dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
[/quote]Επειδή είσαι εσύ μαλάκας και δεν καταλαβαίνεις δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουν και οι άλλοι.Οτι και να σου δείξω δεν σου κάνει,τόσο βλαμμένος είσαι.Στα αρχίδια μου όμως.
Τσογλανάκι όμως να πεις αυτους που σε γαμάνε και πασαλείβουν τα χύσια τους στην φαλάκρα σου μπας και βγάλεις κωλότριχες. [/quote]
Τι να καταλάβαίνουν?ότι έβαλες ένα ψυγείο με κάτι γάλατα σαν αποδείξεις ότι είσαι στην Αγγλία και έχεις μεσάνυχτα από τι γίνεται στην Αγγλία πιό πολλές πληροφορίες μπορώ να δώσω εγώ που πήγα Αγγλία μερικές φορές γιά λίγες μέρες την κάθε φορά παρά εσύ που παίζει να μην έχεις πάει ποτέ σου
Ποτε θα βρεθει τουριστρια μονη
Να τον παιξω παλι στο μπαλκόνι
Δεν ξέρω εσύ είσαι ο μεγάλος ποιητής και σίγουρα ξέρεις καλύτερα εγώ απλός ιδέες δίνω
Αν και έχεις δίκιο τώρα το καλοκαίρι λόγω ζέστης τον παίζει στο σαλόνι
Στη Μάλτα δεν είχα μπαλκόνι
και αυνανιζόμουν στο σαλόνι
τώρα Κύπρο έχω μπαλκόνι
τρώω φέτα με λεμόνι
και η αγαμία μου φουντώνει
Εγώ δυστηχώς δεν είμαι τόσο καλός ποιητής όπως εσύ προσπαθώ όμως και κάποια στιγμή μπορεί να γίνω κ εγώ μεγάλος ποιητής
Τσογλανάκι όμως να πεις αυτους που σε γαμάνε και πασαλείβουν τα χύσια τους στην φαλάκρα σου μπας και βγάλεις κωλότριχες. [/quote]
Τι να καταλάβαίνουν?ότι έβαλες ένα ψυγείο με κάτι γάλατα σαν αποδείξεις ότι είσαι στην Αγγλία και έχεις μεσάνυχτα από τι γίνεται στην Αγγλία πιό πολλές πληροφορίες μπορώ να δώσω εγώ που πήγα Αγγλία μερικές φορές γιά λίγες μέρες την κάθε φορά παρά εσύ που παίζει να μην έχεις πάει ποτέ σου
Μήπως θα ταίριαζε καλύτερα :Ειπε οτι μολις φαει τη φετα του και πιει τον ελληνικο του στη σαουνα... μετα παει στη παραλια και χαζευει τουριστριες και...παιρνει δουλεια για το σπιτι!!!
Φετα με λεμονι στο μπαλκονι
Και η αγαμια μου φουντωνει
Να τον παιξω παλι στο σαλονι
Να τον παιξω παλι στο μπαλκόνι
Δεν ξέρω εσύ είσαι ο μεγάλος ποιητής και σίγουρα ξέρεις καλύτερα εγώ απλός ιδέες δίνω
Αν και έχεις δίκιο τώρα το καλοκαίρι λόγω ζέστης τον παίζει στο σαλόνι
Στη Μάλτα δεν είχα μπαλκόνι
και αυνανιζόμουν στο σαλόνι
τώρα Κύπρο έχω μπαλκόνι
τρώω φέτα με λεμόνι
και η αγαμία μου φουντώνει
Εγώ δυστηχώς δεν είμαι τόσο καλός ποιητής όπως εσύ προσπαθώ όμως και κάποια στιγμή μπορεί να γίνω κ εγώ μεγάλος ποιητής