axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ευχαριστω που με στηριζεις στην δυσκολη τουτη ωρα της ευρεσεως νεας εργασιας προς επιβιωσην
Ευχαριστω που με στηριζεις στην δυσκολη τουτη ωρα της ευρεσεως νεας εργασιας προς επιβιωσην
συγνωμη πεοπεξτον τον λενε.Προτιμω ελευθερος επαγγελματιας τσατσος
Δεν με εμπνεει και το νικ πεοπαχτον για συνεργατη..... ακου πεοπαχτον...
Για ριξε μια ξηγα περι αυτου ......
τι ειναι το πομολο δηλαδης ?
Θα επιληφθω περι αυτου αμεσα .....
Εχεις δικιο εχει διαφορα το ''μου'' ..... και δεν θελω πατατες αλλα τσατσος.
Ευχαριστω καλε μου ααααανθρωπεεεεεεεεεεεε
Υγ. Στο δημο του βυρωνα θα παω στο δημαρχειο η στο αστυνομικο τμημα ?
Σορρυ τυπε αλλα δεν εχω υψηλο iQ οπως διατυπωσε ηδη η οχι αγαπες μονο σεξνομίζω ήμουν ξεκάθαρος...στο δήμο β΄ρε..
Βρειτε τα μεταξυ σας τοτε και μου λες μετα....συγνωμη πεοπεξτον τον λενε.
οχι βεβαια στο διαλειμα της κοπελας αν μπει πελατης αναλαμβανεις χρεη5 ευρω το τεμαχι; πολυ καλο ποσοστο αλλα τι αντιτιμο εχει αυτο; απλα καθεσαι και πληρωνεσαι;
Καθαριζεις το δωματιο σκουπιζεις στρωνεις τα κρεβατια παρουσιαζεις την κοπελα5 ευρω το τεμαχι; πολυ καλο ποσοστο αλλα τι αντιτιμο εχει αυτο; απλα καθεσαι και πληρωνεσαι;
A πλάκα έκανες δηλαδή;;; Και μεις σε πήραμε στα σοβαρά.Καθαριζεις το δωματιο σκουπιζεις στρωνεις τα κρεβατια παρουσιαζεις την κοπελα
επιμελλησαι τα απαραιτητα του εξοπλισμου για το σπιτι καποτες καθαριστικα κτλ
καθαριζεις τα σεντονια μαξιλαροθηκες.... ψαχνεις για κοπελες οταν δεν εχει κοπελα το μαγαζι απο τα μερη τους και αλλα πολλα
Πρεπει να εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις καταστασεις οταν πρεπει ....
ΔΕΝ ειναι κατι ευκολο περαν της πλακας εδω
τυπε θεση καθαριστριας σε ενδιαφερει η πρεπει να εχει και το σκηνικοΚαθαριζεις το δωματιο σκουπιζεις στρωνεις τα κρεβατια παρουσιαζεις την κοπελα
καθαριζεις τα σεντονια μαξιλαροθηκες.... ψαχνεις για κοπελες οταν δεν εχει κοπελα το μαγαζι απο τα μερη τους και αλλα πολλα
Τωρα 5 ευρω στο 20ρικο ειναι μεγαλο ποσοστο αν σκεφτεις ποιος ανεχεται τον καθεναν...
Εχεις δικιο φιλε μουΠου φτασαμε Κυριοι;
Ο Παπατρολης να κοροιδευει για τρολαρισμα τον αναπηρο...
Λιγο σεβασμο στα ΑΜΕΑ.
ΤΟ ΜΑΜΙΣΙ δεν με ενδιαφερει ..... μονο τα γκαφρατυπε θεση καθαριστριας σε ενδιαφερει η πρεπει να εχει και το σκηνικο
Για σκεψου ομως λιγο καλυτερα.... ΠΟΣΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ .... ;)
ξερω μπουρδελο στην αιθιοπια που ψαχνει λεκανατζου γρηγορα φραγκα και σιγουραΤΟ ΜΑΜΙΣΙ δεν με ενδιαφερει ..... μονο τα γκαφρα
Πεφτει μακρια τυπε και εκει δεν εχουν να φανε ... ποσο να γαμιθουν κιολας ?ξερω μπουρδελο στην αιθιοπια που ψαχνει λεκανατζου γρηγορα φραγκα και σιγουρα
αυτο δεν ειναι δουλεια αλλων;Καθαριζεις το δωματιο σκουπιζεις στρωνεις τα κρεβατια παρουσιαζεις την κοπελα
Τωρα 5 ευρω στο 20ρικο ειναι μεγαλο ποσοστο αν σκεφτεις ποιος ανεχεται τον καθεναν...
η δουλια δεν ειναι ντροπη ειχα την επιμελεια του προσωπικου και γαμαγα κατι βλαμενα που το επαιζαν ξυπνιοι για να τους βαλω στην δουλια, βεβαια τη δουλια μου την πηρε ενας ντοπιος καλο παιδι θα σου τον συστησω να σου φερθει ευγενικα ;)Πεφτει μακρια τυπε και εκει δεν εχουν να φανε ... ποσο να γαμιθουν κιολας ?
Αλλα εσυ που τα ξερεις αυτα ? δουλευες σκληρα εκει μεσα ε ?