Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Θα μου έκανε κόντρα το ναυάγιο το TTS ... με αυτοκίνητο των ... ονείρων του !
Διαβάζει ιστορίες του τζέημς μποντ και νομίζει ότι έχει άστον μάρτιν . Ο σκατάς .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη εσυ που ξερεις απο ακριβα αμαξια ,να το χτυπησω αυριο? Τι λες? Ποια ειναι η γνωμη σου?

Λεφτα εχουμε ξερεις, τα εχεις δει. Με τα δικα μας αρχιδια τα βγαλαμε, δεν περιμενουμε να πεθανει κανενας για να ζησουμε

Χαχχαχαχα
Τώρα καταλαβαίνω γιατί χρεωκόπησες :2funny:Χειρότερο αμάξι να πάρεις δεν υπάρχει :2funny: ειδικά στη Γερμανία που οι τιμές στα συνεργεία είναι φωτιά :2funny:
Η πλάκα είναι ότι αυτά σαπίζουν!Όλα είναι εντελώς σάπια :2funny:ούτε στη (φτωχή) Ρωσσία δε συμφέρει να τα φτιάξουν πόσο μάλλον στη Γερμανία.Αυτό αν το πάρεις θα το έχεις να το βλέπεις :2funny:.με τα προβλήματα που θα σου βγάζει συνέχεια :headbang::2funny: Βάλε και ότι τα Diesel πάνε να τα απαγορεύσουν στις πόλεις :2funny::headbang:.
Εδώ αυτό το παίρνεις με κάτω από 2.000 ευρώ!και δεν το παίρνει και κανένας!Πρέπει να είναι ανώμαλος ή εντελώς άσχετος κάποιος γιά να πάει να πάρει ένα τέτοιο αμάξι :jerking::2funny:

Από της τιμές που ζητάνε μπορείς να τους κάνεις πολύ μεγάλο παζάρι γιατί δεν ενδιαφέρετε κανένας :2funny:.

Εγώ δεν περιμένω να πεθάνει κανένας.'Εχω βάλει πόσα λεφτά παίρνω κάθε μήνα,χωρις πιά να με εξαναγκάζουν να πηγαίνω Ελλάδα.
Είδα τι λεφτά έχεις :2funny:των γειτόνων και τα εικοσάρικα με της δεσμίδες :2funny:που μετά τη φωτογράφιση τα πήγες πίσω στο ταμείο :2funny:
Εγώ σας βάζω κάθε μήνα δικά μου λεφτά με αποδείξεις όχι μούφα εικοσάρικα σε δεσμίδες που μου δάνεισαν από το ταμείο γιά να τα φωτογραφίσω :2funny:

Άλλοι δουλεύουν και βγάζουν λεφτά για τα ταξίδια και το σκουπίδι η αδερφαρα ο Χεσιματακης29 περιμένει να πάρει κληρονομιά για να μπορέσει να το κάνει. :confused:

Χαχαχα πόσο παράσιτο μπορεί να είσαι και άχρηστο μέλος της κοινωνίας.
Και το πιο σημαντικό, γιατί ακόμα γράφει εδώ που μιλάμε για εργασία, ενώ αυτός περιγράφει τα ταξίδια του ( όταν έκανε κάποια γιατί τώρα δεν έχει λεφτά παρά μόνο για ντομάτες). :P :P

Πήρα άδεια για Ελλάδα και περνάω από Αθήνα και από μερικά νησιά.
Το σκουπίδι δεν έχει λεφτά ούτε να βγει από τη χώρα.

Σύντομα θα κλείσω και Μάλτα ένα ταξιδάκι για Νοέμβρη μεριά να πάω για κανένα καλό μασάζ, έχει κάτι Κολομβιανες τούμπανο και θέλω να δω και κάποιες εταιρείες για συνεργασία.
Δυστυχώς τώρα είναι κατηγορία Γ η Μάλτα από Κύπρο και είναι δύσκολο το ταξίδι επί του παρόντος.

Αφού είσαι τόσο χαζός που ακόμα νομίζεις ότι ο Μαρκελος είμαι εγώ τι να σου πω :2funny:
Τι λες ρε μεγάλε θα πας ταξήδι :2funny::jerking:πω πω :jerking::2funny:θα πας στη Μάλτα να σου κάνουν μασάζ οι κατσαρίδες από την Κολομβία :2funny:μάζευες όλο το χρόνο λεφτά γιά να πας στη Μάλτα :2funny:.
Καλά κ'εσύ ανίκανος είσαι σαν τον Ιωσήφ?:2funny:δε φτάνει που έχεις να γαμίσεις 14 μήνες :2funny:κάθεσαι στο μπαλκόνι και τραβάς μαλακία όλο το χρόνο και θα πας στη Μάλτα να τραβάς κ'εκεί μαλακία?:2funny::jerking:χουφτόνωντας της μασσατζούδες :2funny::jerking:εκτός αν κ'εσένα σε στραπονάρουνε?:2funny:
Καλά τόση αγαμία υπάρχει στην Κύπρο που ονειρεύεσαι να πας στη Μάλτα να πάς γιά μασάζ :2funny:

Ναι εδώ οι ντομάτες είναι πάρα πολύ ακριβές και τα περίπου 2.500 ευρώ που σας απέδειξα ότι παίρνω το μήνα βάζοντας σας φωτογραφίες κάθε μήνα είναι πάρα πολύ λίγα :2funny::jerking:
Ναι δεν μπορώ δυστηχώς να πάω στη Μάλτα :2funny::jerking:αυτό το υπέροχο μέρος :2funny:που πρέπει να είναι παράδεισος της μαλακίας :2funny::jerking:

Η πλάκα είναι ότι αν μαζεύεις 100 ευρώ το μήνα έχεις το χρόνο 1.200 που φτάνουν και περισεύουν γιά να παει κάποιος ένα ταξήδι :2funny: κ'εσύ μας το διαφημίζεις λες και είναι κάτι το φοβερό ότι θα πας ταξήδι :jerking::jerking::jerking::2funny::2funny::2funny:

Στη Μάλτα που θες να μετακομίσεις δεν έχουν μεγάλα μπαλκόνια και θα πρέπει να τραβάς μαλακία (αν σου σηκώνετε που δε νομίζω) στο σαλόνι και δεν θα μπορείς να τρως φέτα με λεμόνι στο μπαλκόνι :2funny::jerking: ούτε και να πίνεις καφέ και να παίρνεις το ματάκι σου :2funny::2funny::2funny::2funny::jerking:

Καλά σήμερα με τη μαλακία σας κ'εσύ και ο άλλος ο πανίβλακας με πεθάνατε :2funny::2funny::2funny::2funny:εσάς το iq σας φτάνει μόνο γιά να συντηρηθείτε :2funny:να φάτε και να ντυθείτε :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κλάψε γλοιώδη σαρανταποδαρούσα.Κλάψε.Οσο έχεις πάει εσύ Αγγλία έχω πάει εγώ Γερμανία,Αυστρία,Γαλλία Ιταλία.Περνάω με το αεροπλάνο απο πάνω αλλά δεν λέω ότι έχω πάει.Που θες και πληροφορίες για Αγγλία,να τις κάνεις τι;Σαν τους ΒορειοΚορεάτες κυκλοφορείς με το στόμα ανοιχτό σαν χάπατο που είσαι.
.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μήπως και Η.Π.Α δεν έχω πάει?:2funny:γιατί την είπε κάποιος κ'αυτή τη μαλακία.
Στην Αγγλία παίζει να μην έχεις πάει γιατί είσαι άσχετος!Ότι βάζεις το βάζεις από το ίντερνετ :2funny::jerking:γιατί αν πας να γράψεις κάτι θα πέσεις έξω και θα ρεζιλευτείς :2funny:
Αυτό γιά το Μπρέξιτ ότι πρέπει να έρθει κάποιος μέχρι το δεκέμβρη το ξέρω κ'εγώ χωρίς να μένω Αγγλία :2funny:.
Και τι με νοιάζει αν πήγες στις ΗΠΑ?
Οτι έχω γράψει είναι σωστό και αν σου αρέσει.
Δηλαδη τι θες για να πειστείς ;Να βάλω την Ελισαβετ να κρατά πλακάτ και να σου αφιερώνει το "Anal fisting μέχρι τις αμυγδαλες στο μόγγολοΜητσο του μπου.κομ με πολύ αγάπη Λιζ" ?Η να σου φερω μερικά σκατά απο τα σκυλιά της να πασαλειφτείς ; [/quote]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Άσε ταρζανιές Αγγλία όχι μόνο δεν είσαι αλλά δεν έχεις πάει ποτέ σου :2funny:ένα ψυγείο με γάλατα μας έβαλες γιά αποδείξεις :jerking::jerking::jerking:αν ήσουν εκεί θα μας είχες πνίξει στις φωτογραφίες :2funny:Αγγλία είσαι όσο πήγε και ο Βαλκάνιος φουκαράς στην Πολωνία :2funny::jerking:

[/quote]Tι με περασες;Ιάπωνα τουρίστα με την φωτογραφική στο χέρι;Και να βγαλω φωτό να τις δείχνω σε εσένα;Για ποιο λόγο;Σε έχω ανάγκη ή σου χρωστάω;Εκεί που θέλω τις δείχνω.Σου το ξανά είπα,δεν έχω ανάγκη να δειχτώ όπως εσύ.Δεν με τρέφει η αυτοπροβολή,δεν είμαι τόσο λίγος που να έχω ανάγκη να δειχτώ σε μια φαλακρή χέστρα με αυτιά οπως είσαι εσύ.Και εγω τα ζω,τα βλέπω κάθε μέρα,δεν θα κοιτάω τις φωτό να θυμάμαι πως ήταν.Δεν είναι όλος ο κόσμος μίζερος σαν εσένα .

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.445
Πόντοι
4.746
τα χουμε ξαναπει τυπισσα- εχεις δει πολλους κακομοιρηδες να εχουν κανει το γυρω του κοσμου και να εχουν ακινητα; μια κρυφη φτερου εισαι- ο τελευταιος τροχος της αμαξης- που επαιρνε πιπες -και γλυφοκωλια στους κομματαρχες- για να τον βολεψουν

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
τα χουμε ξαναπει τυπισσα- εχεις δει πολλους κακομοιρηδες να εχουν κανει το γυρω του κοσμου και να εχουν ακινητα; μια κρυφη φτερου εισαι- ο τελευταιος τροχος της αμαξης- που επαιρνε πιπες -και γλυφοκωλια στους κομματαρχες- για να τον βολεψουν

Τυπε Dean η απαντηση ειναι ναι..
Παραμενουν μογγολα και κακομοιρηδες καποιοι αραβες που εχουν φραγκα επειδη στην χωρα τους ετυχε να εχει πετρελαιο. Πηγαινουν σε ακριβα μερη αλλα παλι πιθηκες ειναι και ολοι ετσι τους βλεπουν.
Συμβαινει και με Ελληνες αυτο
Καποιοι βρηκαν φραγκα απο μαυραγοριτες παππουδες η απο κομματογλυψιμο γονεων
Αχρηστο γεννετικο υλικο που εδωσε μογγολα απογονους και ας εχουν περιουσιες

Γεννετικο υλικο τυποι
Μιας που οι περισσοτεροι ειμαστε σε ηλικια γαμου, αν δεν διαλεξουμε το σπονσορινγκ μοιραια καποια στιγμη θα δωσουμε απογονους
Προτιμω μια εξυπνη και ομορφη. Το γεννετικο υλικο ειναι η καλυτερη περιουσια απο οποιοδηποτε ακινητο

Πριν λιγο καιρο εμαθα οτι κληρονομησαμε κατι εκτασεις σε τουριστικο μερος
Ο αδερφος του παππου μου ειχε παντρευτει την κορη του μαυραγοριτη η οποια ομως ηταν μογγολακι. Εκανε παιδια που της εμοιασαν.. Προσφατα πεθανε και το τελευταιο, ολα χωρις απογονους. Μονο τα τουβλα και τα οικοπεδα εμειναν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Ευτυχώς ο μαλάκας barbus67 θα πεθάνει χωρίς απογόνους.
Το σκουπιδι dna του θα πάει στα σκουπίδια κα ιδεν θα υπάρξουν τέτοιοι μαλάκες σε επόμενες γενιές.
Τελείως σκατάς.

Ενώ εσύ θα αφήσεις διάνοιες στην κοινωνία.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τα ίδια που ισχύουν για τον brabu67 ισχύουν και για τον αβανταδόρο του ....
Σκουπίδια αμφότεροι .......

Μαλάκα όσο και να λες μαλακίες, ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.
Έτσι θα φύγεις από τη ζωή.

Σερβιτόρε .... ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΡΗ ΣΤΑ ... ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ !!!!!!! Επειδή ... δούλευες !!!!! ΚΑΙ ... ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΟΣΤΟ !!!!!!!

Βόθρος ......

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Τα ίδια που ισχύουν για τον brabu67 ισχύουν και για τον αβανταδόρο του ....
Σκουπίδια αμφότεροι .......

Μαλάκα όσο και να λες μαλακίες, ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.
Έτσι θα φύγεις από τη ζωή.

Σερβιτόρε .... ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΡΗ ΣΤΑ ... ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ !!!!!!! Επειδή ... δούλευες !!!!! ΚΑΙ ... ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΟΣΤΟ !!!!!!!

Βόθρος ......

Σκάσε ρε κοπρίτη που "τολμάς να πιάνεις στο βρωμόστομό σου τα παιδιά του μπράμπους".

Σκάσε ντροπή του Μενιδίου.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πήγες πάλι Μαβίλη με το ... παπάκι ;;;

Πας και εξάρχεια ;;;;;;;

Μεγάλη άνεση το παπί !!!!!
Πάει παντού !!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Πήγες πάλι Μαβίλη με το ... παπάκι ;;;

Πας και εξάρχεια ;;;;;;;

Μεγάλη άνεση το παπί !!!!!
Πάει παντού !!!!!

Εσύ έκανες κοκοκο και δεν εμφανίστηκες τραλαλάκη, μισή ώρα σε περίμενα με τα αλάρμ στο πεζοδρόμιο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τι έμαθα πάλι σήμερα !!!!!!!!

ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΡΜ ΤΑ ... ΠΑΠΑΚΙΑ ;;;;;;;;;

Αυτό δεν το ήξερα !!!!!!!!

Πες μου κι άλλα !!!!

Δεν ξέρω τίποτε από παπάκια !!!!!

Έχεις και τσάλυ ;;;;;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Τι έμαθα πάλι σήμερα !!!!!!!!

ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΡΜ ΤΑ ... ΠΑΠΑΚΙΑ ;;;;;;;;;

Αυτό δεν το ήξερα !!!!!!!!

Πες μου κι άλλα !!!!

Δεν ξέρω τίποτε από παπάκια !!!!!

Έχεις και τσάλυ ;;;;;;;

Είσαι μεγάλο θύμα τραλαλάκη, σε βλέπω σύντομα να κλείνεις ραντεβού με το μονσελα για συμβόλαιο και μόλις σε πάρει χαμπάρι να μη σου δίνει τη χαριστική βολή γιατί δε θα έχει με ποιόν να ξεκαρδίζεται.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.445
Πόντοι
4.746
Το βασικο ειναι να εχουμε υγεια και να μπεκωνουμε οτι καλο νιμου βρεθει μπροστα μας. Απο την αλλη ο γαμος ειναι τζοκερ (κι αν σου κατσει..;) 0σο για τα περιουσιακα- ουτε οι φαραω δεν καταφεραν να παρουν κατι μαζι τους-

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Το βασικο ειναι να εχουμε υγεια και να μπεκωνουμε οτι καλο νιμου βρεθει μπροστα μας. Απο την αλλη ο γαμος ειναι τζοκερ (κι αν σου κατσει..;) 0σο για τα περιουσιακα- ουτε οι φαραω δεν καταφεραν να παρουν κατι μαζι τους-

