμος χωρις παιδι με ενα μεσο ορο πτητικων καθαριζει 2,700 ο μηνα και πολλα εξοδα πληρωμενα. Τα "χοντρα λεφτα" για στρατιωτικους βγαινουν αργοτερα οταν πανε 3-4 χρονια στο εξωτερικο ως ακολουθοι με διπλο μισθο εκ των οποιων ο ενας αφορολογητος + πολλα εκτος εδρας , για θεσεις στο ΝΑΤΟ φθανουν και συνολικα τα 6,500 καθαρα για Συνταγματαρχες-Ταξιαρχους-το ιδιο βεβαια και οι διπλωματες


Βαλτε σε ολα αυτα και την ιδιοκατοικηση στην Ελλαδα που ειναι ανω του 80% με τουλαχιστον τα 2/3 να μην χρωστανε και στεγαστικο δανειο οπως επισης και την αλληλουποστηριξη οικογενειων για χαρτζιλικια σε νεωτερους κτλ κτλ


ΟΜΩς ολο αυτο το συστηματα βασιζεται σε σαθρες βασεις. Το θεμα δεν ειναι εαν θα καταρευσει αλλα ποτε. το 2022, το 2023 η θα τραβηχθει μεχρι και το 2030? Ουδεις ξερει με ακριβεια. Το βεβαιο ομως ειναι οτι η Ελλαδα θα γινει "Βαλκανια" με τη κακη εννοια.






"Στην Ελλαδα ο χαζος επενδυει, ο εξυπνος επιβιώνει και ο σοφος μεταναστευει"





Καποιος ειπε οτι η οικοδομη ειναι στα υψη. Τι λες φιλε μου??? το 2008 γινοντουσαν 20 δις τζιρος στην οικοδομη στην Ελλαδα και τωρα 2021 αναμενεται να εχουμε 3 δις συνολικο τζιρο. Δεν βρισκεις καλα "μαστορια" γιατι εχουν φυγει μαζικα σε Γερμανια μεχρι και ΗΠΑ, εξαφανιζονται σιγα σιγα και οι ΑΛβανοι οπως παλιοτερα οι Πολωνοι. Η αγορα αυτοκινητου το 2008 ηταν 300,000 καινουργια τεμαχια ανα ετος και φετος θεωρειτε επιτυχια ενα φτασουμε τα 80,000. Η καταναλωση λευκων συσκευων στην Ελλαδα το 2008 ηταν 400,000 τεμαχια και φετος παμε στα 90,000- οι θεσεις στα ιδιωτικα σχολεια στην Ελλαδα ειναι 50% φετος απο ηταν το 2008 και τα ταξιδια των Ελληνων στο εξωτερικο απο 5.5 εκ ατομα το 2008 επεσαν στα 1,5 εκ ατομα το 2019.

Ειναι δραματικες οι πτωσεις. Το μονο που εσωσε την Ελλαδα ηταν η "σποντα" απο την Αραβικη ανοιξη που τιναξε στο αερα τις τουριστικες αγορες ανταγωνιστων μας,+ τις ταραχες στη Τουρκια και την εμφανιση εταιρειων τυπου Ραινερ. Ετσι πηγαμε απο 11 εκ τουριστες το 2008 σε 34 εκ το 2019. Παρολη ομως αυτη τη δραματικη αυξηση οι "δειχτες" καταρρευσαν.


Ρωτηστε οδοντιατρους να σας πουμε για την υγεια των δοντιων στην Ελλαδα η νεκροθαφτες για τα παζαρια που γινονται για τα φερετρα η τι χαμος γινεται με ανεισπρακτα ενοικια και λογαριασμους η τι γινεται με τους τοκογλυφους κτλ κτλ. Η φτωχεια ερχεται στη χωρα, και το "λιπος" εξανεμιζεται χρονο με το χρονο.




Η Ελλαδα θα μπορουσε ομως θεωρητικα να ΠΕΤΑΞΕΙ οικονομικα εαν γινοντουσαν ορισμενες βασικες κινησεις αλλα κανενας δεν τις θελει γιατι θα χαθει η βολεψη του ενω οι πολιτικοι ειναι παντελως ασχετοι οι περισσότεροι και ακαματηδες.


=Στριμλαιν το μαυρο χρημα-διαχρονικα ολες οι χωρες σε αυτο βασιστηκαν ειτε για να γινουν αυτοκρατοριες ειτε και για να επιβιωσουν. Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο ειναι μπαζο και ακαματης. Διαβαστε την οικονομικη ιστορια των ΗΠΑ, Ολλανδιας η Γερμανιας.


-Τεραστια και ουσιαστικα κινητρα για Ομογενειας να επενδυσουν στη χωρα κατα προτυπα Ισραηλ


-Μαζικες απολυσεις στο δημοσιο, κλεισιμο οργανισμων , βαριες περικοπες στα εξοδα του κρατους


-Για ποσα κατω απο 10 χιλιαρικα ανα ετος κανενας ελεγχος, δηλωσεις και τα συναφη


-Μεγενθυνση της γκολντεν βιζα, πωληση διαβατηριων εναντι 1 εκ ευρω σε αλλοδαπους


- Απολυτη φιλελευθεροποιηση και πληρες αφορολογητο σε οτιδηποτε εχει σχεση με τη ναυτιλια και το γιοτινγκ και γενικα θαλασσα-μεταφορες



-Πληρης καταργηση φορολογιας αμεσης για ολα τα ποσα εκτος απο ενα "κεφαλικο φορο" κλιμακουμενο


-Καθιερωση παραλληλης ασφαλισης και μετατροπη των ασφαλιστικων ταμειων σε χολντινγκ γκρουπ



-Πωληση ολων των εκτασεων που κατεχει το Ελληνικο δημοσιο και ανερχονται σε 12 εκ στρεμματα γης , 75,000 ακινητα και περιπου 45,000 αλλες εγκαταστασεις + 300 νησακια


-Ιδιωτικοποιηση μουσειων, γηπεδων, πλατειων, παρκων-περιορισμος του νταβατζιλικιου της αρχαιολογικης υπηρεσιας


- Πληρης αφορολογητο και τεραστια κινητρα με ταχυστες διαδικασιες για παραγωγη κινηματογραφου και ταινιων στην Ελλαδα


-Καταργηση δωρεαν παιδειας, με πληρωμη ετησιως μικρων διδακτρων αλλα και καθιερωση ολοημερου σχολειου για ολους



-Μεγαλο σκουπισμα στο ΥΠΕΘΑ, πωληση μη στρατιωτικα αναγκαιων εγκαστασεων, στριμλαινινγκ ολου του τομεα


-Μειωση συνταξεων μεσοσταθμικα 15%



-Παραχωρηση τουλαχιστον 10 νεων αδειων τραπεζικων στη χωρα σε επιπεδο πανεθνικο και περιφερειακο


Αυτα για αρχη



Θα αντληθουν ποσα ανω των 150 δις σε 18 μηνες , θα μειωθουν τα εξοδα του κρατους απο 65 δις το χρονο σε 45 δις και η Ελλαδα θα εκτοξευσει το ΑΕΠ της τελειωνοντας με το βραχνα του χρεους και μειωνοντας καθετα την ανεργια.


ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΝΕΙ, οι Ελληνες εχουν χασει το ενσιτικτο της αυτοσυντηρησης και περιμενουν ως βρεφη να τους ταιζει ο υπολοιπος πλανητης με δανεικα εσαει....
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.730
Like
11.731
Πόντοι
2.406
Μην τα παίρνεις και εσύ τοις μετρητοίς, μια πλακίτσα κάνουμε.
Μετάφραση κάνω στο ποστ σου
Άκου τι μου θυμίζει
Λέγαν κάποτε κάποιοι, γαμάς στην Ρουμανία με 10ε.
Όλοι φανταζόταν κάποια γκόμενά έστω νεξτ ντορ... 10ε λέγαν πω πω πολυωκαλα
Κάποιοι ήρθαν με 10ε υπήρχαν διαθέσιμες κάτι γριές στα μποθρδελο κακασχημες τσιγγάνος, και κάποιες κατά βάση πρεζόνια στον περιφερειακό στο Βουκουρέστι στα πάρκινγκ για φορτηγά
Όσο αληθινό λοιπόν είναι το γαμαγες με 10ε Ρουμανία είναι και τα 20 Ελλάδα για μουνι φαΐ βενζθνη
Ναχαμς να λέγαμε.... Αλλιώς...
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Γιατί, ντρέπεσαι;
Ποιος σε ξέρει εδώ, μεταξύ μας είμαστε. ?

Δηλαδή.δουλεύεις 20 χρόνια ως software dev;;
Αν μιλάς σοβαρά,.τώρα θα έπρεπε να παίρνεις 8-10.000€ μικτά τουλάχιστον τον μήνα και να μένεις σε καμία Αμερική ή Ελβετία.

Αντίθετα σε βλέπω να μιλάς για νοίκια του χιλιαρικου και κάτι 2500€ για μισθούς.

Κάτι δεν μας λες καλά εδώ τυπε. ?
τις κουτοπονηριες τις ελλαδας οχι σε εμενα . τα νοικια του χιλιαρικου τα ειδα στην αγγλια και ρωτησα τι παιζει εχει και με 4000 χιλιαρικα .
Μην πετας αδεια για να βγαλεις γεματα .
Μια χαρα στα λεω απλα εσυ ψαχνεις να μαθεις κατι που δεν σε αφορα .
Δεν σου ειπα οτι με ξερει καποιος αλλα δεν προκειται να δωσω λογο σε κανεναν. Η ηλικια μου εινα 45 . οσο για τα αλλα ασε εμενα να ξερω καλυτερα τι κανψ και πως.

8000 -10000 τα βγαζει ενας freelance η σε καποια εταιρεια που εχει συμβαση εκτος ταριφας και αυτο στο λεω επειδη εισαι κουτοπονηρος και σε θες να μαθεις τι και πως.
Δεν υπαρχει ουτε μια στο μυρι να σου πω τι παιρνω. Σου ειπα τι δουλεια κανω και ποσ χρονια πρου εχω . Αυτα φτανουν . Παραπανω τρολλαρισμα και κουτοπονηρια ελλαδας δεν εχω ορξη.
Να μαθω τια παιζει βαρσωβια και λονδινο ηθελα.

ξεχασα να σου γραψω . διαβασε καλυτερα 2500 περνουν οι πολωνοι στην πολωνια . Η τουλαχιστον ετσι μου εχουν πει . Σαν dev . τωρα εαν παιρνουν τοσα η παραπανω δεν ξερω . απλα εικαζω.
 
Τελευταία τροποποίηση:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Και καταλαβαίνω από τη μία αυτό που λέει,ότι αν είσαι μιας ηλικίας και δουλεύεις για το βασικό,
κάτι δεν έκανες σωστά..
Αλλά κάτω από το χιλιάρικο είναι πλέον άτομα,που σπούδασαν και ήταν προβλεπόμενοι.
το κατι δεν εκανες σωστα ειναι υπερβολικα αυστηρο,αυτα μπορει να ισχυουν σε οικονομιες οπως οι αμερικανικες,ακριβως οπως λες στην Ελλαδα πολλοι ηταν προβλεπε και τη πατησαν
 

