apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ποσα χαστουκια εχει αντεξει η προεδραρα,λες να αντεξει και στην "παρανομια"?θα σταθει ορθιος τυπε?ο προεδρος ζει!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι του κόμματος αυτός;
Χαβουζιαρηδεςοδοκαθαριστές είναι;;;
μαλλον του αποκομματος τυπεΕίναι του κόμματος αυτός;
Πρωτότυπο κείμενο, σε πίστεψα. Και γαμώ τις φωτοτυπίες.
δηλωνει αντιφα....δικος σου ειναι τυπεΕίναι του κόμματος αυτός;
Δεν είναι ναζί....είναι (νεο)ναζί...αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά...τον αποκάλεσαν ποτέ νεοναζί κ το αρνήθηκε;;;Άντε ρε γελοίε ό,τι δε σε συμφέρει το βαπτίζεις "φωτοτυπίες","μοντάζ"..
Κι αυτό μοντάζ;;
![]()
Τα χρυσά αυγά είναι μια ναζιστική οργάνωση. Χωνέψτε το. Όσο και να σκούζουν το κάνουν για το θεαθήναι και για να κερδίσουν εντυπώσεις (γι αυτό και η στημένη καμέρα στη βουλή) και μόνο κάποιοι αφελείς και αμόρφωτοι ψαρώνουν. Αυτοί είναι οι πατριώτες που θα μας σώσουν; Αυτοί που υποστηρίζουν τους γερμανούς ναζί που έσφαξαν έλληνες; Όσο πατριωτισμό και να πουλάνε δεν τους πιστεύουμε. Σήμερα που όλοι ήταν στους δρόμους γιατί δεν κατέβηκαν κι αυτοί; Γιατί φυσικά δε γίνεται να παίξουν ξύλο χρυσαυγίτες με ένστολους χρυσαυγίτες που "πολεμάνε το σύστημα".
Εγώ πότε δήλωσα αντίφας ρε ζώον όρθιο...δηλωνει αντιφα....δικος σου ειναι τυπε
oυστ κοπροσκυλο![]()
![]()
![]()
εσυ που ησουν στο σπιτι και εβλεπες νετ;υπάλληλε, που ήταν τα χρυσαύγουλα σήμερα?![]()
Δεν είναι ναζί....είναι (νεο)ναζί...αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά...
Εεε τα χρυσαύγουλα ντρέπονται...τι να κάνουμε τώρα;;;Γιατί δηλαδή; Ο ποντικός δεν δηλώνει (με καμάρι μάλιστα!) ΝΕΟσταλινικός;
Ή εγώ νεοφιλελεύθερος; ;)![]()
Εεε τα χρυσαύγουλα ντρέπονται...τι να κάνουμε τώρα;;;
Γιατί ρώτα τα....
Παίζει...τα γλυκά ντροπαλά αγόρια που δεν πιάνουν κατευθείαν κώλο κάποιες τις συγκινούν.Λες γι αυτό να τον καψουρεύτηκε τον Κασιδιάρη η Βουλάρα; (Μην μου πεις πως δεν σ' αρέσει και πως αν ήταν να την πηδήσεις δεν φώναζες "Αίμα, τιμή...")
Επειδή είναι ντροπαλός;![]()
μονο να φωναξω "Αιμα τιμή κλπ" ????Λες γι αυτό να τον καψουρεύτηκε τον Κασιδιάρη η Βουλάρα; (Μην μου πεις πως δεν σ' αρέσει και πως αν ήταν να την πηδήσεις δεν φώναζες "Αίμα, τιμή...")
Επειδή είναι ντροπαλός;![]()