Και η υγεια υπερτιμηνενη ειναι
Θα προτιμουσα μια εντονη ζωη που θα τερματιζοταν συντομα και μεσα σε πονο παρα απλα να υπαρχω μεχρι τα 100

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Για να μπούμε πάλι στο θέμα:έχετε γίνει φορολογικά κάτοικοι εξωτερικού;Εμφανίζετε τα αλλοδαπά εισοδήματα στην Ελλάδα;

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Άσε ρε Δημήτρη που δεν είμσι κλώνος σου, με τα γατιά με βάζεις να τα φυλάω και να κράζω τους φουκαράδες όταν πας σκιουρινα, εγώ θα τους λεω πουθενάδες πλέον

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Για να μπούμε πάλι στο θέμα:έχετε γίνει φορολογικά κάτοικοι εξωτερικού;Εμφανίζετε τα αλλοδαπά εισοδήματα στην Ελλάδα;
Από τον πρώτο μήνα που έφυγα εξωτερικό πριν 5+ χρόνια δηλωθηκα στην ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού και κάνω μηδενική δήλωση στην Ελλάδα.
Καμία σχέση με αυτό που γράφεις. Δεν δηλώνεις τα εισοδήματα σου στην Ελλάδα, μόνο στην χώρα που ζεις και εργάζεσαι.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Καλό είναι να μεταφερθείς στη ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού dude.

Υπάρχει μια μικρή σχετικά (αλλά υπαρκτή) πιθανότητα να μπλέξεις αργότερα.

Δεν είναι δύσκολο γενικά, αν και δεν είναι εντελώς στάνταρ, εξαρτάται από τη ΔΟΥ που ανήκεις τώρα.

Ξεκίνα το χτες πάντως.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.666
Πόντοι
1.706

Τυπε Dean η απαντηση ειναι ναι..
Παραμενουν μογγολα και κακομοιρηδες καποιοι αραβες που εχουν φραγκα επειδη στην χωρα τους ετυχε να εχει πετρελαιο. Πηγαινουν σε ακριβα μερη αλλα παλι πιθηκες ειναι και ολοι ετσι τους βλεπουν.
Συμβαινει και με Ελληνες αυτο
Καποιοι βρηκαν φραγκα απο μαυραγοριτες παππουδες η απο κομματογλυψιμο γονεων
Αχρηστο γεννετικο υλικο που εδωσε μογγολα απογονους και ας εχουν περιουσιες

Γεννετικο υλικο τυποι
Μιας που οι περισσοτεροι ειμαστε σε ηλικια γαμου, αν δεν διαλεξουμε το σπονσορινγκ μοιραια καποια στιγμη θα δωσουμε απογονους
Προτιμω μια εξυπνη και ομορφη. Το γεννετικο υλικο ειναι η καλυτερη περιουσια απο οποιοδηποτε ακινητο

Πριν λιγο καιρο εμαθα οτι κληρονομησαμε κατι εκτασεις σε τουριστικο μερος
Ο αδερφος του παππου μου ειχε παντρευτει την κορη του μαυραγοριτη η οποια ομως ηταν μογγολακι. Εκανε παιδια που της εμοιασαν.. Προσφατα πεθανε και το τελευταιο, ολα χωρις απογονους. Μονο τα τουβλα και τα οικοπεδα εμειναν

Πωπω σφαξιμο....

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Ασε ρε, δε βλεπεις τι γινεται? Οσοι μετρανε και βγαζουν φραγκα και εχουν ακινητα φαινονται σαν αποροι. Οπως κανει ο ζαμπλουτος Δημητρακης.

Στο σοβαρο, το να βγεις μονιμος κατοικος εξωτερικου ειναι τεραστιο λουκι. Σε βαζουν να πας συγκεκριμενη εποχη του χρονου (λες και τον υπολοιπο δεν μεταναστευει καποιος) και σου ζητανε ενα σωρο μαλακιες. Ολα αυτα θα επρεπε να γινονται στις πρεσβειες, αλλα αυτοι ειναι ο ορισμος του αργοσχολου (κατι σαν τη μανα του κυρανακη ενα πραγμα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom