Δημητρακη εσυ που ξερεις απο ακριβα αμαξια ,να το χτυπησω αυριο? Τι λες? Ποια ειναι η γνωμη σου?
Λεφτα εχουμε ξερεις, τα εχεις δει. Με τα δικα μας αρχιδια τα βγαλαμε, δεν περιμενουμε να πεθανει κανενας για να ζησουμε
Χαχχαχαχα
Τώρα καταλαβαίνω γιατί χρεωκόπησες
Χειρότερο αμάξι να πάρεις δεν υπάρχει
ειδικά στη Γερμανία που οι τιμές στα συνεργεία είναι φωτιά
Η πλάκα είναι ότι αυτά σαπίζουν!Όλα είναι εντελώς σάπια
ούτε στη (φτωχή) Ρωσσία δε συμφέρει να τα φτιάξουν πόσο μάλλον στη Γερμανία.Αυτό αν το πάρεις θα το έχεις να το βλέπεις
.με τα προβλήματα που θα σου βγάζει συνέχεια
Βάλε και ότι τα Diesel πάνε να τα απαγορεύσουν στις πόλεις
.
Εδώ αυτό το παίρνεις με κάτω από 2.000 ευρώ!και δεν το παίρνει και κανένας!Πρέπει να είναι ανώμαλος ή εντελώς άσχετος κάποιος γιά να πάει να πάρει ένα τέτοιο αμάξι
Από της τιμές που ζητάνε μπορείς να τους κάνεις πολύ μεγάλο παζάρι γιατί δεν ενδιαφέρετε κανένας
.
Εγώ δεν περιμένω να πεθάνει κανένας.'Εχω βάλει πόσα λεφτά παίρνω κάθε μήνα,χωρις πιά να με εξαναγκάζουν να πηγαίνω Ελλάδα.
Είδα τι λεφτά έχεις
των γειτόνων και τα εικοσάρικα με της δεσμίδες
που μετά τη φωτογράφιση τα πήγες πίσω στο ταμείο
Εγώ σας βάζω κάθε μήνα δικά μου λεφτά με αποδείξεις όχι μούφα εικοσάρικα σε δεσμίδες που μου δάνεισαν από το ταμείο γιά να τα φωτογραφίσω
Άλλοι δουλεύουν και βγάζουν λεφτά για τα ταξίδια και το σκουπίδι η αδερφαρα ο Χεσιματακης29 περιμένει να πάρει κληρονομιά για να μπορέσει να το κάνει.
Χαχαχα πόσο παράσιτο μπορεί να είσαι και άχρηστο μέλος της κοινωνίας.
Και το πιο σημαντικό, γιατί ακόμα γράφει εδώ που μιλάμε για εργασία, ενώ αυτός περιγράφει τα ταξίδια του ( όταν έκανε κάποια γιατί τώρα δεν έχει λεφτά παρά μόνο για ντομάτες).
Πήρα άδεια για Ελλάδα και περνάω από Αθήνα και από μερικά νησιά.
Το σκουπίδι δεν έχει λεφτά ούτε να βγει από τη χώρα.
Σύντομα θα κλείσω και Μάλτα ένα ταξιδάκι για Νοέμβρη μεριά να πάω για κανένα καλό μασάζ, έχει κάτι Κολομβιανες τούμπανο και θέλω να δω και κάποιες εταιρείες για συνεργασία.
Δυστυχώς τώρα είναι κατηγορία Γ η Μάλτα από Κύπρο και είναι δύσκολο το ταξίδι επί του παρόντος.
Αφού είσαι τόσο χαζός που ακόμα νομίζεις ότι ο Μαρκελος είμαι εγώ τι να σου πω
Τι λες ρε μεγάλε θα πας ταξήδι
πω πω
θα πας στη Μάλτα να σου κάνουν μασάζ οι κατσαρίδες από την Κολομβία
μάζευες όλο το χρόνο λεφτά γιά να πας στη Μάλτα
.
Καλά κ'εσύ ανίκανος είσαι σαν τον Ιωσήφ?
δε φτάνει που έχεις να γαμίσεις 14 μήνες
κάθεσαι στο μπαλκόνι και τραβάς μαλακία όλο το χρόνο και θα πας στη Μάλτα να τραβάς κ'εκεί μαλακία?
χουφτόνωντας της μασσατζούδες
εκτός αν κ'εσένα σε στραπονάρουνε?
Καλά τόση αγαμία υπάρχει στην Κύπρο που ονειρεύεσαι να πας στη Μάλτα να πάς γιά μασάζ
Ναι εδώ οι ντομάτες είναι πάρα πολύ ακριβές και τα περίπου 2.500 ευρώ που σας απέδειξα ότι παίρνω το μήνα βάζοντας σας φωτογραφίες κάθε μήνα είναι πάρα πολύ λίγα
Ναι δεν μπορώ δυστηχώς να πάω στη Μάλτα
αυτό το υπέροχο μέρος
που πρέπει να είναι παράδεισος της μαλακίας
Η πλάκα είναι ότι αν μαζεύεις 100 ευρώ το μήνα έχεις το χρόνο 1.200 που φτάνουν και περισεύουν γιά να παει κάποιος ένα ταξήδι
κ'εσύ μας το διαφημίζεις λες και είναι κάτι το φοβερό ότι θα πας ταξήδι
Στη Μάλτα που θες να μετακομίσεις δεν έχουν μεγάλα μπαλκόνια και θα πρέπει να τραβάς μαλακία (αν σου σηκώνετε που δε νομίζω) στο σαλόνι και δεν θα μπορείς να τρως φέτα με λεμόνι στο μπαλκόνι
ούτε και να πίνεις καφέ και να παίρνεις το ματάκι σου
Καλά σήμερα με τη μαλακία σας κ'εσύ και ο άλλος ο πανίβλακας με πεθάνατε
εσάς το iq σας φτάνει μόνο γιά να συντηρηθείτε
να φάτε και να ντυθείτε