VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
είναι πολύ μπροστά οι σύντροφοι αλέφα..... ;)ρε τζονι αυτη η ρωσσια ρε φιλε εχεις δει τι κοματια βγαζει ρε φιλε?
είναι πολύ μπροστά οι σύντροφοι αλέφα..... ;)ρε τζονι αυτη η ρωσσια ρε φιλε εχεις δει τι κοματια βγαζει ρε φιλε?
γέρασε κι αυτή.. βρες άλλη πιο νέα...
στηριζουμε ελλαδα ειπαμε..ολες οι αλλες για πασατεμπομια DAYANNE DIAS αποτο τσ ντειτιν την εχει παρει κανεις να πει εντυπωσεις?φενεται πολυ τουμπανο
στηριζουμε ελλαδα ειπαμε..ολες οι αλλες για πασατεμπο
μοιρασου εμπειριες φιλε αλλωστε γι αυτο ειναι το φορουμνα βαλουνε και οι δικες μας σιλικονη να κανουνε κωλαρα σαν τις βραζιλιανες και μετα βλεπουμε.ασε που οι βραζιλιανες εχουν πολλες πλαστικες και οντως μοιαζουν σαν γυναικες(που αυτο ειναι το ζητουμενο για μενα)και δεχονται σε καλους καθαρους χωρους οχι σαν τις πιο πολλες εδω που ειναι μεσα στην μπιχλα.ασε μην μιλησω παραπερα γι αυτο γιατι μου χουν τυχει καταστασεις γαμα τα
οικοδομης..τι εργαλεια ρε παιδια;;;
μοιρασου εμπειριες φιλε αλλωστε γι αυτο ειναι το φορουμ
σιγουρα εχει κ τετοιες αλλα εχει κ τετοιες βραζιλιανες σιγουρα οπως εχει κ ωραιες ελληνιδες φιλε που τα πληρουν ολα αυτα που γραφεις για τις βραζιλιανες κ φυσικα οπως λεμε εμεις γι αυτες καπως ετσι σκευτοντε κ αυτες εμας οταν παμε απλυτοι κ βρωμιαριδες στα ραντεβου...για να μη πολυλογω παντου συνανταμε καθε καρυδιας καρυδι κ ολα ειναι σχετικα αλλα πιστευω οτι παιζει ρολο κ οτι οι ξενες στα μερη τους περνουν περνουν 50ρια κ μωλις πατησουν ελλαδα εκτινασεται η τιμη στα 150.....καποιο λακο εχει η φαβα νομιζωτι να πρωτοπω? οτι δεν κανουν μπανιο πριν ουτε μετα το σεξ? τα αθλια σπιτια που φοβασαι να ακουμπησεις το οτιδηποτε απο τη βρωμα?οτι βρωμαει το κωλοτρυπιδι τους σκατο?ελεος η αλλη δεν ειχε καν μπανιο στο σπιτι
σιγουρα εχει κ τετοιες αλλα εχει κ τετοιες βραζιλιανες σιγουρα οπως εχει κ ωραιες ελληνιδες φιλε που τα πληρουν ολα αυτα που γραφεις για τις βραζιλιανες κ φυσικα οπως λεμε εμεις γι αυτες καπως ετσι σκευτοντε κ αυτες εμας οταν παμε απλυτοι κ βρωμιαριδες στα ραντεβου...για να μη πολυλογω παντου συνανταμε καθε καρυδιας καρυδι κ ολα ειναι σχετικα αλλα πιστευω οτι παιζει ρολο κ οτι οι ξενες στα μερη τους περνουν περνουν 50ρια κ μωλις πατησουν ελλαδα εκτινασεται η τιμη στα 150.....καποιο λακο εχει η φαβα νομιζω
ανηκεις και εσυ στο 5% γιατρε?φιλε εγω επιδη παω παντα φρεσκομπανιαρισμενος και ειμαι σε ολα οκ γιαυτο απαιτω κ απ την αλλη να ειναι το ιδιο.το καλο με τις ελληνιδες τρανς ειναι οτι δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 30 τους αρεσω μαλλον κ δεχονται με λιγα κ μερικες δεχονται κ τσαμπα. οποιος θελει ας με ρωτησει με πμ
αποτριχωση κανεις γιατρε?δεν ξερω... απλα προσεχω τον εαυτο μου ειμαι 23 παω gym παιρνω συμπληρωματα κλπ
αποτριχωση κανεις γιατρε?
μωλις εφαγα μια καρμποναρα πιτσα κ ενα σαντουιτς με γαλοπουλα αγγουρι κ μαγιονεζα κ πλεον συστηνομαι φουχτερ 28cm . υπαρχει περιπτωση να ανηκω στο 5% η φτιαχνω κ μονος μου κατηγορια ?????????ανηκεις και εσυ στο 5% γιατρε?
αποτριχωση κανεις γιατρε?