Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Kman2 ... όταν διαβάζαμε νέοι για την άλωση , μας φαινόταν περίεργο γιατί μόνο 5000 πολέμησαν με τον αυτοκράτορα και όλοι οι άλλοι έβλεπαν τον τούρκο παθητικά να έρχεται και έξυναν τα @@ τους ...

Οι περισσότεροι Ελληνες γούσταραν τον Οθωμανό και τα σουλτανιλίκια περισσότερο από παπδαριό,αυτοκράτορες κτλ.Τους Λατίνους,Γερμανοειδείς τους είχαν χσμένους,ούτε να τους βλέπουν θέλανε.
Οι απόγονοι αυτωνών είπανε κάποια στιγμή ρε φίλε καλύτερα να διώξουμε τον Τούρκο,καθυστερημένος είναι πλέον και μας πάει πίσω,πιο πολύ χρήμα παίζει στας Ευρώπας.Φτιάξαν το βιλαέτι και τώρα άμα δουν οτι ο Τούρκος προόδευσε θα το δώσουν πίσω.Χεστήκανε αυτοί.
Σου λέει η Ελάδα έγινε για να μας εξυπηρετεί,αν δεν το κάνει ας αλλάξουμε ρότα.
Και οι Τούρκοι αυτό λένε,ρε παιδιά κοιτάξτε τι ωραία περνάγαμε μαζί.Γαμιάδες της Οθωμανίας σας είχαμε.Πρώτη μούρη.Εμπόριο παντού,πλούτια,κυριαρχία στην ανατολική Μεσόγειο.Εμείς σας καταλαβαίνουμε.Τι πήγατε και μπλέξατε με το μαμούχαλο το Δυτικό?Τι σχέση έχετε εσείς με αυτούς?Σας έχουν γαμήσει,σας έχουν κατακλέψει,σας τα πήραν όλα και σας άφησαν ξεβράκωτους.Γυρίστε στην αγκαλιά του πολυεύσπλαχνου Τούρκου.
εγω πιστευω το αναποδο
αν οι μλκες στην κωνσταντινουπολη ειχαν δεχτει τον παπα θα ηταν η ελλαδα σημερα στην χειροτερη σαν την ιταλια
θαχαμε το πασχα μια βδομαδα πιο πριν αυτη θαταν η επιπτωση
αλλα αιωνιως οι ελληνες παπαρο-ηγητορες ηταν ειναι και θα παραμεινουν κοντοφθαλμοι ωφελιμιστες και ανεπαρκεις
υγ γαμω το μουνι κ τα πεθαμενα του καθε ανθενωτικου
που κατεστρεψε πολιτισμο αιωνων κ κρατησε τους γυφτομογγουλους πανω στην ευρωπη...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eπιτέλους μπορώ να γράφω στο φορουμ.Δεν ξέρω τι κόλλημα είχε φάει μέχρι τωρα και δεν εμφάνιζε τις απαντήσεις μου.Βλέπω ότι ο μαλάκας του φόρουμ και πασών των Ρωσιών δεν έχει αλλάξει καθόλου.Βάλε καμια φωτό με 500ευρα Μήτσο.
Δεν έγραφες και τίποτα :jerking:είσαι ένας κακομοίρης που έγραφε από το διαμέρισμα που μένει με τους γονείς του και μας έλεγε ότι είναι στην Αγγλία και αν τον ρώταγες τίποτα γιά να στο αποδείξη σου έβαζε λινκ σχετικά με την Αγγλία:2funny::jerking:
Συνέχισε να είσαι ο περίγελος του φόρουμ .Ούτε καν οίκτο δεν προκαλείς,αηδία και αποστροφή μονο για ένα ναυάγιο της ζωής.
Βαλε καμια φωτό απο 500€

Και που γράφεις ηλιθιότητες γράφεις :jerking:ότι έχεις γράψει γιά την Αγγλία είναι πληροφορίες που πήρες από το ίντερνετ :jerking:γιατι έχεις μεσάνυχτα γύρω από την Αγγλία :2funny::jerking:
Εγώ βάζω τα δικά μου πεντακοσάρικα και μαγκιά μου :2funny:αν είχες κ'εσύ ας μας έβαζες :2funny:αλλά μόνο μούφα μπορείς να μας βάλεις όπως μας έβαλε ο ίωσήφ :2funny::jerking:.Γιατί είσαι άφραγκος :2funny:
Κλάψε..Ολη σου η ζωή είναι να δείχνεις 500€ σε ένα μπουρδελοφόρουμ και να χέζεις στο δρόμο.Δεν έχεις καν εγκεφαλική λειτουργία.Κανε τωρα μερικες αλλαξοκωλιές με την Μαρκέλα για να λες ότι γαμάς και άσε άλλους να κρίνουν αν αυτά που γράφω για την Αγγλία είναι μούφες.Αφραγκος ή όχι τουλάχιστον εγω αυτα που βγάζω τα δουλευω και δεν με ταΐζουν οι δικοί μου λες και είμαι κανένας άχρηστος.
Φωτό με 500€ να βάλεις.

Εγώ τουλάχιστον έχω 500άρικα και τα δείχνω :2funny:εσύ δεν έχεις τίποτα :2funny:.Κάτσε άφραγκος :2funny:
Μας έπεισες ότι είσαι στην Αγγλία :2funny: μας έβαλες ένα ψυγείο με γάλατα :2funny::jerking:
Εσύ είσαι απλός ένα τσογλανάκι,που κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο και δε λες και τίποτα.Το πολύ γέλιο το έχει ο κακομοίρης που κάθεται στο μπαλκόνι και :2funny::jerking:και το πενεύεται :2funny::jerking:.Τώρα με τους 40 βαθμούς στην Κύπρο το μπαλκόνι του θα είναι φούρνος :2funny:φαντάζομαι θα είναι σα σάουνα :2funny:και δε θα μπορεί να ανάψει το αρκουδίσιον γιατί κοστίζει το ρεύμα:2funny:ούτε μαλακία δε θα μπορεί να παίξει :2funny::2funny::2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006
το μεγαλο προβλημα με τους δημοσιους υπαλληλους δεν ηταν οι μισθοι τους...εξαλλου μεχρι το 2010 οποιος ελεγε θελω να γινω δημοσιος υπαλληλος για τα φραγκα, γελουσαν μαζι του...
το μεγαλο προβλημα με τους δημοσιους υπαλληλους ειναι οτι δεν δουλεουν, δεν ειναι παραγωγικοι....

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ειπε οτι μολις φαει τη φετα του και πιει τον ελληνικο του στη σαουνα... μετα παει στη παραλια και χαζευει τουριστριες και...παιρνει δουλεια για το σπιτι!!!

:2funny::2funny::2funny:

Φετα με λεμονι στο μπαλκονι
Και η αγαμια μου φουντωνει

Ποτε θα βρεθει τουριστρια μονη
Να τον παιξω παλι στο σαλονι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
το μεγαλο προβλημα με τους δημοσιους υπαλληλους δεν ηταν οι μισθοι τους...εξαλλου μεχρι το 2010 οποιος ελεγε θελω να γινω δημοσιος υπαλληλος για τα φραγκα, γελουσαν μαζι του...
το μεγαλο προβλημα με τους δημοσιους υπαλληλους ειναι οτι δεν δουλεουν, δεν ειναι παραγωγικοι....
κανεις λαθος
ο μαλακας της ταξης μαζι με την μπαζολα της ταξης της τρια χρονια πιο κατω δηλ,μπηκαν με διορισμο στην τροχαια
ξυνουν τα παπαρια τους 30 χρονια ,με απο 2600 εωσ 4000 πάς ενιοτε, το μηνα τσεπη(συνολο).... συν δωρα δυο φορες το χρονο επιδομα αδειας κπκλπ
φαντασου οτι τα παιδια τους σπουδασαν κατι αλλο,κ μετα 4-5 χρονια μπηκαν,με εξετασεις αυτα πλεον,στην αστυνομια
πραγματικα γεγονοτα
δεν ψεγω τα παιδια που αξια μπηκαν κ μπραβο τους
οι γονεις ομως ειχαν λιωσει τις καρεκλες στα καφε γυρω απο την αστυνομια
μια φορα την ειχαν βαλει αυτη στις ταυτοτητες
πηγα 11,30 η ωρα,κι ελειπε
την αλλη μερα την βρηκα στις 9 που πηγα
ειχα ερθει κ χτες της ειπα,ναι λεει καθε τεταρτη παω πιλατες το πρωι εχει εκπτωση κ φευγψ ξκατα τις 11,30
ακολουθως μου ειπε ελα μεχρι τις 12,30 γιατι κατι μουτυχε παλι σημερα
μισθος στις καλεσ εποχες
μαζι και οι δυο 3500 καθαρα συν δωρα κλπ
για 30χρονια ξυσιμο @@

εχοντας αποψη πλεον τι συναιβει απο το 90 εως σημερα η μονη αλλαγη που θακανα στην ζωη μου θα ηταν να παω μπατσος πυροσβεστης κλπ
με τα προσοντα που ειχα 19,5 απολυτηριο θα ημουν σε 5 χρονια διοικητης κ θαξυνα με κασμα τα @@ μου για 11 μηνες το χρονο
αυτα συνεχιζονται κ σημερα,απο θεμα εργασια αμοιβη ελευθερος χρονος θα ηταν η τοπ επιλογη,θα μουνα γκαου βεβαια σε σχεση με οτι ειμαι σημερα
απλα τονιζω οτι αναμφισβηβητα
στην επαρχια ΟΛΟΙ οι δημοσιοι τα ξυνουν
ο κολητος μου ειναι μηχανικος στον δημο
καθε μαιο μεχρρι σεπτεμβρη απο τις 13,30 ειναι θαλασαα κ παιζει ρακετες τα τελευταια 25 χρονιασ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006
το προβλημα δεν ηταν τα 3-4 χιλιαρικα του επαιρνε ο υπαλληλος δεκο το 2005, γιατι το 2005 ο δικηγορος ή ο γιατρος ή ο μηχανικος καθαριζαν τα διπλασια για πλακα...
το προβλημα ηταν οτι ο υπαλληλος δεκο εξυνε τα καλαμπαλικια του και πληρωνοταν χωρις να δουλευει....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Ειπε οτι μολις φαει τη φετα του και πιει τον ελληνικο του στη σαουνα... μετα παει στη παραλια και χαζευει τουριστριες και...παιρνει δουλεια για το σπιτι!!!

Φετα με λεμονι στο μπαλκονι
Και η αγαμια μου φουντωνει

Ποτε θα βρεθει τουριστρια μονη
Να τον παιξω παλι στο σαλονι

εδωσες ρεστα
ο νεος φοιβος εισαι
:rockon::rockon::rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Eπιτέλους μπορώ να γράφω στο φορουμ.Δεν ξέρω τι κόλλημα είχε φάει μέχρι τωρα και δεν εμφάνιζε τις απαντήσεις μου.Βλέπω ότι ο μαλάκας του φόρουμ και πασών των Ρωσιών δεν έχει αλλάξει καθόλου.Βάλε καμια φωτό με 500ευρα Μήτσο.
Δεν έγραφες και τίποτα :jerking:είσαι ένας κακομοίρης που έγραφε από το διαμέρισμα που μένει με τους γονείς του και μας έλεγε ότι είναι στην Αγγλία και αν τον ρώταγες τίποτα γιά να στο αποδείξη σου έβαζε λινκ σχετικά με την Αγγλία:2funny::jerking:
Συνέχισε να είσαι ο περίγελος του φόρουμ .Ούτε καν οίκτο δεν προκαλείς,αηδία και αποστροφή μονο για ένα ναυάγιο της ζωής.
Βαλε καμια φωτό απο 500€