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.568
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Εδω δεν μπορεις να καταλαβεις το πιο απλο οτι ο Πουτιν προσπαθει να το παιξει καλος στα λιμα τους ευρωπαιους.Αυτο ειναι που προσπαθει να καταφερει με το να μην τους κοψει το αεριο.Να κανει την Ευρωπη πιο φιλορωσικη αλλα που να παρεις χαμπαρι.Στο γραφω οσο πιο απλα μπορω.Αν ο Πουτιν κοψει το φυσικο αεριο στην Ευρωπη τα πραγματα για την Ε.Ε θα ειναι πολυ δυσκολα.Γενικοτερα την Ευρωπη δεν την παιρνει να ειναι το πουτανακι της Αμερικης.Θα πρεπει να αλλαξει εξωτερικη πολιτικη και να δει οτι το συμφερον της ειναι να τα εχει καλα και με την Ρωσια ακομα και με την Κινα.Ετσι και αλλιως η Αμερικη τα εχουμε ξανα γραψει 100 φορες.Ειναι ενα κρατος που στο εσωτερικο του αντιμετωπιζει μεγαλο προβλημα.Το λεγομενο 'war culture' και το 'war of races'.Οτι εγινε λιγο πολυ στο καπιτωλιο...Αλλα ξεχασα στην apple εβγαλαν το iphone 13 τωρα και ο Ζουμπερμπεργκ μεταονομασε το facebook σε Meta :confused: :confused: :confused:
το οτι γραφεις κατι 100-1000-3000 φορες δε σημαινει οτι ειναι σωστο.και ο λιακοπουλος ελεγε για χρονια οτι το 2012 θα γινει σφαγη στο αραντις αναμεσα στους νεφελιμ και τους ολυμπιους αλλα τελικα δεν εγινε...
η ρωσια λοιπον,δε μπορει να κοψει το αεριο γιατι οσο εξαρταται η ευρωπη απο το αεριο της ρωσιας,αλλο τοσο εξαρταται η ρωσια απο τα χρηματα της ευρωπης η οποια ευρωπη ειναι ο μεγαλυτερος της πελατης.κι επειδη η ευρωπη ειναι πελατης με πολλα χρηματα,η κσθε ρωσια και η καθε κινα το γνωριζουν και φροντιζουν παρα τις οποιες διαφορες,να την εχουν πελατη.
η αμερικη περασε και πιο μεγαλες κρισεις απο την εισβολη στο καπιτωλιο την εποχη που υπηρχαν πραγματικα φυλετικα προβληματα,με δολοφονιες του malcomx,μαρτιν λουθερ κινγκ αλλα και παλι δεν επεσε.θα πεσει τωρα επειδη πηγαν οι ψεκασμενοι ψηφοφοροι του τραμπ στο καπιτωλιο;αν τρολαρεις,τα πας καλα,αν τα πιστευεις,εκει υπαρχει πραγματικο προβλημα τυπε.
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
15.730
Like
11.731
Πόντοι
2.406
Frank de Simone. Καλο το ποστ
Αλλά με τους μισθούς δυ δεν έχει τίποτα σχέση με αυτά που γράφεις
Υπάλληλος σε υπουργείο εξωτερικών α μισθός καθαρά 550ε
Καθηγητης με το ζόρι 900
Κι αυτά τώρα
Σε τρία χρόνια κάνα 500αρικο το πολύ για όλους τους νεοδιοριστους θα ναι ο κανονας
Όπως έχω ξαναπεί ξαναγυρίζει η κατάσταση στο 80 με μισθούς στα 500ε, σίγουρα μεν, 500 δε...
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
Εχεις παει στην Ρωσια marco η ακους τον Βελοπουλο ???

:2funny:
Τον βλακα τον μπελοπουλο τι μου τον αναφέρεις? Νομίζεις ψηφίζω αυτόν τον πιθηκα? Κακως τον κοροϊδεύεις πάντως. Η νουδουλα σου αν δεν σχηματίσει κυβέρνηση με λοβερδο στις επόμενες εκλογές κατι μου λέει ότι θα κάνει με αυτόν. Επίσης η Ρωσία για εμένα είναι failed state. Δεν θα ζούσα εκει ούτε ως millionare.Αυτο όμως δεν με κάνει να μην υποστηρίζω χώρες που πάνε κόντρα την νεοταξικη Αμερική και δύση. Όλα τα κράτη που πανε κόντρα την νεοταξικη κορεκτιλα της δυσης είναι καλοδεχουμενα από εμένα. Εσύ που πιθανότατα είσαι υπέρμαχος της λοατκι κοινότητας και των social justice warrior να υποστηρίζεις Biden και δημοκρατικούς.:gay:


Εγώ ως σοβαρό αρσενικό και άνδρας θα υποστηρίζω Πουτιν :cool2::alivedick::uzi::kyle:
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
το οτι γραφεις κατι 100-1000-3000 φορες δε σημαινει οτι ειναι σωστο.και ο λιακοπουλος ελεγε για χρονια οτι το 2012 θα γινει σφαγη στο αραντις αναμεσα στους νεφελιμ και τους ολυμπιους αλλα τελικα δεν εγινε...
η ρωσια λοιπον,δε μπορει να κοψει το αεριο γιατι οσο εξαρταται η ευρωπη απο το αεριο της ρωσιας,αλλο τοσο εξαρταται η ρωσια απο τα χρηματα της ευρωπης η οποια ευρωπη ειναι ο μεγαλυτερος της πελατης.κι επειδη η ευρωπη ειναι πελατης με πολλα χρηματα,η κσθε ρωσια και η καθε κινα το γνωριζουν και φροντιζουν παρα τις οποιες διαφορες,να την εχουν πελατη.
η αμερικη περασε και πιο μεγαλες κρισεις απο την εισβολη στο καπιτωλιο την εποχη που υπηρχαν πραγματικα φυλετικα προβληματα,με δολοφονιες του malcomx,μαρτιν λουθερ κινγκ αλλα και παλι δεν επεσε.θα πεσει τωρα επειδη πηγαν οι ψεκασμενοι ψηφοφοροι του τραμπ στο καπιτωλιο;αν τρολαρεις,τα πας καλα,αν τα πιστευεις,εκει υπαρχει πραγματικο προβλημα τυπε.
Ο Τραμπ σου ξανά έρχεται στις επόμενες εκλογές. Να δω για μέχρι πότε θα πάτε με τον παππουλη. Προσωπικά εμένα δεν μου καίγεται καρφί για την Αμερική. Μακάρι να έχουμε και άλλα καπιτωλια να γελαμε. Η Αμερική τελείωσε το 50-60 με το civil rights movement. Που μπουκαραν οι χιπηδες και οι απλυτοι στα ανώτατα πόστα. Με δημογραφικό του κωλου και 60% οι non-hispanics whites σε 50 χρόνια η αμερικη σου θα είναι κάτι σαν Βενεζουέλα η Βραζιλία. Κανένας σοβαρός συντηρητικός και λευκός άνθρωπος δεν παίρνει σοβαρά την σημερινή Αμερική μόνο φρικιά αριστερατζες και χιπηδες απλυτοι.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
η αμερικη περασε και πιο μεγαλες κρισεις απο την εισβολη στο καπιτωλιο την εποχη που υπηρχαν πραγματικα φυλετικα προβληματα,με δολοφονιες του malcomx,μαρτιν λουθερ κινγκ αλλα και παλι δεν επεσε.θα πεσει τωρα επειδη πηγαν οι ψεκασμενοι ψηφοφοροι του τραμπ στο καπιτωλιο;αν τρολαρεις,τα πας καλα,αν τα πιστευεις,εκει υπαρχει πραγματικο προβλημα τυπε.
τυπε επιμενεις για πραγματα που δε γνωριζεις ,οι κρισεις τοτε δεν απειλουσαν την Αμερικη γιατι ξεκινουσαν απο μειοψηφιες υποκινουμενες απο το σοβιετ αλλα εβρισκαν απεναντι τους μια λευκη Αμερικη μονομπλοκ αποφασισμενη και ενωμενη,τωρα αυτο τελειωσε,η Λευκη Αμερικη εχει καταρρευσει ,εχει διασπαστει και το βασικοτερο εχει μειωθει πληθυσμιακα με ολα οσα αυτα συνεπαγονται
διαβασε λιγο να ενημερωθεις πως εχουν πια τα πραγματα πριν εκφερεις αποψη

In the coming second American Civil War, which side are you on?

αυτα τα γραφουν ομοιδεατες σου αριστεροι οχι δεξιοι ουτε τραμπιστες
 

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.568
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Ο Τραμπ σου ξανά έρχεται στις επόμενες εκλογές. Να δω για μέχρι πότε θα πάτε με τον παππουλη. Προσωπικά εμένα δεν μου καίγεται καρφί για την Αμερική. Μακάρι να έχουμε και άλλα καπιτωλια να γελαμε. Η Αμερική τελείωσε το 50-60 με το civil rights movement. Που μπουκαραν οι χιπηδες και οι απλυτοι στα ανώτατα πόστα. Με δημογραφικό του κωλου και 60% οι non-hispanics whites σε 50 χρόνια η αμερικη σου θα είναι κάτι σαν Βενεζουέλα η Βραζιλία. Κανένας σοβαρός συντηρητικός και λευκός άνθρωπος δεν παίρνει σοβαρά την σημερινή Αμερική μόνο φρικιά αριστερατζες και χιπηδες απλυτοι.
αυτο το σε 50 χρονια βοηθα τους συνωμοσιολογους γτ δε θα ζουμε να σας δειχνουμε τι γραφατε 50 χρονια πριν και να γελαμε.δουλεμενη απο την εκκλησια τακτικη.
 

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.568
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τυπε επιμενεις για πραγματα που δε γνωριζεις ,οι κρισεις τοτε δεν απειλουσαν την Αμερικη γιατι ξεκινουσαν απο μειοψηφιες υποκινουμενες απο το σοβιετ αλλα εβρισκαν απεναντι τους μια λευκη Αμερικη μονομπλοκ αποφασισμενη και ενωμενη,τωρα αυτο τελειωσε,η Λευκη Αμερικη εχει καταρρευσει ,εχει διασπαστει και το βασικοτερο εχει μειωθει πληθυσμιακα με ολα οσα αυτα συνεπαγονται
διαβασε λιγο να ενημερωθεις πως εχουν πια τα πραγματα πριν εκφερεις αποψη

In the coming second American Civil War, which side are you on?

αυτα τα γραφουν ομοιδεατες σου αριστεροι οχι δεξιοι ουτε τραμπιστες
δωσε ενα χρονοδιαγραμμα τυπε γτ τα χρονια περνανε κι εμεις οι μεσηλικες ειμαστε σε μειονεκτικη θεση.στα ποσα χρονια υπολογιζεις την αποσχιση των λευκων;
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.211
Like
1.767
Πόντοι
216
Για όσους έχουν μεινει σε εποχές 2010...

Screenshot_2021-11-14-10-29-27-281_com.android.chrome.jpg
Καλές οι μαλακίες του ΠΘ αλλά το θέμα είναι τι γίνεται στην αγορά. Υποθέτω είσαι μηχανικός.
Αυτοί που παίρνουν τα 2000 είναι στην πλειοψηφία τους 40-45+ και τα βγάζουν δουλεύοντας όλη μέρα.
Οι ΕΕ που τα παντελονιάζουν επίσης ελάχιστοι σε σχέση με τη μεγάλη μάζα που πεινάει.
Επίσης κάποιοι μισθωτοί μηχανικοί, όπως για παράδειγμα μηχανικοί παραγωγής σε εργοστάσια που ασχολούνται ουσιαστικά με τα πάντα. Ναι, αυτοί φτάνουν και 3 και 4 χιλιάρικα δουλεύοντας πάλι όλη μέρα γιατί ο υπεύθυνος βάρδιας απλά δεν γίνεται να λείπει. Εγώ έχω παράδειγμα τύπου σαν αυτόν που λες με 2k και την πούλεψε για MBA, αυτός μαλάκας ήταν;
Πόσοι είναι αυτοί και πόσες είναι οι σοβαρές μονάδες πανελλαδικά;
Ας μη μιλάμε καν για σύγκριση budget (οποιονδήποτε) έργων σε Ελλάδα και Κεντρική - Βόρεια Ευρώπη γιατί θα μας δείχνουν με το δάχτυλο. Πόσο μάλλον για τίποτα Dubai οπου παίζουν τα πραγματικά λεφτά.
Πηγαίνοντας κάποιος νέος έξω, αυτά τα λεφτά τα έχει σχεδόν με το καλημέρα και εξελίσσεται αλματωδώς.
Ναι και εκεί θα φάει τις προθεσμίες στη μάπα, αλλά με όρους που είναι προς το συμφέρον του.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Μηνύματα
364
Like
407
Πόντοι
21
Τον βλακα τον μπελοπουλο τι μου τον αναφέρεις? Νομίζεις ψηφίζω αυτόν τον πιθηκα? Κακως τον κοροϊδεύεις πάντως. Η νουδουλα σου αν δεν σχηματίσει κυβέρνηση με λοβερδο στις επόμενες εκλογές κατι μου λέει ότι θα κάνει με αυτόν. Επίσης η Ρωσία για εμένα είναι failed state. Δεν θα ζούσα εκει ούτε ως millionare.Αυτο όμως δεν με κάνει να μην υποστηρίζω χώρες που πάνε κόντρα την νεοταξικη Αμερική και δύση. Όλα τα κράτη που πανε κόντρα την νεοταξικη κορεκτιλα της δυσης είναι καλοδεχουμενα από εμένα. Εσύ που πιθανότατα είσαι υπέρμαχος της λοατκι κοινότητας και των social justice warrior να υποστηρίζεις Biden και δημοκρατικούς.:gay:


Εγώ ως σοβαρό αρσενικό και άνδρας θα υποστηρίζω Πουτιν :cool2::alivedick::uzi::kyle:
Θαυμαζεις τον Πουτιν ομως τον Ντοναλντ χθες τον αποκαλεσες Τρομπα.

Σιχαινεσαι τους αριστερους δημοκρατικους με τις μπλε πολιτειες και γουσταρεις το αριστερο-βρωμυλικο Βερολινο.

Δεν σου αρεσει η Αγγλια του Τζονσον και θα απολαυσεις συντομα τον Σολτς σε συνασπισμο με τους Πρασινους.


:2funny: :2funny::2funny:
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
δωσε ενα χρονοδιαγραμμα τυπε γτ τα χρονια περνανε κι εμεις οι μεσηλικες ειμαστε σε μειονεκτικη θεση.στα ποσα χρονια υπολογιζεις την αποσχιση των λευκων;
αστα ρε τυπε μη τα σκεφτεσαι και στεναχωριεσαι,ονειρευσου ισχυρη Αμερικη εσυ και χολλυγουντ και οτι να γινει θα γινει:sunglasses:
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
αυτο το σε 50 χρονια βοηθα τους συνωμοσιολογους γτ δε θα ζουμε να σας δειχνουμε τι γραφατε 50 χρονια πριν και να γελαμε.δουλεμενη απο την εκκλησια τακτικη.
Η Αμερική το 50 είχε 90% Non-Hispanic White δημογραφικό. Πολιτείες όπως Καλιφόρνια, Τέξας, Νέα Υόρκη, Φλόριντα, Αριζόνα, Νεβάδα ήταν καθαρά άσπρες πολιτείες. Από το 65 και μετά οι λευκόι έχουν πέσει κατακόρυφα λόγο λατινων,μαύρων, ασιατων και μεταναστών από μέση ανατολή. Μεσα στο 60% Non Hispanic White του σημερα μπαίνουν και οι άραβες, μεσοανατολιτες, βορειο Αφρικανοί ακόμα και κάποιοι αφγανοι, Ιρανοί. Στην ουσία οι λευκόι Ευρωπαίοι είναι κάτω από 60%.Να σε δω τι θα λες σε τέσσερις δεκαετίες όταν οι λευκόι Ευρωπαίοι στην Αμερική θα είναι στο 35-40%.Μεχρι τότε θα έχεις δει και Λατίνο πρόεδρο...
 

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.568
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αστα ρε τυπε μη τα σκεφτεσαι και στεναχωριεσαι,ονειρευσου ισχυρη Αμερικη εσυ και χολλυγουντ και οτι να γινει θα γινει:sunglasses:
οχι τυπε,τα σκεφτομαι.δωσε ενα χρονοδιαγραμμα στις θεωρειες σου γτ ειμαι 45 και δεν ξερω αν θα προλαβω.στο προηγουμενο σχολιο εγραψες οτι ασχολουμαι με πραγματα που δε γνωριζω.πες λοιπον εσυ που γνωριζεις και μην αποφευγεις τις ερωτησεις αφου συμμετεχεις σε διαλογο.
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
Θαυμαζεις τον Πουτιν ομως τον Ντοναλντ χθες τον αποκαλεσες Τρομπα.

Σιχαινεσαι τους αριστερους δημοκρατικους με τις μπλε πολιτειες και γουσταρεις το αριστερο-βρωμυλικο Βερολινο.

Δεν σου αρεσει η Αγγλια του Τζονσον και θα απολαυσεις συντομα τον Σολτς σε συνασπισμο με τους Πρασινους.


:2funny: :2funny::2funny:
Μάθε να ξεχωρίσεις κάποια πράγματα. Άλλο τι θαυμάζω και τι γουστάρω και άλλο τι είναι καλό και αξίζει. Η γερμανια είναι τέρμα αριστερή χώρα ιδίως στα κοινωνικά ζητήματα και όπως και στο δημογραφικό. Το Βερολίνο δε είναι hippy city. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι είναι μια χώρα καλή για να ζεις,ζνα δουλεύεις και να ζεις σαν άνθρωπος. Μιλαμε πάντα για μετανάστες εδώ πέρα. Το Βερολίνο είναι μια χαρά πολη για πιτσιρικάδες που θέλουν να βγάλουν γούστα με καλό και χαμηλό κόστος ζωής. Έναν πιτσιρικά δεν τον νοιάζει αν στην πόλη κυριαρχεί η αριστεριλα αλλά να παρταρει και να βγάζει γούστα. Προσωπικά δεν θα ζούσα Βερολίνο όπως και δεν θα ζούσα σε καμμια χώρα της βορειοδυτικής Ευρώπης. Αλλά δίνω συμβουλές και γράφω την γνώμη μου για που είναι καλά για κάποιον οικονομικό μεταμαστη χωρίς να θίγω κοινωνικά ζητήματα. Ενας ο οποίος έχει ανάγκη για δουλειά και να ζήσει σαν άνθρωπος μακριά από το μπουρδελο του Ελλαδισταν δεν τον ενδιαφέρει αν στην Γερμανία η στην Ολλανδία έχει αλλοδαπούς, λοατκι, φεμινιστριες, τρανς και άλλα αριστερά σαχλα. Φυσικά και κανένα κράτος της δυσης δεν είναι προσιτό για έναν λευκό συντηρητικό άνδρα.
 
Τελευταία τροποποίηση:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.568
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Η Αμερική το 50 είχε 90% Non-Hispanic White δημογραφικό. Πολιτείες όπως Καλιφόρνια, Τέξας, Νέα Υόρκη, Φλόριντα, Αριζόνα, Νεβάδα ήταν καθαρά άσπρες πολιτείες. Από το 65 και μετά οι λευκόι έχουν πέσει κατακόρυφα λόγο λατινων,μαύρων, ασιατων και μεταναστών από μέση ανατολή. Μεσα στο 60% Non Hispanic White του σημερα μπαίνουν και οι άραβες, μεσοανατολιτες, βορειο Αφρικανοί ακόμα και κάποιοι αφγανοι, Ιρανοί. Στην ουσία οι λευκόι Ευρωπαίοι είναι κάτω από 60%.Να σε δω τι θα λες σε τέσσερις δεκαετίες όταν οι λευκόι Ευρωπαίοι στην Αμερική θα είναι στο 35-40%.Μεχρι τότε θα έχεις δει και Λατίνο πρόεδρο...
υπηρξε και μαυρος προεδρος στις ηπα αλλα παλι δεν...90% λευκοι δεν πρεπει να ηταν ουτε κατα τους αμερικανοισπανικους πολεμους τυπε.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
οχι τυπε,τα σκεφτομαι.δωσε ενα χρονοδιαγραμμα στις θεωρειες σου γτ ειμαι 45 και δεν ξερω αν θα προλαβω.στο προηγουμενο σχολιο εγραψες οτι ασχολουμαι με πραγματα που δε γνωριζω.πες λοιπον εσυ που γνωριζεις και μην αποφευγεις τις ερωτησεις αφου συμμετεχεις σε διαλογο.
τυπε δεν αποφευγω το διαλογο αλλα εσυ θελεις τσαμπα να σε μαθω στο bou,κανε και εσυ λιγο δουλιτσα,για αρχη πχ διαβασε το αρθρο,εμ δε ξερετε εμ βαριεστε να ξεστραβωθειτε,ολα ετοιμα τα θελετε
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
υπηρξε και μαυρος προεδρος στις ηπα αλλα παλι δεν...90% λευκοι δεν πρεπει να ηταν ουτε κατα τους αμερικανοισπανικους πολεμους τυπε.
Τον ομπαμια λες? Αυτόν που δεν γεννήθηκε Αμερική και τον έκαναν πρόεδρο για να περάσουν την νεοταξικη τους ατζέντα? Το δημογραφικό της Αμερικής τυπε αρχές 50 μέχρι και το 60 ήταν 90% λευκόι. Με ένα 10% μαύρους και λίγους Λατίνους(στις νοτιοδυτικες πολιτείες). Ειναι αστείο και μόνο να βλέπεις την Καμαλα Χάρις μια τύπισσα που δεν έχει καμμια σχέση με Αμερική να σου πουλάει υφακι περί ηθικής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom