apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και ελλεεινιδες τυπε...δεν ξερω, παντως οι ποιο πολλες φεμινιστριες ειναι ταυτοχρονα κι αριστερες ,τυχαιο...?
και ελλεεινιδες τυπε...δεν ξερω, παντως οι ποιο πολλες φεμινιστριες ειναι ταυτοχρονα κι αριστερες ,τυχαιο...?
αν ειναι να παρει τις περισσοτερες ψηφους απ τους βλαμμενους που ψηφισαν τα χρυσαυγουλα εγω ειμαι υπερ να γινει, αρκει να μην ειναι ρατσιστες αλλωστε και αυτοι στη καταγωγη δεν ειναι ελληνες (γερμανοδανοι ηταν οι γκλυξμπουρκ)δεν αποκλειεται να εμφανιστει στο προσκηνιο..
απ οτι ακουγεται στοχος τους ειναι η δημιουργια, δεξιου, θρησκευτικου, εθνικιστικου κομματος με συμμετοχη νεων προσωπων
οτι χρειαζεται ο τοπος δηλαδη..
πατριωτες, με λογο και τοποθετησεις
ενας γαλαζοαιματος δεν εχει καταγωγη(εθνικοτητα εννοω) τυπεαλλωστε και αυτοι στη καταγωγη δεν ειναι ελληνες (γερμανοδανοι ηταν οι γκλυξμπουρκ)
Χαχαχα! Αγκαλιά με την αλήθεια κοιμάσαι ρε ιπτάμενε! Ειλικρινά θες να μου πεις ότι αυτό είναι φωτομοντάζ; Βρε αγόρι μου δεν προσέχεις καλά. Να σου δώσω λίγο κολλύριο για να ξεχωρίζεις το μονταρισμένο από το πραγματικό. Το γουρούνι της φωτογραφίας είναι ένα κανονικό χρυσαύγουλο γιατί όπως βλέπεις κάτω στο περιοδικό σας εσείς τα γουστάρετε τα γερμανικά τα S.S. Και είστε τόσο μεγάλη ξεφτίλα γιατί εγώ, ο "ξένος", διαδηλώνω υπέρ των ελληνικών συμφερόντων, ενώ εσύ ο πατριώτης ο ελληνάρας βαράς προσοχές στη Μέρκελ!!
ωραια τα λες για να γελαμε αλλα η ουσια ειναι μια και οι ανεξαρτητοι ελληνες θα τους ψειρισουν πολλες ψηφους και αυτο το κομμα αν βγει θα τους διαλυσει στις επομενες εκλογες και φυσικα ενα 30% αυτων που τους ψηφισαν δεν ηξεραν οτι ψηφιζαν νεοναζι, νομιζαν οτι ψηφιζαν παλληκαραδες αντιμνημονιακους που θα μπουν στη βουλη και θα τους δειρουν ολους αυτοι ανετα ψηφιζουν και συριζα τωρα ολοι ξερουν οτι τα χρυσα αυγα ειναι ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙενας γαλαζοαιματος δεν εχει καταγωγη τυπε
τυπε μετα τις πρωτες εκλογες ναζι τους ανεβαζαν ναζι τους κατεβαζανωραια τα λες για να γελαμε αλλα η ουσια ειναι μια και οι ανεξαρτητοι ελληνες θα τους ψειρισουν πολλες ψηφους και αυτο το κομμα αν βγει θα τους διαλυσει στις επομενες εκλογες και φυσικα ενα 30% αυτων που τους ψηφισαν δεν ηξεραν οτι ψηφιζαν νεοναζι, νομιζαν οτι ψηφιζαν παλληκαραδες αντιμνημονιακους που θα μπουν στη βουλη και θα τους δειρουν ολους αυτοι ανετα ψηφιζουν και συριζα τωρα ολοι ξερουν οτι τα χρυσα αυγα ειναι ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ
τυπε μετα τις πρωτες εκλογες ναζι τους ανεβαζαν ναζι τους κατεβαζαν
πως δεν ηξερε ο κοσμος τι ειναι δηλαδη
και τωρα τα ποσοστα της χ.α αυξανονται οπως δειχνουν τα γκαλοπ
μηπως και ο κοσμος γουσταρει τελικα βια και αγωνια?
Δε βαράω καμία προσοχή σε κανένα ξένο αρχιμαλάκα αφρικανε. Ουτε στους θεους δε σκύβω οταν μιλάω αντίθετα με εσένα εκ γεννετής σκλάβε.
Ενας εθνικιστής δε μπορεί να θαυμάζει τίποτα ξένο σε επίπεδο που να το βάζει προτεραιότητα και να το υπηρετεί. μόνο θεωρητικά. Σε αντίθεση με τους αριστερούς αναρχες φίλους σου που δουλεύουν για το σκοπό του διεθνούς σιωνισμού μέσω της κουμούνας και αναρχίας.
Εμας μας εμπνέει ο Κολοκοτρώνης, οΠαύλος Μελάς, η μεγάλη ιδέα, η Μικράσια και η εθνική ανεξαρτησία. Πράγματα άγνωστα σε σένα γιατι εισαι ξένος, αφρικάνος. Δεν εισαι σε θέση να κρίνεις εμένα ξένε, δε στο επιτρέπω.
Φύγε οσο ειναι καιρός.
Ναι το είδα! Γι'αυτό στεκόσασταν σούζα σήμερα που ήρθε η αγγέλα! Εν τω μεταξύ είσαι τόσο χαζός που έχεις ταυτίσει εμένα με έναν έγχρωμο ποδοσφαριστή του Παναθηναικού. Και αν θες να με βρίσεις μη με λες ξένο αρχιμαλάκα.. Μπορείς να με πεις "ιπτάμενο", πιο πολύ θα προσβάλεις! Μην πεις στον κόπο να μου απαντήσεις γιατί αποσυνδέομαι. Βλέπεις εγώ έχω και ζωή αντίθετα με σένα.
Α! Και που'σαι;;
Βάρα και μια προσοχή στο αφεντικό!! Οι φίλοι σου οι μπάτσοι αυτό κάνανε σήμερα!
σαλτα και γαμισου ιπταμενο πουστρακι, αλλα ποιος να σε γαμησει με τη τραγοφατσα που εχεις (σαν το αβαταρ) βρωμοπουστα ευχη σου κανω αν καταλαβες μη μας παρεξηγηθεις :'( τωραΠρωτότυπο κείμενο, σε πίστεψα. Και γαμώ τις φωτοτυπίες.
βιντεο Διαβαστε ιστορια να δειτε οτι οι ταγματασφαλιτες ήταν υπαλληλοι των ναζι του χιτλερ,στην Ελλαδα.Ωραιοι πατριωτες ειστε που τιματε τους προδοτες της ελλαδας.