Και που γράφεις ηλιθιότητες γράφεις :jerking:ότι έχεις γράψει γιά την Αγγλία είναι πληροφορίες που πήρες από το ίντερνετ :jerking:γιατι έχεις μεσάνυχτα γύρω από την Αγγλία :2funny::jerking:
Εγώ βάζω τα δικά μου πεντακοσάρικα και μαγκιά μου :2funny:αν είχες κ'εσύ ας μας έβαζες :2funny:αλλά μόνο μούφα μπορείς να μας βάλεις όπως μας έβαλε ο ίωσήφ :2funny::jerking:.Γιατί είσαι άφραγκος :2funny:
Κλάψε..Ολη σου η ζωή είναι να δείχνεις 500€ σε ένα μπουρδελοφόρουμ και να χέζεις στο δρόμο.Δεν έχεις καν εγκεφαλική λειτουργία.Κανε τωρα μερικες αλλαξοκωλιές με την Μαρκέλα για να λες ότι γαμάς και άσε άλλους να κρίνουν αν αυτά που γράφω για την Αγγλία είναι μούφες.Αφραγκος ή όχι τουλάχιστον εγω αυτα που βγάζω τα δουλευω και δεν με ταΐζουν οι δικοί μου λες και είμαι κανένας άχρηστος.
Φωτό με 500€ να βάλεις.

Εγώ τουλάχιστον έχω 500άρικα και τα δείχνω :2funny:εσύ δεν έχεις τίποτα :2funny:.Κάτσε άφραγκος :2funny:
Μας έπεισες ότι είσαι στην Αγγλία :2funny: μας έβαλες ένα ψυγείο με γάλατα :2funny::jerking:
Εσύ είσαι απλός ένα τσογλανάκι,που κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο και δε λες και τίποτα.Το πολύ γέλιο το έχει ο κακομοίρης που κάθεται στο μπαλκόνι και :2funny::jerking:και το πενεύεται :2funny::jerking:.Τώρα με τους 40 βαθμούς στην Κύπρο το μπαλκόνι του θα είναι φούρνος :2funny:φαντάζομαι θα είναι σα σάουνα :2funny:και δε θα μπορεί να ανάψει το αρκουδίσιον γιατί κοστίζει το ρεύμα:2funny:ούτε μαλακία δε θα μορεί να παίξει :2funny::2funny::2funny:
Επειδή είσαι εσύ μαλάκας και δεν καταλαβαίνεις δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουν και οι άλλοι.Οτι και να σου δείξω δεν σου κάνει,τόσο βλαμμένος είσαι.Στα αρχίδια μου όμως.
Τσογλανάκι όμως να πεις αυτους που σε γαμάνε και πασαλείβουν τα χύσια τους στην φαλάκρα σου μπας και βγάλεις κωλότριχες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
το προβλημα δεν ηταν τα 3-4 χιλιαρικα του επαιρνε ο υπαλληλος δεκο το 2005, γιατι το 2005 ο δικηγορος ή ο γιατρος ή ο μηχανικος καθαριζαν τα διπλασια για πλακα...
το προβλημα ηταν οτι ο υπαλληλος δεκο εξυνε τα καλαμπαλικια του και πληρωνοταν χωρις να δουλευει....
τι λες ρε φιλε
γερμανια δεν παιρνει πανω απο 2200 καθαρα ο τοπ υπαλληλος,μας δουλευεις τωρα
θα παιρνει στην ψωροκωσταινα 2000 κ θα ξυνει κ τα @@ του?
ειναι ηταν κ θα ειναι θεμα
τα φαγαμε ολοι μαζι που ειπε ο χοντρος ειναι αληθια
βεβαια αλλα τοσα εφαγε μονος του αυτοι και αλλοι
αλλα τα 200 δις τα φαγανε ολοι μαζι

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.689
Πόντοι
606
ροπαου τωρα που ειστε κυβερνηση θα με κανεις μονιμο στο δημοσιο?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
καλα το εχετε παραγαμησει με τους δημοσιους υπαλληλους...η συντριπτικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου ζουσε για δεκαετιες ως κρατικοδιαιτοι και παρασιτα και γι αυτο πτωχευσαμε....
ποσοι και καλα επιχειρηματιες παιρνανε αφειδως επιχειρηματικα δανεια απο τραπεζες χωρις εγγυησεις και ανοιγανε απο καφετεριες, σουβλατζιδικα μεχρι εργοστασια και μετα το παιζανε μπον βιβερ επιχειρηματιες με φραγκα ενος δανειου που το πηραν μεσα σε ενα πρωι χωρις να δουλεψουν ποτε τους μεχρι τοτε???τα δικα τους φεσια τα πληρωνουμε μια δεκαετια τωρα με ανακεφαλαιοπησεις και νομους κατσελη....
ποσοι δικηγοροι ζουσαν ως παρασιτα απο τα μερισματα των δικηγορικων συλλογων απο την δουλεια των υπολοιπων δικηγορων???
ποσα δισ επιδοτησεις εχουν παρει δηθεν αγροτες οι οποιοι εχουν χωραφια στο ονομα τους, αλλα δεν τα καλλιεργουν ποτε και απλα εισπραττουν τις ετησιες επιχορηγησεις???
ποσα δισ εχουν φαγωθει απο αναπτυξιακους νομους απο ελευθερους επαγγελματιες και επιχειρηματιες του κωλου???
και η λιστα ειναι ατελειωτη...
:confused::confused::confused::confused::confused:

Η συζητηση δεν ειναι για τους ΔΥ μονο, αλλα για ολων των ειδων τα παρασιτα. Απλα πιασαμε τους ΔΥ γιατι ειναι η πιο συνηθης περιπτωση.
Η κουβεντα περιστρεφεται γυρω απο το τι μπορει να κανει καποιος που εχει ορεξη για δουλεια και προκοπη μεσα απο τους κοπους του, μεσα σε αυτο το αρρωστημενο κλιμα παρασιτισμου και τεμπελοκρατιας

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006

μας λειπει μια πλυστρα στου ρεντη, αμα ψηνεσαι....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Εχθες εβαλα την παρακατω δημοσκοπηση στο twitter:

Ένας αγρότης με 3 παιδιά που σηκώνεται από τις 5:00 τα χαράματα και δουλεύει μέχρι το βράδυ στα χωράφια για να θρέψει την οικογένεια του, θεωρείτε ότι είναι:
Ήρωας 75,5%
Ο μ.....ς της υπόθεσης 24,5%

Δηλαδή ακόμα και σήμερα ένας στους 4 πιστευει οτι καποιος που αγωνιζεται σκληρα για να βγαλει το ψωμι του ειναι ο μαλακας της υποθεσης. Και σκεψου οτι πολλοι σε τετοιες δημοσκοπησεις απαντουν συνηθως την πιο "political correct" επιλογη, δηλαδη το πραγματικο ποσοστο ειναι μεγαλυτερο

Συνημμένα

• poll.jpg
    poll.jpg
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 32

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.049
Πόντοι
12.756
τωρα ραοπαο εχουν πεσει πολυ οι μισθοι στο δημοσιο αλλα και παλι ολοι θελουν να μπουν γιατι π[αλι ο ιδ.τομεας ειναι χειροτερος...αντι να γαμησουν το δημοσιο γαμησαν παλι τον ιδιωτικο περισσοτερο..μεγα λαθος των μνημονιων

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.689
Πόντοι
606

μας λειπει μια πλυστρα στου ρεντη, αμα ψηνεσαι....
εδω δουλευω στα χωραφια μπρο εργατης σαν πλυστρα θα ειμαι βασιλιας:cheesy:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
τωρα ραοπαο εχουν πεσει πολυ οι μισθοι στο δημοσιο αλλα και παλι ολοι θελουν να μπουν γιατι π[αλι ο ιδ.τομεας ειναι χειροτερος...αντι να γαμησουν το δημοσιο γαμησαν παλι τον ιδιωτικο περισσοτερο..μεγα λαθος των μνημονιων

Το λαθος δεν ειναι των μνημονιων, το λαθος ειναι αυτων που τα εφαρμοσαν οπως τους βολευεις, της νδ συμπεριλαμβανομενης. Και οτι δε μας ΕΠΕΒΑΛΑΝ, μαζι με τα μνημονια να ξεφορτωθουμε και το υδροκεφαλο κρατος.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006
τι λες ρε φιλε
γερμανια δεν παιρνει πανω απο 2200 καθαρα ο τοπ υπαλληλος,μας δουλευεις τωρα
θα παιρνει στην ψωροκωσταινα 2000 κ θα ξυνει κ τα @@ του?
ειναι ηταν κ θα ειναι θεμα
τα φαγαμε ολοι μαζι που ειπε ο χοντρος ειναι αληθια
βεβαια αλλα τοσα εφαγε μονος του αυτοι και αλλοι
αλλα τα 200 δις τα φαγανε ολοι μαζι

εγω μιλαω για πριν την κριση...τωρα ελαχιστοι δημοσιοι υπαλληλοι παιρνουν πανω 1800-2000 ευρω...
το μενος κατα των δημοσιων υπαλληλων δημιουργηθηκε μετα την κριση γιατι οι μισθοι τους δεν κοπηκαν πολυ...δηλαδη ενας δημοσιος υπαλληλος που πριν την κριση επαιρνε 1600 ευρω, τωρα με τις μειωσεις παιρνει 1200...που τα 1200 τωρα ειναι μια χαρα λεφτα...ενω ενας ελευθερος επαγγελματιας που πριν απο την κριση καθαριζε 4 χιλιαρικα τωρα ζει με 800 ευρω...
αλλα για την πτωχευση ευθυνονται ολοι...κρατικοδιαιτοι και παρασιτα δεν ηταν μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι, αλλα ηταν ΚΥΡΙΩΣ οι ελευθεροι επαγγελματιες, οι αγροτες, οι δηθεν επιχειρηματιες κτλ....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.049
Πόντοι
12.756

Το λαθος δεν ειναι των μνημονιων, το λαθος ειναι αυτων που τα εφαρμοσαν οπως τους βολευεις, της νδ συμπεριλαμβανομενης. Και οτι δε μας ΕΠΕΒΑΛΑΝ, μαζι με τα μνημονια να ξεφορτωθουμε και το υδροκεφαλο κρατος.
ακριβως αυτο:hi:

• Like
Αντιδράσεις: barock

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656

σωγαμπρε σωστος
σε εκοψε η πεινα φετος κι ανοιξαν τα ματια σου λιγα
ο πεθερος βρηκε γκομενα ρουμανα εμαθα
ετοιμασου για περιπετειες
θα πεσει το επιδομα στην μεση
ξεχασε το τζιπ
παπακι σε βλεπω παλι κ ξανα τον δισκο να πιανεις

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ελεύθεροι επαγγελματίες έπεσαν πάρα πολύ .Και πάρα πολλοί !
Πολλοί που έβγαζαν 4000€ το μήνα, έπεσαν κάτω από τα 400€ , οπότε έγιναν μή βιώσιμοι και βγήκαν εκτός δουλειάς.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ. ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ .
Και οι εισφορές που είναι φόροι. Γιατί οι μεγαλύτερες εισφορές, δεν σημαίνουν μεγαλύτερη σύνταξη . ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ.

Και επίσης τους έβαλαν φόρο για σπίτια και εξοχικά ! Των οποίων η αξία βούλιαξε.

Έχω πει πολλές φορές τα παραδείγματα των ιατρών που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Οι εισφορές ήταν μέχρι που βγήκε ο ΓΑΠ 2500€ το χρόνο , οι ελάχιστες.
Ο ΓΑΠ , τους πήγε στα 3200€ το χρόνο. Ο Σαμαράς τους πήγε στα 4000€ το χρόνο.

Το αφορολόγητο τους, ήταν 10.000€ μέχρι το ΓΑΠ. Ο Σαμαράς , τέλη του 2012 ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Μπήκε φόρος ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, Ο ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ.
ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΑΥΞΗΣΕ ΣΤΑ 650€.

Η προκαταβολή φόρου ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ .... 100% !!!!!!

Η ΝΔ που προεκλογικά το 2019 έταζε ότι θα την ... καταργήσει ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ... 95% !!!!!! ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ !!!!!

Ταυτόχρονα , ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Πολλοί διορίζουν εποχικούς παιδιά και γυναίκες !!!!!

Αυτό συμβαίνει σε δήμους, νομαρχίες, αεροδρόμια , ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ κτλ .....

Η απέχθεια των ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ.
Είναι θανάσιμο μίσος. Είναι Βεντέτα. Είναι θέμα επιβίωσης.

Κλέβεται το μεροκάματο κάποιων που δουλεύουν , για να ξύνουν τα @@ τους άλλοι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom