batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.370
- Πόντοι
- 606
μια χαρα ειναι το μωρο αν κ μας τυφλωσε
αμάν αδέλφια με βλέπω και πάλι να επενδύω !
ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ???
να πάω διαβασμένος ρε παιδιά !
ξέρουμε κάτι παραπάνω γι αυτήν;;; N ....
κούκλα η Laviny Albuquerque !
Σύντροφε πληζ για δώσε καμιά περαιτέρω πληροφορία για ΤιφανυΝ !
κάτι πιο πολύ απο το <<Μακρυά! Καμία σχέση με τις φώτο.
Καμία θυληκότητα, σχεδόν χωρίς στήθος, δεν μιλάει γρι αγγλικά, καμία διάθεση για να περάσεις καλά.>>
αν θέλεις και πμ ! με καυλώνει η πουτανίτσα !!!
Φοράει και δεκάποντα τακούνια για να μη σφουγκαρίζει με το καβλί της το πάτωμα!χε χε χε εχει και μεγαλο πουλι απ'οτι φαινεται για να φτιαχνεσαι..... χοτυ μιλα τι ξερεις? speak now
] [size=10pt]Παρτε ματι πόσα ευρωπουλακια παιρνουν στην ισπανια τα κοριτσακια που ερχονται εδω και μας γαμανε με τις τιμες και με τις πουτσες τους. αντε να πανε για πνιξιμο η καριολες . μακρια απο ξενες ρε σεις ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ οσο γκομεναρες και αν ειναι κρατηθειτε και μην πατε εχουμε σαλταρει τελειος εδω περα . στο Τs-dating εχει τωρα 149 αγγελιες και οι 100 σχεδον ειναι ξενες. ρε ουστ απο την ελλαδα μας[/size]
ας ερθει αυτη κρις με 70 ευρω και θα το γαμω καθημερινα για 3 μηνες
Η θελω γυαλια η κατι τελος παντων....κρις με 70 ευρω δεν βλεπω ! το 70αρι το βλεπω παντου αλλα οχι το ονομα ! για ονομα !! ετσι για να δω και τα γουστα σου ρε αδερφε !
ακη...... Tarifas
A partir de
70€
Ποιος ηρθε ?
Ναι τυπε μου ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ που σου αρεσε ηθελα να δω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τα αλλα τα ειδα! Απλα να δω τι ηταν αυτο που θα το σκιζες 3 μηνες στη σειρα λεμε !το γραφει μωρεεεεεεεε
και ετσι να ειναι παλι καλα για τους βρωμοσπανιολους
1 Hora
100€
30 Minutos
70€
ας ερθει αυτη κρις με 70 ευρω και θα το γαμω καθημερινα για 3 μηνες
Η θελω γυαλια η κατι τελος παντων....κρις με 70 ευρω δεν βλεπω ! το 70αρι το βλεπω παντου αλλα οχι το ονομα ! για ονομα !! ετσι για να δω και τα γουστα σου ρε αδερφε !
Ναι τυπε μου ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ που σου αρεσε ηθελα να δω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τα αλλα τα ειδα! Απλα να δω τι ηταν αυτο που θα το σκιζες 3 μηνες στη σειρα λεμε !
[size=10pt]Ουτε με 100 δεν ερχονται στην ομορφη Ελλαδιτσα μας αυτες.[/size]
[size=10pt]Αν κοιταξεις καλα φιλε μου το γραφει. και πολυ καθαρα κιολας. ειναι στουντιο πολυ γαμάτα. δεν τα ηξερα και εγω ο ερμος. χθες βραδυ τα δοκιμασα και επαθα. θες απο σερβις? θες απο συμπεριφορα? θες απο επαγγελματισμο? θες απο καθαριοτητα? θες απο συμετοχη? θες απο χαλαρωση? δεδ υπαρχουν λογια να γραψω. και το κακο ειναι οτι ολο αυτο με εκνευριζει γιατι εμεις εδω να μην τα εχουμε απο τις δικιες μας. αυτο ηθελα να πω με το νημαμου σε γενικο συν[/size]ολο