Τύποι, αυτό το νήμα με βοήθησε τον καιρό που ήμουν Γερμανία.. έτσι και γω λέω να γράψω κάνα δύο αραδες τώρα...
Η ζωή στην Ελλάδα είναι αυτή που ξέρουμε,με τα σκατα της και τα όποια καλά.Η ζωή στην Ευρώπη όμως, έχει πολύ σκατό,που δυστυχώς λόγω του ότι δεν γνωρίζουμε τις συνήθειές τους,θα το βρει μπροστά του ένας μετανάστης... όμως...θα πρέπει ο κάθε ένας να ξέρει αρκετά καλά τι θέλει να κάνει με την ζωή του...
Έχω γνωρίσει άτομα πολύ χαμηλών προσδοκιών οι οποίοι ήταν ευχαριστημένοι με κάποιες παροχές ας το πω,με αποτέλεσμα να μην σκέφτονται επιστροφή ποτέ τους.
Εγώ, επειδή αλλάζω τον πήχη κάθε τρεις και λίγο, αυτό που βλέπω πρόκληση χθες, σήμερα το βαριέμαι...
Δλδ όταν με έντυσαν οι Γερμανοί με τα ρούχα της εταιρείας και μπροστά ένας κουστουματος μας έδειχνε τον δρόμο ένα τσούρμο ματσουκαραιους,για το έργο που θα είμασταν, τότε είχε τελειώσει η Γερμανία μέσα μου...
Οριοθετήσετε τα θέλω σας, ενημερωθείτε, μάθετε την γλώσσα για να ξέρετε τι σας γίνετε και μετά πάρτε αποφάσεις...
Αλλιώς σαν την Ελλάδα δεν έχει, πίνοντας freddo, ακόμη και στο παγκάκι, χαζεύοντας εφηβικά κωλαρακια, κάτω απ'τον μεσογειακό ήλιο... αξία ανεκτίμητη...
Στην Ευρώπη, όποτε επιτευχθεί το παραπάνω σκηνικό,πας ρίχνεις lotto με σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας