Καλά πρέπει να έχεις φάει πολύ ξύλο Δημητράκη από κάποιους και έχεις κολλήσει με τους Έλληνες της Γερμανίας.
Ξεκόλλα λίγο με το μυαλό σου.
Υπάρχει τόσος κόσμος στο εξωτερικό και σε άλλες χώρες. Υπάρχει και στην Αγγλία, Αυστραλία, Ισπανία, Πολωνία κλπ.
Προσωπικά ξέρω παιδιά σε όλες τις παραπάνω χώρες. Πέρα από Μάλτα, Κύπρο που έζησα χρόνια
Κάτσε ξεστραβωσου λίγο και μάθε και τίποτα καινούριο.
Ο κόσμος ταξιδεύει και πηγαίνει και σε νέα μέρη. Δεν μιλάει όλο για τα ίδια και τα ίδια όπως εσύ.
Τι λες μωρέ?
αυτοί είναι τελειωμένοι
σκουπίδια
απλός στη Γερμανία είναι οι πιό κακομοίρηδες
και η Γερμανία είναι η χειρότερη χώρα από ανέσεις
γ'αυτό και γελάω με τα χάλια τους
Ευτυχώς η Ρωσσία είναι σκληρή χώρα και επιβιώνουν μόνο οι δυνατοί και ικανοί οπότε σε ένα μήνα φεύγουν όπως ήρθανε
Κ έγώ ξέρω πάρα πολλούς Ελληνες του εξωτερικού και κανένας δεν καλοπερνάει όλοι ακόμα και της Νέας Υόρκης θέλουν να γυρίσουν Ελλάδα.
Μάλτα είναι ότι πρέπει γιά να αυτοκτωνίσεις!
εγώ δε θα άντεχα ούτε τρεις μέρες
Κύπρο θα άντεχα μία βδομάδα
Βέβαια αν γιά κάποιον ευτυχία είναι να νοικιάζει σπίτι με μεγάλο μπαλκόνι και Ελλάδα έμενε σε ένα ημιυπόγειο τότε αλλάζει το θέμα.
Εγω δε μισώ την Ελλάδα ούτε τους Έλληνες ούτε το σύστημα στην Ελλάδα εσύ είσαι μισέλληνας όπως και όλοι οι φουκαράδες που έφυγαν στο εξωτερικό γιατί Ελλάδα πείναγαν
εγώ δεν έφυγα γιατί δεν είχα να φάω στην Ελλάδα.
Η Ελλάδα είναι μιά πολύ όμορφη χώρα και αν δεν θέλεις να
,δεν φοβάσαι τη ζέστη και δεν θέλεις και πολλές ανέσεις είναι παράδεισος!
Εσύ πήγες στην Κύπρο γιατί στην Ελλάδα δεν είχες φράγκο και τώρα κάτι σου φένεται.Όλοι εσεις αν στην Ελλάδα είχατε λίγα λεφτά σιγά μην φεύγατε.
Εμένα στην Ελλάδα δεν μου αρέσει η ζέστη,δεν μου αρέσει,η έλλειψη ανέσεων σε όλα,η τρομερή εγγληματικότητα και η ακρίβεια σε σχέση με την Ρωσσία!
Αν κάποιος έχει λεφτά και θέλει να έχει ανέσεις σίγουρα πρέπει να φύγει από την Ελλάδα.Αν τωρα δε σε νοιάζει να έχεις ένα κινητό των 70 Ευρώ,να ντύνεσε φτηνά γιά να μην δίνεις στόχο ,δε σε νοιάζει που το χειμώνα στο σπίτι πρέπει να είσαι με το μπουφάν και ότι θα δεν θα
η Ελλάδα δεν είναι άσχημη.
Για το φτωχό η Ελλάδα είναι παράδεισος!Πας τσάμπα γιά μπάνιο με το λεοφωρείο κάθεσαι όλη μέρα στις καφετέριες και λες
με τους φίλους σου.Μπορείς να φορέσεις ότι πιο άθλιο μπορείς χωρίς να σε κοιτάει κανείς με περιφρόνιση.Έχεις που να μείνεις και στο σπίτι ένα πιάτο φα'ι' θα στο δώσουν καθως και χαρτζιλίκι