Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και γιατί ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ .
Και γιατί πληρώνουμε φόρους για να τα ξύνουν .
Και γιατί η "δουλειά" τους εμποδίζει τις πραγματικές δουλειές και την πραγματική οικονομία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

[/quote]Κλάψε γλοιώδη σαρανταποδαρούσα.Κλάψε.Οσο έχεις πάει εσύ Αγγλία έχω πάει εγώ Γερμανία,Αυστρία,Γαλλία Ιταλία.Περνάω με το αεροπλάνο απο πάνω αλλά δεν λέω ότι έχω πάει.Που θες και πληροφορίες για Αγγλία,να τις κάνεις τι;Σαν τους ΒορειοΚορεάτες κυκλοφορείς με το στόμα ανοιχτό σαν χάπατο που είσαι.
[/quote].

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μήπως και Η.Π.Α δεν έχω πάει?:2funny:γιατί την είπε κάποιος κ'αυτή τη μαλακία.
Στην Αγγλία παίζει να μην έχεις πάει γιατί είσαι άσχετος!Ότι βάζεις το βάζεις από το ίντερνετ :2funny::jerking:γιατί αν πας να γράψεις κάτι θα πέσεις έξω και θα ρεζιλευτείς :2funny:
Αυτό γιά το Μπρέξιτ ότι πρέπει να έρθει κάποιος μέχρι το δεκέμβρη το ξέρω κ'εγώ χωρίς να μένω Αγγλία :2funny:.

Και εδώ βλέπουμε όλοι μας με στατιστικά στοιχεία και όχι μαλακιες τύπου κμαν και φύλακα ουρμπλαουερ, ότι με την κρίση αντί να πέσουν τα ενοίκια,ανέβηκαν και ένας λόγος είναι ότι οι κάτοχοι των σπιτιών προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα της πρώτης καραντίνας πίσω :jerking::headbang: βλέπετε ντόπιους Γερμανούς και όχι οικονομικούς μετανάστες να τα βγάζουν ίσα ίσα και δουλεύουν να πληρώνουν το ενοίκιο :helpplea::headbang: και εσείς φωνάζετε άρχοντα έναν τύπο που μενει δίπλα σε πτωματα και πάει διακοπές στην σιχαμένο Μύκονο 3 μέρες το χρόνο και πληρώνει 3-4 χιλιάδες για ένα γαμησι στην τελική :2funny::2funny: για γέλια και για κλάματα μαζί, ακούστε εσείς της συμβουλές των γκαστερμπαιτερ πηγαίνετε εκεί να μην έχετε ούτε για μια έξοδο μια φορά το μήνα :2funny: αυτοί αν έμεναν στο ενοίκιο θα είχαν επιστρέψει Ελλάδα στους πρώτους μήνες απλά επειδή τους έδωσε ο εργοδότης τους ένα δωμάτιο 2 επί 2 νομίζουν ότι πέτυχαν :2funny: ο κμαν έχει έναν καλύτερο χρο βλέπω, ο άλλος ο φύλακας ίσα ίσα χωράει :2funny: εγώ όταν κατέβηκα Ελλάδα πριν κάτι μήνες δεν είδα κανέναν να πεινάει που λένε πείνα και πείνα συνέχεια, απλά ζούνε φυωχικα και όπως είπε ο φίλος Καραμανης Για έναν φουκαρά στην Ελλάδα είναι παράδεισος με 5-10 ευρώ την ημέρα τα βγάζει, πληρώνει λίγο ΔΕΗ, κοινωνικά παντοπωλεία, κάρτες σίτισης, πληρώνει μόνο το πάγιο του τηλ, το ίντερνετ σπίτι είναι φθηνό, χαρτζιλίκι, Μεταξουργείο να φεύγουν οι καυλες και λεωφορείο να πάει σαρονιδα δια μπάνιο, στην Γερμανία η Αγγλία, Αμερική κλπ αυτά ως φουκαράς να τα ξεχάσετε :2funny: όσα θέλει στην Ελλάδα ένας φτωχός για αύτα που είπα, στην Αγγλία είναι μόνο η μετακίνηση με μέσα μεταφοράς 130 λίρες περίπου 150 ευρώ, είναι απόφαση ζωής, αν είσαι τελειωμένος σαν όλους αυτούς εδώ μέσα πήγαινε να πληρώνεις ενοίκια :angel: ορίστε και το λινκ για αυτό που ελεγα, Γερμανοί ντόπιοι κάνανε πορεία για τα ενοίκια :headbang:
Γιά μιά ακόμα φορά με κάλυψες πλήρως :2funny:
Γ'αυτό και ο Βλάκμαν μένει στην αποθήκη του νοσοκομείου που δουλεύει και ο νυχτοφύλακας σε δωμάτιο που του έδωσαν από τη δουλειά του,και κοντά είναι και δεν πληρώνουν σχεδόν τίποτα.
Αν είχαν τα 10 ευρώ τη μέρα και κάπου να μείνουν σιγά μην ήταν στη Γερμανία :2funny:

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Δημητρακη θυμαμαι που γυρναγαμε τα ελεινα μπουρδελα του μεταξιου και γυρναγαμε παρωδιες απο τα βιντεο σου τοτε,μονο που τοτε πιστευα πως ησουν οντως τρολλ και πως θα ειχες πεθανει ως τωρα.

Καλως σε βρηκα λοιπον ξανα.

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
292
Πόντοι
21
Κλάψε γλοιώδη σαρανταποδαρούσα.Κλάψε.Οσο έχεις πάει εσύ Αγγλία έχω πάει εγώ Γερμανία,Αυστρία,Γαλλία Ιταλία.Περνάω με το αεροπλάνο απο πάνω αλλά δεν λέω ότι έχω πάει.Που θες και πληροφορίες για Αγγλία,να τις κάνεις τι;Σαν τους ΒορειοΚορεάτες κυκλοφορείς με το στόμα ανοιχτό σαν χάπατο που είσαι.
[/quote].

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στην Αγγλία παίζει να μην έχεις πάει γιατί είσαι άσχετος!Ότι βάζεις το βάζεις από το ίντερνετ :2funny::jerking:γιατί αν πας να γράψεις κάτι θα πέσεις έξω και θα ρεζιλευτείς :2funny:
Αυτό γιά το Μπρέξιτ ότι πρέπει να έρθει κάποιος μέχρι το δεκέμβρη το ξέρω κ'εγώ χωρίς να μένω Αγγλία :2funny:.

Και εδώ βλέπουμε όλοι μας με στατιστικά στοιχεία και όχι μαλακιες τύπου κμαν και φύλακα ουρμπλαουερ, ότι με την κρίση αντί να πέσουν τα ενοίκια,ανέβηκαν και ένας λόγος είναι ότι οι κάτοχοι των σπιτιών προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα της πρώτης καραντίνας πίσω :jerking::headbang: βλέπετε ντόπιους Γερμανούς και όχι οικονομικούς μετανάστες να τα βγάζουν ίσα ίσα και δουλεύουν να πληρώνουν το ενοίκιο :helpplea::headbang: και εσείς φωνάζετε άρχοντα έναν τύπο που μενει δίπλα σε πτωματα και πάει διακοπές στην σιχαμένο Μύκονο 3 μέρες το χρόνο και πληρώνει 3-4 χιλιάδες για ένα γαμησι στην τελική :2funny::2funny: για γέλια και για κλάματα μαζί, ακούστε εσείς της συμβουλές των γκαστερμπαιτερ πηγαίνετε εκεί να μην έχετε ούτε για μια έξοδο μια φορά το μήνα :2funny: αυτοί αν έμεναν στο ενοίκιο θα είχαν επιστρέψει Ελλάδα στους πρώτους μήνες απλά επειδή τους έδωσε ο εργοδότης τους ένα δωμάτιο 2 επί 2 νομίζουν ότι πέτυχαν :2funny: ο κμαν έχει έναν καλύτερο χρο βλέπω, ο άλλος ο φύλακας ίσα ίσα χωράει :2funny: εγώ όταν κατέβηκα Ελλάδα πριν κάτι μήνες δεν είδα κανέναν να πεινάει που λένε πείνα και πείνα συνέχεια, απλά ζούνε φυωχικα και όπως είπε ο φίλος Καραμανης Για έναν φουκαρά στην Ελλάδα είναι παράδεισος με 5-10 ευρώ την ημέρα τα βγάζει, πληρώνει λίγο ΔΕΗ, κοινωνικά παντοπωλεία, κάρτες σίτισης, πληρώνει μόνο το πάγιο του τηλ, το ίντερνετ σπίτι είναι φθηνό, χαρτζιλίκι, Μεταξουργείο να φεύγουν οι καυλες και λεωφορείο να πάει σαρονιδα δια μπάνιο, στην Γερμανία η Αγγλία, Αμερική κλπ αυτά ως φουκαράς να τα ξεχάσετε :2funny: όσα θέλει στην Ελλάδα ένας φτωχός για αύτα που είπα, στην Αγγλία είναι μόνο η μετακίνηση με μέσα μεταφοράς 130 λίρες περίπου 150 ευρώ, είναι απόφαση ζωής, αν είσαι τελειωμένος σαν όλους αυτούς εδώ μέσα πήγαινε να πληρώνεις ενοίκια :angel: ορίστε και το λινκ για αυτό που ελεγα, Γερμανοί ντόπιοι κάνανε πορεία για τα ενοίκια :headbang:
Γιά μιά ακόμα φορά με κάλυψες πλήρως :2funny:
Γ'αυτό και ο Βλάκμαν μένει στην αποθήκη του νοσοκομείου που δουλεύει και ο νυχτοφύλακας σε δωμάτιο που του έδωσαν από τη δουλειά του,και κοντά είναι και δεν πληρώνουν σχεδόν τίποτα.
Αν είχαν τα 10 ευρώ τη μέρα και κάπου να μείνουν σιγά μην ήταν στη Γερμανία :2funny: [/quote]

Μητσακο Αμερικα δεν πηγες
Μεχρι το αεροδρομιο πηγες και δε σε αφηνανε να μπεις μεσα

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τι λε ρε τυπε;;

Υπαρχει βιντεο που ο Πορνομεταναστης φτανει στο αεροδρομιο στη ΝΥ και μαλιστα ανεβαινει και στο Εμπαιρ στειτ μπιλντινγκ!
Θα μας τρελανεις;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ο θρασίβουλας είναι νέος κλώνος ;;
Υπάρχει βίντεο πολλών λεπτών , με το μήτσο , σε πολλά αξιοθέατα στη ΝΥ ... τον θυμάμαι στο σέντραλ στέσιον , στο εμπάϊρ στέητ μπίλντιγκ , σε εστιατόριο ,

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Υπάρχει βίντεο πολλών λεπτών , με το μήτσο , σε πολλά αξιοθέατα στη ΝΥ ... τον θυμάμαι στο σέντραλ στέσιον , στο εμπάϊρ στέητ μπίλντιγκ , σε εστιατόριο ,

Τον θυμασαι που εχεζε και στο Χατσον ριβερ;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κλάψε γλοιώδη σαρανταποδαρούσα.Κλάψε.Οσο έχεις πάει εσύ Αγγλία έχω πάει εγώ Γερμανία,Αυστρία,Γαλλία Ιταλία.Περνάω με το αεροπλάνο απο πάνω αλλά δεν λέω ότι έχω πάει.Που θες και πληροφορίες για Αγγλία,να τις κάνεις τι;Σαν τους ΒορειοΚορεάτες κυκλοφορείς με το στόμα ανοιχτό σαν χάπατο που είσαι.
[/quote].

[/quote]Και τι με νοιάζει αν πήγες στις ΗΠΑ?
Οτι έχω γράψει είναι σωστό και αν σου αρέσει.
Δηλαδη τι θες για να πειστείς ;Να βάλω την Ελισαβετ να κρατά πλακάτ και να σου αφιερώνει το "Anal fisting μέχρι τις αμυγδαλες στο μόγγολοΜητσο του μπου.κομ με πολύ αγάπη Λιζ" ?Η να σου φερω μερικά σκατά απο τα σκυλιά της να πασαλειφτείς ;

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Δημήτρη κλώνε μου μετά θά κράξω γιατί πάω στο σαλον τώρα , εμένα το εξοργηστικο από όλα είναι σε σχέση με σένα πεθαίνει κάθε τρεις και λίγο κάποιος, εμένα δεν ψοφαει κανείς να μου αφήσουν κάτι και ήδη μου έχουν γράψει αλλά πρέπει να πεθάνουν για να τα πάρω ,:headbang: νονοί ,νονεσ τους ξέχασε ο χάρος 95 έτων και 89 ,μια θεία 83 ,και ένας ξάδερφος του πατέρα μου 87, έχουν πεθάνει γνωστοι μου , σύζυγοι και γυναίκες συγγενών από καρκίνο, τροχαία νέοι άνθρωποι,και αυτοί που είναι να αφήσουν κάτι δεν πεθαίνουν με τίποτα :headbang::jerking: ποίο γρήγορα θα πεθάνουν κμαν και φύλακας από το άγχος παρά οι αιωνόβιοι συγγενής μου που είμαι κληρονόμος τούς, μέχρι τότε φυλάω της γάτες σου :2funny:

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Δημήτρη κλώνε μου μετά θά κράξω γιατί πάω στο σαλον τώρα , εμένα το εξοργηστικο από όλα είναι σε σχέση με σένα πεθαίνει κάθε τρεις και λίγο κάποιος, εμένα δεν ψοφαει κανείς να μου αφήσουν κάτι και ήδη μου έχουν γράψει αλλά πρέπει να πεθάνουν για να τα πάρω ,:headbang: νονοί ,νονεσ τους ξέχασε ο χάρος 95 έτων και 89 ,μια θεία 83 ,και ένας ξάδερφος του πατέρα μου 87, έχουν πεθάνει γνωστοι μου , σύζυγοι και γυναίκες συγγενών από καρκίνο, τροχαία νέοι άνθρωποι,και αυτοί που είναι να αφήσουν κάτι δεν πεθαίνουν με τίποτα :headbang::jerking: ποίο γρήγορα θα πεθάνουν κμαν και φύλακας από το άγχος παρά οι αιωνόβιοι συγγενής μου που είμαι κληρονόμος τούς, μέχρι τότε φυλάω της γάτες σου :2funny:

Εχουν τα σαλον τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΙΑ που εψαχνες?

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86

Καλώς τον κατά φαντασίαν πιλότο :2funny: ,τι έγινε βρε μεγάλε, πτήσεις δεν έχεις?:2funny::2funny: τουλάχιστον ξέρουμε σαν αεροσυνοδός που είσαι ,και αποριας άξιο πώς ένα ναυάγιο το πήραν για αεροσυνοδό ,ότι οι επιβάτες πετάνε με ασφάλεια :2funny: δεν λες κιόλας σε ποια αεροπορική πετάς, καμία τελειωμένη θα είναι και σε πήρανε , Ryanair αποκλείεται γιατί θες 1500 ευρώ από την τσέπη σου για την πρακτική σου και την πληρώνεις εσύ, Aegean με τίποτα γιατί έχουν μόνο γυναίκες, ξένη μεγάλη αεροπορική πάλι με τίποτα, οπότε σε καμία με μικρά τζετ θα είσαι :2funny: πιλότος αποκλείεται το έχουν καταλάβει όλοι γιατί θες 50-60 χιλιάδες ευρώ,σύν ότι πρέπει να πιλοταρεις κάποια αεροπλάνα για να σε προσλάβουν μετά μεγάλες εταιρείες, οι περισσότεροι νεοφερμένοι πάνε από ανατολή σε κάτι άκυρες που τους προσλαμβάνουν κατευθείαν για την απόκτηση εμπειρίας, είπες γέρο ψέμα και σου αξίζει διαπόμπευση :2funny: δεν πειράζει ο Βαλκανίος φουκαρας είναι μεγαλύτερος ψεύτης από σένα :2funny: να ξέρεις σε κάνα 2 κύμα πανδημίας κινδυνεύεις να βρεθείς στο δρόμο και εσύ και οι γκαστερμπαιτερ

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96

Καλώς τον κατά φαντασίαν πιλότο :2funny: ,τι έγινε βρε μεγάλε, πτήσεις δεν έχεις?:2funny::2funny: τουλάχιστον ξέρουμε σαν αεροσυνοδός που είσαι ,και αποριας άξιο πώς ένα ναυάγιο το πήραν για αεροσυνοδό ,ότι οι επιβάτες πετάνε με ασφάλεια :2funny: δεν λες κιόλας σε ποια αεροπορική πετάς, καμία τελειωμένη θα είναι και σε πήρανε , Ryanair αποκλείεται γιατί θες 1500 ευρώ από την τσέπη σου για την πρακτική σου και την πληρώνεις εσύ, Aegean με τίποτα γιατί έχουν μόνο γυναίκες, ξένη μεγάλη αεροπορική πάλι με τίποτα, οπότε σε καμία με μικρά τζετ θα είσαι :2funny: πιλότος αποκλείεται το έχουν καταλάβει όλοι γιατί θες 50-60 χιλιάδες ευρώ,σύν ότι πρέπει να πιλοταρεις κάποια αεροπλάνα για να σε προσλάβουν μετά μεγάλες εταιρείες, οι περισσότεροι νεοφερμένοι πάνε από ανατολή σε κάτι άκυρες που τους προσλαμβάνουν κατευθείαν για την απόκτηση εμπειρίας, είπες γέρο ψέμα και σου αξίζει διαπόμπευση :2funny: δεν πειράζει ο Βαλκανίος φουκαρας είναι μεγαλύτερος ψεύτης από σένα :2funny: να ξέρεις σε κάνα 2 κύμα πανδημίας κινδυνεύεις να βρεθείς στο δρόμο και εσύ και οι γκαστερμπαιτερ

Μαρκελα θες να σου στειλω καμια φωτο απο Ντουμπαι να την βαζεις για δικια σου?

Την αλλη φορα που ελεγες οτι διακοπαρες Ντουμπαι και ανεβασες φωτο απο το ιντερνετ σε ξεφτελισαν

Κριμα εισαι. Και να σε γαμανε τραβελια και να σε ξευτιλιζουν στο σαη για ψευτικες φωτο
Να σε βοηθησω θελω

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Τον θυμασαι που εχεζε και στο Χατσον ριβερ;

Τύπε ... παλιά μέλη, έχουν πιεί μαζί μου κοκτέηλ στα μπαρ του πιερ 17 στη νυ , πριν κατεδαφιστεί , υπάρχουν και φωτό , με ψηφιακές 15ετίας και με φιλμ !!!!!!!!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.666
Πόντοι
1.706

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.666
Πόντοι
1.706

Ουξου ρε βρυκολακα που περιμενεις να παθει ο αλλος τροχαιο για να κονομησεις

Ουστ λερα

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86

Ουστ λερα
:jerking: διάβασε ρε φουκαρά, λέω έπαθαν τροχαία και καρκίνο νέοι γνωστοι μου και δυστυχώς πέθαναν και δεν πεθαίνουν 95 και 90 κάνα 2 συγγενής να μου αφήσουν αυτά που είναι να αφήσουν, δεν θα στεναχωρήθω κιόλας, αντίθετα, να τα πάρω να τα πουλήσω να έρθω και εγώ να μείνω μόνιμα Ρωσία όπως ο κλώνος μου :2funny:

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96

Ουστ λερα
:jerking: διάβασε ρε φουκαρά, λέω έπαθαν τροχαία και καρκίνο νέοι γνωστοι μου και δυστυχώς πέθαναν και δεν πεθαίνουν 95 και 90 κάνα 2 συγγενής να μου αφήσουν αυτά που είναι να αφήσουν, δεν θα στεναχωρήθω κιόλας, αντίθετα, να τα πάρω να τα πουλήσω να έρθω και εγώ να μείνω μόνιμα Ρωσία όπως ο κλώνος μου :2funny:

Μεχρι Ρωσια θα φτασεις για τραβελια με τεραστια μορια:2funny::2funny::2funny:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Ουστ λερα

Μεχρι Ρωσια θα φτασεις για τραβελια με τεραστια μορια:2funny::2funny::2funny:
Ξέρει τι κανει ο μαν!
Εχει κανει εκτεταμένη έρευνα στο ίντερνετ!
Παιζουν κατι διμετρες κοριτσαρες στη Ρωσια,με κατι αρχιδια σαν καμπανες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.

[/quote]Και τι με νοιάζει αν πήγες στις ΗΠΑ?
Οτι έχω γράψει είναι σωστό και αν σου αρέσει.
Δηλαδη τι θες για να πειστείς ;Να βάλω την Ελισαβετ να κρατά πλακάτ και να σου αφιερώνει το "Anal fisting μέχρι τις αμυγδαλες στο μόγγολοΜητσο του μπου.κομ με πολύ αγάπη Λιζ" ?Η να σου φερω μερικά σκατά απο τα σκυλιά της να πασαλειφτείς ; [/quote]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Άσε ταρζανιές Αγγλία όχι μόνο δεν είσαι αλλά δεν έχεις πάει ποτέ σου :2funny:ένα ψυγείο με γάλατα μας έβαλες γιά αποδείξεις :jerking::jerking::jerking:αν ήσουν εκεί θα μας είχες πνίξει στις φωτογραφίες :2funny:Αγγλία είσαι όσο πήγε και ο Βαλκάνιος φουκαράς στην Πολωνία :2funny::jerking:

Τι λε ρε τυπε;;

Υπαρχει βιντεο που ο Πορνομεταναστης φτανει στο αεροδρομιο στη ΝΥ και μαλιστα ανεβαινει και στο Εμπαιρ στειτ μπιλντινγκ!
Θα μας τρελανεις;;

Μονταζ ειναι
Μεγάλε μπράβο :2funny: με έπιασες να λέω ψέματα ναι όλο το βίντεο είναι μονταρισμένο :2funny::jerking:

Σας το έχω ξαναπεί επειδή εσείς είσαστε κακομοίρηδες δε σημαίνει ότι όλοι στον κόσμο είναι φουκαράδες σαν κ'εσάς :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom