Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[/quote]Επειδή είσαι εσύ μαλάκας και δεν καταλαβαίνεις δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουν και οι άλλοι.Οτι και να σου δείξω δεν σου κάνει,τόσο βλαμμένος είσαι.Στα αρχίδια μου όμως.
Τσογλανάκι όμως να πεις αυτους που σε γαμάνε και πασαλείβουν τα χύσια τους στην φαλάκρα σου μπας και βγάλεις κωλότριχες. [/quote]

Τι να καταλάβαίνουν?:2funny::jerking:ότι έβαλες ένα ψυγείο με κάτι γάλατα σαν αποδείξεις ότι είσαι στην Αγγλία :2funny::jerking:και έχεις μεσάνυχτα από τι γίνεται στην Αγγλία :2funny::jerking:πιό πολλές πληροφορίες μπορώ να δώσω εγώ που πήγα Αγγλία μερικές φορές γιά λίγες μέρες την κάθε φορά παρά εσύ που παίζει να μην έχεις πάει ποτέ σου :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ειπε οτι μολις φαει τη φετα του και πιει τον ελληνικο του στη σαουνα... μετα παει στη παραλια και χαζευει τουριστριες και...παιρνει δουλεια για το σπιτι!!!

:2funny::2funny::2funny:

Φετα με λεμονι στο μπαλκονι
Και η αγαμια μου φουντωνει

Ποτε θα βρεθει τουριστρια μονη
Να τον παιξω παλι στο σαλονι

:2funny::2funny::2funny:
Μήπως θα ταίριαζε καλύτερα :
Ποτε θα βρεθει τουριστρια μονη
Να τον παιξω παλι στο μπαλκόνι :2funny:

Δεν ξέρω εσύ είσαι ο μεγάλος ποιητής και σίγουρα ξέρεις καλύτερα :2funny:εγώ απλός ιδέες δίνω :2funny:
Αν και έχεις δίκιο τώρα το καλοκαίρι λόγω ζέστης τον παίζει στο σαλόνι :2funny::2funny::2funny:

Στη Μάλτα δεν είχα μπαλκόνι
και αυνανιζόμουν στο σαλόνι
τώρα Κύπρο έχω μπαλκόνι
τρώω φέτα με λεμόνι
και η αγαμία μου φουντώνει

Εγώ δυστηχώς δεν είμαι τόσο καλός ποιητής όπως εσύ προσπαθώ όμως :2funny:και κάποια στιγμή μπορεί να γίνω κ εγώ μεγάλος ποιητής :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Όλοι περιμένουμε με αγωνία το νέο βιβλίο του αγαπημένου μας συγγραφέα από την καισαριανή !
Επειδή δουλεύει και στον τομέα των ... playlists , το καθυστερεί λίγο.

Καθυστερεί κι άλλο , επειδή βουλώνει κάτι τρύπες στο σπίτι στην καισαριανή, πατρικό , από σφαίρες στα δεκεμβριανά ...

Κάθε καλοκαίρι τις κλείνει αλλά το χειμώνα με τις βροχές ανοίγουν .

Από γυναίκες δεν παίζει τίποτε με τον αγαπημένο μας συγγραφέα.
Δεν φαίνεται να ... παίζει καμιά αλητεία.

Ευτυχώς εδώ δεν είμαστε ομοφοβικοί !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
τωρα ραοπαο εχουν πεσει πολυ οι μισθοι στο δημοσιο αλλα και παλι ολοι θελουν να μπουν γιατι π[αλι ο ιδ.τομεας ειναι χειροτερος...αντι να γαμησουν το δημοσιο γαμησαν παλι τον ιδιωτικο περισσοτερο..μεγα λαθος των μνημονιων

Το λαθος δεν ειναι των μνημονιων, το λαθος ειναι αυτων που τα εφαρμοσαν οπως τους βολευεις, της νδ συμπεριλαμβανομενης. Και οτι δε μας ΕΠΕΒΑΛΑΝ, μαζι με τα μνημονια να ξεφορτωθουμε και το υδροκεφαλο κρατος.
σωγαμπρε σωστος
σε εκοψε η πεινα φετος κι ανοιξαν τα ματια σου λιγα
ο πεθερος βρηκε γκομενα ρουμανα εμαθα
ετοιμασου για περιπετειες
θα πεσει το επιδομα στην μεση
ξεχασε το τζιπ
παπακι σε βλεπω παλι κ ξανα τον δισκο να πιανεις

Κουφάλα νεκροθάφτη μη βάζεις ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα εδώ μέσα, είδες ο λάκης τι έπαθε με τη σωβρακοφανέλα και τη σαπιοκοιλιά.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Για ποσο μαλακες μας παιρνατε ρε;Ποιος δημοσιος υπαλληλος δεν παιρνει καλα λεφτα;

Το 90% των χωρων της ευρωπης πληρωνει τον εργαζομενο με την ωρα.Ποσες ωρες δουλευει ενας δυ τον μηνα βαλτε το αριθμητη,χιλια ευρω μισθο παρονομαστη κ παρτε το αποτελεσμα.
Μαλακες ειστε;Επεσαν οι μισθοι τους;Ναι βεβαια,ομως τους αυξησαν το ψωλοβαρεμα κ κατι ασχετες αγραφες αδειες.

Επισης δεν χαμπαριαζουν για συνταξη.Βγαινουν στα 58 τους κανονικα.Ποιος 40αρης σημερα,εκτος δημοσιου θα δει δυνταξη στα 58;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οι ΔΥ κανουν ληστεια, για μενα θελουν Γκουλαγκ και καταναγκαστικη εργασια και για αυτους και για τα παιδια τους.

Παιρνουν εφαπαξ, εχουν κανα δυο σπιτια, και 100 ευρω να παει ο μισθος κανεις δε θα τους αγγιξει.

Αυτοκτονησε κανενας δημοσιος υπαλληλος λογω χρεων? Ασε που απο τη στιγμη που εχουν μια ζωη χαλαρη χωρις αγχος, βγαινουν στη συνταξη στα 50 κατι και την παιρνουν για αλλα 30 χρονια αφου δε προκειται να ψοφησουν.

Και τα παιδια τους εξισου μαλακισμενα, μεγαλωνουν με την ιδια νοοτροπια και ετσι το ειδος διαιωνιζεται.

Τωρα που οι παραγωγικοι φευγουν θα μας αντικαταστησουν με ορδες πακιστανικων και αφρικανικων ορκ, με τη λογικη οτι θα προσπαθησουν να κινηθει η οικονομια με δαυτους. Ακομα και αν πεσουν οι συνταξεις και αλλο, στα τετοια τους, απο τη στιγμη που εχουν χτισει ηδη σπιτια και περιουσια και εχουν εξασφαλισμενο αεργο εισοδημα ας πα να γαμηθει ο αλλος. Οπως ειπε και καποιος παραπανω το 1452 ο Παλαιολογος ειχε μεινει με κατι γενουατες και 5 χιλιαδες αντρες. οι υπολοιποι θελανε φεσι αντι για το σκουφι των καθολικων.

Το ιδιο θα γινει και τωρα, ειναι μακρια το καστελοριζο, ποιος τη γαμαει τη Λημνο, Θρακη ειναι γεματη μουσουμανους κοκ. Η αργομισθια και το εφαπαξ να μεινουν και ολοι οι αλλοι να πα να γαμηθουν.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Επειδή είσαι εσύ μαλάκας και δεν καταλαβαίνεις δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουν και οι άλλοι.Οτι και να σου δείξω δεν σου κάνει,τόσο βλαμμένος είσαι.Στα αρχίδια μου όμως.
Τσογλανάκι όμως να πεις αυτους που σε γαμάνε και πασαλείβουν τα χύσια τους στην φαλάκρα σου μπας και βγάλεις κωλότριχες. [/quote]

Τι να καταλάβαίνουν?:2funny::jerking:ότι έβαλες ένα ψυγείο με κάτι γάλατα σαν αποδείξεις ότι είσαι στην Αγγλία :2funny::jerking:και έχεις μεσάνυχτα από τι γίνεται στην Αγγλία :2funny::jerking:πιό πολλές πληροφορίες μπορώ να δώσω εγώ που πήγα Αγγλία μερικές φορές γιά λίγες μέρες την κάθε φορά παρά εσύ που παίζει να μην έχεις πάει ποτέ σου :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

[/quote]Κλάψε γλοιώδη σαρανταποδαρούσα.Κλάψε.Οσο έχεις πάει εσύ Αγγλία έχω πάει εγώ Γερμανία,Αυστρία,Γαλλία Ιταλία.Περνάω με το αεροπλάνο απο πάνω αλλά δεν λέω ότι έχω πάει.Που θες και πληροφορίες για Αγγλία,να τις κάνεις τι;Σαν τους ΒορειοΚορεάτες κυκλοφορείς με το στόμα ανοιχτό σαν χάπατο που είσαι.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Και εδώ βλέπουμε όλοι μας με στατιστικά στοιχεία και όχι μαλακιες τύπου κμαν και φύλακα ουρμπλαουερ, ότι με την κρίση αντί να πέσουν τα ενοίκια,ανέβηκαν και ένας λόγος είναι ότι οι κάτοχοι των σπιτιών προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα της πρώτης καραντίνας πίσω :jerking::headbang: βλέπετε ντόπιους Γερμανούς και όχι οικονομικούς μετανάστες να τα βγάζουν ίσα ίσα και δουλεύουν να πληρώνουν το ενοίκιο :helpplea::headbang: και εσείς φωνάζετε άρχοντα έναν τύπο που μενει δίπλα σε πτωματα και πάει διακοπές στην σιχαμένο Μύκονο 3 μέρες το χρόνο και πληρώνει 3-4 χιλιάδες για ένα γαμησι στην τελική :2funny::2funny: για γέλια και για κλάματα μαζί, ακούστε εσείς της συμβουλές των γκαστερμπαιτερ πηγαίνετε εκεί να μην έχετε ούτε για μια έξοδο μια φορά το μήνα :2funny: αυτοί αν έμεναν στο ενοίκιο θα είχαν επιστρέψει Ελλάδα στους πρώτους μήνες απλά επειδή τους έδωσε ο εργοδότης τους ένα δωμάτιο 2 επί 2 νομίζουν ότι πέτυχαν :2funny: ο κμαν έχει έναν καλύτερο χρο βλέπω, ο άλλος ο φύλακας ίσα ίσα χωράει :2funny: εγώ όταν κατέβηκα Ελλάδα πριν κάτι μήνες δεν είδα κανέναν να πεινάει που λένε πείνα και πείνα συνέχεια, απλά ζούνε φυωχικα και όπως είπε ο φίλος Καραμανης Για έναν φουκαρά στην Ελλάδα είναι παράδεισος με 5-10 ευρώ την ημέρα τα βγάζει, πληρώνει λίγο ΔΕΗ, κοινωνικά παντοπωλεία, κάρτες σίτισης, πληρώνει μόνο το πάγιο του τηλ, το ίντερνετ σπίτι είναι φθηνό, χαρτζιλίκι, Μεταξουργείο να φεύγουν οι καυλες και λεωφορείο να πάει σαρονιδα δια μπάνιο, στην Γερμανία η Αγγλία, Αμερική κλπ αυτά ως φουκαράς να τα ξεχάσετε :2funny: όσα θέλει στην Ελλάδα ένας φτωχός για αύτα που είπα, στην Αγγλία είναι μόνο η μετακίνηση με μέσα μεταφοράς 130 λίρες περίπου 150 ευρώ, είναι απόφαση ζωής, αν είσαι τελειωμένος σαν όλους αυτούς εδώ μέσα πήγαινε να πληρώνεις ενοίκια :angel: ορίστε και το λινκ για αυτό που ελεγα, Γερμανοί ντόπιοι κάνανε πορεία για τα ενοίκια :headbang:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.666
Πόντοι
1.706

[/quote]Κλάψε γλοιώδη σαρανταποδαρούσα.Κλάψε.Οσο έχεις πάει εσύ Αγγλία έχω πάει εγώ Γερμανία,Αυστρία,Γαλλία Ιταλία.Περνάω με το αεροπλάνο απο πάνω αλλά δεν λέω ότι έχω πάει.Που θες και πληροφορίες για Αγγλία,να τις κάνεις τι;Σαν τους ΒορειοΚορεάτες κυκλοφορείς με το στόμα ανοιχτό σαν χάπατο που είσαι.
[/quote]

Πωπω..

Σφαγη!

Σφαγη με το βαμβακι

Προσβολή

Ταπεινωση

Ξεφτιλισμα

Πωπω

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κλάψε γλοιώδη σαρανταποδαρούσα.Κλάψε.Οσο έχεις πάει εσύ Αγγλία έχω πάει εγώ Γερμανία,Αυστρία,Γαλλία Ιταλία.Περνάω με το αεροπλάνο απο πάνω αλλά δεν λέω ότι έχω πάει.Που θες και πληροφορίες για Αγγλία,να τις κάνεις τι;Σαν τους ΒορειοΚορεάτες κυκλοφορείς με το στόμα ανοιχτό σαν χάπατο που είσαι.
[/quote]

Πωπω..

Σφαγη!

Σφαγη με το βαμβακι

Προσβολή

Ταπεινωση

Ξεφτιλισμα

Πωπω [/quote]
Κατά βάθος του αρέσει να τον ξεφτιλίζεις.Την βρίσκει.Αλλιώς δεν θα μου χωνόταν έτσι.Και εκείνο που τον τρελαίνει είναι ότι δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα.Με πιστεύει δεν με πιστευει το ίδιο μου κάνει.

Και στα πιο σοβαρά αν ξέρω να βοηθήσω κάποιον θα το κάνω.Και αυτός κρίνει και πράττει.Πχ φίλος που μιλάγαμε χθες το βράδυ θέλει να πάει Αγγλία για δουλειά ,του εξηγώ για το Brexit και μου λέει θα έρθει τέλος Δεκέμβρη.Ρε μην το αφήνεις τελευταία στιγμη το pre settled ,δεν ξέρεις τι γίνεται.Ηδη λόγω covid δεν κλείνουν ραντεβού για ΝΙΝο και δυσκολεύουν οι εταιρίες τις προσλήψεις αν δεν έχεις ΝΙΝο.Βγάζουν τον σωβινισμό τους οι Αγγλάρες.Οχι,αυτός θέλει να το παίξει,εγώ πιστευω θα φάει τα μούτρα του.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Αν δεν εχεις ΝΙΝΟ, ο ...Μαζωνακης σου κανει; :2funny::2funny::2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κάνω λάθος όταν λέω
ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΤΟ 90% ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧ ;;;;;;

Οπότε είναι φουκαράδες !
Πάκια και λοιποί ΕΧΟΥΝ ΙΧ !
Το ίδιο και πολωνοί κτλ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Κάνω λάθος όταν λέω
ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΤΟ 90% ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧ ;;;;;;

Οπότε είναι φουκαράδες !
Πάκια και λοιποί ΕΧΟΥΝ ΙΧ !
Το ίδιο και πολωνοί κτλ

Εγώ λάκη ξέρω κάτι φουκαράδες Έλληνες στην Ελλάδα που κάνουν μαγκιές στο ιντερνέτι και δεν έχουν ΙΧ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε μπαρόκ .... ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΝ brabus67 .... αφού δεν έχει ούτε δίπλωμα ...
Πως να πάρει αυτοκίνητο όταν δεν έχει δίπλωμα ;;;
Και που να το πάει ;;;
Στο παιδικό του δωμάτιο μένει!!!
Ούτε τα ... μυθιστορήματα που διαβάζει δεν χωράνε !
Θα χωράει αυτοκίνητο ;;;

Πάντως όποιος θέλει να ανεβάσουμε φωτογραφιούλες άδειες αυτοκινήτων .... εδώ είμαστε ...
Απλά ο χαμένος, να πάρει ισόβιο τίτλο .... ΞΠΓ κτλ ....

