apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο προεδρος ζει!!!ΚΑΙ Ο ΦΕΡΗΣ εκτος ΝΟΜΟΥ?????
ο προεδρος ζει!!!ΚΑΙ Ο ΦΕΡΗΣ εκτος ΝΟΜΟΥ?????
Ποσα χαστουκια εχει αντεξει η προεδραρα,λες να αντεξει και στην "παρανομια"?θα σταθει ορθιος τυπε?ο προεδρος ζει!!!
Είναι του κόμματος αυτός;
Χαβουζιαρηδεςοδοκαθαριστές είναι;;;
μαλλον του αποκομματος τυπεΕίναι του κόμματος αυτός;
Πρωτότυπο κείμενο, σε πίστεψα. Και γαμώ τις φωτοτυπίες.
δηλωνει αντιφα....δικος σου ειναι τυπεΕίναι του κόμματος αυτός;
Δεν είναι ναζί....είναι (νεο)ναζί...αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά...τον αποκάλεσαν ποτέ νεοναζί κ το αρνήθηκε;;;Άντε ρε γελοίε ό,τι δε σε συμφέρει το βαπτίζεις "φωτοτυπίες","μοντάζ"..
Κι αυτό μοντάζ;;
Τα χρυσά αυγά είναι μια ναζιστική οργάνωση. Χωνέψτε το. Όσο και να σκούζουν το κάνουν για το θεαθήναι και για να κερδίσουν εντυπώσεις (γι αυτό και η στημένη καμέρα στη βουλή) και μόνο κάποιοι αφελείς και αμόρφωτοι ψαρώνουν. Αυτοί είναι οι πατριώτες που θα μας σώσουν; Αυτοί που υποστηρίζουν τους γερμανούς ναζί που έσφαξαν έλληνες; Όσο πατριωτισμό και να πουλάνε δεν τους πιστεύουμε. Σήμερα που όλοι ήταν στους δρόμους γιατί δεν κατέβηκαν κι αυτοί; Γιατί φυσικά δε γίνεται να παίξουν ξύλο χρυσαυγίτες με ένστολους χρυσαυγίτες που "πολεμάνε το σύστημα".
Εγώ πότε δήλωσα αντίφας ρε ζώον όρθιο...δηλωνει αντιφα....δικος σου ειναι τυπε
oυστ κοπροσκυλο
εσυ που ησουν στο σπιτι και εβλεπες νετ;υπάλληλε, που ήταν τα χρυσαύγουλα σήμερα?
Δεν είναι ναζί....είναι (νεο)ναζί...αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά...
Εεε τα χρυσαύγουλα ντρέπονται...τι να κάνουμε τώρα;;;Γιατί δηλαδή; Ο ποντικός δεν δηλώνει (με καμάρι μάλιστα!) ΝΕΟσταλινικός;
Ή εγώ νεοφιλελεύθερος; ;)
Εεε τα χρυσαύγουλα ντρέπονται...τι να κάνουμε τώρα;;;
Γιατί ρώτα τα....
Παίζει...τα γλυκά ντροπαλά αγόρια που δεν πιάνουν κατευθείαν κώλο κάποιες τις συγκινούν.Λες γι αυτό να τον καψουρεύτηκε τον Κασιδιάρη η Βουλάρα; (Μην μου πεις πως δεν σ' αρέσει και πως αν ήταν να την πηδήσεις δεν φώναζες "Αίμα, τιμή...")
Επειδή είναι ντροπαλός;
μονο να φωναξω "Αιμα τιμή κλπ" ????Λες γι αυτό να τον καψουρεύτηκε τον Κασιδιάρη η Βουλάρα; (Μην μου πεις πως δεν σ' αρέσει και πως αν ήταν να την πηδήσεις δεν φώναζες "Αίμα, τιμή...")
Επειδή είναι ντροπαλός;