Και υποχρεωτικά θα αναφέρονται σε αυτόν όλοι με τον ... ΤΙΤΛΟ .... ΞΠΓ κτλ ...
Αρχίπουστας .... τρικάριολης κτλ ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Ο μπράμπους μόνο τα 2 αυτοκίνητα του που έχω δει έκαναν γύρω στα 75-80 χιλιάρικα κούτα έκαστο.

Ψάξε αλλού.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ο μπράμπους, δεν έχει 200 ευρώ να βάλει φωτογραφία ................

ας βάλει απόδειξη βενζίνης 60€ και μετά λέμε για αμάξια ..........

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ναι αλλα το ταξιδι στο τελος της νυχτας του Σελιν ειναι αριστουργημα!
Οτι και να λεμε... :embarrased:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν διαβάζω λογοτεχνικά ! Δεν έχω άποψη !

Μόνο πολιτική ιστορία !!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Ο μπράμπους, δεν έχει 200 ευρώ να βάλει φωτογραφία ................

ας βάλει απόδειξη βενζίνης 60€ και μετά λέμε για αμάξια ..........

Καλά, κάνε μια βόλτα να πάρει λίγο αέρα το κεφάλι σου τώρα.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
το προβλημα δεν ηταν τα 3-4 χιλιαρικα του επαιρνε ο υπαλληλος δεκο το 2005, γιατι το 2005 ο δικηγορος ή ο γιατρος ή ο μηχανικος καθαριζαν τα διπλασια για πλακα...
το προβλημα ηταν οτι ο υπαλληλος δεκο εξυνε τα καλαμπαλικια του και πληρωνοταν χωρις να δουλευει....
τι λες ρε φιλε
γερμανια δεν παιρνει πανω απο 2200 καθαρα ο τοπ υπαλληλος,μας δουλευεις τωρα
θα παιρνει στην ψωροκωσταινα 2000 κ θα ξυνει κ τα @@ του?
ειναι ηταν κ θα ειναι θεμα
τα φαγαμε ολοι μαζι που ειπε ο χοντρος ειναι αληθια
βεβαια αλλα τοσα εφαγε μονος του αυτοι και αλλοι
αλλα τα 200 δις τα φαγανε ολοι μαζι

εγω μιλαω για πριν την κριση...τωρα ελαχιστοι δημοσιοι υπαλληλοι παιρνουν πανω 1800-2000 ευρω...
το μενος κατα των δημοσιων υπαλληλων δημιουργηθηκε μετα την κριση γιατι οι μισθοι τους δεν κοπηκαν πολυ...δηλαδη ενας δημοσιος υπαλληλος που πριν την κριση επαιρνε 1600 ευρω, τωρα με τις μειωσεις παιρνει 1200...που τα 1200 τωρα ειναι μια χαρα λεφτα...ενω ενας ελευθερος επαγγελματιας που πριν απο την κριση καθαριζε 4 χιλιαρικα τωρα ζει με 800 ευρω...
αλλα για την πτωχευση ευθυνονται ολοι...κρατικοδιαιτοι και παρασιτα δεν ηταν μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι, αλλα ηταν ΚΥΡΙΩΣ οι ελευθεροι επαγγελματιες, οι αγροτες, οι δηθεν επιχειρηματιες κτλ....

To μενος κατα των δυ δεν ειναι γιατι παιρνουν οσα παιρνουν. Ειναι γιατι υπαρχει μονιμοτητα και δεν υπαρχει αξιολογηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom